kaynanasında rahat eden ender gelinlerden birisin didemcim maşallah
ben de ben de :))
Günaydın kızlar...
Fatoşa çok geçmiş olsun. Üzüldüm. Kadıncağız doğumdan beri hep hastanelerde.
Zeynep gel de anlat ne yaptın Ersin'e.
Şükran umarım güzel haberlerini veririsin bize kısa zamanda.
Depremi hissedenlere çok geçmiş olsun.
ben de öyle umuyorum inş..
günaydııııııııııııııııııııııııııın nasılsınız bacılar
Daha kahvaltı yapamadım çay olasıya kadar burdayım sonra bişeyler yiyip gelecem
afiyet şeker olsun
kız ben de slingo drop düşünüyordum.. elimdeki chicco soft and dream 9 kg a kadar taşıdığından atıl oldu..Cok kullandım koca yaz hala dda kullanıyorum..Ama Zeynep MEI TAI a değiştirdi fikrimi cesit cesit kullanabilriiz diye..:))
bayramda acayip yol yapıcaz once kayınvalidemlere kutahyaya ordan annemler yazlığa gidiyorlar oraaya antalyaya gideceğiz.. bize sans dileyin kazalardan uzak olalım..amin!!
yaa kızlar bu beim oğlan akşamüstü keyifsizlendi görünürde bişi yok ama uyumadı akşam üstü uykusuna yatırdım 15 dk uyudu kalktı hafif ateşi var gibiydi ateş düşürücü verdim gecede doğru dürüst uyumadı gece yine hafif ATEŞ ÇIKTI GECE 3 GİBİ YİNE ŞURUP VERDİM dişmi geliyo acaba yaa öksürük burun akıntısı falan yok mızmız sadece
hoşgeldinn..
he valla gıymatlı gari ne olcek
burcu canımcımm nasılsın kızz.duru ne ediyoooo...
kız ben de slingo drop düşünüyordum.. elimdeki chicco soft and dream 9 kg a kadar taşıdığından atıl oldu..Cok kullandım koca yaz hala dda kullanıyorum..Ama Zeynep MEI TAI a değiştirdi fikrimi cesit cesit kullanabilriiz diye..:))
bayramda acayip yol yapıcaz once kayınvalidemlere kutahyaya ordan annemler yazlığa gidiyorlar oraaya antalyaya gideceğiz.. bize sans dileyin kazalardan uzak olalım..amin!!
geçmiş olsun sevilcim dişi geliyordur ondan olabilir canım.....
sevil bencede diş geliyor hep çoçukta aynı olmuyor ama kıyıdan köşeden benziyor belirtiler.yaa kızlar bu beim oğlan akşamüstü keyifsizlendi görünürde bişi yok ama uyumadı akşam üstü uykusuna yatırdım 15 dk uyudu kalktı hafif ateşi var gibiydi ateş düşürücü verdim gecede doğru dürüst uyumadı gece yine hafif ATEŞ ÇIKTI GECE 3 GİBİ YİNE ŞURUP VERDİM dişmi geliyo acaba yaa öksürük burun akıntısı falan yok mızmız sadece
Biz de Edirne ye gidiyoruz arkadaşlar
günaydın kızlar.....
Hoşbuldum şekerler Ayşegül sende gelmişsin iyiki gelmişsin canım topikçene özledik senihoşgeldinn..
he valla gıymatlı gari ne olcek
burcu canımcımm nasılsın kızz.duru ne ediyoooo...
Anacım bişey konuşuk edemedimki. Düğün varmış gelcenmi dedi sinirim tepemde zaten gelmecem dedim . O kendisi gitti geldiğindede bir fırsat olmadı zaten . F...deki profilime bir söz yazdıydım . Bu ne canım dedi bende hiç sadece bir söz dedim. Ama değildi tabiki anlasın diye ona yazmıştım galiba gideceği yere gitti. Akşamdan beri soğuk ve mesafeliyim Beni tanır bilir tavır yaptığımı anlamıştır bugün yarın patlar ne oluyor sana diye . Ozaman kozlarımızı paylaşırız . Yoksa ben bundan sonra hep böyle davranıp onu uyus etcembiz iyiyiz sen de hele sen ne yaptın.
Sağol canımben de ben de :))
ben de öyle umuyorum inş..
afiyet şeker olsun
Biz de Edirne ye gidiyoruz arkadaşlar
Kazasız belasız gidin gelin inş.,Kocişlere söyleyin hız yapmasınlar nede olsa artık bebişlerde var dikkat ederler gerçide yinede ne olur ne olmaz siz söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?