biz seninle aynı kaderi paylaşıyoruz canım. bizde ancak rüyamızda görürüz sanırım... bu arada kırkbinkere maşallah fatmacım
hacerr naber yaa..kimse benim kzım kadar zayıf olamazz.maalesef.ama ne edeyim olmuyo işte..kayseriye gelcemm..hülyayada dedim görüşmek isterim haa..
ayyy ciddi misin ne güzel olur ya... ne zaman istersen başımızın üstünde yerin var... biz buluşmaları iple çekiyoruz valla.... sen maraşa yerleşmişsin hayırlı olsun. nasılsın yerleştinmi alışabildin mi yeni yerinize....
kesin degil ama ihtimal yüksek.şimdi bayramdan sonra diyorduk eşim şimdide bayram dönüşü maraşa geçmeden kayseriye geçilim ordanda maraşa geçeriz diyo.valla karıştırdık durumları.bakalım bi kaç gün içinde netleştiririz.bende sizleri görmek istiyorum .tabi inşallah.
ya facede sen beni biliyon dimi defne yaprağım.sen varmıydın bende ya..
biliyorum canım varsın bende.... kayseride akrabanız falan mı var...
eşimin arkadaşları var.benim bi arkadaşım var yakın ama.eşiminkiler dahada yakın.üniversiteyi aynı okumuşlar bide çok yakın arkadaşlar.bizi sürekli davet ediyorlardı ama biz uzak diye pek gelememiştik.ama maraşa taşınınca biraz yakınlaştık.ısrarlar çok olunca eşimde gidelim diyo.maraşı pek begenmedim ama ne yaparsın işte.olsun alışacagız elbet..
Burcucum biz de dün gittik işte. 450 gr almış yine ama doktor şimdilik beklemeye devam edlim dedi.
11900 gr 74 cm olmuş. Kilo alımının yavaşlaması da iyi dedi. 2 aydır aynı porsiyonu yiyo korkumdan bşey arttıramıyorm da ama yapısında var işte.. Aynı anası:90: Boğazlarında hafifi kızarıklık var ama önemli bişey değil ateşi de yok zaten dedi. Peditus verdi yine de kullan bir kaç gün diye.
Böle işte kızlar ben de gideyim valizlerimizi topluyorum kociş 1 de gelecek işten yola çıkıcaz
Günaydınnnn,
bayram izinleri bugünden başlamıştır.yola çıkacaklar hepinize hayırlı yolculuklar.
Serap ne dedi dr canım.
maşallah berkinee.ama iyi almış bu sefer.gidecek o kilolar bi yürüsün gör bak.maşallah tosbamaa.sizede hayırlı yolculuklar.Burcucum biz de dün gittik işte. 450 gr almış yine ama doktor şimdilik beklemeye devam edlim dedi.
11900 gr 74 cm olmuş. Kilo alımının yavaşlaması da iyi dedi. 2 aydır aynı porsiyonu yiyo korkumdan bşey arttıramıyorm da ama yapısında var işte.. Aynı anası:90: Boğazlarında hafifi kızarıklık var ama önemli bişey değil ateşi de yok zaten dedi. Peditus verdi yine de kullan bir kaç gün diye.
Böle işte kızlar ben de gideyim valizlerimizi topluyorum kociş 1 de gelecek işten yola çıkıcaz
günaydınnnn
sabah cicibebesini kaşıkla yemedi naz
o ağladı ben ağladım kendime çok kızıyorum kaşığı görünce öğürüyor böle bişey yok
Allah yardımcım olsun
ama ne alakaysa yoğurt yiyor. seviyo diye mi acaba?
bu arada tatile gidenlere iyi tatilller, hayırlı yolculuklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?