maşallah sabah bereketi var
, bulbul, corde, essemayit, HavvaEsen, mydarling, selmakerem, turkkahvesi85, yaren_h, ZeyL, ZEYNEP6672
Günaydın kızlar
Nasılsınız bakalım dünden beri
Escos Özlem haklı sakın banyo yapmamazlık etme üşür diye.Banyo yapmazsa vücudunda ki mikropları da kırıklığı da atamaz canım
aynen valla bende senin gibi düşünüyorum 55 zor biraz 60 razıyım bendeaaah aynen selmacım ben rejimdeyim güya artık 55 diyordum ama 60 ada razıyım bende 71 kilo olmuşum
günaydınn
size bişey sorcam sadece 2 dişli bebek Naz mı kaldı? :))
kaçıncı dişinizi çıkartıyosunuz bizim altta henüz 2 tane var, ne zaman patlıcaklar acep?
bu arada boğazım çok acıyor ağzımı açamıyorum soğuk bişey de yiyip içmedim ki nerden oldu acaba?
sprey var onu sıkayım bari.
günaydınlar..
uzun zamandır foruma giremiyorum biliyorsunuz.. çoğunuzu face den takip ediyorum { hatta çok özendiğim buluşmalar var :)) }
size bir haberim var kızlar..
benim oğluşum abi oluyor :))
gözünaydın canım, allah gönlüne göre versin, sağlıklı ve kolay bir hamilelik dönemi geçirirsin inş.sonrasında da sağlıkla kavuşursun inş.bebişine
corde ile candy yi karıştırıyorum ben..ondan..yoksa sana ismini sormuştum face de..ama sen hatırlamıyorsun demekki :)
şükran hadi gözün aydın inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin bizim şubat anneleri hızlı çıktı benim gibi tembel değiller özlem 6672 sendende bu aralar haber bekliyorum ona göre
hilal bizde 2 dişliyiz merak etme
didemcim valla benim haberimini allah kısmet ederse ancak yaza alırız. o sıralar hamile kalmak istiyorum.
günaydınlar..
uzun zamandır foruma giremiyorum biliyorsunuz.. çoğunuzu face den takip ediyorum { hatta çok özendiğim buluşmalar var :)) }
size bir haberim var kızlar..
benim oğluşum abi oluyor :))
Günaydın anneler ve bebişleri...
Esracım geçmiş olsun inşallah iuyileşir çabucak. Zeynebin dediklerini yabana atma çok işe yarıyor Coldmix ve banyo.
İki dişli olan bi de biz varız
didemcim ben hiç spor yapamıyorum normald daha çok vermem lasım ama bu kadarada razıyım yani off daha çok yolum var yaza kadar
selmacım maşallah sanadaaa ne güzel gitmiş kilolar
bizim 5 ve 6.dişimiz geliyor doktorumuz dedi patlamak üzere baktım akşam bende bayağı belirmiş
hilalcim çıkar merak etmee
ahandaa bi hamilemiz daha varmışşşAllah kucağına almayı nasip etsin cnm
benim oğlumunda daha 2 dişi var kızlar
serapçım didemcim siz kilo vermeye çalışıyonuz ben tam 4 kilo almışım :44: acuk dikkatli olim barimmm
didemcim valla benim haberimini allah kısmet ederse ancak yaza alırız. o sıralar hamile kalmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?