2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol Selmacım iyiyiz çok şükür siz nasılsınız prenses ve yakışıklılar nasıl

zeynebin huysuzluklarını saymassak iyiyiz canım,üstten ikinci dişini çıkarmaya çalışıyor havva teyzesi, sabah 5 te kalktı emziriyorum yok,ayağımda sallıyorum yok, istediği meğerse oyun oynamakmış saat 6 ya kadar oynadı biraz saçımı yoldu,ısırdı beni anca sakinledi sonra uyudu cadı

esmacım sen çok zayıfsın senin kilo alman lazım sen bizim yerimize de ye şekerimm ....
46 kiloydum gerçekten 34 beden bile bol geliyodu ama bukadar yeter 50 kilo ideal boyum uzun deil çünkü
ama selmacım senin gibi tatlı delisiyim bende tatlısısız bigün zor geçiririm :))

bende 3, çıkarsam mı acaba arada hazır evin borcuda bitiyor
ciddimisin kız :)
ben hep 3 çocuk istemişimdir ama gözüm korktu doğum yapmak çok zor hele büyütmek dahada zor

Son düzenleme:
bulbul, corde, dineva, fatima38, HavvaEsen, meltemsahin+, mydarling, selmakerem, srpp+, yaren_h+, ZEYNEP6672+ ohh ohhh maşallahhh

kızlar ben markete kadan gidiom bi isteğiniz varmı

kızlar fatoşu arayacaktınız haber varmı fatoştan, aras ameliyatmı oldu acaba çok merak ediyorum ya inş.iyilerdir.....

ay evet fatoştan haber çıkmadı hiç yaa zeynep arıcaktı bendede var nosu dışarı çıkınca bi arim olmasa

Zeyno uyandı artık anca yazdıklarınızı okuyabilirim, kızımın pc başında oturmama tahammülü yok malesef, illaki kucağımda olacak ve oda oda gezecez cadıııı.....

günaydın bacılar nasılsınız bebişler nasıl malum geçmişi okumaya vakit yok oğlan uyandı gene maksimum yarım saat uyuyo bizimde iki dişimiz var kim sormuştu unuttum 3.cüde üstten patlamış yakında görünür oda

kızlar bişi sorcam bu buhar makinelerinden almıştım ben geçen sene ama şimdi gece kaloriferler yanmıyo yinede çalıştırmak gerekiyomu acaba hiç çalıştırmadım daha bütün gece açıkmı duruyo

iki gündür yazamıyorum amma hepsini okuyorum buralardayım

Şükran tebrik ederim inşallah sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
oy bunlar doğdu büyüdü de abi abla olcaklarını konuşuyoruz oy oy oy

sevil eger kalarifer çalışmıyorsa havası kurumuyordur odanın. tüm gece çalıştırmana gerek yok. 15 dk. yeterli. sonra 1 saat sonra bi 15 dk daha calıstırırsın.

Sükran hayırlı olsun canım yaaa
özleminde dış gebelikmiş olsun hayırlısı hakkında
darısı isteyenlere kızlarrr
selma bende kestim herşeyi zaten canımda istemiyorrr

sevil eger kalarifer çalışmıyorsa havası kurumuyordur odanın. tüm gece çalıştırmana gerek yok. 15 dk. yeterli. sonra 1 saat sonra bi 15 dk daha calıstırırsın.

saol cnm şimdi bu bebişler diş çıkarıyolarya zannımca burun akıntısı geniz akıntısı ondan oluyo gece tıkanıp uyanıyo kerem ondan dedim biraz çalışsa faydA EDER HERALDE

Özlem slingin çok tatlı renkleri filan güle güle kullanın bakalım..
Bizimki de yolda bende çok heyecanlıyım
Ben wrapta karar kıldım hem kız içinde kullanırım evde ilk dönemıler acayip rahat oluyor.Eskiden annelerde doğar doğmaz sırtlarına bağlarlarmış,tarlada çalışırlarmış ne gaz olurmuş ne bişey,kolik yok,korku yok..Annenin sıcaklığıyla büyür gidermiş bebeler.Bende evde iş yaparken filan sarıyodum Toprak'ı ilk zamanlar şalla filan.Şimdi de kaynama,bakkala filan geçerken yine şalla totosunu sabitliyorum,elimle tutuyorum yine de ama ağırlığı dağıtıyor..
Wrap bi de çocuğu çok özgür bırakıyor.Hug ve hai sanki biraz daha kangru gibi daha az hareket olanağı sağlıyor çocuğa gibi geliyor..
Sen dene bakalım Özlemcim,deneyimlerini aktarırsın..

Kontrole gittik kızlar herşey gayet iyi.Dişler daha çıkmıyormuş,vakti varmış..Yavaş yavaş çıkan dişlerdenmiş,çıkarken büyük bi sıkıntı yaşamazsınız dedi..
Benim tosbik doktora gitmek istedi Doktorları seven tek çocuk budur herhalde diyor
Bende o herkese gitmek istiyor dicektim ama neyse kendinden bilsin bariii adamceyiz
Tabi herzaman ki gibi kilomuza taktı doktorovski
11.300 kilomuz 75 cm boyumuz.
Ayda bi kilo aldırmaya devam ediyorsun sonunda ne olcak düşünüyonmu diyo bana
Göbüşü bile yok benim oğlumun,kemikli diyom hep böyle diyon,sen benden çok biliyon maşallah diyo
Neler yaptığı sordu.
Adım atmasına filan şaşırmadı,bekliyodum zaten dedi.
Toprak koltukta bırakınca dönüp totosunu,dikkatli bi biçimde iniyor.Buna çok şaşırdı,yaptırdı hatta
Bu epey zihinsel gelişim isteyen bi hareketmiş.
Öyle işte kızlar değişik bişey yok et,balık yedir dedi farklı bi yiyecek önerisinde bulunmadı..

Özlemin dış gebelikmiş çok üzüldüm Allah sabır versin:26: Kese görünmüyor deyince,aklıma gelmişti ama dilim varmadı söylemeye..
Başka bi hamile arkadaş Şükrandı sanırım ismi..Canım hayırlı olsun.Bende hamileyim hemde 34.haftamdayım Allah kolaylıklar versin inşallah

Ay evet fatoştan haber yok merak ettim bende
zeynep sling fotolarınız çok güzellll
sevilvim hoşgeldin nasılsınnnn

bana özeldenn fatoşun nosunu atarmısın canım
tamm cnm
ben aradım teli kapalı ama nedense

maşallah ya Allah nazardan saklasın toprak ı
kız senin kontroller nasıl gidio kızımız nasılmış gelişimi iyimiymiş hiç bahsetmiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…