2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yemek yemeyi öğretme yöntemlerini öğrendik.. bide emeklemeyi öğretme yöntemlerini yazın kızlar sizinkiler nasıl başladılar emeklemeye.. Yiğit alp iki elinin üstüne dikiliyor tam bir emekleme pozisyonu korkuyor ya geri dönip oturuyor yada şaaap diye yüz üstü yapışıyor yere.. sonrada ağlıyor tabi:)

Seldacım emeklemesi için biz bi şey yapmadık. <aynı Yiğit gibi başladı sonra bi baktık emekliyo.Emekleme arkadaşım almış babası o işe yaramadı mesela

kızlar hepinizi çok öpüyorum birazdan eşim gelecek yola çıkçaz
Orda girmeye çalışırım hepnizi ok öpüyorum şimdiden iyi bayramlar

bnm kızım 5.5 ayldan sonra sürünmeye 1 ayı geçginde emeklemeye başladı önce kalkıyordu bi elini atıo sonra karnını yapıştırıp tekrar sürünmeye devam ediyordu bişey yapmadık kendi kendine öğrendi şimdi elleirni bırakıp ayakta kalmaya çalışıo kanepelere duvarlara tutuna tuaun gezio ewde:)zamanla emekler oda bi bakmışsın patır patır gidio:)

sen kendi gözetiminde ver Naz yutmayı öğrenene kadr yanlız bırakma tabii.

duru uyurken yapıyorum 1-2 kerede onu koridora koydum duş perdesi açık konuşarak gülüyor şaşırdıda ayy çok komikti.

iyi haberlerle gel inşallah.

günaydınn anneler
DOĞUM GÜNÜM KUTLU OLSUN, MUTLU OLİYİM SENELERCE :)))))

inşallah canım.nice sağlıklı yılların olsun önünde.

bak yutmaya alışınca yemeside artacak Selda.aslında iştahsızlığın en büyük nedenide kansızlık.bu ikisini yenersen hızla kilo alacak göreceksin.

bizde birşey yapmadım ama zaten emeklemiyorda sürünüyor
hee dedesi önüne bardak kabak koyuyordu ses çıkartıyordu onu alayım diye başladı aslında karşısına geç farklı şeyler göster belki işe yarar bizimkide öyle öyle başladı doğru.ben birşey yapmayınca kimse yapmadı sanıyorum.

Gülşah Aras değilde Fatoş un fıtık patlamış ameliyata almışlar Pazartesi miydi n çıkartacaklarmış.

Elif Çınarın Reflüsü var sürekli kusuyor maşallah ama şimdi dr gitti inşallah düzeliyordur.

bende saat 16.00 da Seda yı arıyacağım inşallah burdanda yazıcam iyi haberleri.

Hayırlı bayramlar Hayırlı Yolculuklar Serapcığım.:81:

maşallah.

seninki formülüde bulmuş düşe kalka öğrnecekler.

Son düzenleme:
Seda ya ne oldu ki Burcu

Bahar bu ara kendini sık kasıyormuş birde olduğu yerde sallanıyormuş falan ama bizim bebeklerde yapıyorda galiba biraz daha fazla Seda da kokmuş. dr götürmüş emg falan çekmişler bugün saat 4 te sonuçları dr a gösterecek.,ismini bile söylemek istemiyorum dr değilde seda .... hastalıktan korkmuş.inşallah bugün iyi haberlerini alacağız.

bende trt muhabiri gibi oldum.ama aklımda güzel haberini yazacağım buraya .gece valla uykularım kaçtı .bebeklerimiz hasta olunca valla etimden et kopuyor sırf kendi kızıma değil tüm bebekleri dert ediyorum.

bende trt muhabiri gibi oldum.ama aklımda güzel haberini yazacağım buraya .gece valla uykularım kaçtı .bebeklerimiz hasta olunca valla etimden et kopuyor sırf kendi kızıma değil tüm bebekleri dert ediyorum.

Haklısın Burcucum. Ben de öyle. Sonuçta hep beraber önce karnımızda sonra ko-ucağımızda beraber büyüttük kardeş gibi hepsini

dünde ecenaz ananemlerin kocaman yüksek karyolasından düştü
bi gümm sesi duyduk arkasından ağlama
ay çok kötü oldum annemlerde benden korkmuş rengim falan atmış
allah korudu bişey olmadı çok şükür
çok dikkat ederim ama yastıkları fala naşmış kendi kendine oyun oynuyomuş uyanmışda ...üff buna şükür

aaa çok canım sıkıldı yaa iyi haber alamadım geldim geleli...
allahım şifa versin tüm kuzularıma kuzularımın analarınada...bayram arası herkesin evine sağlık huzur versin inş..

yemek yedirmeyi öğrenmek evet önemlide bebeğin yemesi bence bütün olay yemedimi yemiyorlar ablamın oğlundan biliyorum şuan 8 yaşında daha bu yıl öğrendi yumurtanın zeytinin ve birsürü yemeğin tadını(( inşallah bizimkiler öyle olmaz ben sırf buğranın yüzünden yemek yiyen çocuğa bayılırım dünyaları dökmek isterim önüne:))
seldacım emekleme konusundada ne senin nede bizlerin ekstra yapabileceği bişiy yok bence..emeklemeden yürüyen çocuk diye bişiy var bence yiğitte emeklemeden yürüyecek
ecenazda emeklemiyo SELDACIM..aynı yiğitalp gibi pozisyonu alıyo ama geri yapıştırıyo karnını yere...
canım ecenazda emeklemeden yürüyen bebişlerden olucaktır üzerine düşüp canınızı sıkmaya değmez bence allah sağlık versin o yeter

hımmm reflü denen illet bendede var ama bebeklerinki daha hafif ve tedavisi var inşallah biran evvel atlatırlar
ayrıca seda kimdi canım (kod adı yani) hatırlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…