defne 15dk uyuyunca zynebin banyosu kaldı.anca yemek yedik.defneyede biraz taneli katayım dedim.inanın hepsini çıkattı.allahtan tepsiye denk geldi bi yer batmadı.allahım deli oluyorum ben bu kıza off sıkıldım artık.
pütürlüye geçemedik.hala en ufak bişeyde kusuyo ..sıkıldım.
süt içmez..mama içmezz..sıkıldım..
biberon kullanmaz..sıkıldım.
hala dişi yok.en ufak kabarma bile yok...sıkıldım.
hala adet olmadım..telaşlıyım..sıkıldımm.
kilom daha yerinde sayıyo..çocuk emiyo diye girişimdede bulunmadım ama halimden çok çok sıkıldım..
geceleri sık sık uyanmaya başladı..bu aralar hep mız mız sürekli yüzünü buruşturup duruyo defne off sıkıldımm..
fatoşcuğuma geçmiş olsun,Allah şifalar versin..Oğluşunu görebiliyor mudur acaba???
Yiğitim de ameliyatsız kurtulur inşallah yaa kıyamıyorum onlara...
Özlemcim Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım...
corde görmüştüm birkaç kere...Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla..
Burcu cum teşekkür edrim canım bilgi verdiğin için merak etmiştim sizi,onun dışında iyi herkes yani...özledim sizinle dertleşmeyi...
defne 15dk uyuyunca zynebin banyosu kaldı.anca yemek yedik.defneyede biraz taneli katayım dedim.inanın hepsini çıkattı.allahtan tepsiye denk geldi bi yer batmadı.allahım deli oluyorum ben bu kıza off sıkıldım artık.
kilom daha yerinde sayıyo..çocuk emiyo diye girişimdede bulunmadım ama halimden çok çok sıkıldım..
geceleri sık sık uyanmaya başladı..bu aralar hep mız mız sürekli yüzünü buruşturup duruyo defne off sıkıldımm..
Sakin ol bacım sakin . Sen deneyimli annesin birde evet anlattıkların hiçte kolay şeyler değil. Çoğumuzun yaşadığı durumlar hemen hemen aynı bu aralar . Diş çıkartmaya çalışıyordur yavrucak çok ama çok zor oluyor valladefne 15dk uyuyunca zynebin banyosu kaldı.anca yemek yedik.defneyede biraz taneli katayım dedim.inanın hepsini çıkattı.allahtan tepsiye denk geldi bi yer batmadı.allahım deli oluyorum ben bu kıza off sıkıldım artık.
rekor valla 15 kişiyiz bugün
bakın dikkat edince demekki hemen hemen her çoçukta varr ohhh bunlar 4-5 bebekte olduğuna göre birşeycik değildi bu aylarda normal demek.hatırlarmısınız Fatoş ta aras için derdi kafasını sallıyor diyordu ohhh ohhhh sevindim demekki bahardakide bizlerdeki gibi geçici birşey.
yoksa korkmalımıyım ayyy bilemedim yok yok ben katiyen öyle şey yakıştırmam yok hiç birinde bir sorun yok.
Canım korkma hemen benim sıpada bu aralar aynen dediğin gibi yapıyor .Birde dişlerini sıkıyor gözlerini kapıyor nasılda hırslı yapıyor. Hele bizim kolumuzu yakaladıysa yandık öyle bir sıkıyorki nasıl hınçlı utanmasa dövecek bizioffff çeneniz düşmüş bacılar...
SEDAAA.....
beni korkutma. öncelikle çok çok geçmiş olsun. çok iyi sonuçlar çıkıcak görürsün bak... şimdi bana şunu bi anlatır mısın? yada ben sana anlatayım. bak şimdi ipek kafasını bazen,genelde uyumak üzereyken sağa sola sallıyor. ama ben bunu onu ayağımda salladığım için refleks olarak yapmasına yoruyorum. bide bazen kasıyo kendini,özellikle bişeye kızarsaa,ellerini ya yumruk yapıyo yada parmaklarını açıyo geriyo boyle,ıııııııı diye bagırıyo,kasılıyo ama sinirinden yapıyo gibi geliyo bana. sen boyle dıyınce tedirgin oldum
ben pazara gidip geleyim görüşürüz sonra kızlar....
Canım korkma hemen benim sıpada bu aralar aynen dediğin gibi yapıyor .Birde dişlerini sıkıyor gözlerini kapıyor nasılda hırslı yapıyor. Hele bizim kolumuzu yakaladıysa yandık öyle bir sıkıyorki nasıl hınçlı utanmasa dövecek bizi
Kızlar birde dişi olan bebişleri olan arkadaşlara soruyorum .Benim oğlan bu aralar dişlerini birbirine sürtüyor gıcır gıcır. Allahım nasılda sert yapıyor dişlerini ağzına dökecek mübarek
Neden yapıyor acaba yada sizdede varmı böyle durumlar. Bu arada 3 dişimiz çıktı bir tanede patladı yakında oda meydana çıkar
kolay gelsin canım görüşürüz
sorma ayşegül revnada öyle hiç uyanmayan çocuk 2 gecedir 3 sefer kalkıyor cicicannemiz dişi patlayacak ondan diyor bakalım
yarında güzel haberlerini paylaşalım onun harici kaynana çekiştirmesi dışında dertleşme değilde paylaşma yapalım.
Seda bana cep no versene valla ben gece uyuyamam bak aklımdan çıkmaz böylede bi huyum var.ben sana yazayım yada ama mutlaka çıkınca haber ver olurmu.
aaaaaaaaaaaahhhhh ne oli bee bende seni sıkıcam şimdi.
bunları okurken içim daraldı sıkılman normal galiba.
Bahar da durup dururken tik gibi bir hareket başladı.önce titreme hareketi hani işedi heralde deriz ya sonra kafasını sağa sola sallıyordu sürekli hayır der gibi yani..ben biraz takip ettim çok sıklaştırdı.çok endişelendim..gece uykusundan acı acı ağlayarak uyandı..
ben en yakın yapabileceğim nete başvurdum..okuduklarım beni perişan etti, iki gün nörologdan randevu alana kadar neler yaşadığımı anlatamam size..epilepsi belirtileri yazıyordu..birkaç şey tutuyordu..
Anneyiz ya hemen en kötüsünü düşünüyoruz..endişe ömrümden 10 yıl götürdü inanın..keşke hiç okumasaydım...çok araştırmak da iyi değil doktordan önce..
neyse nöroloğa giitik,doktorun yanında da yaptı aynı hareketleri...doktor çok şüphelenmedim epilepsiden ama ben neler gördüm dedi.hemen EEG çektirin sonra da boyun emarına bakarız dedi...
biz 2 gün önce EEG çektirdik..şimdi sonuçlarını göstermek için yarına randevu aldık..umarım bir şey çıkmaz..teknisyen pek yorum yapamam ama bildiğim kadarıyla sara belirtisine benzemiyor dedi...
şimdi rahatlamamın sebebi hem o söz hem de Bahar o hareketi çok azalttı..ama hala neden yaptığı belli değil,araştırılacak..gerekirse emar çekilecek..o da anesteziyle çekiliyormuş ne yapıcam bilmem...Buna da şükür neler gördüm duydum şu 10 gün içinde ama kızlar çok kötü günler geçirdim..
Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin...OOFFF ne zor anlatamam....
canım nasıl üzüldüm anlatamam..ben de çok zamandır yokum ve çınarla uğraşıyorum..şimdi uyudular bi bakıyım dedim..zaten doluyum ağladım okudukça hıçkıra hıçkıra hem de..Rabbim hepimizin yavrularına şifa versin..dermansız dert vermesin inşallah..kimseyi evladıyla sınamasın..çok zor bilirim çok zor..inşallah güzel haberler vereceksin burdan bizlere..korkutmuştur cadı seni, önemli bişey değildir..sakın üzme kendini ve nette araştırma böyle şeyleri..herkes iyi-kötü bişeyler yazıyo..genelde de en kötüleri çıkıyor karşımıza daha fazla yıpratma kendini..bişeycik olmayacak prensesimize..kızlar,doktor bana erken farketmen ve endişe duyman asılda güzel dedi,çünkü böyle şeylerde erken teşhis çok önemliymiş...
umarım yoktur kızımın birşeyi ama bunu neden yapıyor acaba korkudan mı yapıyor,dişinden mi.oyun yapmadığını biliyorum öyle bir hareket değil ama neden işte..yarın ne diyecek doktor bakalım...
Dua edin kızlar ne olur....inşallah geçici bir reflekstir....EEG çekilirken çocuğumun kafasında bir sürü kablo...onu öyle görmek içimi çok acıttı...Allah'ım derdini verirken çaresini de ver YARABBİM diye dua ettim hep...
ayy hep aynı şeylerden sıkılmışız be canım..bende de aynı dertler var hem de dubleks :))defne 15dk uyuyunca zynebin banyosu kaldı.anca yemek yedik.defneyede biraz taneli katayım dedim.inanın hepsini çıkattı.allahtan tepsiye denk geldi bi yer batmadı.allahım deli oluyorum ben bu kıza off sıkıldım artık.
şimdi bir sürü hem satılık hemde kiralık ev var canım.2.etapta yapılmaya başladıya buraya talep iyice arttı.
desene iyi gözlemlemişim.benim eşimin teyzeside o sokakta oturuyor.
Allah sanada hayırlı doğumlar versin kaç ay kaldı doğuma.
corde şükran hamile demek.
özleminde kan da gebelik çıkıyor ama kalp atışlarını yada keseyi göremiyor dr ultrasonda.acaba şükranında duyulmamış ya aynı durum mu.onun içinde hakkında hangisi hayırlısıysa o olsun.
amannnn neye sinirleniyolar da kasılıyolar acaba çok merak ediyorum
evet tubiş yaaa... ipekte fena diş gıcırdatıyor. gırc gırc butun gun. içim bi hoş oliyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?