2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ay evet fatoştan haber yok merak ettim bende
zeynep sling fotolarınız çok güzellll
sevilvim hoşgeldin nasılsınnnn

hoşbulduk cnm kucağımda kerem size yetişmeye çalışıyom oda pcye saldırıyo bi yandan ireme ders yaptırmaya uğraşıyorum teknoloji harikası makineye dönüştüm sonunda

selam kızlar. hazırlıklarımı tamamladım misafirlerimi bekliyorum. geçmişe bakmaya vaktim yok ama özlem dış gebelikmiş... hayırlısı olsun özlemcim,ama kontrolleri aksatma allah korusun.
şükran da hamileymiş. sağsağlim kavuştursun allah bebeğine...

özlem sanırım wrapla mei tai biraz farklı o yüzden fiyat farkı olabilir. sende resim koy hemen bekliyorum.

sevil eger akıntısı varsa bol buharlı banyo yaptır. en iyi gelen o... istersen dene çalıştır tabiki buharıda zararı yok sonucta. ama buharlı bi küveti doldur içine biraz coldmix at daha cok rahatlar. (ay bunuda bugün kaçıncı yazdım yaaaaa)

özlem topraga kocaman bi masallah cok güzel gelişimi gercekten.... bizim Dorukta doktora gidince cok gülüyor doktorunu seviyor. ama dedigin gibi herkesi seviyor bizim oglanlar. mutlu bebişler işte. burda bi lokanta vardı 2 kere oraya gitmistik 4 ay önce. garson doruku sevmişti. dün eşim kapısından geciyormuş garson koşmuş gelmis yanına doruk nasıl niye gelmiyorsunuz artık diye sormuş. cok güldüm yaaa.... bizim cücelerde şeytan tüyü var sanırım.

Hoşgeldin zeyneppp iyi muhabbetlerr
ay kızlar aklım ane geldi fatoş arası doğuracağı zaman nasıl hastaneyi birbirine katmıştık hatırlayanlarınız vardır ameliyathaneye kadar bağlanmıştım ben ne günlerdi bee en sonunda esra (voles) konuşmuştu gene yaparız bişiler olmazsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…