2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Selma 4 Aralık Selda da buluşma var Avcılarda.

hani biz davet edelimde tarihin müsaitmi bilmiyorum ama gelirsen seviniriz Zeyno yuda mıncıklarız.

sağol canım şimdi baktım cumartesi gününe geliyor, eşim bazen erken geliyor cumartesi günleri, eğer ayarlayabilirsem eşim çocuklara bakarsa gelmeyi çok isterim tabikide kısmet.....

ayşegül hoşgeldin cnm özledik valla fatoşada çok geçmiş olsun tansiyon onun başına bela oldu yaa allah şifa versin

sağol sevilcim.

güle güle gidin kazasız belasız bayramlar geçirin.

hadi sırala bekliyorum.

geçmiş olsun.hep diş diyoz ama bizdede gelen giden yok diş için(

aysegül boşver sen örnek ol öncü ol devam et. aynı çöpe gitsin ama ayrıstırılmış gitsin bosver. kızlar icin alışkanlıklarını kaybetme... hem ordaki diger hatunlarda özenirler belki.

amann yapayımda insan çöpün aynı yere gidecegini düşününce neyin ayrımını yapacagım.ama kızlarım için evet haklısın yapmalıyım.zeynep alışık zaten..

ayy bbu cadılar aynı ya.bizim kızda toslar.küçükbi çarpmada bile hemen mzırdanıyo sonra kendi kendine susuyo.aynen tutturmuyo.genelde ayağa kalkınca.bi yerden bi yere geçmeye çalışınca bi yerlere çarpıyorlar.evet böle bübüyecekler işte.

oyy yirim ben zeynoyuuuu..

Biz de Edirne ye gidiyoruz arkadaşlar
sizde güle güle gidinnn.iyi bayramlarr.

önemli degil inanki.çünkü bayrama denk geliyoruz.buluşamayız gibi gelmişti banada zaten.hiç sıkıntıya girmeyelim.artık buralardayız biz bi hafta sonu bie olsa gelir gideriz artık.neyse artık ogün gelsin bakalım belki olur.olmazsada olsun başka zaman buluşuruz.:))

oo maşallahhh kızlar bi dışarı çıktım geldim he 5 sayfa olmuş
tatile gidecekler hayırlı yolculuklar dilerimm
kaynana koca muahbbetlerine hiç giymiyim
sevilcimin bıdışı huysuzmuş diştendir cnm
kızlar öle atlaya atlaya okudum
yemek hazılıyorum buarada

şu cadıyı uyutmayı bi kez daha deneyeyim bakaım..

kolay gelsin canım...

kolay gelsin canım bugün ne yemek yapıyorsun bakalım....

Ayşegülüm papatyam hoşgeldin kuşum.yerleştin ve alışabildin mi yeni memleketine arkadaşım.sen sosyal bi insansın eminimki zamanla oradada sevilen birisi olacaksın...

bayramda şehir dışına çıkacak arkadaşlarımıza kazasız belasız yollar sevdiklerine çabucak kavuşmalarını dilerim...

dün akşam özlemler (özlemzafer) bizdeydi.çınar biraz keyifsizdi malum havaların düzensizliğinden kırgınlığı vardı.yağızla oynadılar biraz, resimlerini çektik birazdan özlem face ekleyecek bakarsınız vaktiniz olursa...
bu arada özlemin hamileliği %90 dış gebelik. çünkü kan testinde çıkıyor.ultrasonda gözükmüyor.p.tesine kadar kanama şeklinde vücudun kendisinin atmasını bekleyecekler.olmazsa p.tesi tekrar dr a gidip operasyon geçirecek özlem kızlar..

Kızlar çıkıyorum birazdan. eve gidicem. aksama girerim okurum sizi.... şimdilik hoşçakalın....

bu arada unutmadan!!! hatırlatma!!

http://www.kadinlarkulubu.com/subat...-bebislerinin-dogumgunleri-geldi-catti-5.html

1. yaş hediyeleşme listesi (bu listeyi düzenlicem sonra merak etmeyin şimdilik unutmamak için yaptım bu şekilde) Katılım için son tarih: 25 Aralık - 31 aralıktan itibarende gönderimlere başlarız.
zeynep6672
sibelce0
eliferdi
mydarling
essemayit
dineva
zeynepb
zeyl
havvasen
meltemşahin
xside
selmakerem
tugba64
srpp
yaren_h
AYKIZZ
Shine
sevilirem
07papatya

sağol pınarcım.aman pek sevmedim ama alışacagız işte.yerleştim işlerim bitti şükür..
özlemede selam söyle geçmiş olsun.artık dış gebilikmiş demek.hayırlısıl olsun..selam söyle.

güle güle canımm..

ben defneyi uyuttum şükür.şimdi zeynebi bi banyo yaptırayım,yemeklerini hazırlayayım.kendimde yiyeyim...şimdilik çıkayım sonra gelirim..

şimdi içi daha rahat inan canım.çünkü aldırmayı düşünüyordu ama boş gebelik olması bi nebze sevindirdi özlemi.
iletirim tabiki...

hakkında hayırlısı canım inş.zamanı gelince 2.bebişinide sağlıcakla kucağına alır sağlık olsun yeterki, bendende selam söyle pınarcım .......

güle güle zeynepcim

Offf şu Fatoşun başına gelenlere bak bayram arefesinde

Şükran kardeş hakkında hayırlısı neyse o olsun canım..Toprakta da bana öle demişlerdi,kalp atışı yok diye almaya kalkmıştı doktor hatta..Geç döllenme olmuştur belki..Sıkma canını gönlünü ferah tut.Kanaman var mı bacım?

Zeynep,Yağız kaç yaşında çocuk yahu götürsünler yanlarında neden iki de bi sana bırakıyolar ki..Biz götürüyoz ya her gittiğimiz yere bizim canımız yok mu deyeydin

Didem ve de Ayşegül size bişe sorcam,kızlar aynı oda da mı yatıyorlar?Didem sanki yazdıklarından aynı oda da yattıklarına dair bi izlenim edindim bacım Yatıyorlarsa ne zamandır yatıyolar kestane kebap acele cevap

okuyamadım ama doktora yetişicem çıkıyorum ben akşam falan girerim yine ya da yarın sabah görüşürüz öptüm sizi

Allah yardımcısı olsun .Belkide böylesi daha hayırlıdır . Allah gönlüne göre versin inş

kolay gelsin canım...

kolay gelsin canım bugün ne yemek yapıyorsun bakalım....

cnm benim sağol
ekşili tahrana bide şehriye pilavı yaptım biraz atmasoyon bi menü oldu :))

şimdi içi daha rahat inan canım.çünkü aldırmayı düşünüyordu ama boş gebelik olması bi nebze sevindirdi özlemi.
iletirim tabiki...

aaa aldırcakmıydı
hayırlısı hakkına özlemin

]

Son sayfalardan okuduğum kadarıyla ve tabiki aklımda kaldığınca yazıyorum

Fatoş ne oldu canım birdenbire biz Arastan haber beklerken annesi ameliyat olmuş. Çok ama çok geçmiş olsun . Umarım çabucak şifa bulur toparlanırsın .Bizde bu kız bizi habersiz bırakmaz diyorduk meğerse bundanmış
Zeynep canım seninkilerde bir acayipmiş ha. Senin zaten başında İpek var . Ne güzel ya ye iç çocukları bırak gezmeye git . Hiç bakabilrmisin diyen yok. Hepsi aynı bunların insanı sinir ediyorlar. Ama sende iyi yapmışsın dinsizin hakkından imansız gelir hesabı
Şükran sende üzülme canım .Belkide daha erken olduğu içindir. Sen bu bebeği istiyorsun belliki Allah sağlıkla kavuşmak nasip eder inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…