2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

valla HAVVA cım öyle..hiç güvenmem zaten hiç karyolada falanda yatmaz dün ordaydık bayada büyük geniş bi karyola çokda yüksek..uyanında ses verir nasılsa dedim düreklide kontrol ettim ama oldu yinede...artık oraya gidince yerde yatcak mecbur..

maalesef canım benim kızımın hiç bi tane bile hala dişi yok.bu işimi dahada zorlaştırıyo.geç çıkacak dişler anlaşılan.tabikide pes etmeyecegim ama bu hafta dinlenmek istiyorum .yine denemelere devam ederim.

Gülşah ne yastığı ben uyurken Duruyu arada yanıma alıyorum ya üstümden atlıyor.biz uyurken babası ile benim yastıka -yatak başı arasından sinsi sinsi ilerliyor hep ramak kala yakalıyorum.benimkinin eline su dökemesziniz valla uçmaya açayip meraklı annemlerdeki kendi beşiğinden uaynmış atlamış kafa şişti ahhh ahh daha neler varda anlatım sıkmıyayım diye yazmıyıyorum buraya.alıştım bende valla.ama beşik yatak tehlikeli en iyisi yer yayağı yapmak uyansın çıksın gelsin.
sizede geçmiş olsun canım.

Son düzenleme:
gülşahcım çok geçmiş olsun.ya bende bazen bizim yatağa bırakıyorum ama diken üstünde kalıyorum bu sefer.kenarlarınada bir sürü yastık koyuyorum.ama yapmamak lağzım tabi.
burcum kız arada bizede haber et .umarım bişey ıkmaz.ki çıkmaz zaten eminim.
havvacım naberr.iyimisinn.esra kuş ne ediyy.
gülşah yazdım ama görmedin kayseriye geliyom.

BURCU,AYŞEGÜL saolun kızlar olucak ya işte ihmallik..neyseki ucuz atlattık..
AYŞEGÜL kız gerçekmi ne zaman gelcen anaamm mutlaka görüşelim haber ver bize...nerde kalcaksınız kaç günlüğüne gelceksiniz?

kız kendi kendine oluyo şite.o pozisyondaysa yakın zamanda emekler.emein ol.

Merhaba kızlarr... Seldacım nasılsınız. Yiğit nasıl?

iyiz canımm.senn.

kızlar hepinizi çok öpüyorum birazdan eşim gelecek yola çıkçaz
Orda girmeye çalışırım hepnizi ok öpüyorum şimdiden iyi bayramlar

güle güle hayırlı yolculuklar.tosbayı öpüyom.

ecenazda emeklemiyo SELDACIM..aynı yiğitalp gibi pozisyonu alıyo ama geri yapıştırıyo karnını yere...

emeklemeye az kalmış işte.

bende trt muhabiri gibi oldum.ama aklımda güzel haberini yazacağım buraya .gece valla uykularım kaçtı .bebeklerimiz hasta olunca valla etimden et kopuyor sırf kendi kızıma değil tüm bebekleri dert ediyorum.

ay çok hoşsun.muhabiirimizsin sen..maşşallah.bu arada ehliyeti almışsın bi geçmişe göz gezdireyim dedim.seni buldumtebrik ederimm.bak aradan çıkarttın .aferinnnn...:13:

allah korumuşş.

aaaa beşiktenmiii..şu bildigimiz beşikdimi.hani sende bende olann..off sorma bende korkuyom.ya zeynebin yapmadıgını bu velet yapıyo yaa.zeynep hiç beşikten sorkmazdı bu varya bi sarkıyo her an düşecekmiş gibi.yerde bi oyuncak yada almak istedig bişey görsün sünüyo resmen.korkumdan hemen alıyorum beşikten.bi yatarkan o kadar.bende düşecek diye korkuyom.ne kadar ffarklı huyları olan iki çocugum var benim..

eşim şimdi arkadaşıyla konuşacak olursa sanırım bayramın4.günü ordayız.eğer müsaitlerse.cuma orda oluruz cumartesi yada pazar dönelim diyoz.bakalım konuşunca bana dönecek.yaa görüşelimde hülyayada uymayacak bak gördünmü adamı caydırmaya çalışoyrum gitmeyelim baharda gidelim diye ama bu tatil kaçmaz havalar sogumadan diyo(

Ay beceremiyorum bir türlü alıntılara cevap vermeyi.. neyse dediğiniz gibi zamanı gelince emekleyecekler herhalde:) havvacım yiğit iyi çok şükür..dün ki operasyonu atlattık biliyosun.. şuan karşımda karnının üzerinde yüzme hareketi yapıyor çok komik bu çocuklar yaa.:)
bu arada ne gibi bir problem olabilir ki baharın yerinde sallanması yiğitde habire sallanıyo otururken..
fatoşada üzüldüm.. arasla ilginen varmısır ki o hastaneydeyken.. tüh yaa bayram üstü allah yardımcısını olsun..

kız tüh hiç birimize uymazki
hülya yok hacer yok rüveyda yok ben yokum amaann...

gülşahcım çok geçmiş olsun ama bunlar nerdeyse bütünannenin bebişin başına geliyo geldi...
dün gece sabaha karşı yanıma aldım tbi ortamızasonr nasıl oldu ne olduda diğer yana geçti bilmiyorum birden küütt sesi kolum boşta kaldığını hissettim akabindede bir çığlık gözler kapalı ama..seher vakti komedi gibiydi:)))

hay allah sizede geçmiş olsun ELİFcim...tabi ya normal olcak böyle şeyler düşe kalka büyücekler her insan gibi...allah beterinden saklasın...
dün düştüğü yer çok yüksekti ondan etkilendim biraz heralde ...

Sağol <ayşegülcüm iyiyizçok şükür ikimiz de sen nasılsın

zeynep hafif grip ama kötü degil.inşallah atlatır bugün c vitamin deposu yapıyorum.defnede hafif hapşuruyo ama absanınki çabuk geçerse onada bişeycik olmaz inşallah.bende iyim maşallahım var

kız tüh hiç birimize uymazki
hülya yok hacer yok rüveyda yok ben yokum amaann...

ayy bu adamı ben en edem arkadaşıyla konuşacak gelin derse gidecegiz.ne yapalım bacım canımız sağolsun.üzüldüm ama ya ozamana kadar kimsecikler gelmemi yaa.ben eger gelecek gibi olursak hülyayla bi konuşayım bakalım.ya çogu çalışıyo ne işleri var gelsinler
siz nere gidiyonuz.ne zaman geleceksiniz hımm.

çok geçmiş olsun yaa.artık düşmelerede alıştık..

Son düzenleme:
Sağol Ayşegül altım valla bu streste bitti.

evet bildiğimiz beşik canım.Annemlerde benim 15 yaşındaki kardeşimin beşiğini kullanıyoruz :)süper dimi teyzesinin beşiğinde 15 yıl sonra bebek büyüyor .ordan sen uyan kalk küt aşağı.ama benim evdekindende düşer yakında 10 sn çıkıyorum bi dönüyorum sarkmış.allahtan benim evdeki, benim yatağımla bitişik ve asansörlüde yukarı kalkıyor ama o zamanda ben indir kaldır yapamıyorum.ama artık o uyanıkken kaldırıyorum yoksa balıklama dalıyor aşağı.annenlerdekinden fena düşmüş ama anlı şiş ve mor.aslında en iyisi yer yatağı ama havalarda soğuyacak üşütür diye korkuyoruz.

hülya çankırıya gidicek.hacer ankaraya,rüveyda da gümüşhaneye...bende konyaya teyzeme gidicem...ne zama ngelirler bilmiyorum tabi ama tatil uzun bayram bitimi haftasonu gelirler gibime gleiyo
sağlık olsun elbet bir gün buluşacağız..:)

Seldacım olmasına çok sevindim. <hadi geçmiş olsun tekrar.Bilmiyorum yanlış mı anladım Sanırım Seda saradan şüphelenmiş olabilir. Kasılıyo demesinden onu anladım ben.
Elif size de geçmiş olsun canım.
Ayşegülcüm geçmiş olsun Zeynebe. <inşallah ilerlemeden atlatır.

annemlerin yatakta öyle ikiz hazır döşek üstünede yatamıyorlar yün döşek , yakında merdivenle çıkacaklar yatağa ne varsa o kadar yüksekte.

Son düzenleme:

evet canım malesef sara'dan ama dediğim gibi inşallah Sedanın pirpirikliği çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…