kızlar evet dün çok güzel bi gün geçirdik... birbirlerini yolmaktan pek oynayamadılar ama zamanla beraber oynamayı öğrenicekler sanırım... didem i de gördük böylece,kızları ayşe ve neva'yı da...
kısmetse sık sık tekrarlamayı düşünüyoruz. faydası olacağına eminim...
burcu ile cmt konuştum,faranjit olmuş durubugün görünmezse tekrar arayacağım bende merak ediyorum...
fatoş canım çok geçmiş olsun,allah yaşatmasın bi daha
şükrancım hayırlısı olsun canım ya... demek zamanı değildir henüz.
ebru sende hoşgeldin,eşin nasıl oldu çıktımı hastaneden?
bu aradaaaa yeniyıldan sonra bende her an bi "kardeş" haberi verebilirim sizlere...vazgeçmezsek tabi
resimleride picassa ya eklicem ama nasıl bilmiyorum akşam ersine yaptırıp link atarım size de.
ebru sen daha istemiyosun sanırım? e yap bi test canım. madem kaza olmadı o zaman yoktur inşallah...
selmacım sağol canım,inşllah bakalım.
günlerdir ersinle konuşuyoruz. malum 2. çocugu istiyoruz,aralarında çok yaş farkı da olmasın istiyoruz. 2 yaş ideal gibi. daha uzun tutmayı ersın ıstemıyor maalesef. yılbasından sonra tekrar deneyelım 2 yas olsun aralasında,onuda 6-7 aylık yap komple gır calıs dıyo. aslında aklıma yatıyo ama bılmıyorum yıne de. 5 sene sonra tekrar başa donup uykusuz geceler de zor gıbı gelıyo. hazır alışmışken oda çıksın aradan dıyorum ama bakalım kısmet boyle şeyler...
ebru sen daha istemiyosun sanırım? e yap bi test canım. madem kaza olmadı o zaman yoktur inşallah...
selmacım sağol canım,inşllah bakalım.
günlerdir ersinle konuşuyoruz. malum 2. çocugu istiyoruz,aralarında çok yaş farkı da olmasın istiyoruz. 2 yaş ideal gibi. daha uzun tutmayı ersın ıstemıyor maalesef. yılbasından sonra tekrar deneyelım 2 yas olsun aralasında,onuda 6-7 aylık yap komple gır calıs dıyo. aslında aklıma yatıyo ama bılmıyorum yıne de. 5 sene sonra tekrar başa donup uykusuz geceler de zor gıbı gelıyo. hazır alışmışken oda çıksın aradan dıyorum ama bakalım kısmet boyle şeyler...
valla şu 1 yadır şu çocukla hastaneden eve git gel ne çektiğimi bi allah bilir resemn inşallah bidaha tekrarlamaz buda yaşancakmış bazı şeylerede vesile oldu eşim evde olunca bi çok şeyi gördü ve bana karşı daha b, ilgil,i oldu kayınvalidemle bazı sorunlar vardı annesiyle oturup konuştu şimdi anneside bi iyi bi görseniz böyle bende şaşkınım bazı şeylere valla bi anlatsam şaşarsınız..Ebru hadi gözün aydın canım eşin iş başıda yapmış .İyi baksın kendine bitti diye salmasın aman çoçuk bakar gibi bak Ebru.
Burak-Zeynep maşallah.nica sağlıklı yaşlarınızı görelim inşallah.
Zeynep Ersin seni iyi gaza getirmiş canım.hadi hayırlısı diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?