Anam herkes dağılmış tabi bayram öncesi herkesin yoğunluğu vardır
canımkızının cicleri hayırlı olsun Allah giydirmeyi nasip etsin
sende bi avazda kurtul inş. dikişsiz az sancılı bi doğum yapasın emii :)
özlemcim güle güle giysin kızın pembe pembe cicilerini:)))
ismini düşündünüzmü ne olacak???
selam kızlar..uzun zamandır yoktum nerdeyse 10 gün olucak..çok sıkıntılı günler geçirdim kızımla ilgili.. hala da sonuçlanmış değil ama içim biraz daha rahat işte..
neyse umarım herkes iyidir,kimseden haberim yok geçmişi de okuyamıyorum yetişemem zaten...
beni merak edip soran oldu mu aranızda???
H.geldin canım hayırdır ne oldu Bahara umarım kötü bir durum yokturselam kızlar..uzun zamandır yoktum nerdeyse 10 gün olucak..çok sıkıntılı günler geçirdim kızımla ilgili.. hala da sonuçlanmış değil ama içim biraz daha rahat işte..
neyse umarım herkes iyidir,kimseden haberim yok geçmişi de okuyamıyorum yetişemem zaten...
ay herkes sustu yahu bende adliyeye gidicem
bu arada oğlum 9 aylık oldu
Bacım hayırdır ne oldu Bahara insanı merakta bırakmasanaselam kızlar..uzun zamandır yoktum nerdeyse 10 gün olucak..çok sıkıntılı günler geçirdim kızımla ilgili.. hala da sonuçlanmış değil ama içim biraz daha rahat işte..
Güle güle giydirmek nasip olsun inş. Beni bile şimdiden heyecen bastı . Canım kusura kalmasan bişey sorucam . BElki söylemişsindir senin Toprak normal doğum muydu ?
Dr konusunda haklısın valla benimki 3 aylıkken gitmişti onun yerine kimi seçeceğime çok uzun zaman karar veremedim . Benim drda sezeryan yanlısıydı ama ben normal yapamadığım için sezeryan oldu ama iyikide olmuş dedim sonra . Çocuk ben normal doğurmayı bekleyene kadar boğulacakmış az kalsın . Kocişte aynısını dedi gözümle görmesem dra inanmazdım iyikide oldun dedi . O kadar kötü olmuşki iyiki ben görmedim o sahneyi kaynanam falanda çok korkmuş.Sen olduğun yerde mi yapacaksın peki doğumu belli mi senin fikrin ne . Ay ne çok meraklı oldum :78:
artık bende dayanamadım YEDİM o gelince oda yesin aman be canım bu kadar bekletilmezki 12de konuştum çıkıyorum dedi yarım saat sonra burda olması gerekiyodu tam 1buçuk saat geçtielif ye kız bişyler ben dayanamam yerim valla
gencerin nasıl oldubide hastaydı ya bi ara
canım geçmiş olsun nesivar baharımızın merak ettim benim dün aklıma gelmiştin gece vakti eskiden burada olan hande vardı (kurbis) onunla konuşuyoduk msn den o sırada aklıma gelmiştin ben her zaaman buraya gelemediğim için dedim ben yakalayamıyorumdur slaytı filan yaptı kız okadar buralardadır dedimdi:))selam kızlar..uzun zamandır yoktum nerdeyse 10 gün olucak..çok sıkıntılı günler geçirdim kızımla ilgili.. hala da sonuçlanmış değil ama içim biraz daha rahat işte..
merhaba hemşoyuz sanırım.
bende kocaeli yenikentte tokide oturuyorum.toprağın bir resminde görmüştüm sende yenikenttesin heralde.sizin sokağın başında büfe var galiba dubleks evlerdemisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?