öylemi kız hay allah cidden şaşkın oldum haaa(benim oğlan beni bi yandan yoluyo bi yandan yiyo maruz gör arkadaşım...bende zeynepi kim büyüttü acaba diyom:))
yahu bu maraşta sis hiçmi gitmez .aaa karşılar hiç gözütmüyo sisten..zaten sevmedim
yahu bugün neler oluyo bu çocuğa sürekli bir çimdiklemek ısırmak saçımı resmennnn yolmak şuan ağlıyooo onunla ilgilenmiyorum saçımı çekmesine izin vermiyorum diye(
bende regl olucam sanırım nasıl canım yanıyo anlatamam yüzümü gözümü çizmedik yer bırakmadı hele az önce 1 tutam saçımı çayır cayır yolduuu(
kız delüü.iyi okuuuu..şaşkın..8 yıllık diyomm
Allah iyiliğini versin halen zaten sevmedim diyo :) alış anacığım alış bi maraşlı duyacakta papaz olacaksınız bak.
annesi ile oynaşıyormu diyicem ama olan bize oluyor severken harap ediyorlar.gelsin benim saçımı yolsun bende onu yiyivereyim.
2 tane gayri mecru çoçuk Ayşegül bu ne hız kız
hee ben baklavamızın siparişinide verdim.uğraş elektrik malzeme-şerbet aynı masraf a gelecek zaten hem hazırı daha lezzetli oluyor.yufka açana kadar hazıra devam.yani hep hazır yiyeceğim
hee ben baklavamızın siparişinide verdim.uğraş elektrik malzeme-şerbet aynı masraf a gelecek zaten hem hazırı daha lezzetli oluyor.yufka açana kadar hazıra devam.yani hep hazır yiyeceğim
kızlar ben kaçar komşumun kızını çağırdım duşa gireyim diye o genceri tutuyoken halledip geleyim malum doğum günüm yaa:)))
doğru valla güya evde gelin var..SİBEL geçmiş olsun annene ...senden iyi kimse bakamaz zaten
Sibelcim geçmiş olsun annene..
Elif tülbent tak kız kafana...O saçlara ne zahmetlerle bnakıyoz
kızlar ben kaçar komşumun kızını çağırdım duşa gireyim diye o genceri tutuyoken halledip geleyim malum doğum günüm yaa:)))
ben kaçar kızlar
herkesee iyi bayramlar öpüyorum
ayşegül evet maraşın sisi bitmez hiç..
dağlar sisten görünmez...
ama bakıyorum da şehri maraş diye değiştirmişsin seni seni:)))
Süslen bacım süslen...Ama fazla süslenme de kardeş gelmesin <gencer'e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?