defne uyudu işlerime bakayım bende.yarın girmeyen tatile çıkanlar iyi bayramlar.güle güle gidin güle güle gelinn..hepinizi öpüyorum.
burçu bu arada gecen bayramda akarahan girmşti bi selam yazıp çıktı hatırlıyonmu.çocuklarımızla ilk bayramımız falan diye yazmıştı...
hadi bende kaçarr..byyy
YOOK hatırlamıyorum ama geldiyse sorun yok valla bu kız sürekli aklımda. sen hatırlıyorsan sorun yok.
yawwwww bişi sorcam size bacılar...
ipek dün gece,zyrtec damla,paranox fitil ve 75 cc rezene çayına rağmen yine doğru düzgün uyumadı. 4 ten sonra çok ağladı. midesinden sesler geliyodu resmen. aşırı da gazı vardı. sabah kaldırdım agladı agladı sonra foşurt diye bi kustu... nedir anlamadım
H.geldin canım ama daha sık gel .İnsan burda herşeyi unutuyor valla. İşlerinin arasında kaçamak yap gel. Sanada iyi bayramlar canım .Bayramdan sonra bekleriz
Hehe benimkide aynı ya .Bu aralar sobaya taktı elini uzatıyor birde bize bakıyor yan diyoruz cıss diyoruz . Yüzümüze gülüyor sonra yine uzatıyor daha anladığı yok .Belkide işine gelmiyor yaramazlık yapmak daha keyifli oluyor herhalde
Al işte önüne oyuncakları yığdım o beşiğin arkasındaki gece lambasını çıkartmış onunla oynuyor .Alıyorum elinden deli deli ağlıyor inat keçi :84:
elleri yanınca o an çekiyolar ama sonra hoopp bidaha devam yaramazlıklaraBenimki de anlamıyor yanacağını.Bardağı tutmak istiyor elletiyorum sıcak olduğunu farkedince bırakıyor sonra tekrar uzatıyor defalarca yansa defaalrca uzatıyor.Cıs için erken olduğuna karar verdim bende.Şu an bunu anlayacak kapasitesi yok
ya 9 ayımız bitti hala gazımız var.
kim dedi 3 aydan sonra geçiyor diye? gülerim yani...
hala çocuk geceleri kıvranıp gaz çıkarıyor. çok afedersiniz akşam oldumu bi pırtlıyo allahım ne yedin diyorum kızım ya benden habersiz oturup bi kuzu mu yedin yuttun napsın hay anasını yaaaa
kızlar ben çıkıyorum akşam bakarım geçmişe çok yoğundum bitti şükür yarında 12 ya kadar gelicem işlerii bitiremedim öptümmm
sorma pınarcım. bi ben kaldım heralde hala gaz sorunuyla uğraşan.
bi mide-bağırsak uzmanına göstermeyi bile düşünüyorum çocuğu artık.
fatmacım bizim buluşmalara gelsene..11 aralıkta rüveyda da..bi aksilik olmazsa..
2 çoçukla çalışanlara hayranım valla.hadi iyi haberlerle gel.
bayramdan sonra hala bi değişiklik olmazsa ilk işim emin ol...böyle sıkıntı yaşatacağına bi göster bakalım.yazık çocuğa ya gaz ne çok canını yakar
Bu arada sağlık ocağına gittim geldim doktorumuz izne ayrılmış ilacı soramadım sağlıkçı gereksiz dedi, tabi uykusuz kalan kendisi değil. Oğluşum 9 aylık 10500 gr 77 cm olmuş. maşallah oğluşuma.
Bu arada sağlık ocağına gittim geldim doktorumuz izne ayrılmış ilacı soramadım sağlıkçı gereksiz dedi, tabi uykusuz kalan kendisi değil. Oğluşum 9 aylık 10500 gr 77 cm olmuş. maşallah oğluşuma.
MAŞALLAH PAŞAYA.
Maşallah paşaya yakında yürü tabi annesiOndan sonra işimiz dahada zorlaşacak şimdi bile bütün günümüz onlarla geçiyor .Bazen diyorum ne kadar geç yürüdü okadar iyi yürümezken yerinde durmuyor 1 saniye. Bİrde ilk yürüdüğü zamanlar hevesli olacaklar hiç durmazlar artık
Sende memleketine güle güle git gel hayırlı yolculuklar .Kazasız belasız gidin gelin inş.
banaaaa bakkk.
Ben senin Buraktan bahsediyorum bizimde işte sürekli bir öksürük bir hırıltı vardı dr bakıyor hep boğazda diyip antibiotik veriyor işte en son gittiğimde tabii 2 ay oldu bu , geçmiyor bu ben antibiotikte vermek şistemiyorum dedim kızdımda hatta ver ilaçlarıda düğzelme yok o zaman alerjik bu dedi test falanda istemedi bak o ilaç iyi geldi şükür.
şimdiden iyi bayramlar
güle güle gidin gelin dikkatli olun bayram yollar kalabalık.
yaa kızlar dün ben uyur uyanık kim geldi aklıma AKARAHAN ayten yani bu kızdan niye haber yok ya.ben valla çok merak ediyorum.
Birde kubiş vardı ya o.arda girin selam çakın artık gelmiycem diyin giden hop gitmesin valla benim hep akılama gelince meraklanıyorum.
maşallah fatmacım.biz o kiloları anca rüyamızda görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?