selam canlarım nasılsınız çok özledim sizi ben kötüydüm ama çok şükür iyim
15 gün önce gece rahatsızlandım karnımda ağrı şikayetiyle acile gittim ağrı kesici serum verip geri yolladılar gece tekrar acile gittim ağrım dinmedi ve gece 12 de ameliyata aldılar...göbek fıtığından fıtık oluşan yerde bağırsak dışarı çıkmış ve kangren olmuş bağırsak onuda almışlar ameliyatta tansiyonum çok yükselmiş ölümün kıyısından döndüm canlarım ama şimdi iyim yarın kontrolum var aras içinde arardılar yarın onunda ameliyat işi belli olacak sizler nasılsınız bebişler nasıl
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim sizi ve bebişleri öpüyorum herkesin geçmiş bayramını kutluyorum....
Günaydın kızlar inşallah herkesin bayramı güzel geçmiştir.Bizde dün akşam döndük..Çok güzel bi bayram geçirdik.Geçmişe bakıcam buluşma resimleri harika gözüküyor detaylı biçimde anlatırsınız artık nasıl geçtiğini..
Fatoşcum çok çok geçmiş olsun canım bu bayram inşallah tüm ailenize sağlık getirsin.
Şimdi kahvaltı yapıyoruz, bugün tüm kadroyu burda görmek istiyorum :)
Tabi tatilden dönenler çamaşırdan filan sıra bulabilirseler:)
Bayram Süresince giremedim.hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun sizi ve yavruları kocaman öpüyorum.
İlaç tedavisi ile üstünden gelecek Çınar , bak ilaçlar 2-3 günde bile fayda vermiş aman maşallah.bir sonraki kontrolde bayağı yok katetmiş olsursunuzda buda böyle biter gider.
yok yavrum hazırla yapsam nasıl olur dedim çoğunluk beğenmemiş bende hazır alayım o zaman dedim.ayy birde pahlava falan açamam zaten becerememde.en güzeli hazır ohhh 5 dk da alıyorsun ve çıkıyorsun olay tamam
oyyy oyy oyyy bu dişler inletecek bizi belli bende aynı dertten müzdaribim.
taşınmızsındır artık sanırım.Allah ağız tadıyla sağlıcakla oturmayı nasip etsin yeni evinizde.
Elif bizde ayakkabı aldık ama sandığın gibi geç kalmadın canım.ben suan sadece dışarı çıkarken aksesuar niyetine ayağını tutsun diye giydiriyorum.tabii dışarda kendini yere attığında çıkartmıyorum bastırıyorum ama evde falan giydirmiyorum.hem hareket edemiyor hem ayakkabısız yürümeyi , basmayı öğrenmeleri daha sağlıklıymış.Duru'ya 20 numara tam oldu ben 22 numuara aldım az büyük ama olsun Nisan'a kadar giyer sonrada yazlık birşeyler alırız.ama söylediğin gibi hareket edemiyorlar alışkın olmadığından değil yani.
Reyhancığım geçmiş olsun.bu ara bebeklerimizide hem aynı durum canım ee malum kış geldi evin içinden dışarı çıkmasalarda hasta oluyorlar.
Duru da dün hiç birşeyi yokken uyudu , uyandı 39.9 derece ateş.anlam veremedik hani öksürür burnu akar tamam da yok gayette iyiyidi. yattı uyandı yanıyor.dr a götürmedim duş aldırdık bi fitil , 1 saat sonrada surup düştü ateşi.gece 4 gibi yine yükseldi yine surup verdim.sabah ateşi yoktu.bu günde tekrarlarsa götürücem dr'a.bayramda gelen giden çoktu ee malum çoçukluda hepsi herşey hepsinin ağzında enfeksiyonmu kaptı acamba içlerinde hasta olanda varmıydı hiç gözlemlemek aklıma bile geledi.takip edecek annem bugün inşallah diş yüzündendir.titredi yavrum ateşten.
sağol canım seninde geçmiş bayramın kutlu olsun....günaydın herkeze geçmiş bayramınızda kutlu olsun inşallah güzel bi bayram geçirmişinizdir artık pazartesi işler biter bitmez inşallah burdayım ...
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun..
biz bayram dönüşü maalesef pek iyi haberler veremeyeceğiz
kese var sadece ama içi boş.. pazartesiye kadar bekleyeceğiz yine de ama şimdi 9 haftalık olması gerekirken gelişimi hala 6 haftada.. pek ümit yok yani
hastalanan bebişler varmış.. çok çok geçmişler olsun..
slm cicişler..
nasıl geçti bayramınız...
bizimki 3.güne kadar gayet iyiydi..gezdik dolaştık eve geldk..
burak beyimiz grip oldu..salya sümük dolaşıyo..peditus veriyorum ama mız mız görseniz...
olmayan iştahı hepten kesildi..babamızda işe gitti bugün...canımız sıkılıyo...
herkese selamm...
nasılsınız kızlar? naz da nezle burnu çeşme gibi aktı.. şimdi akmalar azaldı fakat burnunun içi kuru, sildirmiyor ağlıyor.. iliadin sıkıyorum ama günde 1 fıs.
site değişmiş, ama sevmedim. eskisi daha iyiydi.
çorba az içiyor gene bugünlerde. en fazla bi kasenin 2 parmak kadarını içiyor. az da yoğurt. zorlamıyorum. zorlarsam kusuyor. ağzı mühürleniyor. kaşığı sok sokabilirsen. güldürüyorum ağzını açsında kaşığı sokayım, ağzı kapalı gülüyor. nasıl komik bi görüntü anlatamam :))
gideyim yemek yapayım.. elim erip te giremedim bayramda.
bayram dileğimi yazamadım, hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun. kurban kesenlerin Allah kabul etsin.. Allah nice byramlara erdirsin.. görüşürük haydi :))
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun fırsat bulup giremedim bayramda memleketine gidenler sanırım henüz dönmediler hepsine hayırlı ve dkkatli yolculuklar diliyorum
iyi geceler, herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.
umarım mışıl mışıl uyuduğunuz için buralarda değilsiniz.
miray da grip oldu. ateşi var gibiydi: düzenli şurp veriyorum ama içim rahat değil. uyku tutmuyor. yokluyorum arada.
tüm hastalara acil şifalar diliyorum.
dişten muzdarip olan bebişlerimizin de allah yardımcısı olsun. (allahım 1 tane de (diş) miraya versen noolurrr)
duru nasıl oldu acaba?????? allah iyilik versin. mışıl mışıl uyusun inş.
öpüldünüz. muckk
Selam canlarım hepinizi çok özledim bi türlü fırsatım olmadı oralarda bilgisayar başına oturacak ilk fırsatta da koştum siz :)
Cuma gecesi geldik.. Bekin Bey 1 sn durmadığı için giderken canımı çıkardı dönerken bari gece dönelim de uyusun dedik.. 2 saat beni hakladı sonra uyudu çok şükür.. Dün de sabahtan bi çıktık benim akrabalarımı ziyarete gece geldik..
Tatil bitti yarın iş var en kötüsü de oğlumu nasıl bırakçam 10 gündür beraberiz pöfff....
Sedacım gözünüz aydın çok çok çok sevindim..
selam canlarım nasılsınız çok özledim sizi ben kötüydüm ama çok şükür iyim
15 gün önce gece rahatsızlandım karnımda ağrı şikayetiyle acile gittim ağrı kesici serum verip geri yolladılar gece tekrar acile gittim ağrım dinmedi ve gece 12 de ameliyata aldılar...göbek fıtığından fıtık oluşan yerde bağırsak dışarı çıkmış ve kangren olmuş bağırsak onuda almışlar ameliyatta tansiyonum çok yükselmiş ölümün kıyısından döndüm canlarım ama şimdi iyim yarın kontrolum var aras içinde arardılar yarın onunda ameliyat işi belli olacak sizler nasılsınız bebişler nasıl
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim sizi ve bebişleri öpüyorum herkesin geçmiş bayramını kutluyorum....
Günaydın kızlar inşallah herkesin bayramı güzel geçmiştir.Bizde dün akşam döndük..Çok güzel bi bayram geçirdik.Geçmişe bakıcam buluşma resimleri harika gözüküyor detaylı biçimde anlatırsınız artık nasıl geçtiğini..
Fatoşcum çok çok geçmiş olsun canım bu bayram inşallah tüm ailenize sağlık getirsin.
Şimdi kahvaltı yapıyoruz, bugün tüm kadroyu burda görmek istiyorum :)
Tabi tatilden dönenler çamaşırdan filan sıra bulabilirseler:)
Herkeze günaydın çok özledim burayı çok şükür herşey yoluna girdi bizde bende bütün gün burda takılmak istiyorum duru hanım izi verirse tabi..
buluşma resimleri ne güzel olmuş yaa bende olmak çok isterdim...
Fatoşcum çok geçmiş olsun arasda sende çabucak iyileşin inşallah.
günaydın kızlar.
biz de dün dönüş yaptık,bugün çok yorgunum..oğlum sabah peşimizi bırakmadı,anladı sanırım onu yine bırakıp gideceğimizi
şükran üzüldüm canım ama hayırlısı olsun..
duru bugün mü dün mü ateşliydi, zaman yazmıyor, yeni site görüntüsünde anlayamadım..inş şimdi iyidir kuzucuk..
Fatoşcum geçmiş olsun yeniden,Allah korumuş.Aras için de hayırlısı olsun..Annenler mi yanında, kayınvaliden mi,kim bakıyor arasa..
hoşgeldin ebrucum, eşin iyileşti sanırım senin adına çok sevindim canım gözünaydın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?