selam kızlar..uzun zamandır yoktum nerdeyse 10 gün olucak..çok sıkıntılı günler geçirdim kızımla ilgili.. hala da sonuçlanmış değil ama içim biraz daha rahat işte..
neyse umarım herkes iyidir,kimseden haberim yok geçmişi de okuyamıyorum yetişemem zaten...
beni merak edip soran oldu mu aranızda???
merhaba hemşoyuz sanırım.
bende kocaeli yenikentte tokide oturuyorum.toprağın bir resminde görmüştüm sende yenikenttesin heralde.sizin sokağın başında büfe var galiba dubleks evlerdemisin.
slm kızlar nasılsınızzz..
seldadan bilginiz varmı bilmiyorum ama oğluşu ameliyat olmamış.. haber veriyim dedim sizlere.. iltihap varmış gözünde önce o kurutulacakmış bayramdan sonra bakacaklar durumuna.. ama bi masaj göstermiş dr. bunu yap belki ameliyat olmadanda halledebiliriz demiş.. umarım gerek kalmaz...
sizler nasılsınız görüşmeyeli..
artık bende dayanamadım YEDİM o gelince oda yesin aman be canım bu kadar bekletilmezki 12de konuştum çıkıyorum dedi yarım saat sonra burda olması gerekiyodu tam 1buçuk saat geçti
canım geçmiş olsun nesivar baharımızın merak ettim benim dün aklıma gelmiştin gece vakti eskiden burada olan hande vardı (kurbis) onunla konuşuyoduk msn den o sırada aklıma gelmiştin ben her zaaman buraya gelemediğim için dedim ben yakalayamıyorumdur slaytı filan yaptı kız okadar buralardadır dedimdi:))
pınarcım bizde seninle hemşeri değğiliz ama bende tokide oturuyorum denizlinin tokisi olsada evlerimiz aynı :)bi sevindirik oldum
Bahar da durup dururken tik gibi bir hareket başladı.önce titreme hareketi hani işedi heralde deriz ya sonra kafasını sağa sola sallıyordu sürekli hayır der gibi yani..ben biraz takip ettim çok sıklaştırdı.çok endişelendim..gece uykusundan acı acı ağlayarak uyandı..
ben en yakın yapabileceğim nete başvurdum..okuduklarım beni perişen etti iki gün nörologdan randevu alana kadar neler yaşadığımı anlatamam size..epilepsi belirtileri yazıyordu..birkaç şey tutuyordu..
Anneyiz ya hemen en kötüsünü düşünüyoruz..endişe ömrümden 10 yıl götürdü inanın..keşke hiç okumasaydım...çok araştırmak da iyi değil doktordan önce..
neyse nöroloğa giitik,doktorun yanında da yaptı aynı hareketleri...doktor çok şüphelenmedim epilepsiden ama dedi ben neler gördüm dedi.hemen EEG çetirin sonra da boyun emarına bakarız dedi...
biz 2 gün önce EEG çektirdik..şimdi sonuçarını göstermek için yarına randevu aldık..umarım bir şey çıkmaz..teknisyen pek yorum yapamam ama bildiğim kadarıyla sara belirtisine benzemiyor dedi...
seldadan bilginiz varmı bilmiyorum ama oğluşu ameliyat olmamış.. haber veriyim dedim sizlere.. iltihap varmış gözünde önce o kurutulacakmış bayramdan sonra bakacaklar durumuna.. ama bi masaj göstermiş dr. bunu yap belki ameliyat olmadanda halledebiliriz demiş.. umarım gerek kalmaz...
Bahar da durup dururken tik gibi bir hareket başladı.önce titreme hareketi hani işedi heralde deriz ya sonra kafasını sağa sola sallıyordu sürekli hayır der gibi yani..ben biraz takip ettim çok sıklaştırdı.çok endişelendim..gece uykusundan acı acı ağlayarak uyandı..
ben en yakın yapabileceğim nete başvurdum..okuduklarım beni perişen etti iki gün nörologdan randevu alana kadar neler yaşadığımı anlatamam size..epilepsi belirtileri yazıyordu..birkaç şey tutuyordu..
Anneyiz ya hemen en kötüsünü düşünüyoruz..endişe ömrümden 10 yıl götürdü inanın..keşke hiç okumasaydım...çok araştırmak da iyi değil doktordan önce..
neyse nöroloğa giitik,doktorun yanında da yaptı aynı hareketleri...doktor çok şüphelenmedim epilepsiden ama dedi ben neler gördüm dedi.hemen EEG çetirin sonra da boyun emarına bakarız dedi...
biz 2 gün önce EEG çektirdik..şimdi sonuçarını göstermek için yarına randevu aldık..umarım bir şey çıkmaz..teknisyen pek yorum yapamam ama bildiğim kadarıyla sara belirtisine benzemiyor dedi...
şimdi rahatlamamın sebebi hem o söz hem de Bahar o hareketi çok azalttı..ama hala neden yaptığı belli değil,araştırılacak..gerekirse emar çekilecek..o da anesteziyle çekiliyormuş ne yapıcam bilmem...Buna da şükür neler gördüm duydum şu 10 gün içinde ama kızlar çok kötü günler geçirdim..
Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin...OOFFF ne zor anlatamam....
Özlem hee işte biz sormadan anlatmıyorsun ama onları hatırlıyorum hastane çıkışı aldığınızı falan aslındada iş olsun diye konuşturayım diye sordum :)
ben aylık kontroller gidiyon ondan haber vermiyon diye söylendim emme gitmiyormuşsun zaten iyi yapıyorsun bende şimdi amma dr canlısıymışım diyorum ama merak ediyordum işte kaç gr aldı iyimi diye.2.de daha sakin olunuyor demek.
devlet hastanesi yakınsa ve hakkında kötü yorumlar duymadıysan yap tabii ne olacak biz gittin özelde doğurdukta ne oldu dünya para ver hemde korkutup sezeryana alsınlar.ben dr kızgınım aslında bazen yalan söyledide sezeryan yaptı diye düşünüyorum.
Toprak için yeni alacağın eşyalarıda az daha unisex al bıldırcında giysin zaten 1-2 ay giyiyorlr sonra kaldır evde 3 koca hurç dolu almanında sonu yok ya.
neyi var bahar ın ne oldu Seda.
Pınar yavrum oekbi dedektif gördüm seni.
ayol dip dibesiniz o zaman.
Selam canım h.geldin dün burdaydı Selda bişey demedi yokse ben mi kaçırdım . Sağolasın haber verdiğin için . Umarım masajla geçebilen bişeydir. Ameliyata gerek kalmazslm kızlar nasılsınızzz..
Oh afiyet olsun canım oda erken gelseymiş sen sonuçta çocuk emziriyorsun yemen şart.Arkadaşın gelincede bir posta onunla beraber yersin ohhhhartık bende dayanamadım YEDİM o gelince oda yesin aman be canım bu kadar bekletilmezki 12de konuştum çıkıyorum dedi yarım saat sonra burda olması gerekiyodu tam 1buçuk saat geçti
pınarcım bizde seninle hemşeri değğiliz ama bende tokide oturuyorum denizlinin tokisi olsada evlerimiz aynı :)bi sevindirik oldum
Karışıklık olmuş galiba canım Gülşah değil hamile olan Şükran niki Corde olan arkadaşımız yani :)kızlar fatoş neden ameliyat oldu geçmişe bakamadım merak ettim.
ayy gülşahdamı hamile..acaba planlımıydı hadi hayırlı olsun.
benimde adetim 7 gün geçti belim ve kasıklarım ağrıyor ama hala tık yok umarım bizede bebek piyangosu vurmaz :18:
şimdi rahatlamamın sebebi hem o söz hem de Bahar o hareketi çok azalttı..ama hala neden yaptığı belli değil,araştırılacak..gerekirse emar çekilecek..o da anesteziyle çekiliyormuş ne yapıcam bilmem...Buna da şükür neler gördüm duydum şu 10 gün içinde ama kızlar çok kötü günler geçirdim..
Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin...OOFFF ne zor anlatamam....
kızlar bu arada fatoş ne ameliyatı oluyor,
ayrıca bunu sorarken utanıyorum ama gülşahın nick neydi çıkaramadım adlar aklımda kalmıyor,
bir de selda nın oğlunun gözüne ne olmuşş?? biri bana anlatsınn
çok sordum ama merak ediyorum ben de sizi..şu 10 gün içinde derdimi sizinle paylaşmayı çok istedim ama devamlı kızımla ilgilenmekten ve ağlamaktan elim bilgisayara gitmedi..
selam,hızlıca geçmişe bakıp gelicem.
ipek uyanmazsa
merhaba hemşoyuz sanırım.
bende kocaeli yenikentte tokide oturuyorum.toprağın bir resminde görmüştüm sende yenikenttesin heralde.sizin sokağın başında büfe var galiba dubleks evlerdemisin
İlk zamanlar unisex çok şey varda şimdilerde alınmıyor be bacım.Artık erkek adam oldu benim oğlum pantolu da göyneği de adam gibi olması lazımÖzlem hee işte biz sormadan anlatmıyorsun ama onları hatırlıyorum hastane çıkışı aldığınızı falan aslındada iş olsun diye konuşturayım diye sordum :)
ben aylık kontroller gidiyon ondan haber vermiyon diye söylendim emme gitmiyormuşsun zaten iyi yapıyorsun bende şimdi amma dr canlısıymışım diyorum ama merak ediyordum işte kaç gr aldı iyimi diye.2.de daha sakin olunuyor demek.
devlet hastanesi yakınsa ve hakkında kötü yorumlar duymadıysan yap tabii ne olacak biz gittin özelde doğurdukta ne oldu dünya para ver hemde korkutup sezeryana alsınlar.ben dr kızgınım aslında bazen yalan söyledide sezeryan yaptı diye düşünüyorum.
Toprak için yeni alacağın eşyalarıda az daha unisex al bıldırcında giysin zaten 1-2 ay giyiyorlr sonra kaldır evde 3 koca hurç dolu almanında sonu yok ya.
Amin inşallah canım dua edicem hepinize..Hadi inş. Allah gönlüne göre versin canım. Bir avazda ağrısız sancısız kavuşursun meleğine inş.. Zaten hep derler ilk doğum biraz zor olsada ikinci hep kolay olurmuş . Annemde söylerdi bana ozamanlar sezeryan yapan nerde çocuk ters bile olsa normal yapılırmış ki benim yengem öyle yapmış . Birde ilk doğum ne kendine ne bebeğine bişeycik olmamış . Sadece baya zor olmuş ters olunca tabi . Annemin beni doğurduğunda 3 dikişi varmış kardeşimde olmamış bile ilkinde açılıyorya onun için . Umarım seninkide kolaycacık olur. Uyyyyy nasılda imrendim sana normal yapsaydım doğumu ikinciyi bende hemen isterdim . Allah sağlıkla kolaycacık kavuşmak nasip etsin . Mis gibi yeni doğmuş bebiş kokusu geldi birden burnuma:98:
kızlar,doktor bana erken farketmen ve endişe duyman asılda güzel dedi,çünkü böyle şeylerde erken teşhis çok önemliymiş...
umarım yoktur kızımın birşeyi ama bunu neden yapıyor acaba korkudan mı yapıyor,dişinden mi.oyun yapmadığını biliyorum öyle bir hareket değil ama neden işte..yarın ne diyecek doktor bakalım...
Dua edin kızlar ne olur....inşallah geçici bir reflekstir....EEG çekilirken çocuğumun kafasında bir sürü kablo...onu öyle görmek içimi çok acıttı...Allah'ım derdini verirken çaresini de ver YARABBİM diye dua ettim hep...
bacım benim kızçelerin ikisininde odası ayrımalum zenep birazdaha küçük işiy yapar diye korktum bir yatıramadım.ama zeynepten çok eminim artık bişey yapmaz.artık yaz gelince odalarını birlaştırecegim sanırım.şimdi degil ama.Offf şu Fatoşun başına gelenlere bak bayram arefesinde
Şükran kardeş hakkında hayırlısı neyse o olsun canım..Toprakta da bana öle demişlerdi,kalp atışı yok diye almaya kalkmıştı doktor hatta..Geç döllenme olmuştur belki..Sıkma canını gönlünü ferah tut.Kanaman var mı bacım?
Zeynep,Yağız kaç yaşında çocuk yahu götürsünler yanlarında neden iki de bi sana bırakıyolar ki..Biz götürüyoz ya her gittiğimiz yere bizim canımız yok mu deyeydin
Didem ve de Ayşegül size bişe sorcam,kızlar aynı oda da mı yatıyorlar?Didem sanki yazdıklarından aynı oda da yattıklarına dair bi izlenim edindim bacımYatıyorlarsa ne zamandır yatıyolar kestane kebap acele cevap
okuyamadım ama doktora yetişicem çıkıyorum ben akşam falan girerim yine ya da yarın sabah görüşürüz öptüm sizi
Okuyup yetişemedim ya Toprakı banyo yaptırdım,yedirdim..Yazıpta yollayamadıklarım az önce yolladım konudan biraz kopuk olmuş ama
Kız daha önce yazmıştım kızıma bişiyler aldım,Toprakın eskilerini yıkayıp ütüledim,hazırlıklarımı bitirdim diye gözden kaçmış herhalde.Aldım hastane çıkışı iki tane pembe pembe almam mı hiçTavşanlı kadife tulum aldım Pembe don aldım fırfırlı
Dünde sakaryadan aldıklarımı ütüledim,çantamı hazırlamaya başladım.Kendi eksiklerim var,pijama takımı iç çamaşır filan onları cumartesi çıkıp alıcaz inşallah..Bayramda İstanbula gitmeden hazır olsun çantam ne olur ne olmaz.
Valla kızceyizim kaç kilodur boyu nedir hiç bi fikrim yok..İki aya yakın oldu doktora gitmeyeli..Gerek görmedim hastaneye gitmeye.İki kere gittim.Testlerimi,tahlillerimi yaptırdım.Bi kere de Allah rızası için ultrasona soktularO da on gün sonrasına randevu vererekten..
Ultrasona sokmak,herhangi bi muayene etmek gibi bişey yok ki devlet hastanesinde.Sen konuşuyon o dinliyor..
Özele git diceksiniz burda kafama göre doktor bulamadığımı daha önce de söylemiştim.Şöyle söyliyim daha İzmitte normal doğum yaptım diyen biriyle karşılaşmadım.Bi tek devlet hastanesine gidenlerde var.Bütün doktorlar sezeryancı.Bi şekilde bişey bulup sonunu sezeryanla bitiriyolar.Arkadaş bir olur iki olur hepsi mi sezeryanlık bu insanların..Güveneceğim kendimi teslim edebileceğim bi doktor malesef yok..Muayeneye gitse,zaten riskli gebelik hemen hamile kalmışsın diyecekler adım gibi eminim..Benim moralimi bozacaklar beklentilerimi düşürecekler..
İstanbula gidince evlenmeden önce de görüştüğüm bi doktorum vardı ona gidicem inşallah..O baksın bakalım tam bi durum nedir ne değildir..
Dönüşte de burda gitmeye başlarım artık,nstye filan sokmaya başlarlar,öyle işte bacılar:44:
selam kızlar..uzun zamandır yoktum nerdeyse 10 gün olucak..çok sıkıntılı günler geçirdim kızımla ilgili.. hala da sonuçlanmış değil ama içim biraz daha rahat işte..
neyse umarım herkes iyidir,kimseden haberim yok geçmişi de okuyamıyorum yetişemem zaten...
beni merak edip soran oldu mu aranızda???
ben en yakın yapabileceğim nete başvurdum..okuduklarım beni perişan etti, iki gün nörologdan randevu alana kadar neler yaşadığımı anlatamam size..epilepsi belirtileri yazıyordu..birkaç şey tutuyordu..
neyse nöroloğa giitik,doktorun yanında da yaptı aynı hareketleri...doktor çok şüphelenmedim epilepsiden ama ben neler gördüm dedi.hemen EEG çektirin sonra da boyun emarına bakarız dedi...
biz 2 gün önce EEG çektirdik..şimdi sonuçlarını göstermek için yarına randevu aldık..umarım bir şey çıkmaz..teknisyen pek yorum yapamam ama bildiğim kadarıyla sara belirtisine benzemiyor dedi...
selam,hızlıca geçmişe bakıp gelicem.
ipek uyanmazsa
Slm kızlar ancak gelebildim ciciannemiz orduya gidecekti bayramda bilet bulamamış üzülüyordu sabahtan beri aradım tardım kendimi 40 yardım varanda buldum bilet biri son anda iptal etmiş aldım nasıl sevindim oda çok sevindi şimdi girebildim
özlemcim ben revna 3 aylık olduğundan beri ikisini aynı odada yatırıyorum şimdilik bir problem yok sadece nevayı sabahları bıla bıla deyip erkenden kaldırıyor bu durumdan pek hoşnut değil ama idare ediyorlar
kızlar,doktor bana erken farketmen ve endişe duyman asılda güzel dedi,çünkü böyle şeylerde erken teşhis çok önemliymiş...
umarım yoktur kızımın birşeyi ama bunu neden yapıyor acaba korkudan mı yapıyor,dişinden mi.oyun yapmadığını biliyorum öyle bir hareket değil ama neden işte..yarın ne diyecek doktor bakalım...
Dua edin kızlar ne olur....inşallah geçici bir reflekstir....EEG çekilirken çocuğumun kafasında bir sürü kablo...onu öyle görmek içimi çok acıttı...Allah'ım derdini verirken çaresini de ver YARABBİM diye dua ettim hep...
Ah canım bende tokinin evlerine taşınmak istedim buraya taşınmadan önce.Ama bi türlü denk gelip bi ev bulamadık.Ev sahibi de çıkın diye baskı yapınca kaynanamın yan binasında biyere taşındık işte öyle alelacele.Dublekslerde değil onun hemen dibindeki sitede canım..Ama doğru tahmino büfenin hemen karşısındaki binada
Ftoşun fıtığı patlamış ameliyata almışlar ama şimdi iyiymiş.
Yiğitin göze giden damarda tıkanıklık vardı o yüzden canım .
Gülşah hamile değil ki kız Esma karıştırdın ortalığı hatırlarmısın doğumdan önce geliyordu Corde vardı yani şükran işte Şükran hamile ama kalp atışları duyulmamış onunda canı ondan sıkkın.
Özelmin gebelik dış gebelikmiş Pazartesiye kadar kanama açılmaz ise kürtaj olacak.... hayırlısı inşallah.
böyle canım.
Allahın izniyle bişeycik olmaz canım .Bebekler hergün değişik bir icatlar çıkarıyorlar öğreten de yok aslında .Ama içinin rahat etmesi için baktırmışsın sonuçlarda iyi çıkacak emin ol . Ozaman da dahada rahatlarsın emin ol .Bizde dua ederiz tabikikızlar,doktor bana erken farketmen ve endişe duyman asılda güzel dedi,çünkü böyle şeylerde erken teşhis çok önemliymiş...
İlk zamanlar unisex çok şey varda şimdilerde alınmıyor be bacım.Artık erkek adam oldu benim oğlum pantolu da göyneği de adam gibi olması lazım
Önemli değil zaten arkadan gelen var yegenim oluyor oğlan dün öğrendik cinsiyetini:81:
Amin inşallah canım dua edicem hepinize..
Ama yine de tedbirinizi alın acele etmeyin derim bana sorarsanız..Ben krizi fırsata çevirmeye çalışıyorum bakma ama yine de zor herşey zamanında güzel.En az iki sene olsa daha güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?