2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

şimdilik kaçıyorum kızlar arkadaşım gelecek 12 de.. bişiyler hazırlayayım kahvaltılık
açık kalırım arada bakarım size öptümmm hepiciğinizi

Günaydın kızlar...
Fatoşa çok geçmiş olsun. Üzüldüm. Kadıncağız doğumdan beri hep hastanelerde.
Zeynep gel de anlat ne yaptın Ersin'e.
Şükran umarım güzel haberlerini veririsin bize kısa zamanda.
Depremi hissedenlere çok geçmiş olsun.

uyy herkes burda ben gidiyorum..
utkuyu alıp gelcem..
sonrada annm gelcek..
giremem pek..

günaydın canım hoşgeldin.....

uyy herkes burda ben gidiyorum..
utkuyu alıp gelcem..
sonrada annm gelcek..
giremem pek..

görüşürüz canım benimde annem gelecek bugün, pazara gitmem lazım...... daha hiç bayram temizliği falanda yapmadım gerçi sadece camları silip perdeleri yıkayacam evi süpürüp silecem herzamanki gibi,, bu bayram derin temizlik yok inş.zeynonun doğum günü için derin bir temizlik yapacam.....

Son düzenleme:
evet ayşegül çocukların düzeni falan bozuluyor stres oluyorum yemekleri falan hep kayıyor

işte bende bu yüzden pek sevmiyorum.çünkü aynı şey banada oluyo düzen bozuluyo.ama biz kalacagız işte(

aman bacım yap boşver.iyi olunda.

havvacım hoşgeldinnn...

GEÇMİŞ OLSUN.HEPİMİZ ÖYLE DEĞİLMİYİZ YUMURTA TOTOYA YANANINCA YANDIM YANDIM OLUYORUZ.

kızlar kendime yeni bir misyon edindim. epeydir zaten aklımdaydı. yok evim küçük yok bebegim var ugraşamam derken artık bu bayram el atıyorum bu işe..... çöplerimizi aytık ayrıştırmaya karar verdim. Doruk ada örnek olmak açısından. yerimizde var koyacağım birkactane cöp kutusu ayrı ayrı onada ögreteceğim inşallah... sizede aşağıdaki linki veriyorum. Belki sizide gaza getiririm :13: :92:

Sütüme, sarelleme karışma!: Ambalaj atıkları çöp değildir!!!

günaydııııııııııııııııııııııııııın nasılsınız bacılar
Daha kahvaltı yapamadım çay olasıya kadar burdayım sonra bişeyler yiyip gelecem

İnşallahhhh.

caniiiimmmm hoşbuldukkk..kızz az kalmış ölemiii kızçenee..maşşalahhh...

bu özlemin kızı pek bi kıymetli hiç bahsetmiyor ki.şöyle bi heyecanını bizimlede paylaş ya hastane çıkışı falan aldın mı çantan hazırmı yaa anlatsanaaa kaç kilo olmuş boy nasıl.

zeynepcim alanyada bu işe çok önem veriyorlar.geri dönüşüm çöp kutumuz ayrıydı orda ve küçücük bi geri dönüşümü bile muhakka ayırır atardık.bid ben degil herkes orda bilinçli.buraya geldim bi agaç dibine çöp atıyorlar nefret ettim nasıl bi yer burası diye.konteynir bile gözükmüyo yani.burada alanyadayım sanıp ayarıyordum ilk zamanlar kutuları camları artık ne varsa işte.ama hiç belediyenin burda el attğı yok .herşey aynı bi yere atılıyo yani çöpe.işte bu yüzden üzüldüm alanya ne temiz ne güzel yerdi.burda ayırsam nede ataagım.hiç düşünceli degilller burdakiler.offf

Son düzenleme:
günaydııııııııııııııııııııııııııın nasılsınız bacılar
Daha kahvaltı yapamadım çay olasıya kadar burdayım sonra bişeyler yiyip gelecem

hoşgeldinn..

he valla gıymatlı gari ne olcek
burcu canımcımm nasılsın kızz.duru ne ediyoooo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…