Selma 4 Aralık Selda da buluşma var Avcılarda.
hani biz davet edelimde tarihin müsaitmi bilmiyorum ama gelirsen seviniriz Zeyno yuda mıncıklarız.
ayşegül hoşgeldin cnm özledik valla fatoşada çok geçmiş olsun tansiyon onun başına bela oldu yaa allah şifa versin
güle güle gidin kazasız belasız bayramlar geçirin.kız ben de slingo drop düşünüyordum.. elimdeki chicco soft and dream 9 kg a kadar taşıdığından atıl oldu..Cok kullandım koca yaz hala dda kullanıyorum..Ama Zeynep MEI TAI a değiştirdi fikrimi cesit cesit kullanabilriiz diye..:))
bayramda acayip yol yapıcaz once kayınvalidemlere kutahyaya ordan annemler yazlığa gidiyorlar oraaya antalyaya gideceğiz.. bize sans dileyin kazalardan uzak olalım..amin!!
bu arada bir şey daha.... epeydir bizim kocayla anlaşamıyoruz ev işleri konusunda. Doruk a bakmaya başladığından beri evi boşverdi adam. Dun aksam dedim. Denizli dönüşü bir program yapıyoruz herkesin görevlerini belirliyoruz. iyice işleri boşverdin. ev işlerini liste yapıp paylaştıracağız.
arkadaşlara soruyorum. bakıcıya 700 tl. veriyorlar. hem ütü, hem yemek, hem temizlik yapıyor kadın....
ben dayanamıyorum artık yetişemiyorum hicbirseye.... kitap okuyamıyorum, sinema seyredemiyorum, bi çıkıp gezemiyorum. devamlı tüm haftasonum evde temizlik ve dorukla geçiyor yeter beeeee.....tek sosyal aktivitem sizlerle yaptığım sohbetler allah eksikligini göstermesin....
şimdi listeliyorum ev işlerini
geçmiş olsun.hep diş diyoz ama bizdede gelen giden yok diş içinyaa kızlar bu beim oğlan akşamüstü keyifsizlendi görünürde bişi yok ama uyumadı akşam üstü uykusuna yatırdım 15 dk uyudu kalktı hafif ateşi var gibiydi ateş düşürücü verdim gecede doğru dürüst uyumadı gece yine hafif ATEŞ ÇIKTI GECE 3 GİBİ YİNE ŞURUP VERDİM dişmi geliyo acaba yaa öksürük burun akıntısı falan yok mızmız sadece
aysegül boşver sen örnek ol öncü ol devam et. aynı çöpe gitsin ama ayrıstırılmış gitsin bosver. kızlar icin alışkanlıklarını kaybetme... hem ordaki diger hatunlarda özenirler belki.
Duru ne yapsın ayşegülcüğüm bu ara sık sık düşüyor geçen yataktan atladı -dün suratını yemek masasına gömdü tutunca kızıyor tutmayıncada paldır küldür çarpıyor.oda bende alıştık galiba.daha dikkatli olalım diyoruz annem dibinden ayrılmıyor ama yine 10 sn boşluktan yararlanıyor.böyle böyle büyüyecek sanırım inşallah en hafifleriyle atlatırızda.
tüm yola cıkıcaklar sağlıkla gitsin sağlıkla dönsün yolunuz açık olsun su gibi gidin-dönün.
bilin bakalım kim uyandı <<<<<<<<<<<<<<<><<XYJH H V CF 5 JÖM 1.ÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇC KLAVYEYİ YEMEYE ÇALIŞIYOR cadı kızım.....
sizde güle güle gidinnn.iyi bayramlarr.Biz de Edirne ye gidiyoruz arkadaşlar
Ayşegül yorgunluk önemli değil de bizimkilerle bayramlaşmamış olacağız. Eğer sabah çıkacak olursak öğle ancak Adana'da oluruz ama ben ayarlamaya çalışırım yine de. Özledim görüşmek bana iyi gelecek.
Hoşbuldum şekerler Ayşegül sende gelmişsin iyiki gelmişsin canım topikçene özledik seni
Anacım bişey konuşuk edemedimki. Düğün varmış gelcenmi dedi sinirim tepemde zaten gelmecem dedim . O kendisi gitti geldiğindede bir fırsat olmadı zaten . F...deki profilime bir söz yazdıydım . Bu ne canım dedi bende hiç sadece bir söz dedim. Ama değildi tabiki anlasın diye ona yazmıştım galiba gideceği yere gitti. Akşamdan beri soğuk ve mesafeliyim Beni tanır bilir tavır yaptığımı anlamıştır bugün yarın patlar ne oluyor sana diye . Ozaman kozlarımızı paylaşırız . Yoksa ben bundan sonra hep böyle davranıp onu uyus etcem
Sağol canım
Kazasız belasız gidin gelin inş.,Kocişlere söyleyin hız yapmasınlar nede olsa artık bebişlerde var dikkat ederler gerçide yinede ne olur ne olmaz siz söyleyin
sağol canım.bense ziçleri özledim.kız hayırdır kocayla kozar falan
şu cadıyı uyutmayı bi kez daha deneyeyim bakaım..
oo maşallahhh kızlar bi dışarı çıktım geldim he 5 sayfa olmuş
tatile gidecekler hayırlı yolculuklar dilerimm
kaynana koca muahbbetlerine hiç giymiyim
sevilcimin bıdışı huysuzmuş diştendir cnm
kızlar öle atlaya atlaya okudum
yemek hazılıyorum buarada
pınarcım cok selamlarımızı, iyi dileklerimizi ilet kendisine. hayırlısı neyse o olsun üzülmesin sakın.
Ayşegülüm papatyam hoşgeldin kuşum.yerleştin ve alışabildin mi yeni memleketine arkadaşım.sen sosyal bi insansın eminimki zamanla oradada sevilen birisi olacaksın...
bayramda şehir dışına çıkacak arkadaşlarımıza kazasız belasız yollar sevdiklerine çabucak kavuşmalarını dilerim...
dün akşam özlemler (özlemzafer) bizdeydi.çınar biraz keyifsizdi malum havaların düzensizliğinden kırgınlığı vardı.yağızla oynadılar biraz, resimlerini çektik birazdan özlem face ekleyecek bakarsınız vaktiniz olursa...
bu arada özlemin hamileliği %90 dış gebelik. çünkü kan testinde çıkıyor.ultrasonda gözükmüyor.p.tesine kadar kanama şeklinde vücudun kendisinin atmasını bekleyecekler.olmazsa p.tesi tekrar dr a gidip operasyon geçirecek özlem kızlar..
Kızlar çıkıyorum birazdan. eve gidicem. aksama girerim okurum sizi.... şimdilik hoşçakalın....
bu arada unutmadan!!! hatırlatma!!
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...-bebislerinin-dogumgunleri-geldi-catti-5.html
1. yaş hediyeleşme listesi (bu listeyi düzenlicem sonra merak etmeyin şimdilik unutmamak için yaptım bu şekilde) Katılım için son tarih: 25 Aralık - 31 aralıktan itibarende gönderimlere başlarız.
zeynep6672
sibelce0
eliferdi
mydarling
essemayit
dineva
zeynepb
zeyl
havvasen
meltemşahin
xside
selmakerem
tugba64
srpp
yaren_h
AYKIZZ
Shine
sevilirem
07papatya
şimdi içi daha rahat inan canım.çünkü aldırmayı düşünüyordu ama boş gebelik olması bi nebze sevindirdi özlemi.
iletirim tabiki...
Kızlar çıkıyorum birazdan. eve gidicem. aksama girerim okurum sizi.... şimdilik hoşçakalın....
bu arada unutmadan!!! hatırlatma!!
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...-bebislerinin-dogumgunleri-geldi-catti-5.html
1. yaş hediyeleşme listesi (bu listeyi düzenlicem sonra merak etmeyin şimdilik unutmamak için yaptım bu şekilde) Katılım için son tarih: 25 Aralık - 31 aralıktan itibarende gönderimlere başlarız.
zeynep6672
sibelce0
eliferdi
mydarling
essemayit
dineva
zeynepb
zeyl
havvasen
meltemşahin
xside
selmakerem
tugba64
srpp
yaren_h
AYKIZZ
Shine
sevilirem
07papatya
ben defneyi uyuttum şükür.şimdi zeynebi bi banyo yaptırayım,yemeklerini hazırlayayım.kendimde yiyeyim...şimdilik çıkayım sonra gelirim..
Allah yardımcısı olsun .Belkide böylesi daha hayırlıdır . Allah gönlüne göre versin inşAyşegülüm papatyam hoşgeldin kuşum.yerleştin ve alışabildin mi yeni memleketine arkadaşım.sen sosyal bi insansın eminimki zamanla oradada sevilen birisi olacaksın...
bayramda şehir dışına çıkacak arkadaşlarımıza kazasız belasız yollar sevdiklerine çabucak kavuşmalarını dilerim...
dün akşam özlemler (özlemzafer) bizdeydi.çınar biraz keyifsizdi malum havaların düzensizliğinden kırgınlığı vardı.yağızla oynadılar biraz, resimlerini çektik birazdan özlem face ekleyecek bakarsınız vaktiniz olursa...
bu arada özlemin hamileliği %90 dış gebelik. çünkü kan testinde çıkıyor.ultrasonda gözükmüyor.p.tesine kadar kanama şeklinde vücudun kendisinin atmasını bekleyecekler.olmazsa p.tesi tekrar dr a gidip operasyon geçirecek özlem kızlar..
kolay gelsin canım...
kolay gelsin canım bugün ne yemek yapıyorsun bakalım....
şimdi içi daha rahat inan canım.çünkü aldırmayı düşünüyordu ama boş gebelik olması bi nebze sevindirdi özlemi.
iletirim tabiki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?