2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

herkesin derdi başka işte...Allah'ım dermensız dert vermesin bizlere çare aratmasın inşallah...
burçincim inşallah ameliyatsız düzelir çınarcımm,dualarım sizinle..

baharcım benim syattın bitmiş halini hiç görmedim banada göndersene..çok merak ediyommm:81:

ipeğin hep gazı var zaten offff

burçinn canım inşallah korkulan bişey değildir. Allah yardımcın olsun, bir de taşınma mı çıktı..hey Allah'ım..bu sıkıntılı günler bir an evvel geçer inş.
inşallah canım inşallah..
haklısın tatlım ama elde değil..iki miniş de gözümün önünde..biri güzel yiyor, dişini çıkardı, oyuncaklarıyla oynuyor, yaramazlık yapıyor, emekliyor, tutunup kalkıyor , sıralıyor , basıyor diğer kuzum yiyip yiyip kusuyor durmadan ve kıpırdamadan oturup oynuyor hep..çok üzülüyorum bu duruma..daha emeklemedi bile..bazen döne döne hareket ediyor o kadar..hala kuzusu emeklemeyen var mı onu da bilmiyorum..var mı hakkaten kızlar?
sağol canım inşallah..
erteleyemiyorum canım çünkü havalar iyice soğumadan yerleşmemiz lazım bir de griple uğraşmayalım sonra..yardımcı olacak insanım bol aslında ama annem rahatsızlandı..burda çocuklarla uğraşırken yoruldu tabi kadın..topuk dikeni oldu önce şimdi de dizinde bi sıkıntı var minisküsten şüpheleniyolarmış..onu da harap ettim valla..yardımcı bi abla var evde onla hallediyoruz çoğu şeyi zaten..
ayy sorma çok korkuyorum endoskopi falan çekilir diye..
evet kilo sıkıntımız yok şükür bakalım çınar zayıfladı mı yarın anlıcaz ama ayşenur fark attı o bir gerçek..çocuk ufak kaldı ayşenurumun yanında ( napalım olsun alışmasınlar çabucak ama kusmasınlar da bari faydasını alsınlar yediklerinin..
katılıyorum canım...

güçlü ol burçin bi kızın daha var bak. dile kolay biliyorum ama geçicek hepsi allahın izniyle...
inşallah canım inşallah..
canım sağol..FSM bulvarına taşınıyorum tatlım..şimdiki evimden daha 50 metrekare kadar daha ufak ama sosyal yaşantım daha düzgün olacak, çocuklarla rahat edicem diye düşündük..üstelik daha az masraflı bir ev kirası fazla olmasına rağmen..inşallah yeni evimde ağırlarım bursa grubunu :))
burçin çok geçmiş olsun inşallah hiçbirşey çıkmadan atlatırsınız
sağol canım inşallah..

ya 9 ayımız bitti hala gazımız var.
kim dedi 3 aydan sonra geçiyor diye? gülerim yani...
hala çocuk geceleri kıvranıp gaz çıkarıyor. çok afedersiniz akşam oldumu bi pırtlıyo allahım ne yedin diyorum kızım ya benden habersiz oturup bi kuzu mu yedin yuttun napsın hay anasını yaaaa

H.geldin canım ama daha sık gel .İnsan burda herşeyi unutuyor valla. İşlerinin arasında kaçamak yap gel. Sanada iyi bayramlar canım .Bayramdan sonra bekleriz

Sık gelmek ve hep sizlerle olmak istiyorum ama evde ogullarım burada da işlerim müsade etmiyor ama yazmaya çalışıcam artık sohbetleriniz çok hoş, nazar olmasın maşallah sizlere...

hatırladım da ismini hatırlayamamıştım Hülya yetişti imdadıma.ama senin ismini hatırlamasamda oğluşunu hatırladım faceden takip ediyorum :)

Bende face de bazan resimlere bakıyorum ama senin gibi bende isimleri hatırlayamıyorum.

Kızlar bu dediğiniz ilacı uyku için mi veriyorsunuz, benim oğlumda doğduğundan beri uyumuyor, gece yalan olmasın 50 defa kalkılır mı kalkıyorum ve deliksiz uyumayı bırakın azıcık uyusam şükredicem,
Oğluma versem zararı olur mu acaba. Birazdan sağlık ocağına gidicem yazdırsam doktorumuza.

Burcunun söylediğini yani annesinin yaptırdığı eline ekmek verme gerçekten de bir yöntem kızlar..Bu yöntemi uygulayan çok kişi var özellikle yurtdışında..Çocuğun eline ne verirsen ver onu direk yutmaya kalkmazmış..Bu şekilde de parçalamayı öğreniyor..
Çınar için olmaz herhalde çünkü onun bi rahatsızlığı var.Ama Ayşegül bence sen deneyebilirsin bacım..Ne varsa analarımızda var anacım

canım ben 2 doktordan da onay aldıktan sonra vermeye başladım. ipekte öyle,vermesem 50 kere kalkar. verdiğim halde en az 3-5 kalkıyoruz...
ama bilmiyorum,doktorla görüşmeden vermek doğru olur mu...

evet çiğnemeyi,parmaklarını kullanmayı öğreniyolar böylelikle... (finger foods)
bende veriyorum.
ekmek,meyve,bisküvü,kek,ne olursa. bi şekilde yiyor işte...

canım bizim allerjimiz var o yüzden verdi doktor

Zeynep nane limon iyi gelebilir.Sıcak tut ayaklarını karnını,sıcak su torbası kullanıyor musun üzerinee yatıp uyusa..Ben midemi üşüttümü hep öle yaparım

Burçin bacım sen nasıl yatırıyosun ikizlerini doğduklarından beri aynı oda da mı yatırıyosun?

Veririm kuşum vermemmi hiç .belki bu akşam belki yarına konuşuruz zaten bir iş çıkmassa. Adam iyice uyus oldu çünkü hallerimi bir görseniz bir trip bir trip önceden gelecek diye saate bakardım. Şimdi gelmese diye bakıyorum ay ne fenayım
Hergün gösteriyorum canım akıllı bıdık bunlar .Hatta bazen bakıyorum benim gösterdiğim gibi oynamaya çalışıyor ama çabuk sıkılıyor . Mutlaka karıştıracak bişey bulup onunla oynuyor .Yada yatağı yorganı talan ediyor sıkıdığı için

Allah yardımcın olsun canım taşınmak çok zor ya .Annenede çok geçmiş olsun .
Benim anacığım olmasa işim harap .Hemen koşar gelir sağolsun . Kaynanam çalışıyor ona kalsa ben onun işlerini yapayım . Sende birde iki tane var bebiş. Çok ama çok kolay gelsin sana .

Senin bir tane daha paşan vardı dimi kusura bakma unutmuşum .Sende fırsat buldukça katılırsın ozaman aramıza . Ben birgün giremesem aklım hep burda kalıyor ilk fırsatta buraya koşuyorum :97:

canım ben 2 doktordan da onay aldıktan sonra vermeye başladım. ipekte öyle,vermesem 50 kere kalkar. verdiğim halde en az 3-5 kalkıyoruz...
ama bilmiyorum,doktorla görüşmeden vermek doğru olur mu...

Bende bugün sorup almalıyım hemen, ama size bişey söyleyeyim mi benim oğluma ne iyi geceler çayı ne rezene ne de fitil etki etmiyor bakalım bu uyutacak mı.

Senin bir tane daha paşan vardı dimi kusura bakma unutmuşum .Sende fırsat buldukça katılırsın ozaman aramıza . Ben birgün giremesem aklım hep burda kalıyor ilk fırsatta buraya koşuyorum :97:

Evet canım yaa, 3.sınıfa giden bir oğluşum daha var, ayrıca kusur olacak bir durum da yok. Benim de aklım sizde ama ne yapabilirim ki hiç vaktim kalmıyor maalesef.

Ben çıkıyorum, süt iznimi kullanıyorum da erken çıkıyorum oğluşumu sağlık ocağına götürücem boyuna posuna bakalım epeydir gitmedik.
kendinize çok iyi bakın, akşam gelmeye çalışırım öptüm hepinizi.

ben zyrtec verince benim kuş sabaha kadar horulduyor valla

sağol canım.

evet haklısın.çok uykusuz kalırsa bende vereyim bari:)

burcu,özlem kızlar yeminle veriyorum eline ekmek.benim kız eskiden eline dahi ekmegi almıyordu.zorla eline tutturuyordum o atıyordu.ekmek sevmedi kızım.ama bu aralar eliyle tutuyo am bi agzına alır gibi yapap ya atıveriyor.yada bi ısırık alıyo resmen çevirmiyo ögrüyo ya zıplıyo çocuk kusacam diyo.eline elma veriyorum soyup alıyo eline.hemen..koparıyorda hemen ama çignemiyo önce evirip çeviriyo agzında çignemeyince yutamıyo sonrada başlayo kusmaya.daha iki gün önce elmayı kustu.temizledim etraf.her yemege oturuşumuzda ekmek veriyorum eline.ama muhakkak.bencede oğru bi yöntem ama ya ıslatıyo ama yutmuyo kızlar ne bileyim. benim kız bi cins.ne edecegimi şaşırdım..

[/B][/B]
emeklemeyen bebelerimiz var tabi kızz.

ayy çok zuamış hakkaten sizin gaz olayınız.

ah derdimi yazdım bak.vermezmeyim yaa.benim kızı çözen olursa banada deyin.(

uyandı pamuğum kaçtım canlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…