herkese selamm...
nasılsınız kızlar? naz da nezle burnu çeşme gibi aktı.. şimdi akmalar azaldı fakat burnunun içi kuru, sildirmiyor ağlıyor.. iliadin sıkıyorum ama günde 1 fıs.
site değişmiş, ama sevmedim. eskisi daha iyiydi.
çorba az içiyor gene bugünlerde. en fazla bi kasenin 2 parmak kadarını içiyor. az da yoğurt. zorlamıyorum. zorlarsam kusuyor. ağzı mühürleniyor. kaşığı sok sokabilirsen. güldürüyorum ağzını açsında kaşığı sokayım, ağzı kapalı gülüyor. nasıl komik bi görüntü anlatamam :))
gideyim yemek yapayım.. elim erip te giremedim bayramda.
bayram dileğimi yazamadım, hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun. kurban kesenlerin Allah kabul etsin.. Allah nice byramlara erdirsin.. görüşürük haydi :))
İnşallah diştendir.yine çıkmış ateşi off annem 1-2 saat bekleyelim fitil verdim sonra götürelim dedi..
Hakkınızda hayırlısı olsun canım.sağlıkla gelsinde varsın az geç gelsin sıkma canını.
şükran hayırlısı olsun canım..sıkma canını..
durucuğada geçmiş olsun..diştndir bencede....
Saol canim evet kis geldi hastalikla ugrasiyoruz
Duru yada çok geçmis olsun bencede dis çikaricaktir baska bi belirti yoksa dis olabilir doktora ¨giderseniz bizi habersiz birakma
Herseyin hayirlisi canim üzülme sikma canini
fatoşçum çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm iyi bak kendine öpüyorumselam canlarım nasılsınız çok özledim sizi ben kötüydüm ama çok şükür iyim
15 gün önce gece rahatsızlandım karnımda ağrı şikayetiyle acile gittim ağrı kesici serum verip geri yolladılar gece tekrar acile gittim ağrım dinmedi ve gece 12 de ameliyata aldılar...göbek fıtığından fıtık oluşan yerde bağırsak dışarı çıkmış ve kangren olmuş bağırsak onuda almışlar ameliyatta tansiyonum çok yükselmiş ölümün kıyısından döndüm canlarım ama şimdi iyim yarın kontrolum var aras içinde arardılar yarın onunda ameliyat işi belli olacak sizler nasılsınız bebişler nasıl
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim sizi ve bebişleri öpüyorum herkesin geçmiş bayramını kutluyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?