2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

herkezin kurban bayramı mübarek olsunn
bizde yarın namazdan sonra erkenden
boluya doğru yol alıyoruz
inş. herşey güsel olur
güzel başlar ve güzel biter..
tüm hasta bebeklere çok geçmişolsun
meleksen hayırlı olsun evin
zeynep geçmişolsun boyun tutulmaması çok zor oluyor
fatoşşşşşş inş. rabbim şifa versi
tmizlik yapan bacılara çok kolay gelsiiin
herkeze booool booooool slm ederim
bayram şekeri gibi olan bebişleride kokulucana öpüyoruuuuum
harşlık toplamayı unutmayın bebeklere:)))))

elifcim bn yürayene kadar ayakkabı giyidrmeyi düşünmüyorum
hareketlerini çok kısıtlıyor evet
annem almıştı hiç giydiremedim
çoçuk rahat edemiyor çünki
dışarı giderken giydiriyorum üşümesin diye bazen
evin içinde hiç giydirmedim

sağolun kızlar... şimdi az daha iyi gibi...
nur canım iyi yolculuklar sağlıkla gidin gelin.
gencer de güle güle giysin papalarını inşallah...

KIZLAR BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN. 2-3 GÜN GİREMEYİZ MALUM... BEBİŞLERİ VE SİZLERİ KOCAMAN ÖPÜYORUM. HEP BERABER TOPİKÇE DAHA NİCE BAYRAMLARA...

iyi geceler şikerler...
hepinizin bayramı kutlu olsun..
nice nice bayramlar nasip etsin Rabbim sevdiklerimizle inşşşşşşş.....

herkezın bayramı kutlu olsun nıce bayramlar dılerım yavrularımızla hepımıze

bugun tasınamadım beyaz esyalar falan geldı aksam uzerı carsamba sabaha kaldı tasınmam
ınsallah hemen net gelır saolun pınar elıf allah cumlemıce saglıkla gule gule oturmak nasıp etsın evlerınde

Hepinize iyi bayramlar canlarim..... nice nice bayramlara ailemizle kuzucuklarimizla sevdiklerimizle birlikte insallah

Eskisi gibi uzun uzun sizlerle muhabbet etmeyi özledim valla
Bize bayram yok tabi burda çalisiyoruz

Ecem bugün yine hastalandi sabah ben ise giderken sadece burnu akiyodu öglen gibi fena olmus nefes almasi zorlasmis yine geçen ki gibi hep aglamis yavrum babasi gelmis ciciannemle acile götürmüsler bana haber verdiler nasil hastaneye kostum bi bilseniz. Yine hergün masaj gerekicekmis ve yine vantolin kullanicak ne yese kusuyo hiç bisey tutmuyoda
bunun yani sira bide üstten disi çikiyo hepsi üst üste yavruma

Zeynepcim geçmis olsun tutulma çok kötü valla vicks kullan sicak tutar iyi gelir
Bahar içnde çok sevindim arada girip oluyodum çok sükür biseycigi yokmus
Fatosada çok çok geçmis olsun ameliyat olmus insallah çabucak toparlanir canim benim
Melekcim gözünüz aydin evinize geçiyomussunuz hayirlisiyla oh mis gibi evinde rahat edersin artik saglikla huzurla oturun insallah
Burçincim insallah ilaçlar iyi gelir bugün ultrason çekilecekti insallah ¨kötü bisey yoktur

Valla atladigim varsa kusura bakmayin hepinizi kocaman öpüyorum

ohhh maşallah kuzuma..çok sevindim canım çoookk..
bahar için çok sevindim, çok şükür bişey yokmuş.

burçin inşallah ilaçla falan düzelir, önemli bişey çıkmaz inş. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

kızlar çok teşekkür ederiz ilginize..bugün çektirdik ultrasonumuzu..çok şükür iç organlarında bir sıkıntı yok..zaten ultrasonla mide için sağlıklı bişey söylenemiyor ama diğer organların bi baskısı falan var mı diye bakıldı ama şükür yok öyle bişey..körlemesine başladık reflü tedavisine..çok şükür ve maşallah iki gündür hiç kusmadı çınarım..3 hafta kullanıcaz ilaçlarımızı ve aylık kontrolde konuşucaz tekrar doktorumuzla inşallah sıkıntımız ilaçla çözümlenmiş olur yoksa ilaçlı mide filmi çekilmesi icap edecek ki onu da hiç istemiyorum..sonuçta kimyasal bir madde çocuğun içeceği hırpalanacağı da cabası yani..doktorumuz da çocuğu hırpalamayalım şimdi dedi ve başladık ilaçlara..inşallah böylece atlatırız bakalım..

bu arada biz dokuz aylık olduuuuukkk :))

herkese güzel sağlıklı bayramlar dilerim..öptük..

aaaa az kalsın unutacakım..biz de doğumgünü hediyeleşmesine katılmak istiyoruz ama kimseyi yük altına sokmayalım diye iki kişiyle eşleşelim diyoruz..ne dersiniz? :))

herkese sevdikleri e bebişleriyle mutlu sağlıklı huzurlu neşeli bayramlar diliyorum bebişler güzel güzel giyinsinle annelerini hiç üzmesinler yesinle içsinler gezsinler yorulsunlar bol harçlık toplasınlar ve geceleride deliksiz uyusunlar inşallahhhh

Kızlar nasılsınız özlediö valla sessiz kalmış buralarıda sitede değişmiş alışmak zor gelicek galibaaa

Bayram Süresince giremedim.hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun sizi ve yavruları kocaman öpüyorum.

İlaç tedavisi ile üstünden gelecek Çınar , bak ilaçlar 2-3 günde bile fayda vermiş aman maşallah.bir sonraki kontrolde bayağı yok katetmiş olsursunuzda buda böyle biter gider.

kız burcu sen baklavada mı yapabiliyon? yapmıcam hazır alcam dediğine göre..4x4 luksun bacım maşallah sana..

yok yavrum hazırla yapsam nasıl olur dedim çoğunluk beğenmemiş bende hazır alayım o zaman dedim.ayy birde pahlava falan açamam zaten becerememde.en güzeli hazır ohhh 5 dk da alıyorsun ve çıkıyorsun olay tamam

oyyy oyy oyyy bu dişler inletecek bizi belli bende aynı dertten müzdaribim.
taşınmızsındır artık sanırım.Allah ağız tadıyla sağlıcakla oturmayı nasip etsin yeni evinizde.

Elif bizde ayakkabı aldık ama sandığın gibi geç kalmadın canım.ben suan sadece dışarı çıkarken aksesuar niyetine ayağını tutsun diye giydiriyorum.tabii dışarda kendini yere attığında çıkartmıyorum bastırıyorum ama evde falan giydirmiyorum.hem hareket edemiyor hem ayakkabısız yürümeyi , basmayı öğrenmeleri daha sağlıklıymış.Duru'ya 20 numara tam oldu ben 22 numuara aldım az büyük ama olsun Nisan'a kadar giyer sonrada yazlık birşeyler alırız.ama söylediğin gibi hareket edemiyorlar alışkın olmadığından değil yani.

Reyhancığım geçmiş olsun.bu ara bebeklerimizide hem aynı durum canım ee malum kış geldi evin içinden dışarı çıkmasalarda hasta oluyorlar.

Duru da dün hiç birşeyi yokken uyudu , uyandı 39.9 derece ateş.anlam veremedik hani öksürür burnu akar tamam da yok gayette iyiyidi. yattı uyandı yanıyor.dr a götürmedim duş aldırdık bi fitil , 1 saat sonrada surup düştü ateşi.gece 4 gibi yine yükseldi yine surup verdim.sabah ateşi yoktu.bu günde tekrarlarsa götürücem dr'a.bayramda gelen giden çoktu ee malum çoçukluda hepsi herşey hepsinin ağzında enfeksiyonmu kaptı acamba içlerinde hasta olanda varmıydı hiç gözlemlemek aklıma bile geledi .takip edecek annem bugün inşallah diş yüzündendir.titredi yavrum ateşten.

günaydın herkeze geçmiş bayramınızda kutlu olsun inşallah güzel bi bayram geçirmişinizdir artık pazartesi işler biter bitmez inşallah burdayım ...

herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun..
biz bayram dönüşü maalesef pek iyi haberler veremeyeceğiz
kese var sadece ama içi boş.. pazartesiye kadar bekleyeceğiz yine de ama şimdi 9 haftalık olması gerekirken gelişimi hala 6 haftada.. pek ümit yok yani

hastalanan bebişler varmış.. çok çok geçmişler olsun..

duru yada geçmiş olsun durduk yere diştendir belki ama insan çok korkuyo ateşden..

İnşallah diştendir.yine çıkmış ateşi off annem 1-2 saat bekleyelim fitil verdim sonra götürelim dedi..

Hakkınızda hayırlısı olsun canım.sağlıkla gelsinde varsın az geç gelsin sıkma canını.

Saol canim evet kis geldi hastalikla ugrasiyoruz
Duru yada çok geçmis olsun bencede dis çikaricaktir baska bi belirti yoksa dis olabilir doktora ¨giderseniz bizi habersiz birakma
Herseyin hayirlisi canim üzülme sikma canini

slm cicişler..
nasıl geçti bayramınız...
bizimki 3.güne kadar gayet iyiydi..gezdik dolaştık eve geldk..
burak beyimiz grip oldu..salya sümük dolaşıyo..peditus veriyorum ama mız mız görseniz...
olmayan iştahı hepten kesildi..babamızda işe gitti bugün...canımız sıkılıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…