2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegül hoşgeldin cnm özledik valla fatoşada çok geçmiş olsun tansiyon onun başına bela oldu yaa allah şifa versin

kız ben de slingo drop düşünüyordum.. elimdeki chicco soft and dream 9 kg a kadar taşıdığından atıl oldu..Cok kullandım koca yaz hala dda kullanıyorum..Ama Zeynep MEI TAI a değiştirdi fikrimi cesit cesit kullanabilriiz diye..:))

bayramda acayip yol yapıcaz once kayınvalidemlere kutahyaya ordan annemler yazlığa gidiyorlar oraaya antalyaya gideceğiz.. bize sans dileyin kazalardan uzak olalım..amin!!

bizim ofiste var kağıtları ayrı atıyoruz ama belediye gelip alsın diye bi telefonda yalvarmadığımız kalıyor.ama evdede yapmak lazım tabii.

bu arada bir şey daha.... epeydir bizim kocayla anlaşamıyoruz ev işleri konusunda. Doruk a bakmaya başladığından beri evi boşverdi adam. Dun aksam dedim. Denizli dönüşü bir program yapıyoruz herkesin görevlerini belirliyoruz. iyice işleri boşverdin. ev işlerini liste yapıp paylaştıracağız.

arkadaşlara soruyorum. bakıcıya 700 tl. veriyorlar. hem ütü, hem yemek, hem temizlik yapıyor kadın....

ben dayanamıyorum artık yetişemiyorum hicbirseye.... kitap okuyamıyorum, sinema seyredemiyorum, bi çıkıp gezemiyorum. devamlı tüm haftasonum evde temizlik ve dorukla geçiyor yeter beeeee..... tek sosyal aktivitem sizlerle yaptığım sohbetler allah eksikligini göstermesin....

şimdi listeliyorum ev işlerini

yaa kızlar bu beim oğlan akşamüstü keyifsizlendi görünürde bişi yok ama uyumadı akşam üstü uykusuna yatırdım 15 dk uyudu kalktı hafif ateşi var gibiydi ateş düşürücü verdim gecede doğru dürüst uyumadı gece yine hafif ATEŞ ÇIKTI GECE 3 GİBİ YİNE ŞURUP VERDİM dişmi geliyo acaba yaa öksürük burun akıntısı falan yok mızmız sadece

sizede hayırlı yolculuklar .....

aysegül boşver sen örnek ol öncü ol devam et. aynı çöpe gitsin ama ayrıstırılmış gitsin bosver. kızlar icin alışkanlıklarını kaybetme... hem ordaki diger hatunlarda özenirler belki.

geçmiş olsun sevilcim dişi geliyordur ondan olabilir canım.....

esra iyi yolculuklar. allah korusun sizi kazalardan. bizdede kraftın kangurusu var. 9 kg. diyorlardı ama hala kullanıyoruz. daha cok eşim ben taşıyamıyorum onunla. ama bununla sırtımda sanki taşiyabileceğim diye cok heyecanlıyım. Bücürü sırtıma atıp müze gezmeye gitmeyi hayal ediyorum. :)

hoşgeldinn..

he valla gıymatlı gari ne olcek
burcu canımcımm nasılsın kızz.duru ne ediyoooo...

Duru ne yapsın ayşegülcüğüm bu ara sık sık düşüyor geçen yataktan atladı -dün suratını yemek masasına gömdü tutunca kızıyor tutmayıncada paldır küldür çarpıyor.oda bende alıştık galiba.daha dikkatli olalım diyoruz annem dibinden ayrılmıyor ama yine 10 sn boşluktan yararlanıyor.böyle böyle büyüyecek sanırım inşallah en hafifleriyle atlatırızda.

tüm yola cıkıcaklar sağlıkla gitsin sağlıkla dönsün yolunuz açık olsun su gibi gidin-dönün.

Zeynep ben de aynı şeyden muzdaribim. Hafta sonu gelmesin istiyorum sırf bu yüzden. Aylardır elimde bi kitap sürünüyo. Sıkıldım artık. Dur ben de listeleyeyim...
Hakkaten Özlem hiç bahsetmiyosun kızından ya..
İremcim geçmiş olsun

bilin bakalım kim uyandı <<<<<<<<<<<<<<<><<XYJH H V CF 5 JÖM 1.ÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇC KLAVYEYİ YEMEYE ÇALIŞIYOR cadı kızım.....

sevil bencede diş geliyor hep çoçukta aynı olmuyor ama kıyıdan köşeden benziyor belirtiler.

Selma 4 Aralık Selda da buluşma var Avcılarda.

hani biz davet edelimde tarihin müsaitmi bilmiyorum ama gelirsen seviniriz Zeyno yuda mıncıklarız.

Ayşegül yorgunluk önemli değil de bizimkilerle bayramlaşmamış olacağız. Eğer sabah çıkacak olursak öğle ancak Adana'da oluruz ama ben ayarlamaya çalışırım yine de. Özledim görüşmek bana iyi gelecek.

günaydın kızlar.....

hoşgeldinn..

he valla gıymatlı gari ne olcek
burcu canımcımm nasılsın kızz.duru ne ediyoooo...
Hoşbuldum şekerler Ayşegül sende gelmişsin iyiki gelmişsin canım topikçene özledik seni
biz iyiyiz sen de hele sen ne yaptın.
Anacım bişey konuşuk edemedimki. Düğün varmış gelcenmi dedi sinirim tepemde zaten gelmecem dedim . O kendisi gitti geldiğindede bir fırsat olmadı zaten . F...deki profilime bir söz yazdıydım . Bu ne canım dedi bende hiç sadece bir söz dedim. Ama değildi tabiki anlasın diye ona yazmıştım galiba gideceği yere gitti. Akşamdan beri soğuk ve mesafeliyim Beni tanır bilir tavır yaptığımı anlamıştır bugün yarın patlar ne oluyor sana diye . Ozaman kozlarımızı paylaşırız . Yoksa ben bundan sonra hep böyle davranıp onu uyus etcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…