2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Özlem hee işte biz sormadan anlatmıyorsun ama onları hatırlıyorum hastane çıkışı aldığınızı falan aslındada iş olsun diye konuşturayım diye sordum :)
ben aylık kontroller gidiyon ondan haber vermiyon diye söylendim emme gitmiyormuşsun zaten iyi yapıyorsun bende şimdi amma dr canlısıymışım diyorum ama merak ediyordum işte kaç gr aldı iyimi diye.2.de daha sakin olunuyor demek.
devlet hastanesi yakınsa ve hakkında kötü yorumlar duymadıysan yap tabii ne olacak biz gittin özelde doğurdukta ne oldu dünya para ver hemde korkutup sezeryana alsınlar.ben dr kızgınım aslında bazen yalan söyledide sezeryan yaptı diye düşünüyorum.
Toprak için yeni alacağın eşyalarıda az daha unisex al bıldırcında giysin zaten 1-2 ay giyiyorlr sonra kaldır evde 3 koca hurç dolu almanında sonu yok ya.

neyi var bahar ın ne oldu Seda.

merhaba hemşoyuz sanırım.
bende kocaeli yenikentte tokide oturuyorum.toprağın bir resminde görmüştüm sende yenikenttesin heralde.sizin sokağın başında büfe var galiba dubleks evlerdemisin.

Pınar yavrum oekbi dedektif gördüm seni.

ayol dip dibesiniz o zaman.

Hadi inş. Allah gönlüne göre versin canım. Bir avazda ağrısız sancısız kavuşursun meleğine inş.. Zaten hep derler ilk doğum biraz zor olsada ikinci hep kolay olurmuş . Annemde söylerdi bana ozamanlar sezeryan yapan nerde çocuk ters bile olsa normal yapılırmış ki benim yengem öyle yapmış . Birde ilk doğum ne kendine ne bebeğine bişeycik olmamış . Sadece baya zor olmuş ters olunca tabi . Annemin beni doğurduğunda 3 dikişi varmış kardeşimde olmamış bile ilkinde açılıyorya onun için . Umarım seninkide kolaycacık olur. Uyyyyy nasılda imrendim sana normal yapsaydım doğumu ikinciyi bende hemen isterdim . Allah sağlıkla kolaycacık kavuşmak nasip etsin . Mis gibi yeni doğmuş bebiş kokusu geldi birden burnuma :98:

kızlar bu arada fatoş ne ameliyatı oluyor,
ayrıca bunu sorarken utanıyorum ama gülşahın nick neydi çıkaramadım adlar aklımda kalmıyor,
bir de selda nın oğlunun gözüne ne olmuşş?? biri bana anlatsınn
çok sordum ama merak ediyorum ben de sizi..şu 10 gün içinde derdimi sizinle paylaşmayı çok istedim ama devamlı kızımla ilgilenmekten ve ağlamaktan elim bilgisayara gitmedi..

Son düzenleme:

inşallah ameliyata gerek kalmadan atlatır yiğit alp ve seldacım.

bak bende sevindim şimdi toki kardeşiyiz desene..

hay allahım ya üzülme birşeyi yoktur inşallah.
umarım testler temiz çıkarda sana bayram müjdesi olur arkadaşım.
bazen yağızda yapıyor sinirlenip kendini kasıyor ve bağırıyor.ama başlarda biz gülüyoduk bu hareketlerine sonradan baktık bu iyice yapmaya başladı. şimdi ilgisini dağıtınca hemen normal davranmaya başlıyor.acaba baharında öyle bi durumumu oldu.

Ayy ben tamamen unutmuşum.hadi inşallah hareketler iyi gelirdi ameliyata gerekte kalmaz.

benim bile şunu okuyana kadar ömrümden 1 yıl gitti.yakıştırma öyle şeyler ama korkuyoruz işte elden ne gelir yarın hayırlı haberlerini yaz bak meraklandırma.
Duru da 1 kere sallandı aklım çıktı resmen ne oluyor diye ama oyun yapıyormuş sonradan o yapınca biz oyun yapmıyoruz hayır diyoruz kesiyor.

Amin canım amin Allah kimseyi evladıyla sınamasın.

:82: ayy dedektif edasıyla mı sormuşum kız öylemi geldi..
yakın yerde oturuyoruz gibi geldi de o yüzden sordum.yoksam benmi benzettim acep diycektim.
kocaeli grubu olarak buluşuyoruz ya özlem,fato ve melekle... zeyl(özlemlede) görüşürüz diycektim ama onun malum 2.yolda.. hayırlısı olsun allah bi avazda kurtarsın..

Selam canım h.geldin dün burdaydı Selda bişey demedi yokse ben mi kaçırdım . Sağolasın haber verdiğin için . Umarım masajla geçebilen bişeydir. Ameliyata gerek kalmaz

Oh afiyet olsun canım oda erken gelseymiş sen sonuçta çocuk emziriyorsun yemen şart.Arkadaşın gelincede bir posta onunla beraber yersin ohhhh

Karışıklık olmuş galiba canım Gülşah değil hamile olan Şükran niki Corde olan arkadaşımız yani :)
Fatoşta fıtık patlamış ondan ameliyat olmuş galiba bende alıntılardan görüdümde tam olarak nedir bilemedm :44:

Canım söylemesi kolay biliyorum ama hemen kondurma öyle kötü şeyler iyi düşünki sonucuda iyi olsun. Allah hastalıklardan korusun yavrularımızı. Dermansız dert vermesin kimseye

.

Slm kızlar ancak gelebildim ciciannemiz orduya gidecekti bayramda bilet bulamamış üzülüyordu sabahtan beri aradım tardım kendimi 40 yardım varanda buldum bilet biri son anda iptal etmiş aldım nasıl sevindim oda çok sevindi şimdi girebildim
özlemcim ben revna 3 aylık olduğundan beri ikisini aynı odada yatırıyorum şimdilik bir problem yok sadece nevayı sabahları bıla bıla deyip erkenden kaldırıyor bu durumdan pek hoşnut değil ama idare ediyorlar

Ftoşun fıtığı patlamış ameliyata almışlar ama şimdi iyiymiş.

Yiğitin göze giden damarda tıkanıklık vardı o yüzden canım .

Gülşah hamile değil ki kız Esma karıştırdın ortalığı hatırlarmısın doğumdan önce geliyordu Corde vardı yani şükran işte Şükran hamile ama kalp atışları duyulmamış onunda canı ondan sıkkın.
Özelmin gebelik dış gebelikmiş Pazartesiye kadar kanama açılmaz ise kürtaj olacak.... hayırlısı inşallah.

böyle canım.

selam,hızlıca geçmişe bakıp gelicem.
ipek uyanmazsa

Selam canım çabuk gel herkes merakta kocişini yoldun mu .Dün pek bir sinirlendirmişler seni ya . Valla benim kociş gibi bir adamla evli olsaydın seni düşünemiyorum bile hergün yolardın .Dize getirirdin onu. Ben acaba senden kurs mu alsam verir misin bacım Allah rızası için

kızlar,doktor bana erken farketmen ve endişe duyman asılda güzel dedi,çünkü böyle şeylerde erken teşhis çok önemliymiş...
umarım yoktur kızımın birşeyi ama bunu neden yapıyor acaba korkudan mı yapıyor,dişinden mi.oyun yapmadığını biliyorum öyle bir hareket değil ama neden işte..yarın ne diyecek doktor bakalım...

Dua edin kızlar ne olur....inşallah geçici bir reflekstir....EEG çekilirken çocuğumun kafasında bir sürü kablo...onu öyle görmek içimi çok acıttı...Allah'ım derdini verirken çaresini de ver YARABBİM diye dua ettim hep...

merhaba hemşoyuz sanırım.
bende kocaeli yenikentte tokide oturuyorum.toprağın bir resminde görmüştüm sende yenikenttesin heralde.sizin sokağın başında büfe var galiba dubleks evlerdemisin

Ah canım bende tokinin evlerine taşınmak istedim buraya taşınmadan önce.Ama bi türlü denk gelip bi ev bulamadık.Ev sahibi de çıkın diye baskı yapınca kaynanamın yan binasında biyere taşındık işte öyle alelacele.Dublekslerde değil onun hemen dibindeki sitede canım..Ama doğru tahmin o büfenin hemen karşısındaki binada

Oyyyy Sedacım yedin bitirdin dimi kendini günlerdir
Allah sağlık sıhhat versin Baharımıza hiç bişeyciği yoktur inşallah.Cumartesi sonucu mutlaka yaz lütfen bizi merakta bırakma

İlk zamanlar unisex çok şey varda şimdilerde alınmıyor be bacım.Artık erkek adam oldu benim oğlum pantolu da göyneği de adam gibi olması lazım
Önemli değil zaten arkadan gelen var yegenim oluyor oğlan dün öğrendik cinsiyetini:81:

Amin inşallah canım dua edicem hepinize..
Ama yine de tedbirinizi alın acele etmeyin derim bana sorarsanız..Ben krizi fırsata çevirmeye çalışıyorum bakma ama yine de zor herşey zamanında güzel.En az iki sene olsa daha güzel olur

reflekstirrrrr seni korkutuyor işte aklı sıra zilliiii.inşallah canım iyi haberlerle geleceksin sen gönlünü ferah tut.

bacım benim kızçelerin ikisininde odası ayrımalum zenep birazdaha küçük işiy yapar diye korktum bir yatıramadım.ama zeynepten çok eminim artık bişey yapmaz.artık yaz gelince odalarını birlaştırecegim sanırım.şimdi degil ama.

okuyamadım ama doktora yetişicem çıkıyorum ben akşam falan girerim yine ya da yarın sabah görüşürüz öptüm sizi

güle güle canım.

maşallah ne güzel.allah tamamına erdirsin bacımcım.

baharcım bende 15 gündür yoktum.şehir degiştirdim.şimdi maraşta yaşıyorum.o yüzden benimde kimseden haberim yok.netim dün açıldı.hayırdır kuzum.

aman iyi çok sevindimm..

amman sen nediyonn..allah koruun..rabbim meleklerime yardım etsin.tamam senin yaptıgın doğru en iyi gözlenci olma lağzım ama korkma .ve kendini korkutmaa.bence bişey çıkmayacak.ama konkrol olması tabi yinede iyi.inşallah bişeycik çımaz.habensiz koma bizi.

selam,hızlıca geçmişe bakıp gelicem.
ipek uyanmazsa

selam canım.hadi bak.

sen şanslısın büyük kızın büyüktü.benim zeynep 3,5 yaşındaydı korkumdn bir odaya koyamadım.ama şimdi bişey yapmayacagından çok eminim.yaz gelsinde hem defnede büyümüş olur accık daha bi araya getirecegim ben bunları.evi yerleştirirken üç gün zeynebin odasında yattık kızlarımla ben.ilk onun odasını hazırlamıştık.ayy aynen ya haba haba diiye ouyanıp zeynebin yanına emekleyerek gidiyodu.tabi zeynep hepimiz esine uyanıyorduk.doğru diyon..

iyi düşünelim iyi olsun sedacım inşallah birşyciği çıkmaz tahmin edebiliyorum insanın ömrünün yarısı gidiyor resmen

Özlem hadi hayırlı olsun oğluşunuz kuzen geliyor desene toprak beye.
Sağlıcakla gelsin inşallah.Allah tamamına erdirsin.

şimdi bir sürü hem satılık hemde kiralık ev var canım.2.etapta yapılmaya başladıya buraya talep iyice arttı.
desene iyi gözlemlemişim.benim eşimin teyzeside o sokakta oturuyor.
Allah sanada hayırlı doğumlar versin kaç ay kaldı doğuma.

corde şükran hamile demek.
özleminde kan da gebelik çıkıyor ama kalp atışlarını yada keseyi göremiyor dr ultrasonda.acaba şükranında duyulmamış ya aynı durum mu.onun içinde hakkında hangisi hayırlısıysa o olsun.

fatoşcuğuma geçmiş olsun,Allah şifalar versin..Oğluşunu görebiliyor mudur acaba???

Yiğitim de ameliyatsız kurtulur inşallah yaa kıyamıyorum onlara...

Özlemcim Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım...

corde görmüştüm birkaç kere...Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla..

Burcu cum teşekkür edrim canım bilgi verdiğin için merak etmiştim sizi,onun dışında iyi herkes yani...özledim sizinle dertleşmeyi...

Allahın izniyle bişeycik olmaz canım .Bebekler hergün değişik bir icatlar çıkarıyorlar öğreten de yok aslında .Ama içinin rahat etmesi için baktırmışsın sonuçlarda iyi çıkacak emin ol . Ozaman da dahada rahatlarsın emin ol .Bizde dua ederiz tabiki

Yok zaten ben almayayım alanada mani olmayayım gözüm korkttu valla :18:. Hani bazen günaha giriyorum kızıyorum sana kardeş falan yok bile diyorum ama herşey zamanında güzel. Allah herkesin gönlüne göre versin inş. Herkesin evladını ana babasına bağışlasın

Bu arada senin topitopta tam minik adam zaten kıyafetleri falan maşallah çok yakışıklı
Yerim onu yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…