2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar..
uzun zamandır foruma giremiyorum biliyorsunuz.. çoğunuzu face den takip ediyorum { hatta çok özendiğim buluşmalar var :)) }
size bir haberim var kızlar..
benim oğluşum abi oluyor :))

şimdilik çıkayım naz uyurken anca geçmişi okumuşum. şimdi ona çorba yapayım, evi toplayayım makinama çamaşır atayım, bulaşık makinasını boşaltayım, onun sonraki uykusunda gelirim gene. muhtemelen 1 gibi :)

Günaydın anneler ve bebişleri...
Esracım geçmiş olsun inşallah iuyileşir çabucak. Zeynebin dediklerini yabana atma çok işe yarıyor Coldmix ve banyo.
İki dişli olan bi de biz varız

corde vallahamıı? hadi hayırlısı olsun tebrik ederim..

kızlar valla büyük cesaret, adet olmıcam die aklım çıkıyor, gerçi tedbirimi alıyorum ama genede korkuyorum valla. gurbetteyken hele.. anaamm.. benim yerime koyun bi kendinizi, nasıl korkmayayım..

Ayy maşallah topiğimizdeki 3. hamilesin Corde...

aaa.. gerçekten mi ? diğer ikisi kim :))

teşekkür ederim.. henüz kimseye söylemedim.. ben biraz tembel yaradılışlıyım.. artık oğlan büyüyor.. uykusu düzene giriyor.. rahatlıyorum yani.. eğer şimdilerde olmasaydı mümkün değildi bir daha :)) ikisi bir arada büyüyüp gidecek inş ..

didemcim iyi gidiyor acayip hırslıyım yani bendende 800 gr gitmiş bu hafta 2 hafta gitmiycem doktorum yokmuş burda ama onunda diyetini aldım tam gaz devam..toplamda 3500 gr verdim canım

maşallah canım ben bu ay az vermişim 2100 gr gitmiş fena sayılmaz ama bu ara hiç spor yapamadım şubatada az kaldı

maşallah kızlar

didemcim ben hiç spor yapamıyorum normald daha çok vermem lasım ama bu kadarada razıyım yani off daha çok yolum var yaza kadar
selmacım maşallah sanadaaa ne güzel gitmiş kilolar
bizim 5 ve 6.dişimiz geliyor doktorumuz dedi patlamak üzere baktım akşam bende bayağı belirmiş
hilalcim çıkar merak etmee

üff yine karıştırdım seni, kusura bakma kız..şükrann dicektim :))
vallaha tebrik ederim ismimi hatırlaman süper.. çok zaman oldu buraya girmeyeli.. süpersin..
özlem var hamile olan(zeyl),doğurmak üzere :) diğeri de çınarın annesi özlem ama onunki dış gebelikmiş

özlem için çok üzüldüm..
zeyl özleme de allah bir avazda kurtarsın diyelim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…