2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

biz seninle aynı kaderi paylaşıyoruz canım. bizde ancak rüyamızda görürüz sanırım... bu arada kırkbinkere maşallah fatmacım

hacerr naber yaa..kimse benim kzım kadar zayıf olamazz.maalesef.ama ne edeyim olmuyo işte..kayseriye gelcemm..hülyayada dedim görüşmek isterim haa..

hacerr naber yaa..kimse benim kzım kadar zayıf olamazz.maalesef.ama ne edeyim olmuyo işte..kayseriye gelcemm..hülyayada dedim görüşmek isterim haa..

ayyy ciddi misin ne güzel olur ya... ne zaman istersen başımızın üstünde yerin var... biz buluşmaları iple çekiyoruz valla.... sen maraşa yerleşmişsin hayırlı olsun. nasılsın yerleştinmi alışabildin mi yeni yerinize....

kesin degil ama ihtimal yüksek.şimdi bayramdan sonra diyorduk eşim şimdide bayram dönüşü maraşa geçmeden kayseriye geçilim ordanda maraşa geçeriz diyo.valla karıştırdık durumları.bakalım bi kaç gün içinde netleştiririz.bende sizleri görmek istiyorum .tabi inşallah.
ya facede sen beni biliyon dimi defne yaprağım.sen varmıydın bende ya..

biliyorum canım varsın bende.... kayseride akrabanız falan mı var...

biliyorum canım varsın bende.... kayseride akrabanız falan mı var...

eşimin arkadaşları var.benim bi arkadaşım var yakın ama.eşiminkiler dahada yakın.üniversiteyi aynı okumuşlar bide çok yakın arkadaşlar.bizi sürekli davet ediyorlardı ama biz uzak diye pek gelememiştik.ama maraşa taşınınca biraz yakınlaştık.ısrarlar çok olunca eşimde gidelim diyo.maraşı pek begenmedim ama ne yaparsın işte.olsun alışacagız elbet..

canım benimde ablam maraşta o da pek beğenmemişti ilk başta ama alıştı. bende daha hiç gidemedim onun yanına...gelirsen mutlaka görüşelim. ben çıkıyorum eşim geliyormuş... iyi geceler...

Pişt kızlar kimse yokmuuuu nasılsınızzz ütü yapıyorum sizede bakım dedim herkes kaçmış heheh

Günaydınnnn,

bayram izinleri bugünden başlamıştır.yola çıkacaklar hepinize hayırlı yolculuklar.

Serap ne dedi dr canım.

geçmiş okuyup öyle geldim valla okumadan rahat edemiyorum

Allahım çocuklarımızda hastalık adı bile anmak kalbim sıkıştırıyor. Sedacım herşey yolundadır inşallah cadı baharın geçici hareketleridir.
Haber ver bize vallahi öok merak ettim.

Burçin inşallah Çınarın da gerek kalmaz atlatır yavrum. Allah yardımcınız olsun hem çocuklar hem talınma kolay olmayaaktır..

Burcucum biz de dün gittik işte. 450 gr almış yine ama doktor şimdilik beklemeye devam edlim dedi.
11900 gr 74 cm olmuş. Kilo alımının yavaşlaması da iyi dedi. 2 aydır aynı porsiyonu yiyo korkumdan bşey arttıramıyorm da ama yapısında var işte.. Aynı anası:90: Boğazlarında hafifi kızarıklık var ama önemli bişey değil ateşi de yok zaten dedi. Peditus verdi yine de kullan bir kaç gün diye.

Böle işte kızlar ben de gideyim valizlerimizi topluyorum kociş 1 de gelecek işten yola çıkıcaz

maşallah canım ama artık kilosu normal bizim çoçuklardan 11 kiloyu görmek üzere olanlar var.o totoyu bi kaldırsa fit olacak fit.
size hayırlı yolculuklar canım.Su gibi gidin dönün.
iyi bayramlar şimdiden.bayram şekerimide lütfen benim için öp.

bana göre de normal de canım işte 9. ayın üst sınırı 11300 mesela.. sınırlar dahilinde olmanı beklliyor doktor.. veya sınırdan uzaklaşmamanı..
neyseki bu ay sürekli ayakta olmanın etkisiyle yarıya düştü aldığı kilo.. dşyom ya onun aptığı hareketle ayda 1 kilo vermesi lazım.. bizim ellerimizden kurtulmaya çabalıyo onu da yaptımı sorun kalmaz..

Günaydınnnn,

bayram izinleri bugünden başlamıştır.yola çıkacaklar hepinize hayırlı yolculuklar.

Serap ne dedi dr canım.

günaydınn..

maşallah berkinee.ama iyi almış bu sefer.gidecek o kilolar bi yürüsün gör bak.maşallah tosbamaa.sizede hayırlı yolculuklar.

biliyom kimse yoktur.ama yemek yapıyorum bi bakayım dedim.yola çıkanlara hayırlı yolculaklar dikkatli gidin.bizimde tatitiimiz başlamadı eşim işe gitti.pazarteside gidecekler malum devlet bırakmıyo işte.pazartesi yarım gün çalışacaklar artık bizde pazartesi yola çıkarız kısmetse.adanada kızlarımla ilk bayramım.ailemlede geçiremedigim bayramım.bakalım nasıl olacak..

günaydınnnn

sabah cicibebesini kaşıkla yemedi naz

o ağladı ben ağladım kendime çok kızıyorum kaşığı görünce öğürüyor böle bişey yok

Allah yardımcım olsun

ama ne alakaysa yoğurt yiyor. seviyo diye mi acaba?

bu arada tatile gidenlere iyi tatilller, hayırlı yolculuklar...

ayşegül napçaz şu pütür işini, valla halı silmekten gına geldi. bide elime vuruyor benimki kaşığı yakalıyor.
ağzına irmik kadar pütür gelse öğürüyor şaarrrr diye kusuyor.. millete çok özeniyorum valla. köfte, omlet vs.. yediren bile var....

yaw hilal bu kızın üstüne gitme bacım.bak çok üzüyon kendini.gerçi kelin ilacı olsa önce kendine sürer ama...nasıl kaşık almıyo .peki yemegi falan nasıl yediriyorsun bu cadolaza..benim kız doğdugudan bu yana kaşıgı hiç redetmedi .bazen arada biberon almadığı için bebekkken sütümü kaşıkla veriyordum belki onların etkisi olmuştur alışma açısından..hem ben ağladım o ağladı diyon.neden ağladı nazım.yemekmi istemidide ağladı..dur şimdi üzdün beni(

selamlar bayanlar...
perdeler yıkanıyo,sonra buzdolabını ve mutfak dolabını temizlicem. sonra pazara cıkıp dolaplarım için cici örtüler alıcam. ama ana temızlıgı pzt ye bıraktım. bugun extraları yapıyorum. ipoşum da babasına satıldı bugün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…