yemek yemeyi öğretme yöntemlerini öğrendik.. bide emeklemeyi öğretme yöntemlerini yazın kızlar sizinkiler nasıl başladılar emeklemeye.. Yiğit alp iki elinin üstüne dikiliyor tam bir emekleme pozisyonu korkuyor ya geri dönip oturuyor yada şaaap diye yüz üstü yapışıyor yere.. sonrada ağlıyor tabi:)
veriyorum cicibebe filan, alttaki 2 dişiyle kemiriyor, minik minik eritiyor, sonra bi bakıyorum cicebebe koltuğun altından çıkıyor :)
ama vercem eline tıkanır diye korkuyodum önceleri ama bişeycik olmaz, alışsın.
bu arada sorayım öyle gideyim, evde yalnızken duş alacağınız zaman bebeleri napıyonuz uyurken mi giriyosunuz duşa. ben yalnız bırakamıyorum eşim evdeyken duş tercih ediyorum. korkuyorum düşer eder die. siz yazın gelince okurum. hadi by.
ayy bir sürü alıntı yaptım hepsi gitti yaa..bilgisayarda bi sorun var sanırım..çınarıma güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar..pütürlü önerilerinizi de dikkate alıcam ama kusmuk temizlemekten gına geldi artık ben de korkuyorum ve pes ettim sanırım..nasılsa alışıcaklar diyorum..ama arada kabuğuyla güzelce yıkadığım mandalinayı veriyorum ellerine çok güzel kemiriyolar..şimdilik en garanti o geliyor..bakalım..
neyse 5te çınarı doktora götürücem..dualarınızı bekliyorum..inşallah güzel haberler veririm sizlere burdan..çok gerginim..annecim gelicek az sonra onu bekliyorum..görüşürüz yine..öpüyorum çok..
günaydınn anneler
DOĞUM GÜNÜM KUTLU OLSUN, MUTLU OLİYİM SENELERCE :)))))
Merhaba.. evet aslında hakılsın bende senin dediğin gibi yapıyorum son birkaç zamandır gerçekten yemesinde fark ediyor mesela az önce eline pide verdim şu tırnek pidelerden yarısına kadar eme eme yadi önceden olsa mümkün değil eline bile almıyordu..
bnm kızım 5.5 ayldan sonra sürünmeye 1 ayı geçginde emeklemeye başladı önce kalkıyordu bi elini atıo sonra karnını yapıştırıp tekrar sürünmeye devam ediyordu bişey yapmadık kendi kendine öğrendi şimdi elleirni bırakıp ayakta kalmaya çalışıo kanepelere duvarlara tutuna tuaun gezio ewde:)zamanla emekler oda bi bakmışsın patır patır gidio:)
Seda ya ne oldu ki Burcu
bende trt muhabiri gibi oldum.ama aklımda güzel haberini yazacağım buraya .gece valla uykularım kaçtı .bebeklerimiz hasta olunca valla etimden et kopuyor sırf kendi kızıma değil tüm bebekleri dert ediyorum.
bende okumuştum.hatta tv dede izledim.zaten katıya geçişte önce ellerinzle vermeyi deneyin diyo.bende önce ellerimle denedim.hatta ara ara elerimle ezip öyle vermeye çalıştım ama aynı sonucu aldım.yemiyo..eline ekmek veririm ben.sadece eliyle ufalayıp parça parça ediyo o parçalarken yine ses etmiyorum o parçaladıklarından ağzına veriyorum.alıyo ağzına ama yutmuyo agızda hissedince cevirip ya ıçıkartmaya çalışıyo yada kusuyo.her yolu deniyorum inşallah bi sonuç alırım..
yemek yemeyi öğretme yöntemlerini öğrendik.. bide emeklemeyi öğretme yöntemlerini yazın kızlar sizinkiler nasıl başladılar emeklemeye.. Yiğit alp iki elinin üstüne dikiliyor tam bir emekleme pozisyonu korkuyor ya geri dönip oturuyor yada şaaap diye yüz üstü yapışıyor yere.. sonrada ağlıyor tabi:)
canım ecenazda emeklemeden yürüyen bebişlerden olucaktır üzerine düşüp canınızı sıkmaya değmez bence allah sağlık versin o yeterecenazda emeklemiyo SELDACIM..aynı yiğitalp gibi pozisyonu alıyo ama geri yapıştırıyo karnını yere...
sen kendi gözetiminde ver Naz yutmayı öğrenene kadr yanlız bırakma tabii.
duru uyurken yapıyorum 1-2 kerede onu koridora koydum duş perdesi açık konuşarak gülüyor şaşırdıda ayy çok komikti.
iyi haberlerle gel inşallah.
inşallah canım.nice sağlıklı yılların olsun önünde.
bak yutmaya alışınca yemeside artacak Selda.aslında iştahsızlığın en büyük nedenide kansızlık.bu ikisini yenersen hızla kilo alacak göreceksin.
bizde birşey yapmadım ama zaten emeklemiyorda sürünüyor
hee dedesi önüne bardak kabak koyuyordu ses çıkartıyordu onu alayım diye başladı aslında karşısına geç farklı şeyler göster belki işe yarar bizimkide öyle öyle başladı doğru.ben birşey yapmayınca kimse yapmadı sanıyorum.
teşekkür ederim burcucum, bi ben yapamıyorum şu duş olayını, wc ye bile gidemeyen ben duşu hiç yapamıyorum..ya komşuya bırakıyorum yada babamızı bekliyoruz gelsinde oyalasın diyeeee
Gülşah Aras değilde Fatoş un fıtık patlamış ameliyata almışlar Pazartesi miydi n çıkartacaklarmış.
Elif Çınarın Reflüsü var sürekli kusuyor maşallah ama şimdi dr gitti inşallah düzeliyordur.
bende saat 16.00 da Seda yı arıyacağım inşallah burdanda yazıcam iyi haberleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?