2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeynepcim doktorun sorduklarını aktarayım sana istersen,bunlar varsa tedirgin oluruz biz o zaman daha çok şüpheleniriz dedi..
derin uykudayken kasılıyor mu??
kafasını derin uykudayken sallıyor mu???
gece uykuda sıçrıyor mu???
kafasını sallarken gözlerde kayma oluyor mu???
gözü dalmak dediğimiz şey var ya sık sık oluyormu???

bunların cevaplarına göre değerlendirdi. en önemlisi kasılma hareketiymiş..ama sinirlenince falan değil onu bahar da yapıyor...sessiz ortamdayken ve durup dururken kasılıyor mu??

sedacım,

Allah korusun,inş yarın iyi haberler vereceksin bize.

biz doğurmaya yakın, yada yeni doğurduğumuz zamanlar, doktorlar diye bi program vardı, orda birgün sabiha paktuna cocuklarda epilepsi diye bi program yapmıştı..ondan çok etkilenmiştim ben..şimdi de burak'ın hareketlerini kontrol ediyorum,aklıma geliyor bazen..Allah korusun..sen de onu mu izledin de etkilendin kız..burda da konuşmuştuk hattaa..etkilenmemek mümkün değildi ki..

kızlar deneyimliyim ama yemeyen bebğede yapaacgım şey kalmıyo.diyorum gececek ama ne zamann...
valla bi süpriz yumurtada benden duyarsanız hiç şaşmayınn(

Serap senin niye bugün sesin çıkmıyor msn de de dışarda gözüküyon yazmadım o yüzden açtındamı çıktın ne yaptın.

serap tosbaayı doktora götürecekmişti.akşam görüşürüz olmadı yarın diyodu.

tamam canım merak ederiz...

evet kondurmayalım... bebeklerımızın cogu yapıyor. bu da boyle bı donem,gelecek geçeçek işte...

iyşi etmişsin ersinee..kaynananda iyi bari hemen degişimi göstemiş aferinnn...

offf.... ben okurken kahroldum,seni hiç düşünemiyorum...
umarım bu saydıklarının hiçbirine gerek kalmaz. sadece ilaçla düzelecek bişeydir. küçücük bebekte mide fıtığı da nedir ya??? Allah tez zamanda şifa versin

canım bizde de durum aynı malesef..
ayşenur bir tane patlattı çınarda tık yok..üstelik herşey blendır..ağızlarına pirinci bırak bi bulgur tanesi gelse kusuyo veletler..geçenlerde gözümden bi parçacık muz kaçmış..ayşenur foşurt diye çıkardı herşeyi..
bu kusma olayı kahretti zaten beni..emeğime mi yanıyım, çocuğun harap olduğuna mı, vitamin vs almadığına aç kaldığına mı, üst baş halı duvar kapı vs silme işi çıktığına mı..??
neye üzülsem bilmiyorum ama çok sıkıntılıyım çok..

ayşegülcüm dur kuzum sıkılma hemen.
bizimkide azcık pütürlü verdin mi hemen öğğğ yapıyo yeni yıkattığım halının üstüne bir güzel çıkarttı 2 saat halı sildim tek değilsin inanki bu günlerde geçecek biraz sabır.demekki dişler yokluyu defneyi o yüzden geceleri uyanıyor.

zeynepcim arada bir diş göstermek gerekiyor anlaşılan.
ya baharın durumunun çok ciddi olduğunu düşünmüyorum çünkü yağızda sinirlenince ellerini sıkıp kendini kasıp sanki boyun damarları belirginleşir gibi oluyor ve kalın bir sesle bağırıyor başlarda gülüyorduk oyun gibi geliyordu ama sonradan öyle yapınca ilgisini dağıtınca yapmıyor normal davranıyor.bazende ağlayınca kafasını geriye doğru atıyor ama istediği yapılınca tekrarlamıyor.
bende sedanın yazdıklarını okuyunca sıkıldım ama bak ipekde öyleymiş korkulacak bişey yok bence.

bizi haberdar et canım mutlaka

burçinn canım inşallah korkulan bişey değildir. Allah yardımcın olsun, bir de taşınma mı çıktı..hey Allah'ım..bu sıkıntılı günler bir an evvel geçer inş.

Kızlar merhaba, bayılıyorum sizin sohbetlerinize ama maalesef katılmak kısmet olmuyor, sadece okumaya çalışıyorum oda arada sırada. Ben evde de işte de çok yoğunum ama bayramdan sonra inş. sizlerle daha çok vakit geçiricem ve sohbetlerinize katılıcam,
herkese iyi bayramlar, sizleri ve ballarımı kocaman öpüyorum.
Bu arada rahatsız olanlara çok geçmiş olsun diyorum, rabbim acil şifalar versin.
Beni unuttunuz mu yoksa:)

ah kuzum yaa allah yardımcın olsun.benim kızın kusma sebebi tek pütürlü.pütürlü vermezsem hiç kusmaz vede iyi yiyo.esksi gibi degil artık şükür.ama hep böyle olmak bırtıkdı artık beni.inşallah bişeycik çıkmaz.bunar gecici elbet ama yıpratıyo işte.sende moralini bozma bi minik kızın daha var.

çok şükür bunların hiçbiri yok. sinirlenince kendini sıkıp kasılıyor. bide uyutmaya çalışırken kafasını sallıyor. sanırım o da benım salammamdan ılerı gelıyor...
kondurmayalım boyle seyler ya... bıseycık cıkmayacak bak gorursun...

evet bencede...
bende oyle yapınca guluyodum sımdılerde hayır falan dıyorum yoksa yıne yapıyo zilli.
pek tınlıyomu ben hayır dıyınce,orası tartışılır tabi...

kız unuturmuyuz senii.iyi hadi bayramdan sonra daha iyi konuşuruz.sanada iyi bayramlarr.ogluşlarını öpüyorumm.

fatma bacım unutur muyuz seni,eymen nasıl? diş falan çıkarttınız mı? anlat biraz sende...sık sık gel tabi,bekliyoruz.

Ay canım herkesin bir derdi var işte . Rabbim dermansız dert vermesin kimseye . Çok üzüldüm gerçekten . Allah en kısa zamanda şifa versin oğluşuna . İnş. ameliyata gerekekalmaz dicem ama iyileşecekse olmasıda iyi olur bir yandan .Öte yandan öyle küçükki nasıl dayanılır .Topluca nazar oldu bebişlere hepsi için dua ediyorum herzaman
Allahım sanada dayanma gücü ve bol sabır versin inş. Taşınma işini erteleyemiyormusunuz canım zaten yeterince derdin var başında .Yada sana yardımcı olabilecek kimsen yok mu .

hoşgeldinnnn ve dediğin gibi bayramdan sonra daha aktif katılım bekliyoruz...
15 kişi süper..hele sayfalar jet hızıyla ilerlemiş.

kızlar ben geldimm
ay döktürmüşünüz gene yahu

bahar a geçmiş olsun inş. geçici bir sorundur ya oğlumda yapıyo 3 4 aylıkmı nerdi kafasını bi tarafa salıyodu arada bıraktı sonra

burçingeçmiş olsun cnm inş. reflu deildir yaa bisürü test olmasına gerek kalmaz ben endoskopi oldum koca insana bile zor geliyo bebişlere nasıl gelmez

ayşegül kız sıkılma okadan yahuuuu
senin çocukların böle olucak demekki zeynoda öleymiş sabır sabır

valla yağızda pek tınlamıyo hayırları.aman sağlıklı olsunlarda varsın söz dinlemesinler...

ah ah aynı şeyler.ama benim bi üzüldüğüm noktada benim kız zayıf.seninkiler yine maşallah kiloları iyi.benimki zayıfda .oda üzüyo.hem yemiyo hem kilo almıyo.aynı bende kızıyorum hem vitamini almadı.hem yemedi.ortalık battı vs.vs.bilmiyorum bu zamanda alışmazlarsa maalesef uzar bu iş.biliyorum çünkü

ya pınacım hep öyle deyip duruyorum diştendir deyip durdum ama hiç bi belirti yok.anlamadım valla.

inşallah canım..bir de doğumdan bu yana hep çınarı buldu herşey..çocuk hep yıprandı ona da ayrıca kahroluyorum..napsam bilmem..deli dana gibi geziyorum işte evde..

yawwwww bişi sorcam size bacılar...
ipek dün gece,zyrtec damla,paranox fitil ve 75 cc rezene çayına rağmen yine doğru düzgün uyumadı. 4 ten sonra çok ağladı. midesinden sesler geliyodu resmen. aşırı da gazı vardı. sabah kaldırdım agladı agladı sonra foşurt diye bi kustu... nedir anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…