2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bahar gayet sağlıklı ve hiçbir sorun yok.sallanmada sadece tahmin ettiğimiz gibi refleks bu nönemlerde olabiliyor demekki.

gözün aydın Sedacığım.

hadi kaçtım haber vereyim dedim hemen.iyi akşamlar

Son düzenleme:

Ooooooooooooooooooh çok şükür bugünün en güzel haberi bu:81::81::81:

ohhhh.... çok şükür. bahardan haber var mı diye bi bakayım dedim son sayfaya yazmış burcu sağolsun.
geçmişe bakıcam sonra kızlar baharı merak edip girdim çıkıyorum tekrar.
hadi bununla geçmiş olsun sedacım...

Kızlar geldik..pazartesi ultrason çekilecek..büyük ihtimal reflümüz kesinleşecek ve tedaviye başlayacağız..şimdi bile iki ilacımız var..kuzum bu ay hiç kilo almamış hiç beslenememiş..çok üzüldüm..neyse sağlık olsun da varsın az kilo alsın..haberleşiriz pazartesi öpüyorum..

iyi akşamlar kızlar.

dün bayramlaşamadan kapatıp gittim diye çok üzülmüştüm ama gitmedik :) yarın sabah erkenden çıkacağız yola..

şimdiden hepinize iyi bayramlar diliyorum, yola çıkanlar kazasız belasız gider gelirler inş.

bebişleri öpüyorum..

ayşegül gördüm de bayram dönüşü mü gelceniz kız buraya. biz pazar akşam döneriz, sonraki hafta gelin siz

bahar için çok sevindim, çok şükür bişey yokmuş.

burçin inşallah ilaçla falan düzelir, önemli bişey çıkmaz inş. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Merhaba kızlar....
Bahar a çok sevindim. Aklım kalmıştı.
Burçin geçmiş olsun canım.

Bİz de bugün dr daydık kontrole gittik. Tekrar kan almak gereği duymadı sırtını ve göğsünü dinledi. Gayet iyi dedi. <tekrar canını yakmayalım çok formunda görünüyor dedi( biirazcık çığlık bastıda... Azıcık da katı inlettik.) Ya bu kız erkeklerden korkuyo. Ne zaman erkek görse hemen ağlayıp kaçmaya çalışıyo. SEvindim valla. Balık yağı verdi. Minadex i bıraktık balık yağı kullanıyoruz diye.
Gece ağlama nöbetleri geliyodu. Zor sakinleştiriyorduk. Dr a sordum gece verdiğin süt gaz yapıyodur dedi. Mama verdi gece için. Ama kaşık değil biberon maması. Hümana 2 numara.Sütüm de azaldıydı zaten idare etmiş oluruz böylece. Hem gece de uyanmaz belki.
Bİzden bu kadar kızlar. Yarın Ed,rneye gidiyoruz. Arada girmeye çalışırım yine...

iyigeceler kızlarrrrrrr

şimdiden hepinize iyi pazarlar...

yarın sabah kahvaltıda misafirim var, ıspanaklı gözleme yapçaz yiicezz.. ıspanağını demin kavurdum sabaha iş kalmasın diye..

naza bugün tarhana içirdim içti şükür, pütür yiyemiyo diyorum ama ıspanak yemeğinin suyuna ekmek bandırdım cup cup yedi ekmeği. demekki işine gelmeyen şeyleri yemiyo nazlı nazo. yada ben şöyle düşünüyorum ağzına sıvaşan şeyleri sevmiyor. anlamadım gitti..

kimse yok ama çok özledim topiğimizi ve sizleri.
çok şey kaçırdığımı da biliyorum ama malum kardeş evlendirecez...gel 5 aralık gel.
zaten şu işler bitsin evden dışşarı çıkmicam.

fatoşa çok üzüldüm. allah acil şifalar versin. arasa kim bakıyor ki???
bahar için de çok sevindim. sedacım, gözünüz aydın.

herkes koşturmaca içindedir kesin: malum bayram için hazırlık...
şimdiden iyi bayramlar, iyi tatiller...

aman yorgunluktan bittim ya... dünden beri perdeler yıkandı,buzdolabı ve mutfak dolaplarını temizledim,fırını,bulaşık makinesini temizledim. dolap içleri yerleşti,koltuk kılıfları yıkandı. bugün bide vitrin içini temizlicem. yarında sil süpür cifle toz al tamamdır... yetti gayri

Kolay gelsin Zeynep cim, sen bitirmişsin darısı bizim başımıza.Bende bugün bol bol makinaya çamaşır atıyorum sonra lavaboları temizliycem birde balkonları temizlesem yeterli. yarında başka şeyler yaparım illa bitecek diye bir derdim yok. Kuzucuklarım da yanımda vakit buldukça yaparım artık.

iyi aksamlar kızlar hasta olan bebıslere annelere acıl sıfalar dılıyorum ınsallah hemen ılesırler

ozge bır kac gecedır hıc uyumadı cıglıkla aglayıp zor susuyodu bugun derdını anladım usten 2 dıs gelmıs dıslerı cıkmıs ondan kuzum gecelerı mahvoluyomus ınsallah hemen baska dıslerde cıkar

bugun evı yerlestırdık kızlar ceyızım ve yatak odam kaldı gerısı yerlestı yarın ınsallah tasınıcaz bır kac vakıt gıremeye bılırım ınternetı hemen yaparlarsa gırerım haber vermeye sımdılık herkezın bayramını kutlar bebıslerıle mutluluk saglık dılerım

günaydın hanımlar. çok fenayım ya ben
gece bi acıyla uyandım,boynum kötü tutulmuş. kıpırdayamıyorum ya can çekişiyorum resmen bişey yaparken
ipekte uyumadı dün ağzımıza tükürdü resmen
bugün genel temizlik yapmam lazımdı,ersin yarım gün çalışıyor,gelsin beraber bi sil süpür yapıcaz tek başıma bez bile alamam elime. tam da bayram arifesi offff geceden beri sıcak havlular,kas gevşeticiler,masajlar ama kar etmedi hiç biri. hala kıpırdayamıyorum

özgecik demek ondan huzursuzlanıyo maşallah yeni incilerine.
taşınmak zor iş melekcim ama Allah yardım eder inşallah...
bayrama yeni evinde gireceksin ne güzel.
netide çabuk bağlat bizi habersiz bırakma senden ve özgeden...

geçmiş olsun zeynepcim acaba gece terledin de ondan mı tutuldu boynun.fena bi ağrıdır bikaç kez yaşadım biliyorum.
aman temizdir evin boşver o kadar üstünde durma.zaten bayramda evde oturulmuyoki.büyükleri ziyaret etmekten bizler küçüğüz diye bayramda gelenimiz olmuyo.

günaydınnn ,nasılsınız anneler
özgenin dişleride gelmiş hayırlı olsun sıra sıra dizilsinler inşallah,yeni evinizdede güle güle oturun
zeynepcim sanada geçmiş olsun tam bayram önü kötü olmuş ama inşallah hemencik geçer,eşiminde geçen hafta olmuştu baya çekti vicks varya ondan sürdür bol bol eşine filan hemencik geçer innşallah
geçmişe bakamadım henüz gencerden fırsat bulursam bakarım bana fatoştan ve sedadan haberleri yazarmısınız merak ediyorum
bunları yazarken gencer petekle oynuyodu 2 koltuk arasında küt diye bises yerde:))))

kızlar dün gencerime ayakkabı aldık(biraz geç kaldık ama) alışık olmadığındanmı nedir? anlamadım,,
koltuğu tutunup ayağa kalkmalar, tutunarak yürümeler, hatta ayakta durmalar bile nerdeyse bitti patır kütür yerde bide hiç durmuyo ayağında çıkıp duruyo..biraz zor olur alışması dedilerde bunlar normalmi ayakkı giydirenleriniz paylaşırmısınız değişiklikleri

ooyy oyyy burda tek başıma sohbet ediyorum(( malum bayram arifesi kimisi yollarda kimisi alılverişte kimiside temizlikte bizseee hiçbiri( babamız çalışıyor alışverişe gidemiyoruz.yolculuk yapacak bir yerimiz yok(herkes burda) temizlik kısmına gelince evimi afadersiniz b.k götürüyo ama yapabilene aşk olsun gencere uyku ilacı versemde şu evi temizlesem diye planlar yapmaktayım şuan:S:S:S

slm kızlar..
elif bende güya temizlk yapıyorum ben yapıyorum arkamdan batıyo...
eşim gelcek birazdan çocukları parka indirecek bende bi genel temizliğe girişicem...
sedanın korktuğu çıkmamış çok şükür bişey yokmuş...
fatoştan da hala haber yok sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…