2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

esmacım öyle.benim kızlarda böyle oacak.ama çok zor oluyo.inan çok yoruyo.ama ne yapacagım .bi müddet bişey denememeye karar verdim.ama bi yaşına girecekler nerdeyse.yaa off..

valla yağızda pek tınlamıyo hayırları.aman sağlıklı olsunlarda varsın söz dinlemesinler...
katılıyorum canım...
inşallah canım..bir de doğumdan bu yana hep çınarı buldu herşey..çocuk hep yıprandı ona da ayrıca kahroluyorum..napsam bilmem..deli dana gibi geziyorum işte evde..
güçlü ol burçin bi kızın daha var bak. dile kolay biliyorum ama geçicek hepsi allahın izniyle...

ben geldim kızlar geçmişi şçyle bi taradım
seldacım inşallah ameliyata gerek kalmaz
sedacım geçmiş olsun canı bişey çıkmaz canım inş.
burcu canım beni sormuşsun çok yoğunum ödeme listeleri car faturalar var off ondan dışarı çıktım bidee merak ettiğin içinde sağol canımm
zeyneb demek ersin öle dedi bak bak şuna sennnn
burçin canım geçmiş olsun inş. bişey olmaz yaa üzüldüm şimdi,, yardımcı olabileceğim bişey olursa haber ver ne olur ne tarafa taşınıyorsun cnm
esracım seni burda görmek ne güzel
özleminde dış gebelikmişş hayırlısı
tuğba bizede haber ver kız merak ederiz konuşuncaa

H.geldin canım ama daha sık gel .İnsan burda herşeyi unutuyor valla. İşlerinin arasında kaçamak yap gel. Sanada iyi bayramlar canım .Bayramdan sonra bekleriz

valla yağızda pek tınlamıyo hayırları.aman sağlıklı olsunlarda varsın söz dinlemesinler...

Hehe benimkide aynı ya .Bu aralar sobaya taktı elini uzatıyor birde bize bakıyor yan diyoruz cıss diyoruz . Yüzümüze gülüyor sonra yine uzatıyor daha anladığı yok .Belkide işine gelmiyor yaramazlık yapmak daha keyifli oluyor herhalde

zeynep zyrtec i uylku içinmi veriyorsun.benimde zeynepten var çocuk adanaya gittigimizde izinlerde sinek çok olunca hep ısısırdı ve vucutta kızarıklık çok olunca yani alerjik reaksiyon gibi oluyo yani.dokotrumuz bize bu ilacı önererdi.10 damla.iki günde geçirirdi.benim bildigim bu alerji damlası degilmi ya..

Al işte önüne oyuncakları yığdım o beşiğin arkasındaki gece lambasını çıkartmış onunla oynuyor .Alıyorum elinden deli deli ağlıyor inat keçi :84:

Benimki de anlamıyor yanacağını.Bardağı tutmak istiyor elletiyorum sıcak olduğunu farkedince bırakıyor sonra tekrar uzatıyor defalarca yansa defaalrca uzatıyor.Cıs için erken olduğuna karar verdim bende.Şu an bunu anlayacak kapasitesi yok

ewet canım. haberin yok tabi... bizim uykusuzlugumuz tavan noktada. vermezsem 1 saat uyumuyor gece. verdıgım halde 3-5 kere kalkıyoruz dusun. doktorumuzla konustuk,kademeli olarak verıcez. once 1 hafta her gun,sonra 1 hafta gun aşırı,sonra 1 hafta 3 gunde bı falan. bı sonrakı kontrolde durum degerlendırmesı yapıcaz...

Al işte önüne oyuncakları yığdım o beşiğin arkasındaki gece lambasını çıkartmış onunla oynuyor .Alıyorum elinden deli deli ağlıyor inat keçi :84:

Oyuncakları önüne yığma bacım..Sürekli talep etmeden verince cazibe merkezi olmaktan çıkıyor oyuncaklar.Lamba uzakta ve erişirken zorlanacağı bişe olduğu için hemen ilgisini çekiyor.Bi de engelliyoruz ya da uzaklaştırıyoruz kendine zarar vermesin diye bu sefer daha da cazip geliyor ona..

Günde iki kere 20 şer dk çıkarıyorum oyuncakları.Yalnız bırakmıyodum dünden beri başladım bırakmaya ama.Ondan önce bende oturup onla oynuyorum.Oyuncakların işlevini öğrenmesi gerek ki onlarla oynasın

Burçin çok geçmiş olsun bacım inşallah söylediğin şeyleri yapmaya gerek kalmaz

Zeynep midesini üşütmüş galiba ipek sesler geliyodu diyosun yazık ya sancısı var ki uyumadı çocuk.Normalde de kusar mı

herkesin derdi başka işte...Allah'ım dermensız dert vermesin bizlere çare aratmasın inşallah...
burçincim inşallah ameliyatsız düzelir çınarcımm,dualarım sizinle..

aa uyku için verildigini bilmiyordum ben.evdede var.bende ara ara defneye vereyim bari
geçmiş olsun canım.ya bu kız neden uyumuyurmuş.gece kuşuu

kız unuturmuyuz senii.iyi hadi bayramdan sonra daha iyi konuşuruz.sanada iyi bayramlarr.ogluşlarını öpüyorumm.

Saol canım benim, çok özledim sizleri ama sağ olsun oğlum şimdiye kadar beni çok yordu. Kızlarını öpüyorum tatlım.

fatma bacım unutur muyuz seni,eymen nasıl? diş falan çıkarttınız mı? anlat biraz sende...sık sık gel tabi,bekliyoruz.

Eymen iyi teyzesi, 4 tane dişimiz oldu, yürümeye çalışıyor, 3-4 adım atıyor yakında yürür annesine de bol bol iş çıkarır:)) Bu arada bu gün 9.ayımız bitti. Burak ıma kocaman öpücükler.

hoşgeldinnnn ve dediğin gibi bayramdan sonra daha aktif katılım bekliyoruz...

Hoşbulduk canım, aktif olucam bol bol konuşucaz inş. İpeğimi öp benim için.

evet sanırım erken ama bence sürekli deneyin.çünkü bizim kız çay içerken elini uzatıp duryordu.bende geçenlerde tutturdum tut dedim.tutu.ama eli az yandı ucuyla tutmuştu.başladı ağlamaya.sonra yine güldü falan ben tekrar uzattam al diye elini uzattı hemen geri çevirdi tutmadı.ertesi günü bakalım unutmuşmu dedimk.al tut kızım gel al dedim.geldi yanıma kucagıma gldi.usattım kafasını çevirdi tutmadı.bence zamanı geliyo..

nadiren kusar.
fazla yerse. bende ona yordum. napmak lazım acaba,nane limon mu versem???
aa uyku için verildigini bilmiyordum ben.evdede var.bende ara ara defneye vereyim bari
geçmiş olsun canım.ya bu kız neden uyumuyurmuş.gece kuşuu
yeni üst dişi patlattı. o olmasa kulak,o da olmasa gaz. hep bi sebebimiz var ayşegül be. doktor böyle durumlarda veriyoruz dedi. yoksa dayanılmıyor. hoş bu halde de çok uyumuyor ama kötünün iyisi işte...
10 damla yatmadan 1 saat önce veriyorum işte.

]

:26: :83:

sağol teysesiiii

canım midesi ağrımıştır gaz varsa kustuysa üşütmüşte olabilirmi ya
ay yazık geçmiş olsun yaa onca ilaca çaya uyumadıysa gazdandır
esmacım öyle.benim kızlarda böyle oacak.ama çok zor oluyo.inan çok yoruyo.ama ne yapacagım .bi müddet bişey denememeye karar verdim.ama bi yaşına girecekler nerdeyse.yaa off..
canım anlıyorum benim oğlumda çorbayı kaşıkla yemiyo gerçi çorbayada çok düşkün deil ekmek bandırıp en fazla 6 7 mıncık yer sinir oluyorum döküyorum herseferinde peşinden koşturup öle tıkıyom ağzına

Burçin inşallah kilo kaybetmezde gerek kalmaz canım büyüdükçe mide genişledikçe geçecek inşallah.bu reflü de yeni moda önceden reflümü varmış ya.

Ayşenur 'un da dişi hayırlı olsun canım inci gibi sapasağlam olsun.
yeni evinizede hayırlı olsun.kargaşa olur ama 1-2 gün oldu bittiye gelecek artık.

Pütürlü yemeyen çoçuklar için söylüyorum ellerine ekmek verin ilk 1 hafta ıslatıp ıslatıp atacaklar ama sonra koparıp yutmayı öğrenecekler sizin gözetiminizde olsun ama verin.annem valla öyle daha iyi alıştırdı.ama günde 4-5 kere eve makine tuttu o ayrı.muz verin elma-armut verin ellerine kemirmeyi kemiripyutmayı becerecekler görecekşiniz:.

hatırladım da ismini hatırlayamamıştım Hülya yetişti imdadıma.ama senin ismini hatırlamasamda oğluşunu hatırladım faceden takip ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…