2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ay yine değişmiş burası. Saat yazmıyo bunu sevmedim.
Günaydınlar herkese.. Geçmiş bayramınız mübarek olsun. Ve Fatoş çoooook geçmiş olsun. Umarım bi daha böyle şeyler yaşamazsın. Allah korumuş ya. Çok tehlikeli bişey atlatmışsın.

Günaydınlar iyi haftalar hepimize
Yine bir pazartesi yine bir iş günü üstelik 9 günden sonra

Canım ya çok çok geçmiş olsun.. Neyseki şimdi iyisin.. ikinizden de güzel haberler bekliyoruz..

afiyet olsun şekerim.. oh ne güzel bayramınız güzel geçmiş.. bizim de güzeldi genel olarak (malum kaynanamdaydık)
ben de hepimizi görmek istiyorum bugün.. emme Cuma gecesi gelip pazar gecesi ancak girebildim benim gibi olursanız anca yarın gelirsiniz..

Günaydın kızlar,
geçmiş kurban bayramınızı kutluyorum.
hasta bebişlere geçmiş olsun, benim oğlumunda sabah ateşi vardı, ilaç verip bakıcı teyzesine bıraktım. Aklım onda ama sanıyorum dişten.
Fatoşcum sana ve oğluşuna da çok geçmiş olsun, kendine iyi bak canım.

geçmiş olsun burcucum diştendir inş.iyidir şimdi.....

günaydın herkeze geçmiş bayramınızda kutlu olsun inşallah güzel bi bayram geçirmişinizdir artık pazartesi işler biter bitmez inşallah burdayım ...
sağol canım seninde geçmiş bayramın kutlu olsun....

üzülme canım hakkında hayırlısı inş....

sizede geçmiş olsun sibelcim....

nazda hastaymış geçmiş olsun hilalcim.....

herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun fırsat bulup giremedim bayramda memleketine gidenler sanırım henüz dönmediler hepsine hayırlı ve dkkatli yolculuklar diliyorum

sağol canım seninde geçmiş bayramın kutlu olsun...

kıyamam kara kuzuma geçmiş olsun hülyacım...

hoşgeldiniz canım geçmiş bayramın kutlu olsun seninde...

bayram şekerleri eğlenmişler ne güzel maşallah....

Fatoşcum çok geçmiş olsun canım inş.çabucak toparlarsın arasıda kocaman öpüyorum .....

hoşgeldin canım seninde geçmiş bayramın kutlu olsun

Günaydın kızlar,
Fatoş çok geçmiş olsun ya bir türlü kurtulamadın sen şu hastanelerden. İnşallah artık son olur bunlar hayırlısıyla.

selam kızlar.
siteye alışamadım daha ya garibime gidiyor başka bi yerdeymişim gibi...
ipeği yatırınca gelicem yazamıyorum durmuyo

Herkeze günaydın çok özledim burayı çok şükür herşey yoluna girdi bizde bende bütün gün burda takılmak istiyorum duru hanım izi verirse tabi..
buluşma resimleri ne güzel olmuş yaa bende olmak çok isterdim...
Fatoşcum çok geçmiş olsun arasda sende çabucak iyileşin inşallah.

kızlar biz karar verdik. bir aksilik olmadığı sürece 2 haftada bir h.sonları bücürler oynasın kaynaşsın diye 2-3 saatliğine buluşacağız. böyle bir oyun grubu kurmaya çalısacağız. ben şimdi oyun gruplarının neler yaptığını araştırıcam cocuklara faydalı bir şekilde geçireceğiz oyun günlerini inşallah.... dünde güzeldi. bücürlerin izin verdiği ölçüde sohbet ettik. onlarda arada itişip kakıştı ama yavaş yavaş ögrenecekler oynamayı.

günaydın kızlar.

biz de dün dönüş yaptık,bugün çok yorgunum..oğlum sabah peşimizi bırakmadı,anladı sanırım onu yine bırakıp gideceğimizi

şükran üzüldüm canım ama hayırlısı olsun..

duru bugün mü dün mü ateşliydi, zaman yazmıyor, yeni site görüntüsünde anlayamadım..inş şimdi iyidir kuzucuk..

Fatoşcum geçmiş olsun yeniden,Allah korumuş.Aras için de hayırlısı olsun..Annenler mi yanında, kayınvaliden mi,kim bakıyor arasa..

günaydın kızlar....
fatoşcum geçmiş olsun canım ya...valla çok üzüldüm neyse şimdi iyi olmanada sevindim...

özlemcim bizimle de paylaşır mısın araştırdıklarını..biz de burada ayda bir toplanıyoruz..fikir çalalım senden,fikir anamız :)

hoşgeldin ebrucum, eşin iyileşti sanırım senin adına çok sevindim canım gözünaydın....

hülyacım burak bugün 10 aylık olmuş...
hay maşallah koca adam oldular heee..
hayırlı olsun canım yeni ayınız:)

hoşgeldin hülyacım, geçmiş bayramın kutlu olsun kıyamam oğluşuma alıştı tabi size, nasıl geçti tatiliniz .....

kızlar evet dün çok güzel bi gün geçirdik... birbirlerini yolmaktan pek oynayamadılar ama zamanla beraber oynamayı öğrenicekler sanırım... didem i de gördük böylece,kızları ayşe ve neva'yı da...
kısmetse sık sık tekrarlamayı düşünüyoruz. faydası olacağına eminim...

burcu ile cmt konuştum,faranjit olmuş duru bugün görünmezse tekrar arayacağım bende merak ediyorum...
fatoş canım çok geçmiş olsun,allah yaşatmasın bi daha
şükrancım hayırlısı olsun canım ya... demek zamanı değildir henüz.
ebru sende hoşgeldin,eşin nasıl oldu çıktımı hastaneden?

bu aradaaaa yeniyıldan sonra bende her an bi "kardeş" haberi verebilirim sizlere...vazgeçmezsek tabi

resimleride picassa ya eklicem ama nasıl bilmiyorum akşam ersine yaptırıp link atarım size de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…