2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sedanın düşündüğü gibi değildir inş yaa
üff canım sıkıldı allah korusun...iyi haberini alsamda gitsem bi daha girememde merakda kalırım

Son düzenleme:
hazır yufkadan baklava yapanınız var mı
ben bu bayram deniyeceğim evi gelenler kapıda diziliyor ya :) annemlere yapıp deniyeceğim valla ama yapıpta kötü olanınız var derse yapmam ziyan olmasın.

geçen bayram kayınvaldem yapmıştı canım. Ben pek beğenmemiştim.Ama bi dene az miktarla baktın güzel oldu daha fazla yaparsın

slm kızlar naber...
annm bizde giremiyorum pek..
kadın oturmaya geldi grip oldu..
bırakmadım bende evde kim bakcak burda kal dedim.
bugünde burda kalıcak..
yarın gider..işte böyle..

ben uyuyunca yapıyorum canım..
yada babsı evdeyken aynen..
ben bu bayram deniyeceğim evi gelenler kapıda diziliyor ya :) annemlere yapıp deniyeceğim valla ama yapıpta kötü olanınız var derse yapmam ziyan olmasın.

ben yapmıştım canım...
fena olmuyo..
diğeri gibi olmasa da idare eder..
tabi benm gibi baklava delisi olan varsa her türlüsünü yer..
bende yapıcam bugün..
ama şu oklavaya sarılan varya onu denicem..
hoşuma giderse bayrmda yapıp annmlere götürüym diyorum..

yaa çok geçmiş olsunn.aceba boyumu kısa beşigin yani bizim beşikler gibimi.teyzeden kalma beşik çok güzel geliyo kulağa.bizdede kalsa ne iyi olurzaten defne ablasını beşigini kullanıyo.ya benim kızda çok sarkıyo.anam bende korkuyom düşecek diye.

hülyanın çankırıya gidecegini biyodum.ya biz hafta sonuna denk geliyoz aslında geneli çalıştığı için aslında denk gelebiliriz yani cuma gelicez gerekirse pazar döneriz dedi.zaten pazırtesi iş başı.sen ozamana kadar gelecenmi bacım.

sağol havva teyzesi.yarın inşallah geçmiş olur.

hiç denemedim.8 yıllık garıyım daha denemedim.aferin kız düşenmek bile güzel.amaan ben sevmem kim edecek şimdi.hazırı varken

slm kızlar naber...
bugünde burda kalıcak..

iyi etmişsin bak tabi.ananı sağlam gönder..

Son düzenleme:
haklısın canım ne kadar olsada tyürekler hopluyor dediğin gibi allah beterinden korusun
sağol canım baya alıştık evet bağışıklık yaptı hele bu ayakta durma çalışmaları devam ederken patır kütürüz bütün gün
evet aslında bende üşüyecek diye korkuyodum ilk zamanlar sonra düşmeler ard arda gelince mecbur yatırıyorum bide kalaoriferler allah tan deli gibi yanıyor üstünü bile örtmüyorumda rahat ediyoruz
teşekkürer havvacım allah devamını göstermesin hiçbir beybiye:))
hiç yapmadımda yemedim canım baklava yemeyen sevmeyen biri olduğum burdan anlaşılıyodur sanırım:))
slm kızlar naber...
bugünde burda kalıcak..
mrb sibelcim annene çok geçmiş olsun bebekler hasta derken annanelerdemi hasta çıktı:))
ayşegülcüm 8 aylık derken nasıl yani???

elifcimmmmmm doğum günün kutlu olsun canım..
sevdiklerinle nice nice yıllaraaaaaaa inşşşşşşşşşş.........

yahu bu maraşta sis hiçmi gitmez .aaa karşılar hiç gözütmüyo sisten..zaten sevmedim

yahu bugün neler oluyo bu çocuğa sürekli bir çimdiklemek ısırmak saçımı resmennnn yolmak şuan ağlıyooo onunla ilgilenmiyorum saçımı çekmesine izin vermiyorum diye(
bende regl olucam sanırım nasıl canım yanıyo anlatamam yüzümü gözümü çizmedik yer bırakmadı hele az önce 1 tutam saçımı çayır cayır yolduuu(

kız delüü.iyi okuuuu..şaşkın..8 yıllık diyomm

slm kızlar naber...
bugünde burda kalıcak..

geçmiş olsun canım.iyi et öyle yolla.bayram üstü kadıncağız yorulmuşturda temizlik falan yaptıysa.

Havva ve Gülşahta beğenmemiş bak hiç elleşmiyim ben o zaman bugünden siparişte versek almazlar ayy ben hemen araştırayım bi baklavacım var onu arıyayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…