2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sanada kolay gelsin bacımm..ee bayrama iyi denk geldi ii bayramalarrrr..

size lef yetiştirecegim diye şehriyeleri yaktım ay onu degiştirdim.döktümde yenisini koydum.adam gelecek 12 de eve yemek yapıyorum.

zeynepte sanırım hasta oluyo.burnu akıyo çok çok hapşuruyo.ilaca başlamadım hemen olmasın diyo.portakal mandalina karışımı veriyom.ama defnede hapşuruyo.inşallah hasta olmazlar..off şu bayram zamanı..(

valiz toparlıyorum daha bi yandan ütülüyom bi yandan valize yerleştiriyom bi yandan da bu velet
yola çıksak ta dinlensem vallahi
sizi de okuyorum ama hiç bırakamıyorum

teşekkürler ayşegülcüm
zeynep hasta gibi demişsin tam bayram önü dikkat et artık çok fazla salgın var inşallah iyice altalamadan atlatırsınız..

geçmişe bakamadım kızlar burçinin çınarının nesi var ??
inşallah önemli bişiy yoktur hayırlı haberlerle gelir..
fatoş hastanedeydi arasımızın annesi çıkmışmı eve??

teşekkürler ayşegülcüm
zeynep hasta gibi demişsin tam bayram önü dikkat et artık çok fazla salgın var inşallah iyice altalamadan atlatırsınız..

sağol canım.evet dikkatli olcamda.kalabalık ortama gitcez nasıl olacaksa(

kızlar ben çıkayım eşim ögle yamagine gelecek.burda cumartisede çalışıyorlar maalesef alanyada ne güzel cumartesi yoktu.amaann neyse sonra gelirim.tabi birilerini bulursam:))

bir çoğumuz yanı durumda kızlar.. yani herkesin ayrı bir derdi var herkes birşeylerden şikyateci.. ne yapalım elbet büyeyecekler bu günleri gülerek anacağız.. bak yiğitin birüsür problemi var hala yemiyor hala çok zayıf dişi yok emeklemiyor ben bunların hepsini kafama taksam üzülsem çocuğuma nasıl faydam olacak..
allah sağlık versin gerisi önemli değil

bu arada temizlik yapanlara kolay gelsin.. yola çıkanlara hayırlı yolculuklar..

bana kolay bi balık çorbası tarifi verirmisiniz.. nasıl olsa yemeyecek o nyüzden çok uğraştıracak bişi olmasın:)

haklısın serapp..ben sebze çorbasının içine atıyorum sebzelerle haşlanıyo sonra blendır böyle...daha internetten bakacagım bebelere yemek çeşidine daha zamanım olmadı.bu balık çorbasınında bi tarifi vadır ama bende bilmıyorum.

anaaammm ne uzun zaman oldu buraya gelmeyeli...
çok özledim valla...çokda meraklandım herşeyden bi haberim...
AYŞEGÜLcüm burdaaa nbr canım yerleştinizmi kızlar iyimi?
ARAS nasıl oldu ya bi haber verin bana bakamam geçmişe haftalar oldu çünkü girmeyeli...

ECENAZımında dişi patladı patlıcak bugün yarın iyice göründü çok şükür...
bayramda konyaya gidiyorum kimse yok dimi bizden konyada olsa görüşürdük

bebekler için balık çorbasıBebeğim Ne Yesin
ayşegül aşağıdaki yorumlarıda oku canım..

tamam canım sağol bakayım..

hoşgördükk canım cım iyidir kızlr.yerleştim 15 gün oluyo işte.alışmaya çalışoyoruz.bu yıl .belki bbayran ertesi.belki bayram arası.belkide bahara kayseriye gelecegiz.bir kaç güne kadar netleşir ne zaman gidecegimz.görüşmek isterim tabi sizlerle.ama ben bahara gidelim diyom malum havalar soguk tadı olmaz.eşimde bakalım arkadaşlarla görüşelim dedi.
ne güzel sağlıklı olsun incileri ecenazın..bizde daha tık yok.

Kızlar mrb ben mart annesiyim. benim kızımda pütürleri yemiyor diyorum ama sizinkilerin yanında yiyormuş:) arpa şehriye çorbası ekmek ufağı tel şehriyeyi fln yiyo yawaş yawaş çiğnemeyi ögrendi iki gündür. amaa ekmek ufağını elimle koyuyorum agzına internetten okumuştum kaşıkla wersem yemiyor ama elimle koydummu yiyor. simit bile yedik geçen gün. sizde minicik ekmek içini batırın çroba suyuna parmagınızla koyun agzına bence yer. bide katı ve sıvı şey aynı kapta olunca yemiyor bende bunu farkettim.
geçen gün köftesini yogurda didikledim zor yedi hatta son kaşıkta artık kustu. neden cunku yogurt sıvı bişey bogazdan hop kayıp gidecek ama köfte katı o kaymaıo takılıo bogaza onu çiğneyip dierini yutmayı beceremio tek tek olcak o yüzden. bende köfteyi elimle didikleyip agzına veriyorum bi güzel yiyor arkasındanda bi kaşık yogurt. agzında kaldıysa minik parça hem onu yutuyor hemde ayrı ayrı yemiş oluyor. mantıkende öyle diil mi katı ve sıvı şeyle aynı anda baş edecek kadar büyümediler. onalrın yerine koyun kendinizi ne zor bi durum çiğnesinmi yutkunsunmu. yawaş yawaş olcak. ama blendarla devam ederim demeyin 1. sınıfa gidip hala taze fasülyeden 2 çatal yuttumu bayram yapan arkadaşım war zamanla alışır die bişey yok çiğneme yetisi gelişmio cunku.
hepimize kolay gelsin inşş.. iyi bayramlarrr.

ben çıkayım kızlar eşim geliyormuş.masayı hazırlayayım..hadi görüşürüz sonra..

bende okumuştum.hatta tv dede izledim.zaten katıya geçişte önce ellerinzle vermeyi deneyin diyo.bende önce ellerimle denedim.hatta ara ara elerimle ezip öyle vermeye çalıştım ama aynı sonucu aldım.yemiyo..eline ekmek veririm ben.sadece eliyle ufalayıp parça parça ediyo o parçalarken yine ses etmiyorum o parçaladıklarından ağzına veriyorum.alıyo ağzına ama yutmuyo agızda hissedince cevirip ya ıçıkartmaya çalışıyo yada kusuyo.her yolu deniyorum inşallah bi sonuç alırım..

Son düzenleme:

Merhaba.. evet aslında hakılsın bende senin dediğin gibi yapıyorum son birkaç zamandır gerçekten yemesinde fark ediyor mesela az önce eline pide verdim şu tırnek pidelerden yarısına kadar eme eme yadi önceden olsa mümkün değil eline bile almıyordu..

dişleri wardır mutlaka ben agzına koyarken ön dişine bastırıp koyuyorum ikiye bölünmüş oluo direk zaten yumuşacık olunca parça o zmn önde olunca çiğnemeyi denio gibi gelio bana pas etme minik minik koy alışır inş. bu cocuklar maymun edio bizi:)

ewet farkedio gerçekten mesela o pide parçalarını corbaya koy yiyemez yutkunsunmu cignesinmi çignemeye çalırırken corba kayıp gidio bogazından onu tutamıo bu sefer mecbur napıo öğürüo kusuyo:). allah hepimize yardı metsin wala:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…