kızlar ben geldimm
ay döktürmüşünüz gene yahu
bahar a geçmiş olsun inş. geçici bir sorundur ya oğlumda yapıyo 3 4 aylıkmı nerdi kafasını bi tarafa salıyodu arada bıraktı sonra
burçingeçmiş olsun cnm inş. reflu deildir yaa bisürü test olmasına gerek kalmaz ben endoskopi oldum koca insana bile zor geliyo bebişlere nasıl gelmez
ayşegül kız sıkılma okadan yahuuuu
senin çocukların böle olucak demekki zeynoda öleymiş sabır sabır
katılıyorum canım...valla yağızda pek tınlamıyo hayırları.aman sağlıklı olsunlarda varsın söz dinlemesinler...
güçlü ol burçin bi kızın daha var bak. dile kolay biliyorum ama geçicek hepsi allahın izniyle...inşallah canım..bir de doğumdan bu yana hep çınarı buldu herşey..çocuk hep yıprandı ona da ayrıca kahroluyorum..napsam bilmem..deli dana gibi geziyorum işte evde..
H.geldin canım ama daha sık gel .İnsan burda herşeyi unutuyor valla. İşlerinin arasında kaçamak yap gel. Sanada iyi bayramlar canım .Bayramdan sonra beklerizKızlar merhaba, bayılıyorum sizin sohbetlerinize ama maalesef katılmak kısmet olmuyor, sadece okumaya çalışıyorum oda arada sırada. Ben evde de işte de çok yoğunum ama bayramdan sonra inş. sizlerle daha çok vakit geçiricem ve sohbetlerinize katılıcam,
herkese iyi bayramlar, sizleri ve ballarımı kocaman öpüyorum.
Bu arada rahatsız olanlara çok geçmiş olsun diyorum, rabbim acil şifalar versin.
Beni unuttunuz mu yoksa:)
valla yağızda pek tınlamıyo hayırları.aman sağlıklı olsunlarda varsın söz dinlemesinler...
yawwwww bişi sorcam size bacılar...
ipek dün gece,zyrtec damla,paranox fitil ve 75 cc rezene çayına rağmen yine doğru düzgün uyumadı. 4 ten sonra çok ağladı. midesinden sesler geliyodu resmen. aşırı da gazı vardı. sabah kaldırdım agladı agladı sonra foşurt diye bi kustu... nedir anlamadım
zeynep zyrtec i uylku içinmi veriyorsun.benimde zeynepten var çocuk adanaya gittigimizde izinlerde sinek çok olunca hep ısısırdı ve vucutta kızarıklık çok olunca yani alerjik reaksiyon gibi oluyo yani.dokotrumuz bize bu ilacı önererdi.10 damla.iki günde geçirirdi.benim bildigim bu alerji damlası degilmi ya..
Al işte önüne oyuncakları yığdım o beşiğin arkasındaki gece lambasını çıkartmış onunla oynuyor .Alıyorum elinden deli deli ağlıyor inat keçi :84:
Al işte önüne oyuncakları yığdım o beşiğin arkasındaki gece lambasını çıkartmış onunla oynuyor .Alıyorum elinden deli deli ağlıyor inat keçi :84:
ewet canım. haberin yok tabi... bizim uykusuzlugumuz tavan noktada. vermezsem 1 saat uyumuyor gece. verdıgım halde 3-5 kere kalkıyoruz dusun. doktorumuzla konustuk,kademeli olarak verıcez. once 1 hafta her gun,sonra 1 hafta gun aşırı,sonra 1 hafta 3 gunde bı falan. bı sonrakı kontrolde durum degerlendırmesı yapıcaz...
kız unuturmuyuz senii.iyi hadi bayramdan sonra daha iyi konuşuruz.sanada iyi bayramlarr.ogluşlarını öpüyorumm.
fatma bacım unutur muyuz seni,eymen nasıl? diş falan çıkarttınız mı? anlat biraz sende...sık sık gel tabi,bekliyoruz.
hoşgeldinnnn ve dediğin gibi bayramdan sonra daha aktif katılım bekliyoruz...
Benimki de anlamıyor yanacağını.Bardağı tutmak istiyor elletiyorum sıcak olduğunu farkedince bırakıyor sonra tekrar uzatıyor defalarca yansa defaalrca uzatıyor.Cıs için erken olduğuna karar verdim bende.Şu an bunu anlayacak kapasitesi yok
nadiren kusar.Burçin çok geçmiş olsun bacım inşallah söylediğin şeyleri yapmaya gerek kalmaz
Zeynep midesini üşütmüş galiba ipek sesler geliyodu diyosun yazık ya sancısı var ki uyumadı çocuk.Normalde de kusar mı
yeni üst dişi patlattı. o olmasa kulak,o da olmasa gaz. hep bi sebebimiz var ayşegül be. doktor böyle durumlarda veriyoruz dedi. yoksa dayanılmıyor. hoş bu halde de çok uyumuyor ama kötünün iyisi işte...aa uyku için verildigini bilmiyordum ben.evdede var.bende ara ara defneye vereyim bari
geçmiş olsun canım.ya bu kız neden uyumuyurmuş.gece kuşuu
Saol canım benim, çok özledim sizleri ama sağ olsun oğlum şimdiye kadar beni çok yordu. Kızlarını öpüyorum tatlım.
Eymen iyi teyzesi, 4 tane dişimiz oldu, yürümeye çalışıyor, 3-4 adım atıyor yakında yürür annesine de bol bol iş çıkarır:)) Bu arada bu gün 9.ayımız bitti. Burak ıma kocaman öpücükler.
Hoşbulduk canım, aktif olucam bol bol konuşucaz inş. İpeğimi öp benim için.
Ftoşun fıtığı patlamış ameliyata almışlar ama şimdi iyiymiş.
Yiğitin göze giden damarda tıkanıklık vardı o yüzden canım .
Gülşah hamile değil ki kız Esma karıştırdın ortalığı hatırlarmısın doğumdan önce geliyordu Corde vardı yani şükran işte Şükran hamile ama kalp atışları duyulmamış onunda canı ondan sıkkın.
Özelmin gebelik dış gebelikmiş Pazartesiye kadar kanama açılmaz ise kürtaj olacak.... hayırlısı inşallah.
böyle canım.
sağol teysesiiiiEsmacım paşamızın 9.ayı kutlu olsun ....
Sedacım geçmiş olsun canım inş.baharın tahlilleri iyi çıkar ....
Seldanın oğlunada allah şifalar versin inş.ameliyata gerek kalmadan düzelir masajlarla falan.....
yawwwww bişi sorcam size bacılar...
ipek dün gece,zyrtec damla,paranox fitil ve 75 cc rezene çayına rağmen yine doğru düzgün uyumadı. 4 ten sonra çok ağladı. midesinden sesler geliyodu resmen. aşırı da gazı vardı. sabah kaldırdım agladı agladı sonra foşurt diye bi kustu... nedir anlamadım
canım anlıyorum benim oğlumda çorbayı kaşıkla yemiyo gerçi çorbayada çok düşkün deil ekmek bandırıp en fazla 6 7 mıncık yer sinir oluyorum döküyorum herseferinde peşinden koşturup öle tıkıyom ağzınaesmacım öyle.benim kızlarda böyle oacak.ama çok zor oluyo.inan çok yoruyo.ama ne yapacagım .bi müddet bişey denememeye karar verdim.ama bi yaşına girecekler nerdeyse.yaa off..
Kızlar merhaba, bayılıyorum sizin sohbetlerinize ama maalesef katılmak kısmet olmuyor, sadece okumaya çalışıyorum oda arada sırada. Ben evde de işte de çok yoğunum ama bayramdan sonra inş. sizlerle daha çok vakit geçiricem ve sohbetlerinize katılıcam,
herkese iyi bayramlar, sizleri ve ballarımı kocaman öpüyorum.
Bu arada rahatsız olanlara çok geçmiş olsun diyorum, rabbim acil şifalar versin.
Beni unuttunuz mu yoksa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?