2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

YOOK hatırlamıyorum ama geldiyse sorun yok valla bu kız sürekli aklımda. sen hatırlıyorsan sorun yok.

Biz çok şükürki bu bayram evdeymişiz. Geçen sene hamileyken bile kaç saatlik yola gitmiştik görümcemin yanına .Son iki bayramdırda kaplıcaya gidiliyordu maaile . İyice sıkılmıştım bu bayram akrabalarımı gezicem valla.Oğlumuda gezdiricem oh misss

üşüttümü acep kuzucuk.bazen fazla sıvı şeyler alıncayağızında karnından lıkır lıkır sesler geliyor.bidaha kusmaz inşallah...

Al işte önüne oyuncakları yığdım o beşiğin arkasındaki gece lambasını çıkartmış onunla oynuyor .Alıyorum elinden deli deli ağlıyor inat keçi :84:

elleri yanınca o an çekiyolar ama sonra hoopp bidaha devam yaramazlıklara

offf halamı gaz sancısı çekiyorsunuz.patır patır çıkarıyor bizim gazman.çok zor o günler aklıma geldide şimdi..Allah yardımcın olsun...

kızlar ben çıkıyorum akşam bakarım geçmişe çok yoğundum bitti şükür yarında 12 ya kadar gelicem işlerii bitiremedim öptümmm

iyi akşamlar serapcım.akşama görüşürüz artık..

sorma pınarcım. bi ben kaldım heralde hala gaz sorunuyla uğraşan.
bi mide-bağırsak uzmanına göstermeyi bile düşünüyorum çocuğu artık.

fatmacım bizim buluşmalara gelsene..11 aralıkta rüveyda da..bi aksilik olmazsa..

Çok güzel olur Hülyacım, bende çok isterim ama kısmet.

2 çoçukla çalışanlara hayranım valla.hadi iyi haberlerle gel.

2 çocukla çalışınca hayatı hızlandırılmış yaşıyoruz tatlım, kendime ayıracak vaktim yok eş çocuk iş ev arasında bölündüm resmen.

Bu arada sağlık ocağına gittim geldim doktorumuz izne ayrılmış ilacı soramadım sağlıkçı gereksiz dedi, tabi uykusuz kalan kendisi değil. Oğluşum 9 aylık 10500 gr 77 cm olmuş. maşallah oğluşuma.

Ben yemek hazırlamaya kalkıyorum kızlar, gelmeye çalışırım sonra, canavarım uyurken karnımızı doyuralım büyük canavar acıktı.

böyle sıkıntı yaşatacağına bi göster bakalım.yazık çocuğa ya gaz ne çok canını yakar
bayramdan sonra hala bi değişiklik olmazsa ilk işim emin ol...

saol canım benim.evet yürüyünce işimiz biraz daha zorlaşcak.gerçi bu sıpalar şimdiden yeteri kadar yaramazlık yapıyolar ama bakalım.onların her anları çok güzel ya.her gün yeni bişeyle karşılaşıyoruz.çok güzel bi duygu.rabbim herkese nasip etsin inş. anneliği...

saol canım benim.sanada iyi bayramlar.evet yollar kalabalık.inşallah kaza bela göstermez allah kimseye...

maşallah fatmacım.biz o kiloları anca rüyamızda görürüz

Hepinize iyi geceler kızlar.... memleketlerine gidenlere hayırlı yolculuklar....
hasta bebişlerede geçmiş olsun... allah tez zamanda şifasını versin inşallah...
ben geldim kimsecikler yok yine... ne zaman buluşabileceğiz sizlerle yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…