2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

şükran hayırlısı olsun canım..sıkma canını..
durucuğada geçmiş olsun..diştndir bencede....

herkese selamm...

nasılsınız kızlar? naz da nezle burnu çeşme gibi aktı.. şimdi akmalar azaldı fakat burnunun içi kuru, sildirmiyor ağlıyor.. iliadin sıkıyorum ama günde 1 fıs.

site değişmiş, ama sevmedim. eskisi daha iyiydi.
çorba az içiyor gene bugünlerde. en fazla bi kasenin 2 parmak kadarını içiyor. az da yoğurt. zorlamıyorum. zorlarsam kusuyor. ağzı mühürleniyor. kaşığı sok sokabilirsen. güldürüyorum ağzını açsında kaşığı sokayım, ağzı kapalı gülüyor. nasıl komik bi görüntü anlatamam :))

gideyim yemek yapayım.. elim erip te giremedim bayramda.
bayram dileğimi yazamadım, hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun. kurban kesenlerin Allah kabul etsin.. Allah nice byramlara erdirsin.. görüşürük haydi :))

ayy geçmiş olsun canım..okudum facede..kıyamam ya...
grip küçücük kuzuları mahvetti...canları neyki daha..
kaderimiz aynı canım..kaşık görünce kitliyo ağzını..
napıcaz bilmiyorum..iştah sıfır...

herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun fırsat bulup giremedim bayramda memleketine gidenler sanırım henüz dönmediler hepsine hayırlı ve dkkatli yolculuklar diliyorum

bu arada neler olmuş bu siteye böyle yanlış girdim heralde diyip 2 defa çıktım tekrar girdim ama doğruymuş meğer bizim sitemiz bu ne hale gelmiş yahuuu

iyi geceler, herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.
umarım mışıl mışıl uyuduğunuz için buralarda değilsiniz.
miray da grip oldu. ateşi var gibiydi: düzenli şurp veriyorum ama içim rahat değil. uyku tutmuyor. yokluyorum arada.

tüm hastalara acil şifalar diliyorum.
dişten muzdarip olan bebişlerimizin de allah yardımcısı olsun. (allahım 1 tane de (diş) miraya versen noolurrr)

duru nasıl oldu acaba?????? allah iyilik versin. mışıl mışıl uyusun inş.
öpüldünüz. muckk

çok geçmiş olsun mirayımıza inşallah hemencik atlatır şuruplarını içiyosa ne ala kısa sürede düzelir ozaman.. ayrıca dişlerinizde gelir elbet öyle deme annesi geç olsun güç olmasın erken veya geç gelmesinin ne faydası nede zararı var rahat tut içini canım sen
durunun nesi vardı benim haberim yok

günaydın

naz çok öksürüyor. şimdi öksürüğe çevirdi. gece uykusunda öksürüyor ama daha ziyade. gündüz pek yok. gıcık yapıyor resmen. kalorifere ıslak havlu koyuyorum, bide ketıl'ı kaynatıp baş ucuna koyuyorum o rahatlattı sanki biraz. bide fluobrin mi neyse öksürük şurubu verdim gece, biraz iyi geldi sanki. ay o öksürdükçe bizim ciğerlerimiz döküldü sanki. uyuyamadık eşimle bi vakit. kıyamıyo insan.

çok saol.. yapacak birşey yok zaten.. herşeyin hayırlısı olsun demekten başka..

şükran hayırlısı olsun canım..sıkma canını..
durucuğada geçmiş olsun..diştndir bencede....

Saol canim evet kis geldi hastalikla ugrasiyoruz
Duru yada çok geçmis olsun bencede dis çikaricaktir baska bi belirti yoksa dis olabilir doktora ¨giderseniz bizi habersiz birakma

Herseyin hayirlisi canim üzülme sikma canini

saol canım.. hayırlısı..

Selam canlarım hepinizi çok özledim bi türlü fırsatım olmadı oralarda bilgisayar başına oturacak ilk fırsatta da koştum siz :)
Cuma gecesi geldik.. Bekin Bey 1 sn durmadığı için giderken canımı çıkardı dönerken bari gece dönelim de uyusun dedik.. 2 saat beni hakladı sonra uyudu çok şükür.. Dün de sabahtan bi çıktık benim akrabalarımı ziyarete gece geldik..
Tatil bitti yarın iş var en kötüsü de oğlumu nasıl bırakçam 10 gündür beraberiz pöfff....

Sedacım gözünüz aydın çok çok çok sevindim..

kızlar selam. herkesin gecmis bayramı kutlu olsun. bu resimler benim çekebildiklerim. esas en cok zeynep çekti. yarın koyar herhalde.

selam canlarım nasılsınız çok özledim sizi ben kötüydüm ama çok şükür iyim

15 gün önce gece rahatsızlandım karnımda ağrı şikayetiyle acile gittim ağrı kesici serum verip geri yolladılar gece tekrar acile gittim ağrım dinmedi ve gece 12 de ameliyata aldılar...göbek fıtığından fıtık oluşan yerde bağırsak dışarı çıkmış ve kangren olmuş bağırsak onuda almışlar ameliyatta tansiyonum çok yükselmiş ölümün kıyısından döndüm canlarım ama şimdi iyim yarın kontrolum var aras içinde arardılar yarın onunda ameliyat işi belli olacak sizler nasılsınız bebişler nasıl
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim sizi ve bebişleri öpüyorum herkesin geçmiş bayramını kutluyorum....

fatoşcum cok gecmiş olsun cok üzüldüm.inşallah cabucak iyileşirsin arasımızada gecmiş olsun allah yardımcınız olsun.

fatoşçum çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm iyi bak kendine öpüyorum

arkadaşlar hepinizin geçmiş kurban bayramını kutlarım hasta olan bebeciklere de çok geçmişler olsun

Fatoscum canim arkadasim çok çok geçmis olsun iyi olmana çok sevindim
Allah bidaha yasatmasin insallah kendine iyi bak

Günaydın kızlar inşallah herkesin bayramı güzel geçmiştir.Bizde dün akşam döndük..Çok güzel bi bayram geçirdik.Geçmişe bakıcam buluşma resimleri harika gözüküyor detaylı biçimde anlatırsınız artık nasıl geçtiğini..

Fatoşcum çok çok geçmiş olsun canım bu bayram inşallah tüm ailenize sağlık getirsin.
Şimdi kahvaltı yapıyoruz, bugün tüm kadroyu burda görmek istiyorum :)
Tabi tatilden dönenler çamaşırdan filan sıra bulabilirseler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…