Bahar gayet sağlıklı ve hiçbir sorun yok.sallanmada sadece tahmin ettiğimiz gibi refleks bu nönemlerde olabiliyor demekki.
gözün aydın Sedacığım.
hadi kaçtım haber vereyim dedim hemen.iyi akşamlar
iyi aksamlar kızlar hasta olan bebıslere annelere acıl sıfalar dılıyorum ınsallah hemen ılesırler
ozge bır kac gecedır hıc uyumadı cıglıkla aglayıp zor susuyodu bugun derdını anladım usten 2 dıs gelmıs dıslerı cıkmıs ondan kuzum gecelerı mahvoluyomus ınsallah hemen baska dıslerde cıkar
bugun evı yerlestırdık kızlar ceyızım ve yatak odam kaldı gerısı yerlestı yarın ınsallah tasınıcaz bır kac vakıt gıremeye bılırım ınternetı hemen yaparlarsa gırerım haber vermeye sımdılık herkezın bayramını kutlar bebıslerıle mutluluk saglık dılerım
günaydın hanımlar. çok fenayım ya ben
gece bi acıyla uyandım,boynum kötü tutulmuş. kıpırdayamıyorum ya can çekişiyorum resmen bişey yaparken
ipekte uyumadı dün ağzımıza tükürdü resmen
bugün genel temizlik yapmam lazımdı,ersin yarım gün çalışıyor,gelsin beraber bi sil süpür yapıcaz tek başıma bez bile alamam elime. tam da bayram arifesi offffgeceden beri sıcak havlular,kas gevşeticiler,masajlar ama kar etmedi hiç biri. hala kıpırdayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?