kaynanasında rahat eden ender gelinlerden birisin didemcim maşallah
öyle valla selmacım çok iyilerdir severim ne yalan söyleyeyim bide karşılıklı ben doğum yaptım annem lütfedip 1 hafta sonra geldi onlar günde 10 sefer aradılar gelelim gelelim diye ama tabi benim koca istemedi revnayada görümcem bakacaktı aslında ma gene kocam istemedi benim koca uyuz
Günaydın kızlar...
Fatoşa çok geçmiş olsun. Üzüldüm. Kadıncağız doğumdan beri hep hastanelerde.
Zeynep gel de anlat ne yaptın Ersin'e.
Şükran umarım güzel haberlerini veririsin bize kısa zamanda.
Depremi hissedenlere çok geçmiş olsun.
şimdilik kaçıyorum kızlar arkadaşım gelecek 12 de.. bişiyler hazırlayayım kahvaltılık
açık kalırım arada bakarım size öptümmm hepiciğinizi
uyy herkes burda ben gidiyorum..
utkuyu alıp gelcem..
sonrada annm gelcek..
giremem pek..
evet ayşegül çocukların düzeni falan bozuluyor stres oluyorum yemekleri falan hep kayıyor
ayy sormayın akrabası var bitane onun ona gittik ee çokta kötü değildi .ama onun yüzünü görmek bile zaten sinir olmama yetiyo ekstra bişiy yapmasına gerek kalmıyor..:)) bu günlerde iyiyiz biraz gencer olduktan sonra akılları başlarına geldi şimdiye kadar yapmadıklarının acısını çıkarıyoruz eşimle ne ihtiyaçsa onlara söylüyoz hepsini yapıyolar :))bende azıcık gönlü olsun hayır demesin hiçbişeye diye onunla gezmeye gittim 1 2 tane daha var gidilecek yer oralarada gidelimde bütün eksikleri tamamlıyalım hehehe çok kötü gelin oldum demi ama böyle yapınca seviliyosun arkasından iş çevirecen yani şimdiye kadar yapmadım bundan sonra böyle
KIZ SEN NİYE ANNELERE GİTMEK İSTEMİYON.BUDA KOCASININ KÖYLÜSÜ SANKİ.ne koca tarafı düşkünüsün sen ha.
kız benim anam biraz mıy mıydır valla gidince çok rahat edemiyorum rahatlarına düşkünle geç yatar geç kalkarlar biz tam tersi valla ne yalam diyim kaynanamlarda çok rahat ediyorum kendi evimdeymiş gibiyim ama benim adam ailesine düşkün değil işte gidemiyoruz
ayy didemm.dilini ısır 41 kere maşallah ne diyeyim.benim eşimin tarafıda çok iyidir kalbimi bi kez bie kırkamışlardır ama rahat edemem orda.hemen kendi düzenimi istiyorum.kaynanam saah ezenayıla kalkıp bi daha uyumaz.kahvaltımısı börekleri biz ulurken duyarım tıkırdılardan yapar çatar hazırlar allah rası olsun.ama ben düzenime pek bi düşkünüm bir iki günden sonra sıkıloyrum evime gitmek isityorum..
Burcucum hissettik tabi hissetmez miyiz 4.9 olmuş bi de merkez kuşadası hemen şurası yani
hemen kapı kilitlerini çocuğun odasının kapısını açtık anahtarları falan çantaya attık hazır ettik ne olur ne olmaz diye
zaten ne zaman olur o zaman aklımıza gelir yoksa malak gibi yatarız
çok geçmiş olsunnn.izmerdeyken bizede bi deprem anı yaşamıştık.biz bide 5 kattaydık.nasıl korkum.ağlamıştım eve zor girmiştim.ben yatıyordum.allahtan hissetmedim.ama o zaman iyi sallandık diyolardı.ayy korkarım bende yaa.aman tedbirli olun.
uyy herkes burda ben gidiyorum..
utkuyu alıp gelcem..
sonrada annm gelcek..
giremem pek..
hadi görüşürüz.
Günaydın kızlar...
Fatoşa çok geçmiş olsun. Üzüldüm. Kadıncağız doğumdan beri hep hastanelerde.
Zeynep gel de anlat ne yaptın Ersin'e.
Şükran umarım güzel haberlerini veririsin bize kısa zamanda.
Depremi hissedenlere çok geçmiş olsun.
Günaydın kızlar
Ayşegüüüüüüüül hoşgeldin bacım:81:
Burcucum hissettik tabi hissetmez miyiz 4.9 olmuş bi de merkez kuşadası hemen şurası yani
hemen kapı kilitlerini çocuğun odasının kapısını açtık anahtarları falan çantaya attık hazır ettik ne olur ne olmaz diye
zaten ne zaman olur o zaman aklımıza gelir yoksa malak gibi yatarız
kaynanasında rahat eden ender gelinlerden birisin didemcim maşallah
valla öyle selmacığım aman maşallah diyeyim bende.
Didem sizde sanki birşeyler ters gibi
görüşürüz canımbenimde annem gelecek bugün, pazara gitmem lazım...... daha hiç bayram temizliği falanda yapmadım gerçi sadece camları silip perdeleri yıkayacam evi süpürüp silecem herzamanki gibi,, bu bayram derin temizlik yok inş.zeynonun doğum günü için derin bir temizlik yapacam.....
caniiiimmmm hoşbuldukkk..kızz az kalmış ölemiii kızçenee..maşşalahhh...
kızlar kendime yeni bir misyon edindim. epeydir zaten aklımdaydı. yok evim küçük yok bebegim var ugraşamam derken artık bu bayram el atıyorum bu işe..... çöplerimizi aytık ayrıştırmaya karar verdim. Doruk ada örnek olmak açısından. yerimizde var koyacağım birkactane cöp kutusu ayrı ayrı onada ögreteceğim inşallah... sizede aşağıdaki linki veriyorum. Belki sizide gaza getiririm :13::92:
Sütüme, sarelleme karışma!: Ambalaj atıkları çöp değildir!!!
Günaydın kızlar
Ayşegüüüüüüüül hoşgeldin bacım:81:
günaydııııııııııııııııııııııııııın nasılsınız bacılar
Daha kahvaltı yapamadım çay olasıya kadar burdayım sonra bişeyler yiyip gelecem
Daha kahvaltı yapamadım çay olasıya kadar burdayım sonra bişeyler yiyip gelecem
İnşallahhhh.
bu özlemin kızı pek bi kıymetli hiç bahsetmiyor ki.şöyle bi heyecanını bizimlede paylaş ya hastane çıkışı falan aldın mı çantan hazırmı yaa anlatsanaaa kaç kilo olmuş boy nasıl.
daha kahvaltı yapamadım çay olasıya kadar burdayım sonra bişeyler yiyip gelecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?