SüperrrrrrTebrik ediyorum.
bende 3, çıkarsam mı acaba arada hazır evin borcuda bitiyor
Sağol Selmacım iyiyiz çok şükür siz nasılsınız prenses ve yakışıklılar nasıl
bende 3, çıkarsam mı acaba arada hazır evin borcuda bitiyor
46 kiloydum gerçekten 34 beden bile bol geliyodu ama bukadar yeter 50 kilo ideal boyum uzun deil çünküesmacım sen çok zayıfsın senin kilo alman lazım sen bizim yerimize de ye şekerimm ....
ciddimisin kız :)bende 3, çıkarsam mı acaba arada hazır evin borcuda bitiyor
ay evet fatoştan haber çıkmadı hiç yaa zeynep arıcaktı bendede var nosu dışarı çıkınca bi arim olmasa
sevil eger kalarifer çalışmıyorsa havası kurumuyordur odanın. tüm gece çalıştırmana gerek yok. 15 dk. yeterli. sonra 1 saat sonra bi 15 dk daha calıstırırsın.
tamm cnmbana özeldenn fatoşun nosunu atarmısın canım
maşallah ya Allah nazardan saklasın toprak ıÖzlem slingin çok tatlı renkleri filan güle güle kullanın bakalım..
Bizimki de yolda bende çok heyecanlıyım
Ben wrapta karar kıldım hem kız içinde kullanırım evde ilk dönemıler acayip rahat oluyor.Eskiden annelerde doğar doğmaz sırtlarına bağlarlarmış,tarlada çalışırlarmış ne gaz olurmuş ne bişey,kolik yok,korku yok..Annenin sıcaklığıyla büyür gidermiş bebeler.Bende evde iş yaparken filan sarıyodum Toprak'ı ilk zamanlar şalla filan.Şimdi de kaynama,bakkala filan geçerken yine şalla totosunu sabitliyorum,elimle tutuyorum yine de ama ağırlığı dağıtıyor..
Wrap bi de çocuğu çok özgür bırakıyor.Hug ve hai sanki biraz daha kangru gibi daha az hareket olanağı sağlıyor çocuğa gibi geliyor..
Sen dene bakalım Özlemcim,deneyimlerini aktarırsın..
Kontrole gittik kızlar herşey gayet iyi.Dişler daha çıkmıyormuş,vakti varmış..Yavaş yavaş çıkan dişlerdenmiş,çıkarken büyük bi sıkıntı yaşamazsınız dedi..
Benim tosbik doktora gitmek istediDoktorları seven tek çocuk budur herhalde diyor
Bende o herkese gitmek istiyor dicektim ama neyse kendinden bilsin bariii adamceyiz
Tabi herzaman ki gibi kilomuza taktı doktorovski
11.300 kilomuz 75 cm boyumuz.
Ayda bi kilo aldırmaya devam ediyorsun sonunda ne olcak düşünüyonmu diyo bana
Göbüşü bile yok benim oğlumun,kemikli diyom hep böyle diyon,sen benden çok biliyon maşallah diyo
Neler yaptığı sordu.
Adım atmasına filan şaşırmadı,bekliyodum zaten dedi.
Toprak koltukta bırakınca dönüp totosunu,dikkatli bi biçimde iniyor.Buna çok şaşırdı,yaptırdı hatta
Bu epey zihinsel gelişim isteyen bi hareketmiş.
Öyle işte kızlar değişik bişey yok et,balık yedir dedi farklı bi yiyecek önerisinde bulunmadı..
Özlemin dış gebelikmiş çok üzüldüm Allah sabır versin:26: Kese görünmüyor deyince,aklıma gelmişti ama dilim varmadı söylemeye..
Başka bi hamile arkadaş Şükrandı sanırım ismi..Canım hayırlı olsun.Bende hamileyim hemde 34.haftamdayımAllah kolaylıklar versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?