2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Okuyup yetişemedim ya Toprakı banyo yaptırdım,yedirdim..Yazıpta yollayamadıklarım az önce yolladım konudan biraz kopuk olmuş ama

Kız daha önce yazmıştım kızıma bişiyler aldım,Toprakın eskilerini yıkayıp ütüledim,hazırlıklarımı bitirdim diye gözden kaçmış herhalde.Aldım hastane çıkışı iki tane pembe pembe almam mı hiç Tavşanlı kadife tulum aldım Pembe don aldım fırfırlı

Dünde sakaryadan aldıklarımı ütüledim,çantamı hazırlamaya başladım.Kendi eksiklerim var,pijama takımı iç çamaşır filan onları cumartesi çıkıp alıcaz inşallah..Bayramda İstanbula gitmeden hazır olsun çantam ne olur ne olmaz.

Valla kızceyizim kaç kilodur boyu nedir hiç bi fikrim yok..İki aya yakın oldu doktora gitmeyeli..Gerek görmedim hastaneye gitmeye.İki kere gittim.Testlerimi,tahlillerimi yaptırdım.Bi kere de Allah rızası için ultrasona soktular O da on gün sonrasına randevu vererekten..
Ultrasona sokmak,herhangi bi muayene etmek gibi bişey yok ki devlet hastanesinde.Sen konuşuyon o dinliyor..

Özele git diceksiniz burda kafama göre doktor bulamadığımı daha önce de söylemiştim.Şöyle söyliyim daha İzmitte normal doğum yaptım diyen biriyle karşılaşmadım.Bi tek devlet hastanesine gidenlerde var.Bütün doktorlar sezeryancı.Bi şekilde bişey bulup sonunu sezeryanla bitiriyolar.Arkadaş bir olur iki olur hepsi mi sezeryanlık bu insanların..Güveneceğim kendimi teslim edebileceğim bi doktor malesef yok..Muayeneye gitse,zaten riskli gebelik hemen hamile kalmışsın diyecekler adım gibi eminim..Benim moralimi bozacaklar beklentilerimi düşürecekler..

İstanbula gidince evlenmeden önce de görüştüğüm bi doktorum vardı ona gidicem inşallah..O baksın bakalım tam bi durum nedir ne değildir..
Dönüşte de burda gitmeye başlarım artık,nstye filan sokmaya başlarlar,öyle işte bacılar:44:

ben hala arkadaşımı bekliyorum çokta acıktım şimdi atıştırsam sofra bozulcak o gelince yiyemicemm çok acıktım yahuuu(
bayramda yollarda olacaklara kaza bela vermesin güle güle yavaş yavaş gidip gelin inşallah..,biz her byram olduğu gibi sadece denizlideyiz gidecek ş.dışında kimsemiz yok((
hasta bebişler malum bugünde varr hepsine çok geçmiş olsun
özlemin haberinide aldık onunda hakkında hayırlısı neyse o olsun
fatoş içinde çok üzüldüm neyseki atlatmış biran öncede ayağa kalkarda arasına kavuşur şimdi hastaneyede almıyorlardır onu bebek diye(

selam kızlar..uzun zamandır yoktum nerdeyse 10 gün olucak..çok sıkıntılı günler geçirdim kızımla ilgili.. hala da sonuçlanmış değil ama içim biraz daha rahat işte..
neyse umarım herkes iyidir,kimseden haberim yok geçmişi de okuyamıyorum yetişemem zaten...
beni merak edip soran oldu mu aranızda???

canımkızının cicleri hayırlı olsun Allah giydirmeyi nasip etsin
sende bi avazda kurtul inş. dikişsiz az sancılı bi doğum yapasın emii :)

Amiiiiin aminnn inşallah yavrum bana dua edin bende size dua ederem doğumda
özlemcim güle güle giysin kızın pembe pembe cicilerini:)))
ismini düşündünüzmü ne olacak???

Amin canım inşallah..Daha belli değil ismi kavga ediyoz kocayla isim konusunda sonucu daha belli değil bakalım kim kazancak

Anam herkes dağılmış tabi bayram öncesi herkesin yoğunluğu vardır

Güle güle giydirmek nasip olsun inş. Beni bile şimdiden heyecen bastı . Canım kusura kalmasan bişey sorucam . BElki söylemişsindir senin Toprak normal doğum muydu ?
Dr konusunda haklısın valla benimki 3 aylıkken gitmişti onun yerine kimi seçeceğime çok uzun zaman karar veremedim . Benim drda sezeryan yanlısıydı ama ben normal yapamadığım için sezeryan oldu ama iyikide olmuş dedim sonra . Çocuk ben normal doğurmayı bekleyene kadar boğulacakmış az kalsın . Kocişte aynısını dedi gözümle görmesem dra inanmazdım iyikide oldun dedi . O kadar kötü olmuşki iyiki ben görmedim o sahneyi kaynanam falanda çok korkmuş.Sen olduğun yerde mi yapacaksın peki doğumu belli mi senin fikrin ne . Ay ne çok meraklı oldum :78:

selam canım
ne oldu hayırdır ?
fatoş ameliyat oldu rahatsızlanmış.
özlemde dış gebelik varmış
gülşehta hamile
bikaç haber vereyim sana cnm

H.geldin canım hayırdır ne oldu Bahara umarım kötü bir durum yoktur

ay herkes sustu yahu bende adliyeye gidicem
bu arada oğlum 9 aylık oldu

maşalahhhhhhhh daha nice aylara sağlıkla girsin inş.

Bacım hayırdır ne oldu Bahara insanı merakta bırakmasana

Normal yaptım ben bacım..Kocaelinde yapmadım ilk doğumu istanbulda yaptım tavsiye üzerine gittim bi doktora..Ama şimdi tekrar gidemem uzağa.Oğlum var malumNe olcak ne biticek belli olmaz.Hemen dibimizde devlet hastaneesi var.Burda devlet hastanesi çok güzel istanbuldaki değil.Muayene ilgilenmiyolar sadece ultrasonu filan sürekli yazmıyolar bişe olcak ki o zaman filan..Ama doğumhanesi ve personeli gayet iyi.Topraka hamileyken gidip nstye filan giriyodum ordan biliyorum.Nasipse işte bakalım devlette yapıcaz..
Ya tabi ki gerektiği zaman sezeryan olunucak,sonuçta sezeryan bunun için var.Herhangi bi problem dahilinde hayat kurtarsın diye.Ama bebek gelmeye hazır olmadan önceden belirli bi biçimde ordan çocuğu almak bana çok yanlış geliyor.Tabi ki bunu bilinçli olarak tercih edenler alınmasın herkesin kişisel tercihidir

slm kızlar nasılsınızzz..

seldadan bilginiz varmı bilmiyorum ama oğluşu ameliyat olmamış.. haber veriyim dedim sizlere.. iltihap varmış gözünde önce o kurutulacakmış bayramdan sonra bakacaklar durumuna.. ama bi masaj göstermiş dr. bunu yap belki ameliyat olmadanda halledebiliriz demiş.. umarım gerek kalmaz...

sizler nasılsınız görüşmeyeli..

Son düzenleme:
elif ye kız bişyler ben dayanamam yerim valla
gencerin nasıl oldubide hastaydı ya bi ara
artık bende dayanamadım YEDİM o gelince oda yesin aman be canım bu kadar bekletilmezki 12de konuştum çıkıyorum dedi yarım saat sonra burda olması gerekiyodu tam 1buçuk saat geçti

canım geçmiş olsun nesivar baharımızın merak ettim benim dün aklıma gelmiştin gece vakti eskiden burada olan hande vardı (kurbis) onunla konuşuyoduk msn den o sırada aklıma gelmiştin ben her zaaman buraya gelemediğim için dedim ben yakalayamıyorumdur slaytı filan yaptı kız okadar buralardadır dedimdi:))

merhaba hemşoyuz sanırım.
bende kocaeli yenikentte tokide oturuyorum.toprağın bir resminde görmüştüm sende yenikenttesin heralde.sizin sokağın başında büfe var galiba dubleks evlerdemisin.

pınarcım bizde seninle hemşeri değğiliz ama bende tokide oturuyorum denizlinin tokisi olsada evlerimiz aynı :)bi sevindirik oldum

Bahar da durup dururken tik gibi bir hareket başladı.önce titreme hareketi hani işedi heralde deriz ya sonra kafasını sağa sola sallıyordu sürekli hayır der gibi yani..ben biraz takip ettim çok sıklaştırdı.çok endişelendim..gece uykusundan acı acı ağlayarak uyandı..
ben en yakın yapabileceğim nete başvurdum..okuduklarım beni perişan etti, iki gün nörologdan randevu alana kadar neler yaşadığımı anlatamam size..epilepsi belirtileri yazıyordu..birkaç şey tutuyordu..

Anneyiz ya hemen en kötüsünü düşünüyoruz..endişe ömrümden 10 yıl götürdü inanın..keşke hiç okumasaydım...çok araştırmak da iyi değil doktordan önce..
neyse nöroloğa giitik,doktorun yanında da yaptı aynı hareketleri...doktor çok şüphelenmedim epilepsiden ama ben neler gördüm dedi.hemen EEG çektirin sonra da boyun emarına bakarız dedi...

biz 2 gün önce EEG çektirdik..şimdi sonuçlarını göstermek için yarına randevu aldık..umarım bir şey çıkmaz..teknisyen pek yorum yapamam ama bildiğim kadarıyla sara belirtisine benzemiyor dedi...

Son düzenleme:
kızlar fatoş neden ameliyat oldu geçmişe bakamadım merak ettim.

ayy gülşahdamı hamile..acaba planlımıydı hadi hayırlı olsun.

benimde adetim 7 gün geçti belim ve kasıklarım ağrıyor ama hala tık yok umarım bizede bebek piyangosu vurmaz :18:

şimdi rahatlamamın sebebi hem o söz hem de Bahar o hareketi çok azalttı..ama hala neden yaptığı belli değil,araştırılacak..gerekirse emar çekilecek..o da anesteziyle çekiliyormuş ne yapıcam bilmem...Buna da şükür neler gördüm duydum şu 10 gün içinde ama kızlar çok kötü günler geçirdim..
Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin...OOFFF ne zor anlatamam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…