herkesin derdi başka işte...Allah'ım dermensız dert vermesin bizlere çare aratmasın inşallah...
burçincim inşallah ameliyatsız düzelir çınarcımm,dualarım sizinle..
ben zyrtec verince benim kuş sabaha kadar horulduyor valla
]
:26: :83:
sağol teysesiiii
canım midesi ağrımıştır gaz varsa kustuysa üşütmüşte olabilirmi ya
ay yazık geçmiş olsun yaa onca ilaca çaya uyumadıysa gazdandır
canım anlıyorum benim oğlumda çorbayı kaşıkla yemiyo gerçi çorbayada çok düşkün deil ekmek bandırıp en fazla 6 7 mıncık yer sinir oluyorum döküyorum herseferinde peşinden koşturup öle tıkıyom ağzına
inşallah canım inşallah..burçinn canım inşallah korkulan bişey değildir. Allah yardımcın olsun, bir de taşınma mı çıktı..hey Allah'ım..bu sıkıntılı günler bir an evvel geçer inş.
haklısın tatlım ama elde değil..iki miniş de gözümün önünde..biri güzel yiyor, dişini çıkardı, oyuncaklarıyla oynuyor, yaramazlık yapıyor, emekliyor, tutunup kalkıyor , sıralıyor , basıyor diğer kuzum yiyip yiyip kusuyor durmadan ve kıpırdamadan oturup oynuyor hep..çok üzülüyorum bu duruma..daha emeklemedi bile..bazen döne döne hareket ediyor o kadar..hala kuzusu emeklemeyen var mı onu da bilmiyorum..var mı hakkaten kızlar?ah kuzum yaa allah yardımcın olsun.benim kızın kusma sebebi tek pütürlü.pütürlü vermezsem hiç kusmaz vede iyi yiyo.esksi gibi degil artık şükür.ama hep böyle olmak bırtıkdı artık beni.inşallah bişeycik çıkmaz.bunar gecici elbet ama yıpratıyo işte.sende moralini bozma bi minik kızın daha var.
sağol canım inşallah..Ay canım herkesin bir derdi var işte . Rabbim dermansız dert vermesin kimseye . Çok üzüldüm gerçekten . Allah en kısa zamanda şifa versin oğluşuna . İnş. ameliyata gerekekalmaz dicem ama iyileşecekse olmasıda iyi olur bir yandan .Öte yandan öyle küçükki nasıl dayanılır .Topluca nazar oldu bebişlere hepsi için dua ediyorum herzaman
Allahım sanada dayanma gücü ve bol sabır versin inş. Taşınma işini erteleyemiyormusunuz canım zaten yeterince derdin var başında .Yada sana yardımcı olabilecek kimsen yok mu .
ayy sorma çok korkuyorum endoskopi falan çekilir diye..kızlar ben geldimm
ay döktürmüşünüz gene yahu
bahar a geçmiş olsun inş. geçici bir sorundur ya oğlumda yapıyo 3 4 aylıkmı nerdi kafasını bi tarafa salıyodu arada bıraktı sonra
burçingeçmiş olsun cnm inş. reflu deildir yaa bisürü test olmasına gerek kalmaz ben endoskopi oldum koca insana bile zor geliyo bebişlere nasıl gelmez
ayşegül kız sıkılma okadan yahuuuu
senin çocukların böle olucak demekki zeynoda öleymiş sabır sabır
evet kilo sıkıntımız yok şükür bakalım çınar zayıfladı mı yarın anlıcaz ama ayşenur fark attı o bir gerçek..çocuk ufak kaldı ayşenurumun yanındaah ah aynı şeyler.ama benim bi üzüldüğüm noktada benim kız zayıf.seninkiler yine maşallah kiloları iyi.benimki zayıfda .oda üzüyo.hem yemiyo hem kilo almıyo.aynı bende kızıyorum hem vitamini almadı.hem yemedi.ortalık battı vs.vs.bilmiyorum bu zamanda alışmazlarsa maalesef uzar bu iş.biliyorum çünkü
ya pınacım hep öyle deyip duruyorum diştendir deyip durdum ama hiç bi belirti yok.anlamadım valla.
inşallah canım inşallah..katılıyorum canım...
güçlü ol burçin bi kızın daha var bak. dile kolay biliyorum ama geçicek hepsi allahın izniyle...
canım sağol..FSM bulvarına taşınıyorum tatlım..şimdiki evimden daha 50 metrekare kadar daha ufak ama sosyal yaşantım daha düzgün olacak, çocuklarla rahat edicem diye düşündük..üstelik daha az masraflı bir ev kirası fazla olmasına rağmen..inşallah yeni evimde ağırlarım bursa grubunu :))ben geldim kızlar geçmişi şçyle bi taradım
seldacım inşallah ameliyata gerek kalmaz
sedacım geçmiş olsun canı bişey çıkmaz canım inş.
burcu canım beni sormuşsun çok yoğunum ödeme listeleri car faturalar var off ondan dışarı çıktım bidee merak ettiğin içinde sağol canımm
zeyneb demek ersin öle dedi bak bak şuna sennnn
burçin canım geçmiş olsun inş. bişey olmaz yaa üzüldüm şimdi,, yardımcı olabileceğim bişey olursa haber ver ne olur ne tarafa taşınıyorsun cnm
esracım seni burda görmek ne güzel
özleminde dış gebelikmişş hayırlısı
tuğba bizede haber ver kız merak ederiz konuşuncaa
sağol canım inşallah..burçin çok geçmiş olsun inşallah hiçbirşey çıkmadan atlatırsınız
H.geldin canım ama daha sık gel .İnsan burda herşeyi unutuyor valla. İşlerinin arasında kaçamak yap gel. Sanada iyi bayramlar canım .Bayramdan sonra bekleriz
hatırladım da ismini hatırlayamamıştım Hülya yetişti imdadıma.ama senin ismini hatırlamasamda oğluşunu hatırladım faceden takip ediyorum :)
Kızlar bu dediğiniz ilacı uyku için mi veriyorsunuz, benim oğlumda doğduğundan beri uyumuyor, gece yalan olmasın 50 defa kalkılır mı kalkıyorum ve deliksiz uyumayı bırakın azıcık uyusam şükredicem,
Oğluma versem zararı olur mu acaba. Birazdan sağlık ocağına gidicem yazdırsam doktorumuza.
Burcunun söylediğini yani annesinin yaptırdığı eline ekmek verme gerçekten de bir yöntem kızlar..Bu yöntemi uygulayan çok kişi var özellikle yurtdışında..Çocuğun eline ne verirsen ver onu direk yutmaya kalkmazmış..Bu şekilde de parçalamayı öğreniyor..
Çınar için olmaz herhalde çünkü onun bi rahatsızlığı var.Ama Ayşegül bence sen deneyebilirsin bacım..Ne varsa analarımızda var anacım
Kızlar bu dediğiniz ilacı uyku için mi veriyorsunuz, benim oğlumda doğduğundan beri uyumuyor, gece yalan olmasın 50 defa kalkılır mı kalkıyorum ve deliksiz uyumayı bırakın azıcık uyusam şükredicem,
Oğluma versem zararı olur mu acaba. Birazdan sağlık ocağına gidicem yazdırsam doktorumuza.
Veririm kuşum vermemmi hiç .belki bu akşam belki yarına konuşuruz zaten bir iş çıkmassa. Adam iyice uyus oldu çünkü hallerimi bir görseniz bir trip bir trip önceden gelecek diye saate bakardım. Şimdi gelmese diye bakıyorum ay ne fenayımben geldim kızlar geçmişi şçyle bi taradım
seldacım inşallah ameliyata gerek kalmaz
sedacım geçmiş olsun canı bişey çıkmaz canım inş.
burcu canım beni sormuşsun çok yoğunum ödeme listeleri car faturalar var off ondan dışarı çıktım bidee merak ettiğin içinde sağol canımm
zeyneb demek ersin öle dedi bak bak şuna sennnn
burçin canım geçmiş olsun inş. bişey olmaz yaa üzüldüm şimdi,, yardımcı olabileceğim bişey olursa haber ver ne olur ne tarafa taşınıyorsun cnm
esracım seni burda görmek ne güzel
özleminde dış gebelikmişş hayırlısı
tuğba bizede haber ver kız merak ederiz konuşuncaa
Hergün gösteriyorum canım akıllı bıdık bunlar .Hatta bazen bakıyorum benim gösterdiğim gibi oynamaya çalışıyor ama çabuk sıkılıyor . Mutlaka karıştıracak bişey bulup onunla oynuyor .Yada yatağı yorganı talan ediyor sıkıdığı içinOyuncakları önüne yığma bacım..Sürekli talep etmeden verince cazibe merkezi olmaktan çıkıyor oyuncaklar.Lamba uzakta ve erişirken zorlanacağı bişe olduğu için hemen ilgisini çekiyor.Bi de engelliyoruz ya da uzaklaştırıyoruz kendine zarar vermesin diye bu sefer daha da cazip geliyor ona..
Günde iki kere 20 şer dk çıkarıyorum oyuncakları.Yalnız bırakmıyodum dünden beri başladım bırakmaya ama.Ondan önce bende oturup onla oynuyorum.Oyuncakların işlevini öğrenmesi gerek ki onlarla oynasın
Allah yardımcın olsun canım taşınmak çok zor ya .Annenede çok geçmiş olsun .sağol canım inşallah..
erteleyemiyorum canım çünkü havalar iyice soğumadan yerleşmemiz lazım bir de griple uğraşmayalım sonra..yardımcı olacak insanım bol aslında ama annem rahatsızlandı..burda çocuklarla uğraşırken yoruldu tabi kadın..topuk dikeni oldu önce şimdi de dizinde bi sıkıntı var minisküsten şüpheleniyolarmış..onu da harap ettim valla..yardımcı bi abla var evde onla hallediyoruz çoğu şeyi zaten..
sağol canım inşallah..
Sık gelmek ve hep sizlerle olmak istiyorum ama evde ogullarım burada da işlerim müsade etmiyor ama yazmaya çalışıcam artık sohbetleriniz çok hoş, nazar olmasın maşallah sizlere...
Bende face de bazan resimlere bakıyorum ama senin gibi bende isimleri hatırlayamıyorum.
canım ben 2 doktordan da onay aldıktan sonra vermeye başladım. ipekte öyle,vermesem 50 kere kalkar. verdiğim halde en az 3-5 kalkıyoruz...
ama bilmiyorum,doktorla görüşmeden vermek doğru olur mu...
Senin bir tane daha paşan vardı dimi kusura bakma unutmuşum .Sende fırsat buldukça katılırsın ozaman aramıza . Ben birgün giremesem aklım hep burda kalıyor ilk fırsatta buraya koşuyorum :97:
Saol canım benim, çok özledim sizleri ama sağ olsun oğlum şimdiye kadar beni çok yordu. Kızlarını öpüyorum tatlım.
Eymen iyi teyzesi, 4 tane dişimiz oldu, yürümeye çalışıyor, 3-4 adım atıyor yakında yürür annesine de bol bol iş çıkarır:)) Bu arada bu gün 9.ayımız bitti. Burak ıma kocaman öpücükler.
Hoşbulduk canım, aktif olucam bol bol konuşucaz inş. İpeğimi öp benim için.
ben zyrtec verince benim kuş sabaha kadar horulduyor valla
nadiren kusar.
fazla yerse. bende ona yordum. napmak lazım acaba,nane limon mu versem???
yeni üst dişi patlattı. o olmasa kulak,o da olmasa gaz. hep bi sebebimiz var ayşegül be. doktor böyle durumlarda veriyoruz dedi. yoksa dayanılmıyor. hoş bu halde de çok uyumuyor ama kötünün iyisi işte...
10 damla yatmadan 1 saat önce veriyorum işte.
Burçin inşallah kilo kaybetmezde gerek kalmaz canım büyüdükçe mide genişledikçe geçecek inşallah.bu reflü de yeni moda önceden reflümü varmış ya.
Ayşenur 'un da dişi hayırlı olsun canım inci gibi sapasağlam olsun.
yeni evinizede hayırlı olsun.kargaşa olur ama 1-2 gün oldu bittiye gelecek artık.
Pütürlü yemeyen çoçuklar için söylüyorum ellerine ekmek verin ilk 1 hafta ıslatıp ıslatıp atacaklar ama sonra koparıp yutmayı öğrenecekler sizin gözetiminizde olsun ama verin.annem valla öyle daha iyi alıştırdı.ama günde 4-5 kere eve makine tuttu o ayrı.muz verin elma-armut verin ellerine kemirmeyi kemiripyutmayı becerecekler görecekşiniz:.
hatırladım da ismini hatırlayamamıştım Hülya yetişti imdadıma.ama senin ismini hatırlamasamda oğluşunu hatırladım faceden takip ediyorum :)
inşallah canım inşallah..
haklısın tatlım ama elde değil..iki miniş de gözümün önünde..biri güzel yiyor, dişini çıkardı, oyuncaklarıyla oynuyor, yaramazlık yapıyor, emekliyor, tutunup kalkıyor , sıralıyor , basıyor diğer kuzum yiyip yiyip kusuyor durmadan ve kıpırdamadan oturup oynuyor hep..çok üzülüyorum bu duruma..daha emeklemedi bile..bazen döne döne hareket ediyor o kadar..hala kuzusu emeklemeyen var mı onu da bilmiyorum..var mı hakkaten kızlar?
sağol canım inşallah..
erteleyemiyorum canım çünkü havalar iyice soğumadan yerleşmemiz lazım bir de griple uğraşmayalım sonra..yardımcı olacak insanım bol aslında ama annem rahatsızlandı..burda çocuklarla uğraşırken yoruldu tabi kadın..topuk dikeni oldu önce şimdi de dizinde bi sıkıntı var minisküsten şüpheleniyolarmış..onu da harap ettim valla..yardımcı bi abla var evde onla hallediyoruz çoğu şeyi zaten..
ayy sorma çok korkuyorum endoskopi falan çekilir diye..
evet kilo sıkıntımız yok şükür bakalım çınar zayıfladı mı yarın anlıcaz ama ayşenur fark attı o bir gerçek..çocuk ufak kaldı ayşenurumun yanında( napalım olsun alışmasınlar çabucak ama kusmasınlar da bari faydasını alsınlar yediklerinin..
inşallah canım inşallah..
canım sağol..FSM bulvarına taşınıyorum tatlım..şimdiki evimden daha 50 metrekare kadar daha ufak ama sosyal yaşantım daha düzgün olacak, çocuklarla rahat edicem diye düşündük..üstelik daha az masraflı bir ev kirası fazla olmasına rağmen..inşallah yeni evimde ağırlarım bursa grubunu :))
sağol canım inşallah..
ya 9 ayımız bitti hala gazımız var.
kim dedi 3 aydan sonra geçiyor diye? gülerim yani...
hala çocuk geceleri kıvranıp gaz çıkarıyor. çok afedersiniz akşam oldumu bi pırtlıyo allahım ne yedin diyorum kızım ya benden habersiz oturup bi kuzu mu yedin yuttun napsın hay anasını yaaaa
Burcunun söylediğini yani annesinin yaptırdığı eline ekmek verme gerçekten de bir yöntem kızlar..Bu yöntemi uygulayan çok kişi var özellikle yurtdışında..Çocuğun eline ne verirsen ver onu direk yutmaya kalkmazmış..Bu şekilde de parçalamayı öğreniyor..
Çınar için olmaz herhalde çünkü onun bi rahatsızlığı var.Ama Ayşegül bence sen deneyebilirsin bacım..Ne varsa analarımızda var anacım
uyandı pamuğum kaçtım canlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?