günaydınlar..
uzun zamandır foruma giremiyorum biliyorsunuz.. çoğunuzu face den takip ediyorum { hatta çok özendiğim buluşmalar var :)) }
size bir haberim var kızlar..
benim oğluşum abi oluyor :))
Ayy maşallah topiğimizdeki 3. hamilesin Corde...
corde vallahamıı? hadi hayırlısı olsun tebrik ederim..
kızlar valla büyük cesaret, adet olmıcam die aklım çıkıyor, gerçi tedbirimi alıyorum ama genede korkuyorum valla. gurbetteyken hele.. anaamm.. benim yerime koyun bi kendinizi, nasıl korkmayayım..
aa hayırlı olsun fatmacım..ee anlat planlı mı süpriz mi ?
didemcim iyi gidiyor acayip hırslıyım yani bendende 800 gr gitmiş bu hafta 2 hafta gitmiycem doktorum yokmuş burda ama onunda diyetini aldım tam gaz devam..toplamda 3500 gr verdim canım
maşallah canım ben bu ay az vermişim 2100 gr gitmiş fena sayılmaz ama bu ara hiç spor yapamadım şubatada az kaldı
ee anlat diyince anlat nasıl oldu der gibi olmuş :) yani duygularını anlat demiştim şekerim...
günaydınn
size bişey sorcam sadece 2 dişli bebek Naz mı kaldı? :))
kaçıncı dişinizi çıkartıyosunuz bizim altta henüz 2 tane var, ne zaman patlıcaklar acep?
vallaha tebrik ederim ismimi hatırlaman süper.. çok zaman oldu buraya girmeyeli.. süpersin..üff yine karıştırdım seni, kusura bakma kız..şükrann dicektim :))
özlem var hamile olan(zeyl),doğurmak üzere :) diğeri de çınarın annesi özlem ama onunki dış gebelikmiş
Bizim hala hiç yok.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?