2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

biz de dün gece helak olduk..ama öksürmekten..bu antibiyotik iyice öksürük yaptı ya, kaç kere kalktı kuzum,ağla ağla..gece 2 de kalktım ıhlamur yaptım ama içmedi..sabah zar zor içirdim..ökürük şurubu da veriyorum ama bakalım bu gece nasıl olacak? bayram öncesi hiç iyi olmadı..

canım yaa çok geçmiş olsun.eger öksürük haricinde iyi duruyorsa sadece öksürük şurubu ver estirsen.ama öksürük geç düzeliyo ya.süresi uzun yani.hemen geçmiyo.biraz sabır.bi hafta oldumu ilacı kullanalı.

fatmacım bizim buluşmalara gelsene..11 aralıkta rüveyda da..bi aksilik olmazsa..

kız rüveşda ne yapıyo hiç girmiyoda.selam söyle..ne ediyo..

3-4 gün oldu,zaten öksürüğü yoktu sadece hırıltı vardı,ilerlemesin diye onun için kullandığımız antibiyotik öksürük yaptı..

rüveyda ev-iş-elif arasında mekik dokuyor :) eliff çokkk tatlı maşallah..o da pek bişey yemeyenler kervanında..söylerim canım. as.

Geçmiş olsun Burağa Bebişlerde her türlü hastalık çok zor birde ilaç içirmek mesele onlara
İnş. en kısa zamanda iyileşir paşa

2 çoçukla çalışanlara hayranım valla.hadi iyi haberlerle gel.

[
ya Buraktada bitmek bilemyen bir öksürük var , dURU GİBİ BİZİMKİ ALERJİKMİŞ AMA O ALERJİ İÇİN OLAN ŞURUBU VERİNCE DÜZELİYOR hÜLYA KONTROLÜNDE Bİ SORASANA DR A.

YA bu buyük küçük yazım beni sinir ediyor işteki sistemimde buyük noktasız yazmak zorundayım burda yazınca olmuyor ehhhh.

sağol tugbacım..

yok kız bizim o kadar çok olmadı öksürüğümüz..ama çok antibiyotik kullandık..2 defa kulak iltihabı için, 1 defa bronşit için..bir de bu hırıltı için..sibelin burak o,daimi hasta olan.

burcu doğru diyor hülya revna nasıl hırlıyor öksürüyordu hatırlasana anlatmıştım zyrtec geçirdi maşallah bu ara herkese tavsiyem uzun süreli öksürük hırlama ve ateş yoksa mutlaka ıge baktırın kızlar

kızlar nasılsınız.ben hazırlık yapıyorum.memleketime gidiyorum inşallah yarın.oyüzden bugün girip girip çıktım ne okuyabildim ne yazabildim.şimdide oğluş uyududa bi bakayım dedim.oğluşum bugün bir adım attı kızlar.çok mutlu ldum ya.zaten tutunmadan ayakta durma alıştırmaları yapıyodu sürekli.bakalım nezaman yürücek.neyse kızlar öpüyorum bebeişlerinizi.belki giremem bidaha...

Maşallah paşaya yakında yürü tabi annesi Ondan sonra işimiz dahada zorlaşacak şimdi bile bütün günümüz onlarla geçiyor .Bazen diyorum ne kadar geç yürüdü okadar iyi yürümezken yerinde durmuyor 1 saniye. Bİrde ilk yürüdüğü zamanlar hevesli olacaklar hiç durmazlar artık
Sende memleketine güle güle git gel hayırlı yolculuklar .Kazasız belasız gidin gelin inş.

kızlar ben çıkıyorum akşam bakarım geçmişe çok yoğundum bitti şükür yarında 12 ya kadar gelicem işlerii bitiremedim öptümmm

banaaaa bakkk.

Ben senin Buraktan bahsediyorum bizimde işte sürekli bir öksürük bir hırıltı vardı dr bakıyor hep boğazda diyip antibiotik veriyor işte en son gittiğimde tabii 2 ay oldu bu , geçmiyor bu ben antibiotikte vermek şistemiyorum dedim kızdımda hatta ver ilaçlarıda düğzelme yok o zaman alerjik bu dedi test falanda istemedi bak o ilaç iyi geldi şükür.

şimdiden iyi bayramlar
güle güle gidin gelin dikkatli olun bayram yollar kalabalık.

yaa kızlar dün ben uyur uyanık kim geldi aklıma AKARAHAN ayten yani bu kızdan niye haber yok ya.ben valla çok merak ediyorum.

Birde kubiş vardı ya o.arda girin selam çakın artık gelmiycem diyin giden hop gitmesin valla benim hep akılama gelince meraklanıyorum.

defne uyudu işlerime bakayım bende.yarın girmeyen tatile çıkanlar iyi bayramlar.güle güle gidin güle güle gelinn..hepinizi öpüyorum.
burçu bu arada gecen bayramda akarahan girmşti bi selam yazıp çıktı hatırlıyonmu.çocuklarımızla ilk bayramımız falan diye yazmıştı...
hadi bende kaçarr..byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…