evet canım malesef sara'dan ama dediğim gibi inşallah Sedanın pirpirikliği çıkacak.
ben uyuyunca yapıyorum canım..bu arada sorayım öyle gideyim, evde yalnızken duş alacağınız zaman bebeleri napıyonuz uyurken mi giriyosunuz duşa. ben yalnız bırakamıyorum eşim evdeyken duş tercih ediyorum. korkuyorum düşer eder die. siz yazın gelince okurum. hadi by.
hazır yufkadan baklava yapanınız var mı
ben bu bayram deniyeceğim evi gelenler kapıda diziliyor ya :) annemlere yapıp deniyeceğim valla ama yapıpta kötü olanınız var derse yapmam ziyan olmasın.
Sağol Ayşegül altım valla bu streste bitti.
evet bildiğimiz beşik canım.Annemlerde benim 15 yaşındaki kardeşimin beşiğini kullanıyoruz :)süper dimi teyzesinin beşiğinde 15 yıl sonra bebek büyüyor .ordan sen uyan kalk küt aşağı.ama benim evdekindende düşer yakında 10 sn çıkıyorum bi dönüyorum sarkmış.allahtan benim evdeki, benim yatağımla bitişik ve asansörlüde yukarı kalkıyor ama o zamanda ben indir kaldır yapamıyorum.ama artık o uyanıkken kaldırıyorum yoksa balıklama dalıyor aşağı.annenlerdekinden fena düşmüş ama anlı şiş ve mor.aslında en iyisi yer yatağı ama havalarda soğuyacak üşütür diye korkuyoruz.
hülya çankırıya gidicek.hacer ankaraya,rüveyda da gümüşhaneye...bende konyaya teyzeme gidicem...ne zama ngelirler bilmiyorum tabi ama tatil uzun bayram bitimi haftasonu gelirler gibime gleiyo
sağlık olsun elbet bir gün buluşacağız..:)
Seldacım olmasına çok sevindim. <hadi geçmiş olsun tekrar.Bilmiyorum yanlış mı anladım Sanırım Seda saradan şüphelenmiş olabilir. Kasılıyo demesinden onu anladım ben.
Elif size de geçmiş olsun canım.
Ayşegülcüm geçmiş olsun Zeynebe. <inşallah ilerlemeden atlatır.
hazır yufkadan baklava yapanınız var mı
ben bu bayram deniyeceğim evi gelenler kapıda diziliyor ya :) annemlere yapıp deniyeceğim valla ama yapıpta kötü olanınız var derse yapmam ziyan olmasın.
slm kızlar naber...
annm bizde giremiyorum pek..
kadın oturmaya geldi grip oldu..
bırakmadım bende evde kim bakcak burda kal dedim.
bugünde burda kalıcak..
yarın gider..işte böyle..
ben gelirim o zamana AYŞEGÜL
haklısın canım ne kadar olsada tyürekler hopluyor dediğin gibi allah beterinden korusunhay allah sizede geçmiş olsun ELİFcim...tabi ya normal olcak böyle şeyler düşe kalka büyücekler her insan gibi...allah beterinden saklasın...
dün düştüğü yer çok yüksekti ondan etkilendim biraz heralde ...
sağol canım baya alıştık evet bağışıklık yaptı hele bu ayakta durma çalışmaları devam ederken patır kütürüz bütün günzeynep hafif grip ama kötü degil.inşallah atlatır bugün c vitamin deposu yapıyorum.defnede hafif hapşuruyo ama absanınki çabuk geçerse onada bişeycik olmaz inşallah.bende iyim maşallahım var
ayy bu adamı ben en edem arkadaşıyla konuşacak gelin derse gidecegiz.ne yapalım bacım canımız sağolsun.üzüldüm ama ya ozamana kadar kimsecikler gelmemi yaa.ben eger gelecek gibi olursak hülyayla bi konuşayım bakalım.ya çogu çalışıyo ne işleri var gelsinler
siz nere gidiyonuz.ne zaman geleceksiniz hımm.
çok geçmiş olsun yaa.artık düşmelerede alıştık..
evet aslında bende üşüyecek diye korkuyodum ilk zamanlar sonra düşmeler ard arda gelince mecbur yatırıyorum bide kalaoriferler allah tan deli gibi yanıyor üstünü bile örtmüyorumda rahat ediyoruzSağol Ayşegül altım valla bu streste bitti.
evet bildiğimiz beşik canım.Annemlerde benim 15 yaşındaki kardeşimin beşiğini kullanıyoruz :)süper dimi teyzesinin beşiğinde 15 yıl sonra bebek büyüyor .ordan sen uyan kalk küt aşağı.ama benim evdekindende düşer yakında 10 sn çıkıyorum bi dönüyorum sarkmış.allahtan benim evdeki, benim yatağımla bitişik ve asansörlüde yukarı kalkıyor ama o zamanda ben indir kaldır yapamıyorum.ama artık o uyanıkken kaldırıyorum yoksa balıklama dalıyor aşağı.annenlerdekinden fena düşmüş ama anlı şiş ve mor.aslında en iyisi yer yatağı ama havalarda soğuyacak üşütür diye korkuyoruz.
teşekkürer havvacım allah devamını göstermesin hiçbir beybiye:))Seldacım olmasına çok sevindim. <hadi geçmiş olsun tekrar.Bilmiyorum yanlış mı anladım Sanırım Seda saradan şüphelenmiş olabilir. Kasılıyo demesinden onu anladım ben.
Elif size de geçmiş olsun canım.
Ayşegülcüm geçmiş olsun Zeynebe. <inşallah ilerlemeden atlatır.
hiç yapmadımda yemedim canım baklava yemeyen sevmeyen biri olduğum burdan anlaşılıyodur sanırım:))hazır yufkadan baklava yapanınız var mı
mrb sibelcim annene çok geçmiş olsun bebekler hasta derken annanelerdemi hasta çıktı:))slm kızlar naber...
bugünde burda kalıcak..
ayşegülcüm 8 aylık derken nasıl yani???yaa çok geçmiş olsunn.aceba boyumu kısa beşigin yani bizim beşikler gibimi.teyzeden kalma beşik çok güzel geliyo kulağa.bizdede kalsa ne iyi olurzaten defne ablasını beşigini kullanıyo.ya benim kızda çok sarkıyo.anam bende korkuyom düşecek diye.
hülyanın çankırıya gidecegini biyodum.ya biz hafta sonuna denk geliyoz aslında gelene çalıştığı için aslında denk gelebiliriz yani cuma gelicez gerekirse pazar döneriz dedi.zaten pazırtesi iş başı.sen ozamana kadar gelecenmi bacım.
sağol havva teyzesi.yarın inşallah geçmiş olur.
hiç denemedim.8 yıllık garıyım daha denemedim.aferin kız düşenmek bile güzel.amaan ben sevmem kim edecek şimdi.hazırı varken
iyi etmişsin bak tabi.ananı sağlam gönder..
haklısın canım ne kadar olsada tyürekler hopluyor dediğin gibi allah beterinden korusun
sağol canım baya alıştık evet bağışıklık yaptı hele bu ayakta durma çalışmaları devam ederken patır kütürüz bütün gün
evet aslında bende üşüyecek diye korkuyodum ilk zamanlar sonra düşmeler ard arda gelince mecbur yatırıyorum bide kalaoriferler allah tan deli gibi yanıyor üstünü bile örtmüyorumda rahat ediyoruz
teşekkürer havvacım allah devamını göstermesin hiçbir beybiye:))
hiç yapmadımda yemedim canım baklava yemeyen sevmeyen biri olduğum burdan anlaşılıyodur sanırım:))
mrb sibelcim annene çok geçmiş olsun bebekler hasta derken annanelerdemi hasta çıktı:))
ayşegülcüm 8 aylık derken nasıl yani???
slm kızlar naber...
bugünde burda kalıcak..
ben uyuyunca yapıyorum canım..
yada babsı evdeyken aynen..
ben yapmıştım canım...
fena olmuyo..
diğeri gibi olmasa da idare eder..
tabi benm gibi baklava delisi olan varsa her türlüsünü yer..
bende yapıcam bugün..
ama şu oklavaya sarılan varya onu denicem..
hoşuma giderse bayrmda yapıp annmlere götürüym diyorum..
elifcimmmmmm doğum günün kutlu olsun canım..
sevdiklerinle nice nice yıllaraaaaaaa inşşşşşşşşşş.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?