ohhh maşallah kuzuma..çok sevindim canım çoookk..
Bahar gayet sağlıklı ve hiçbir sorun yok.sallanmada sadece tahmin ettiğimiz gibi refleks bu nönemlerde olabiliyor demekki.
gözün aydın Sedacığım.
hadi kaçtım haber vereyim dedim hemen.iyi akşamlar
bahar için çok sevindim, çok şükür bişey yokmuş.
burçin inşallah ilaçla falan düzelir, önemli bişey çıkmaz inş. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Merhaba kızlar....
Bahar a çok sevindim. Aklım kalmıştı.
Burçin geçmiş olsun canım.
Bİz de bugün dr daydık kontrole gittik. Tekrar kan almak gereği duymadı sırtını ve göğsünü dinledi. Gayet iyi dedi. <tekrar canını yakmayalım çok formunda görünüyor dedi( biirazcık çığlık bastıda... Azıcık da katı inlettik.) Ya bu kız erkeklerden korkuyo. Ne zaman erkek görse hemen ağlayıp kaçmaya çalışıyo. SEvindim valla. Balık yağı verdi. Minadex i bıraktık balık yağı kullanıyoruz diye.
Gece ağlama nöbetleri geliyodu. Zor sakinleştiriyorduk. Dr a sordum gece verdiğin süt gaz yapıyodur dedi. Mama verdi gece için. Ama kaşık değil biberon maması. Hümana 2 numara.Sütüm de azaldıydı zaten idare etmiş oluruz böylece. Hem gece de uyanmaz belki.
Bİzden bu kadar kızlar. Yarın Ed,rneye gidiyoruz. Arada girmeye çalışırım yine...
Hepinize iyi bayramlar canlarim..... nice nice bayramlara ailemizle kuzucuklarimizla sevdiklerimizle birlikte insallah
Eskisi gibi uzun uzun sizlerle muhabbet etmeyi özledim valla
Bize bayram yok tabi burda çalisiyoruz
Ecem bugün yine hastalandi sabah ben ise giderken sadece burnu akiyodu öglen gibi fena olmus nefes almasi zorlasmis yine geçen ki gibi hep aglamis yavrum babasi gelmis ciciannemle acile götürmüsler bana haber verdiler nasil hastaneye kostum bi bilseniz. Yine hergün masaj gerekicekmis ve yine vantolin kullanicak ne yese kusuyo hiç bisey tutmuyoda
bunun yani sira bide üstten disi çikiyo hepsi üst üste yavruma
Zeynepcim geçmis olsun tutulma çok kötü valla vicks kullan sicak tutar iyi gelir
Bahar içnde çok sevindim arada girip oluyodum çok sükür biseycigi yokmus
Fatosada çok çok geçmis olsun ameliyat olmus insallah çabucak toparlanir canim benim
Melekcim gözünüz aydin evinize geçiyomussunuz hayirlisiyla oh mis gibi evinde rahat edersin artik saglikla huzurla oturun insallah
Burçincim insallah ilaçlar iyi gelir bugün ultrason çekilecekti insallah ¨kötü bisey yoktur
Valla atladigim varsa kusura bakmayin hepinizi kocaman öpüyorum
Kızlar geldik..pazartesi ultrason çekilecek..büyük ihtimal reflümüz kesinleşecek ve tedaviye başlayacağız..şimdi bile iki ilacımız var..kuzum bu ay hiç kilo almamış hiç beslenememiş..çok üzüldüm..neyse sağlık olsun da varsın az kilo alsın..haberleşiriz pazartesi öpüyorum..
kız burcu sen baklavada mı yapabiliyon? yapmıcam hazır alcam dediğine göre..4x4 luksun bacım maşallah sana..
iyi aksamlar kızlar hasta olan bebıslere annelere acıl sıfalar dılıyorum ınsallah hemen ılesırler
ozge bır kac gecedır hıc uyumadı cıglıkla aglayıp zor susuyodu bugun derdını anladım usten 2 dıs gelmıs dıslerı cıkmıs ondan kuzum gecelerı mahvoluyomus ınsallah hemen baska dıslerde cıkar
bugun evı yerlestırdık kızlar ceyızım ve yatak odam kaldı gerısı yerlestı yarın ınsallah tasınıcaz bır kac vakıt gıremeye bılırım ınternetı hemen yaparlarsa gırerım haber vermeye sımdılık herkezın bayramını kutlar bebıslerıle mutluluk saglık dılerım
kızlar dün gencerime ayakkabı aldık(biraz geç kaldık ama) alışık olmadığındanmı nedir? anlamadım,,
koltuğu tutunup ayağa kalkmalar, tutunarak yürümeler, hatta ayakta durmalar bile nerdeyse bitti patır kütür yerde bide hiç durmuyo ayağında çıkıp duruyo..biraz zor olur alışması dedilerde bunlar normalmi ayakkı giydirenleriniz paylaşırmısınız değişiklikleri
Reyhancığım geçmiş olsun.bu ara bebeklerimizide hem aynı durum canım ee malum kış geldi evin içinden dışarı çıkmasalarda hasta oluyorlar.Hepinize iyi bayramlar canlarim..... nice nice bayramlara ailemizle kuzucuklarimizla sevdiklerimizle birlikte insallah
Eskisi gibi uzun uzun sizlerle muhabbet etmeyi özledim valla
Bize bayram yok tabi burda çalisiyoruz
Ecem bugün yine hastalandi sabah ben ise giderken sadece burnu akiyodu öglen gibi fena olmus nefes almasi zorlasmis yine geçen ki gibi hep aglamis yavrum babasi gelmis ciciannemle acile götürmüsler bana haber verdiler nasil hastaneye kostum bi bilseniz. Yine hergün masaj gerekicekmis ve yine vantolin kullanicak ne yese kusuyo hiç bisey tutmuyoda
bunun yani sira bide üstten disi çikiyo hepsi üst üste yavruma
Valla atladigim varsa kusura bakmayin hepinizi kocaman öpüyorum
duru yada geçmiş olsun durduk yere diştendir belki ama insan çok korkuyo ateşden..
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun..
biz bayram dönüşü maalesef pek iyi haberler veremeyeceğiz
kese var sadece ama içi boş.. pazartesiye kadar bekleyeceğiz yine de ama şimdi 9 haftalık olması gerekirken gelişimi hala 6 haftada.. pek ümit yok yani
hastalanan bebişler varmış.. çok çok geçmişler olsun..
Saol canim evet kis geldi hastalikla ugrasiyoruzReyhancığım geçmiş olsun.bu ara bebeklerimizide hem aynı durum canım ee malum kış geldi evin içinden dışarı çıkmasalarda hasta oluyorlar.
Duru da dün hiç birşeyi yokken uyudu , uyandı 39.9 derece ateş.anlam veremedik hani öksürür burnu akar tamam da yok gayette iyiyidi. yattı uyandı yanıyor.dr a götürmedim duş aldırdık bi fitil , 1 saat sonrada surup düştü ateşi.gece 4 gibi yine yükseldi yine surup verdim.sabah ateşi yoktu.bu günde tekrarlarsa götürücem dr'a.bayramda gelen giden çoktu ee malum çoçukluda hepsi herşey hepsinin ağzında enfeksiyonmu kaptı acamba içlerinde hasta olanda varmıydı hiç gözlemlemek aklıma bile geledi.takip edecek annem bugün inşallah diş yüzündendir.titredi yavrum ateşten.
Herseyin hayirlisi canim üzülme sikma caniniherkesin geçmiş bayramı kutlu olsun..
biz bayram dönüşü maalesef pek iyi haberler veremeyeceğiz
kese var sadece ama içi boş.. pazartesiye kadar bekleyeceğiz yine de ama şimdi 9 haftalık olması gerekirken gelişimi hala 6 haftada.. pek ümit yok yani
hastalanan bebişler varmış.. çok çok geçmişler olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?