kızlar bi bakıp çıkıyorum hemen işim çok öğlene dek bitirip çıkıcam
srpp maşallh tosunuma bak normale dönüyosunuz
hilal bencede zorlama zamanla alışıcak
ohh ayşegül evin temiz takıl tabiii biz ne yapcaz bakalım
zeynebcim bende örtü koyuyorum buzdolabına hoşuma gidiyor ama yazın çıkarıyorum kolay gelsin bacımm
burcuda benim gibi çalışıyoo
burçin bizide haberdar at güzel haberlerle gel inş...
HERKESİ ÇOOKK ÖPTÜM HAYIRLI YOLCULUKLAR İYİ BAYRAMLAR HEPİNİZEEEE
günaydınn anneler
DOĞUM GÜNÜM KUTLU OLSUN, MUTLU OLİYİM SENELERCE :)))))
valiz toparlıyorum daha bi yandan ütülüyom bi yandan valize yerleştiriyom bi yandan da bu velet
yola çıksak ta dinlensem vallahi
sizi de okuyorum ama hiç bırakamıyorum
teşekkürler ayşegülcüm
zeynep hasta gibi demişsin tam bayram önü dikkat et artık çok fazla salgın var inşallah iyice altalamadan atlatırsınız..
geldim..
msn de birine laf yetiştiriyorum da habire.. anca fırsat buldum..
naziye çorba yaptım, kaşığa alıştı biraz biraz, yiyoruz artık, ama gelgelelim pütürlü şeyler yiyemiyor. deli olcam.. domatesli erişte çorbası yaptım terbiyeli. içine kıtır ekmek attım blendırdan geçirdim. içinde pütür kalmış. ama irmik tanesi gibi düşünün. birazda koyu kıvamlı olmuş. gerçi bende hata tok tutsun zaten az yiyo die koyu yapmıştım. 2. lokmada bi kustuu şaaarrrrrrr die, anaammm halı battı üstümüz başımız.. halı sildim 2 saat. krema gibi olmadan yemiyo. napmak lazım yaaaa offfffffffffff
sorma yaa bende çok özeniyorum yiyen bebelere.valla maşallah yesinler.ama ben böyle çekecem biliyorum.zeynepte böyleydi çünkü 1,5 yaşına kadar çektim ben.hep blendırdan geçermek zorunda kaldım.ilk alıştığı yemek makarna olmuştu senin dedigin gibi ağlayacaktım nerdeyse yedi diye.öyle mutlu olmuştumki.sık sık makarna yaptım.sonrada alıştı gitti şükür.off ama o süreç çok zor bi dönem işte.defnede ağzına minicik şeyden kusuyo.benimkide eliyle itekliyo.yada vuruyo.bazen kafasını çeviriyo yemek iztemiyo.yada emekleyerek kaçıyo..artık yemeke yedirmek çok zor olmaya başladı :))
bir çoğumuz yanı durumda kızlar.. yani herkesin ayrı bir derdi var herkes birşeylerden şikyateci.. ne yapalım elbet büyeyecekler bu günleri gülerek anacağız.. bak yiğitin birüsür problemi var hala yemiyor hala çok zayıf dişi yok emeklemiyor ben bunların hepsini kafama taksam üzülsem çocuğuma nasıl faydam olacak..
allah sağlık versin gerisi önemli değil
bu arada temizlik yapanlara kolay gelsin.. yola çıkanlara hayırlı yolculuklar..
bana kolay bi balık çorbası tarifi verirmisiniz.. nasıl olsa yemeyecek o nyüzden çok uğraştıracak bişi olmasın:)
bebekler için balık çorbasıBebeğim Ne Yesin
ayşegül aşağıdaki yorumlarıda oku canım..
anaaammm ne uzun zaman oldu buraya gelmeyeli...
çok özledim valla...çokda meraklandım herşeyden bi haberim...
AYŞEGÜLcüm burdaaa nbr canım yerleştinizmi kızlar iyimi?
ARAS nasıl oldu ya bi haber verin bana bakamam geçmişe haftalar oldu çünkü girmeyeli...
ECENAZımında dişi patladı patlıcak bugün yarın iyice göründü çok şükür...
bayramda konyaya gidiyorum kimse yok dimi bizden konyada olsa görüşürdük
Kızlar mrb ben mart annesiyim. benim kızımda pütürleri yemiyor diyorum ama sizinkilerin yanında yiyormuş:) arpa şehriye çorbası ekmek ufağı tel şehriyeyi fln yiyo yawaş yawaş çiğnemeyi ögrendi iki gündür. amaa ekmek ufağını elimle koyuyorum agzına internetten okumuştum kaşıkla wersem yemiyor ama elimle koydummu yiyor. simit bile yedik geçen gün. sizde minicik ekmek içini batırın çroba suyuna parmagınızla koyun agzına bence yer. bide katı ve sıvı şey aynı kapta olunca yemiyor bende bunu farkettim.
geçen gün köftesini yogurda didikledim zor yedi hatta son kaşıkta artık kustu. neden cunku yogurt sıvı bişey bogazdan hop kayıp gidecek ama köfte katı o kaymaıo takılıo bogaza onu çiğneyip dierini yutmayı beceremio tek tek olcak o yüzden. bende köfteyi elimle didikleyip agzına veriyorum bi güzel yiyor arkasındanda bi kaşık yogurt. agzında kaldıysa minik parça hem onu yutuyor hemde ayrı ayrı yemiş oluyor. mantıkende öyle diil mi katı ve sıvı şeyle aynı anda baş edecek kadar büyümediler. onalrın yerine koyun kendinizi ne zor bi durum çiğnesinmi yutkunsunmu. yawaş yawaş olcak. ama blendarla devam ederim demeyin 1. sınıfa gidip hala taze fasülyeden 2 çatal yuttumu bayram yapan arkadaşım war zamanla alışır die bişey yok çiğneme yetisi gelişmio cunku.
hepimize kolay gelsin inşş.. iyi bayramlarrr.
Kızlar mrb ben mart annesiyim. benim kızımda pütürleri yemiyor diyorum ama sizinkilerin yanında yiyormuş:) arpa şehriye çorbası ekmek ufağı tel şehriyeyi fln yiyo yawaş yawaş çiğnemeyi ögrendi iki gündür. amaa ekmek ufağını elimle koyuyorum agzına internetten okumuştum kaşıkla wersem yemiyor ama elimle koydummu yiyor. simit bile yedik geçen gün. sizde minicik ekmek içini batırın çroba suyuna parmagınızla koyun agzına bence yer. bide katı ve sıvı şey aynı kapta olunca yemiyor bende bunu farkettim.
geçen gün köftesini yogurda didikledim zor yedi hatta son kaşıkta artık kustu. neden cunku yogurt sıvı bişey bogazdan hop kayıp gidecek ama köfte katı o kaymaıo takılıo bogaza onu çiğneyip dierini yutmayı beceremio tek tek olcak o yüzden. bende köfteyi elimle didikleyip agzına veriyorum bi güzel yiyor arkasındanda bi kaşık yogurt. agzında kaldıysa minik parça hem onu yutuyor hemde ayrı ayrı yemiş oluyor. mantıkende öyle diil mi katı ve sıvı şeyle aynı anda baş edecek kadar büyümediler. onalrın yerine koyun kendinizi ne zor bi durum çiğnesinmi yutkunsunmu. yawaş yawaş olcak. ama blendarla devam ederim demeyin 1. sınıfa gidip hala taze fasülyeden 2 çatal yuttumu bayram yapan arkadaşım war zamanla alışır die bişey yok çiğneme yetisi gelişmio cunku.
hepimize kolay gelsin inşş.. iyi bayramlarrr.
bende okumuştum.hatta tv dede izledim.zaten katıya geçişte önce ellerinzle vermeyi deneyin diyo.bende önce ellerimle denedim.hatta ara ara elerimle ezip öyle vermeye çalıştım ama aynı sonucu aldım.yemiyo..eline ekmek veririm ben.sadece eliyle ufalayıp parça parça ediyo o parçalarken yine ses etmiyorum o parçaladıklarından ağzına veriyorum.alıyo ağzına ama yutmuyo agızda hissedince cevirip ya ıçıkartmaya çalışıyo yada kusuyo.her yolu deniyorum inşallah bi sonuç alırım..
Merhaba.. evet aslında hakılsın bende senin dediğin gibi yapıyorum son birkaç zamandır gerçekten yemesinde fark ediyor mesela az önce eline pide verdim şu tırnek pidelerden yarısına kadar eme eme yadi önceden olsa mümkün değil eline bile almıyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?