- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
dişleri wardır mutlaka ben agzına koyarken ön dişine bastırıp koyuyorum ikiye bölünmüş oluo direk zaten yumuşacık olunca parça o zmn önde olunca çiğnemeyi denio gibi gelio bana pas etme minik minik koy alışır inş. bu cocuklar maymun edio bizi:)
ewet farkedio gerçekten mesela o pide parçalarını corbaya koy yiyemez yutkunsunmu cignesinmi çignemeye çalırırken corba kayıp gidio bogazından onu tutamıo bu sefer mecbur napıo öğürüo kusuyo:). allah hepimize yardı metsin wala:)
yemek yemeyi öğretme yöntemlerini öğrendik.. bide emeklemeyi öğretme yöntemlerini yazın kızlar sizinkiler nasıl başladılar emeklemeye.. Yiğit alp iki elinin üstüne dikiliyor tam bir emekleme pozisyonu korkuyor ya geri dönip oturuyor yada şaaap diye yüz üstü yapışıyor yere.. sonrada ağlıyor tabi:)
Merhaba kızlarr... Seldacım nasılsınız. Yiğit nasıl?
kızlar hepinizi çok öpüyorum birazdan eşim gelecek yola çıkçaz
Orda girmeye çalışırım hepnizi ok öpüyorum şimdiden iyi bayramlar
ecenazda emeklemiyo SELDACIM..aynı yiğitalp gibi pozisyonu alıyo ama geri yapıştırıyo karnını yere...
sen kendi gözetiminde ver Naz yutmayı öğrenene kadr yanlız bırakma tabii.
duru uyurken yapıyorum 1-2 kerede onu koridora koydum duş perdesi açık konuşarak gülüyor şaşırdıda ayy çok komikti.
iyi haberlerle gel inşallah.
inşallah canım.nice sağlıklı yılların olsun önünde.
bak yutmaya alışınca yemeside artacak Selda.aslında iştahsızlığın en büyük nedenide kansızlık.bu ikisini yenersen hızla kilo alacak göreceksin.
bizde birşey yapmadım ama zaten emeklemiyorda sürünüyor
hee dedesi önüne bardak kabak koyuyordu ses çıkartıyordu onu alayım diye başladı aslında karşısına geç farklı şeyler göster belki işe yarar bizimkide öyle öyle başladı doğru.ben birşey yapmayınca kimse yapmadı sanıyorum.
Gülşah Aras değilde Fatoş un fıtık patlamış ameliyata almışlar Pazartesi miydi n çıkartacaklarmış.
Elif Çınarın Reflüsü var sürekli kusuyor maşallah ama şimdi dr gitti inşallah düzeliyordur.
bende saat 16.00 da Seda yı arıyacağım inşallah burdanda yazıcam iyi haberleri.
bende trt muhabiri gibi oldum.ama aklımda güzel haberini yazacağım buraya .gece valla uykularım kaçtı .bebeklerimiz hasta olunca valla etimden et kopuyor sırf kendi kızıma değil tüm bebekleri dert ediyorum.
dünde ecenaz ananemlerin kocaman yüksek karyolasından düştü
bi gümm sesi duyduk arkasından ağlama
ay çok kötü oldum annemlerde benden korkmuş rengim falan atmış
allah korudu bişey olmadı çok şükür
çok dikkat ederim ama yastıkları fala naşmış kendi kendine oyun oynuyomuş uyanmışda ...üff buna şükür
Gülşah ne yastığı ben uyurken Duruyu arada yanıma alıyorum ya üstümden atlıyor.biz uyurken babası ile benim yastıka -yatak başı arasından sinsi sinsi ilerliyor hep ramak kala yakalıyorum.benimkinin eline su dökemesziniz valla uçmaya açayip meraklı annemlerdeki kendi beşiğinden uaynmış atlamış kafa şişti ahhh ahh daha neler varda anlatım sıkmıyayım diye yazmıyıyorum buraya.alıştım bende valla.ama beşik yatak tehlikeli en iyisi yer yayağı yapmak uyansın çıksın gelsin.
sizede geçmiş olsun canım.
BURCU,AYŞEGÜL saolun kızlar olucak ya işte ihmallik..neyseki ucuz atlattık..
AYŞEGÜL kız gerçekmi ne zaman gelcen anaamm mutlaka görüşelim haber ver bize...nerde kalcaksınız kaç günlüğüne gelceksiniz?
eşim şimdi arkadaşıyla konuşacak olursa sanırım bayramın4.günü ordayız.eğer müsaitlerse.cuma orda oluruz cumartesi yada pazar dönelim diyoz.bakalım konuşunca bana dönecek.yaa görüşelimde hülyayada uymayacak bak gördünmü adamı caydırmaya çalışoyrum gitmeyelim baharda gidelim diye ama bu tatil kaçmaz havalar sogumadan diyo(
Sağol <ayşegülcüm iyiyizçok şükür ikimiz de sen nasılsın
kız tüh hiç birimize uymazki
hülya yok hacer yok rüveyda yok ben yokum amaann...
gülşahcım çok geçmiş olsun ama bunlar nerdeyse bütünannenin bebişin başına geliyo geldi...
dün gece sabaha karşı yanıma aldım tbi ortamızasonr nasıl oldu ne olduda diğer yana geçti bilmiyorum birden küütt sesi kolum boşta kaldığını hissettim akabindede bir çığlık gözler kapalı ama..seher vakti komedi gibiydi:)))
ayy bu adamı ben en edem arkadaşıyla konuşacak gelin derse gidecegiz.ne yapalım bacım canımız sağolsun.üzüldüm ama ya ozamana kadar kimsecikler gelmemi yaa.ben eger gelecek gibi olursak hülyayla bi konuşayım bakalım.ya çogu çalışıyo ne işleri var gelsinler
siz nere gidiyonuz.ne zaman geleceksiniz hımm...
hay allah sizede geçmiş olsun ELİFcim...tabi ya normal olcak böyle şeyler düşe kalka büyücekler her insan gibi...allah beterinden saklasın...
dün düştüğü yer çok yüksekti ondan etkilendim biraz heralde ...
Seldacım olmasına çok sevindim. <hadi geçmiş olsun tekrar.Bilmiyorum yanlış mı anladım Sanırım Seda saradan şüphelenmiş olabilir. Kasılıyo demesinden onu anladım ben.
Elif size de geçmiş olsun canım.
Ayşegülcüm geçmiş olsun Zeynebe. <inşallah ilerlemeden atlatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?