biz de dün gece helak olduk..ama öksürmekten..bu antibiyotik iyice öksürük yaptı ya, kaç kere kalktı kuzum,ağla ağla..gece 2 de kalktım ıhlamur yaptım ama içmedi..sabah zar zor içirdim..ökürük şurubu da veriyorum ama bakalım bu gece nasıl olacak? bayram öncesi hiç iyi olmadı..
fatmacım bizim buluşmalara gelsene..11 aralıkta rüveyda da..bi aksilik olmazsa..
Kızlar bu dediğiniz ilacı uyku için mi veriyorsunuz, benim oğlumda doğduğundan beri uyumuyor, gece yalan olmasın 50 defa kalkılır mı kalkıyorum ve deliksiz uyumayı bırakın azıcık uyusam şükredicem,
Oğluma versem zararı olur mu acaba. Birazdan sağlık ocağına gidicem yazdırsam doktorumuza.
biz de dün gece helak olduk..ama öksürmekten..bu antibiyotik iyice öksürük yaptı ya, kaç kere kalktı kuzum,ağla ağla..gece 2 de kalktım ıhlamur yaptım ama içmedi..sabah zar zor içirdim..ökürük şurubu da veriyorum ama bakalım bu gece nasıl olacak? bayram öncesi hiç iyi olmadı..
kızlar nasılsınız.ben hazırlık yapıyorum.memleketime gidiyorum inşallah yarın.oyüzden bugün girip girip çıktım ne okuyabildim ne yazabildim.şimdide oğluş uyududa bi bakayım dedim.oğluşum bugün bir adım attı kızlar.çok mutlu ldum ya.zaten tutunmadan ayakta durma alıştırmaları yapıyodu sürekli.bakalım nezaman yürücek.neyse kızlar öpüyorum bebeişlerinizi.belki giremem bidaha...
sağol tugbacım..
yok kız bizim o kadar çok olmadı öksürüğümüz..ama çok antibiyotik kullandık..2 defa kulak iltihabı için, 1 defa bronşit için..bir de bu hırıltı için..sibelin burak o,daimi hasta olan.
kızlar nasılsınız.ben hazırlık yapıyorum.memleketime gidiyorum inşallah yarın.oyüzden bugün girip girip çıktım ne okuyabildim ne yazabildim.şimdide oğluş uyududa bi bakayım dedim.oğluşum bugün bir adım attı kızlar.çok mutlu ldum ya.zaten tutunmadan ayakta durma alıştırmaları yapıyodu sürekli.bakalım nezaman yürücek.neyse kızlar öpüyorum bebeişlerinizi.belki giremem bidaha...
bende çıkıyorum herkese güzel mutlu bir bayram dilerim hayırlı yolculuklar dilerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?