2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

[ benim cadıda saç yolmayı pek seviyo( resmem tutar çeker bide kıvırır üstüne
canım zeynebimm annesinin kurban oldugu kardeşi sacını çekerde ıh demez.zavalımın saçı çıtır çıtır bi kere çekmiş anne diyo zeynep çok canı yanmışki artık dayanamıyo.hemen elini çektim ama baktım cadının elinde zeynebimin saçları.defneye kızarak konuştum.ya anlıyo velet hemen sarılıyo.sonrada üzüntümden zeynebe kızdım sen neden çektiriyorsun saçını izin verme dedim.bu ız çok fena.dedimya benim kızların huyları çok farklı diye.zeynep ne bizim ne beşkasının sacını hiç çekmezdi.buna ver saçını kel çıkarsın..

öylemi kız hay allah cidden şaşkın oldum haaa(benim oğlan beni bi yandan yoluyo bi yandan yiyo maruz gör arkadaşım...bende zeynepi kim büyüttü acaba diyom:))

yahu bu maraşta sis hiçmi gitmez .aaa karşılar hiç gözütmüyo sisten..zaten sevmedim

Allah iyiliğini versin halen zaten sevmedim diyo :) alış anacığım alış bi maraşlı duyacakta papaz olacaksınız bak .

annesi ile oynaşıyormu diyicem ama olan bize oluyor severken harap ediyorlar.gelsin benim saçımı yolsun bende onu yiyivereyim.

kız delüü.iyi okuuuu..şaşkın..8 yıllık diyomm

2 tane gayri meşru çocuk Ayşegül bu ne hız kız

Son düzenleme:

bende kimse yok diye atıp tutuyom maraşı..
ayy alışacagız tabi.neyse seveyim baribak maraşı böyle seviyom.

8.ayda iki velet.valla süper

hee ben baklavamızın siparişinide verdim.uğraş elektrik malzeme-şerbet aynı masraf a gelecek zaten hem hazırı daha lezzetli oluyor.yufka açana kadar hazıra devam.yani hep hazır yiyeceğim

kızlar ben kaçar komşumun kızını çağırdım duşa gireyim diye o genceri tutuyoken halledip geleyim malum doğum günüm yaa:)))

ayşegül evet maraşın sisi bitmez hiç..
dağlar sisten görünmez...
ama bakıyorum da şehri maraş diye değiştirmişsin seni seni:)))

kızlar ben kaçar komşumun kızını çağırdım duşa gireyim diye o genceri tutuyoken halledip geleyim malum doğum günüm yaa:)))

hadi görüşürüz..

ben kaçar kızlar
herkesee iyi bayramlar öpüyorum

sanada iyi bayramlar.

ayşegül evet maraşın sisi bitmez hiç..
dağlar sisten görünmez...
ama bakıyorum da şehri maraş diye değiştirmişsin seni seni:)))

yok anacım kısıltma yapıyom.sen hep gaziantepmi dersin.hiç antep demezmisin.bende maraş diyom.kötülük düşünmeh hemen

[

çıkıyom bende.kızcelerimi doyurayım.oyun oynuyorlardı benide davet ediyorlar.hem yedireyim hem oynayayım.hepinize iyi akşamlarrr...

Merhaba arkadaşlar alışverişe gidemedik herzamaaaaaaaaanki gibi babamızın işleri bitmedi..Bizde parka çıktık..Çok güzeldi herkes bebiklerini getirmiş tatilden istifade..Çimene koyduk iki velet daha vardı onlarla emeklediler filan çok tatlılardı

Doğum günün kutlu olsun Elifcim
Benim oğlanda haldur huldur saldırmıyor saçlarıma böle iki parmağıyla çekip tek tek koparıyor

İlk başlarda mekan yatağın üzerine kaynanamın yaptığı yün yatağı koyyodum.Çoktandır kaldırdım mekan yatağı yüksek oluyor ikisi diye,sadece yün yatak var.Hapishane gibi valla mümkün değil düşemez ordan.Bu karınla zor oluyor dediğiniz gibi indir kaldır ama uyuyamıyodum ben ya düşerse diye düşünmekten..

Burcu sakın hazırdan yapma hiç güzel olmuyor Gülşahın dediği gibi tadı ve kokusu değişik..
Ay baklava yapmakta ne var ya hiç gözde büyütülcek bişe değil.Hele merdane baklavası minik minik açıp on tane diziyon üstüne merdaneyle tepsi boyunca açıyon.Özel bi açma usulü filan yok yani.Aralarına bol nişasta koycan tabi.Baklavanın meselesi güzel pişirmek ve şerbetini iyi ayarlamak bence.Ben yapıyodum her bayram annemlere kaynanamlara götürünce acayip forsun olooor Elden ayaktan düştük artık pehh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…