hakkınızda hayırlısı olsun şükrancım....
günaydın millet-i ümmet:))
corde hamileymişsin sanırım endişelerinde var ayrıca galiba.. üzülme canım daha bencede çok erken kalp atışı için gönlünü ferah tut hakkında hayırlısı neyse o olsun
olur olur inşallah.sen rahat ol.rabbim ona nefes verdiyse geçte olsa duyulur.kalbini ferah tut.
bence kalabalıga gidin ama uzun kalmayın.kısa kalın.hem hepsini görmüş olursunuz.kısa sürede ..
bizde annemlere gidicez hiçte gidesim yok arife akşam gidice 2. günde kaçarım sonra burda gezeriz artık
günaydın millet-i ümmet:))
corde hamileymişsin sanırım endişelerinde var ayrıca galiba.. üzülme canım daha bencede çok erken kalp atışı için gönlünü ferah tut hakkında hayırlısı neyse o olsun
burcu nerdesin bacımmm
zeynepte gelemediii
dün hiç giremedim sevgiliiii kaynanamla gezmeye gittik 4 yıllık evliyim bir ilk yaşandı yani..,
hiiç okuyamadım oyüzden geçmişi herkes ve bebişleri iyidir inşallah
kızlar size bişiy sorucam bugün bana dore den bayanlar gelecek duyanınız kullananız hatta satış temsilciliğini yapanınız varsa bana acil bilgi verirmisiniz ona göre sözleşme yapılacak bugün
Kızlar fatosla konustum göbek fıtığı patlamış apar topar ameliyat olmuş amelıyattada tansıyonu fırlamış doktor gıttın geldin demısa 3 gün yoğun bakımda kalmış yarın cıkacakmıs haber edfeyım dedim
günaydın arkadaşlarım hayırlı cumalar
Zeynep gel de anlat naptın akşam Ersine
kızlaaaar bayramlık foto çekmeyi unutmayın heee
bayramdan sonra şu şekerleri görelim yahuu
saol canım teşekkür ederim..
biz de dün doktora gittik maalesef haberler pek sevindirici değil.. kese görüldü ama kalp atışı yok.. bu cumartesi tekrar kontrole gidecez bakalım..
kızlar size bişiy sorucam bugün bana dore den bayanlar gelecek duyanınız kullananız hatta satış temsilciliğini yapanınız varsa bana acil bilgi verirmisiniz ona göre sözleşme yapılacak bugün
iyi işte az zamanda heresi görmek iyidir.biz ta 4.gün dönecegiz eve.neyse seselenmiyorum bu ilk zaten.diger bayramlarda bu kadar uzun kalmak istemem.insan evdede zaman geçirmek istiyo.
selam canım..eee kaynananla ne ettiniz.anlat bakalım.
evet onlarda yok.burcu gözüküyo ama işi vardır mutlaka..
hoşgeldin elifcim aman maşallah nazar değmesin canım....
estağfurullah canım dore kozmetik ürünleri mutfak gereçleri filan var içinde yani bende çok bilmiyorum henüz netten baktığım kadarı ileo neki bacım cahilliğime ver hiç duymadım ben
ne olduki zeynepe ??zeynep dünkü sinirden sonra daha kendine gelememiştir anca olur
evet canım ama karar veremedim netten başvuıru yapmıştım iş ciddiye binince tereddüt ettim nasıl satış filan olurmu insanlar bilmiyor bide heryerde avoncu var zaten vs vssatış temsilcisi mi olacaksın?
bizde annemlere gidicez hiçte gidesim yok arife akşam gidice 2. günde kaçarım sonra burda gezeriz artık
burcu nerdesin bacımmm
zeynepte gelemediii
ayy sormayın akrabası var bitane onun ona gittik ee çokta kötü değildi .ama onun yüzünü görmek bile zaten sinir olmama yetiyo ekstra bişiy yapmasına gerek kalmıyor..:)) bu günlerde iyiyiz biraz gencer olduktan sonra akılları başlarına geldi şimdiye kadar yapmadıklarının acısını çıkarıyoruz eşimle ne ihtiyaçsa onlara söylüyoz hepsini yapıyolar :))bende azıcık gönlü olsun hayır demesin hiçbişeye diye onunla gezmeye gittim 1 2 tane daha var gidilecek yer oralarada gidelimde bütün eksikleri tamamlıyalım hehehe çok kötü gelin oldum demi ama böyle yapınca seviliyosun arkasından iş çevirecen yani şimdiye kadar yapmadım bundan sonra böyle
estağfurullah canım dore kozmetik ürünleri mutfak gereçleri filan var içinde yani bende çok bilmiyorum henüz netten baktığım kadarı ile
ne olduki zeynepe ??
evet canım ama karar veremedim netten başvuıru yapmıştım iş ciddiye binince tereddüt ettim nasıl satış filan olurmu insanlar bilmiyor bide heryerde avoncu var zaten vs vs
KIZ SEN NİYE ANNELERE GİTMEK İSTEMİYON.BUDA KOCASININ KÖYLÜSÜ SANKİ.ne koca tarafı düşkünüsün sen ha.
kız benim anam biraz mıy mıydır valla gidince çok rahat edemiyorum rahatlarına düşkünle geç yatar geç kalkarlar biz tam tersi valla ne yalam diyim kaynanamlarda çok rahat ediyorum kendi evimdeymiş gibiyim ama benim adam ailesine düşkün değil işte gidemiyoruz
Burcucum hissettik tabi hissetmez miyiz 4.9 olmuş bi de merkez kuşadası hemen şurası yani
hemen kapı kilitlerini çocuğun odasının kapısını açtık anahtarları falan çantaya attık hazır ettik ne olur ne olmaz diye
zaten ne zaman olur o zaman aklımıza gelir yoksa malak gibi yatarız
KIZ SEN NİYE ANNELERE GİTMEK İSTEMİYON.BUDA KOCASININ KÖYLÜSÜ SANKİ.ne koca tarafı düşkünüsün sen ha.
kız benim anam biraz mıy mıydır valla gidince çok rahat edemiyorum rahatlarına düşkünle geç yatar geç kalkarlar biz tam tersi valla ne yalam diyim kaynanamlarda çok rahat ediyorum kendi evimdeymiş gibiyim ama benim adam ailesine düşkün değil işte gidemiyoruz
kaynanasında rahat eden ender gelinlerden birisin didemcim maşallah
burcucum aynen dediğin gibi aslında yalakalığa giriyor bu ama içim belli herşey oğlum için ve şimdiye kadar ellerini ceplerine sokmayanlar için babaannem dedem demesi değil esas onlar bizi ve genceri görmek istiyorlarsa yapacaklar..bende hep derdim azıcık kol kanat gersinler bak ben hiç onlara kötü davranıyomuyum gidip gelmem eksik oluyomu diye kocişi yiyodum resmen bana gelene ben 10 giderim aslında olay bu..yoksa ben kendi babama bile yalakalık yapmadım şimdiye kadar oyüzden hiç anlaşamam kendi babamla....KIZ SEN NİYE ANNELERE GİTMEK İSTEMİYON.BUDA KOCASININ KÖYLÜSÜ SANKİ.ne koca tarafı düşkünüsün sen ha.
buırdayım yavrum ancak toparlıyorum.
valla tabiri caizse yalakalıktan hoşlanıyorlar yapabiliyorsan yap incilerin dökülmez iyi yaparsın ama ben yapamıyorum hoş ben konuçmuyorda ya başım rahat ama konuşmasam olmaz diyosan az suyuna git.
canım buyrun gelin denizlimize:)) ama dediğin gibi bayram ve siz sarayköye geliyorsunuz ben merkezdeyim çok değil aslında yarım saat ama sen müsait olduğunda dışarıya çıktığında bana ulaşırsan ben her türlü gelmeye çalışırım yani olay sende bitiyor.elifcim bu arada biz denizliye geliyoruz ama bayram seninle nasıl görüşücez bilmiyorum. bende istiyorum ama.....(
aynen katılıyorum buralarda pek kokoş yok ama ne biliyim site çok kalabalık 34 daireden oluşan 8 tane blok var:))) iş çıkar gibi geliyo:))aynen avon oriflame mantığıyla çalışıyorlar.. bildiğim kadarıyla dore daha pahalı ürünler satıyor.. bu tarz yerlerde satış temsilcisi olmak için kalabalık bir çevren olması lazım.. mümkünse hepsi de kokoş olmalı :))
al buyur burdan yak anacım seni tarih yazacak farkındamısın:)))) süper ya gelin gitmek istiyor evin oğlu yanaşmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?