2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çıktı canım hastaneden bugun işe gitti eşim bu arada ben geçen ay regli olmuştum bu ay daha olmadım bütün belirtiler var ama olamıyorum bi türlü korkmaya başladım yaa gerçi kaza felan yok ama ne bilim bide hamileymişim diyip duruyom valla..

zeynepcim hadi bakalım hakkınızda hayırlısı, allah gönlünüze göre verir inş......

Son düzenleme:
ebru sen daha istemiyosun sanırım? e yap bi test canım. madem kaza olmadı o zaman yoktur inşallah...
selmacım sağol canım,inşllah bakalım.
günlerdir ersinle konuşuyoruz. malum 2. çocugu istiyoruz,aralarında çok yaş farkı da olmasın istiyoruz. 2 yaş ideal gibi. daha uzun tutmayı ersın ıstemıyor maalesef. yılbasından sonra tekrar deneyelım 2 yas olsun aralasında,onuda 6-7 aylık yap komple gır calıs dıyo. aslında aklıma yatıyo ama bılmıyorum yıne de. 5 sene sonra tekrar başa donup uykusuz geceler de zor gıbı gelıyo. hazır alışmışken oda çıksın aradan dıyorum ama bakalım kısmet boyle şeyler...

Günaydın bu ne ya tarih saat nirde.

Bugün günlerden 22 aralık 2010 saat 09.52 :)

Ve ben kızımı özledimmmmm.ayy bir daha tatil falanda yok.

Durum Cuma gecesi ateşlendi.o gece götürmedim ama Cumartesi yine ateşi yükselince götürdüm Faranjit olmuş.(boğaz enfeksiyonu )Antibiyotik verdi peditus verdi.dr bakarken bende baktım kan oturmuş bademciklerine resmen.daha iyi şimdi.ama uyku yok tabii saat başı ağlayarak uyanıyor onuda anlıyorum canı yanıyor ya sabır çekip pış pışlıyorum ona karşı sonsuz sabır taşımam lazım ve uykusuzluk izin vermiyor buna neyse ilaçlarla düzelecek inşallah.

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar.

Burak-Naz sizede geçmiş olsun.daha tam anlamıyla kış gelmeden döküldük valla.

Fatoş sanada geçmiş olsun canım.Aras'a kim baktı o arada.ne çok aramıştır seni yavrum.

Serap (izmirli Berkin paşanın annesi) kız 2 gün rüyamda seni gördüm iyimisiniz.Bana turşu kurmaya gelecekmişsin .ayy yazık bayramdada yoruldu ama yine unutmamış geliyor diyorum :)

Zeynep-Özlem buluşma resimleride pek güzel valla iyi yapmışsınız.Özlem buluşmada resim çekmek pek akla gelmiyor dimi bende her buluşmadan sonra tüh az çektim diyorum.

valla iyi edersin zeynep yaş farkı olunca sen rahatlığa alışıyosun..zor geliyo uykusuzluk inanki..hem yaşları yakın olunca daha iyi anlaşırlar...iyi olur iyi...

zeynep resimlerden bi kaç tane atta bakalım..
didem hanımı merak ediyordum...
sonra kalanını gönderirsin...

valla istiyosanız bencede en iyisi alışmışken bu düzene aradan çıkması ama yine anne için çok zzor oluyo ben daha istemiyorum yaa ne bilim ilerde diyorum ama kısmet tabi ama şimdi hiç hazır değilim.ben uyku için şurup kullanmaya başladım zeynep sen hala devap ediyomusun yeni bi doktora gittim bayramdan önce adam resmen kızın edepsizlikden uyumuyo dedi day&night diye bi şurup verdi 1 hafta kullan eğer etki etmezse atarax verdi onu kullan 2 hafta sonra kontrole gel dedi yarın bi kontrole gidecem.uykuları biraz farketi şurupla ama öyle deliksiz uymuyo gene en sabaha karşı 4 gibi uyanıyo 7 ye kadar 50 sefer kalkıyo yeni düzxenimizde böyle...

ebru sen daha istemiyosun sanırım? e yap bi test canım. madem kaza olmadı o zaman yoktur inşallah...
selmacım sağol canım,inşllah bakalım.
günlerdir ersinle konuşuyoruz. malum 2. çocugu istiyoruz,aralarında çok yaş farkı da olmasın istiyoruz. 2 yaş ideal gibi. daha uzun tutmayı ersın ıstemıyor maalesef. yılbasından sonra tekrar deneyelım 2 yas olsun aralasında,onuda 6-7 aylık yap komple gır calıs dıyo. aslında aklıma yatıyo ama bılmıyorum yıne de. 5 sene sonra tekrar başa donup uykusuz geceler de zor gıbı gelıyo. hazır alışmışken oda çıksın aradan dıyorum ama bakalım kısmet boyle şeyler...

bu ne ya aynı şey 2 kere gelmiş...

ebru bende zytrec damla veriyorum ama pek kar etmiyo. yine kalkıyo en az 4-5 kere...
ben istiyorum kardeş ama 4-5 yaş olsun diyodum. bizimki yanaşmıyo ona. az olsun ki ilerde daha iyi anlaşsınlar diyo. aklıma da yatıyo ama bakalım...
burcu canım napıcan sabır çekip kalkıcaksın... sabır hapı falan yok mu yaaaa

Ebru hadi gözün aydın canım eşin iş başıda yapmış .İyi baksın kendine bitti diye salmasın aman çoçuk bakar gibi bak Ebru.

Burak-Zeynep maşallah.nica sağlıklı yaşlarınızı görelim inşallah.

Zeynep Ersin seni iyi gaza getirmiş canım.hadi hayırlısı diyelim.

Ebru hadi gözün aydın canım eşin iş başıda yapmış .İyi baksın kendine bitti diye salmasın aman çoçuk bakar gibi bak Ebru.

Burak-Zeynep maşallah.nica sağlıklı yaşlarınızı görelim inşallah.

Zeynep Ersin seni iyi gaza getirmiş canım.hadi hayırlısı diyelim.

bu ne ya aynı şey 2 kere gelmiş...

ebru bende zytrec damla veriyorum ama pek kar etmiyo. yine kalkıyo en az 4-5 kere...
ben istiyorum kardeş ama 4-5 yaş olsun diyodum. bizimki yanaşmıyo ona. az olsun ki ilerde daha iyi anlaşsınlar diyo. aklıma da yatıyo ama bakalım...
burcu canım napıcan sabır çekip kalkıcaksın... sabır hapı falan yok mu yaaaa

valla şu 1 yadır şu çocukla hastaneden eve git gel ne çektiğimi bi allah bilir resemn inşallah bidaha tekrarlamaz buda yaşancakmış bazı şeylerede vesile oldu eşim evde olunca bi çok şeyi gördü ve bana karşı daha b, ilgil,i oldu kayınvalidemle bazı sorunlar vardı annesiyle oturup konuştu şimdi anneside bi iyi bi görseniz böyle bende şaşkınım bazı şeylere valla bi anlatsam şaşarsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…