Kaçak çok gerçekten canım .Eskiden okumaya yetişemezdik 50 sayfa geçmiş birikirdi. Bebişler doğdu kimse kalmadı ya . Özledim eski günlerimizi
yazarımkızlar akşama şimdi kaçtım akupuntura gidiyorummm iyi akşamlarrr
bencede
herkes elini eteğini çekti burdan...
canım oyun grubunda şimdilik ben,özlem(zeynep6672) ve didem(dineva) var.valla bana burası iyi geliyo evde yanlız hissetmiyom kendimi sanki arkadaşlarımla muhabbet ediyomuşum gibi geliyo bana şu oyun gurubu kuralım diyosunuz yaa kim kim var zeynep belki bende katılırım ama uzak yerlere gelemem heralde..
meraklı turşucu seniBen Fatoşla Arası çok merak ettim ne oldu acaba ameliyat falan olacakmıki ???
Birde Özlemle Şükranın bebişleriyle ilgili son durum ne oldu acaba ???
Daha bir sürü şey var merak ettiğim . Ay çok meraklı gördüm kendimi
selam..
revnaya,ipek hanıma kmaşallah.daha ne olsun kızlar.bizde haftaya gidecegiz.zaten 9.ayımızıda bilmiyoruz.
komşuya gittim geldim.davetimi yaptım artık perşembe doluyum.neyse kızlarla az oynadım benim defnenin uyuyacagı yok bi bakayım dedim.
canım oyun grubunda şimdilik ben,özlem(zeynep6672) ve didem(dineva) var.
esra da katılıcak ama (voles)
yakın oturuyoruz hep. şişli-beşiktaş-kurtuluş civarları. sana da yakın katılabilirsin. uzak biri yok aramızda...
meraklı turşucu seni
ne etcen kız o kadar kişiye???selam..
revnaya,ipek hanıma kmaşallah.daha ne olsun kızlar.bizde haftaya gidecegiz.zaten 9.ayımızıda bilmiyoruz.
komşuya gittim geldim.davetimi yaptım artık perşembe doluyum.neyse kızlarla az oynadım benim defnenin uyuyacagı yok bi bakayım dedim.
tamam canım haberleşiriz bi dahakine. 4 aralıkta selda da genel bi buluşma var. ondan 1-2 hafta sonra yaparız heralde 2.oyun grubu buluşmasını.ben herzaman katılmak istiyorumda eşimden dolayı gelemiyodum ama onu ayartcam bu sefer haberim olsun buluştuğunuzda kısmet olursa bende katılırım..
hoşgeldin canım neyapcan okadar misafire planladınmmı bari?
eh hazır yarından yapacagım.poğaça hariç.
şimdi hem tatlı,hem tuzlu iki ayrı kurabiyle yapacagım.sonra muhallebi gibi bisküvili cevizli tatlım var çokta güzel olur onu edecegim.bide pogaca..
yetermikii kızlar.bide kekmi etsem??? toplam 4 çeşit.. ama ne bilem kektemi etsem.
eh hazır yarından yapacagım.poğaça hariç.
şimdi hem tatlı,hem tuzlu iki ayrı kurabiyle yapacagım.sonra muhallebi gibi bisküvili cevizli tatlım var çokta güzel olur onu edecegim.bide pogaca..
yetermikii kızlar.bide kekmi etsem??? toplam 4 çeşit.. ama ne bilem kektemi etsem.
kaloriferler yanmıyor.
ipek uyuyor. kayınvalidem alt katta. uyansın onu kayınvalideme bırakıp kapıcıyla kavga etmeye gidicem.
ersine de dedim senin bi iş hallettiğin yok illa hasta olmamızı bekliyosun. ben hallederim dedim. kız uyansın kapısına dayanıcam adamın. car car carlicam walla. sinirlerim tavan yapmış durumda.
kaloriferler yanmıyor.
ipek uyuyor. kayınvalidem alt katta. uyansın onu kayınvalideme bırakıp kapıcıyla kavga etmeye gidicem.
ersine de dedim senin bi iş hallettiğin yok illa hasta olmamızı bekliyosun. ben hallederim dedim. kız uyansın kapısına dayanıcam adamın. car car carlicam walla. sinirlerim tavan yapmış durumda.
2 çocukla 4 çeşit...
yeter bence öpsünlerde başlarına koysunlar.
bence kek yerine bide salata tarzı bişey yap yeter 2 çocukla daha ne olsun...
aynen yazeynepcim aslında bende muzdaribim.dedimya herkes çocugunu büyütmüş.kimi ünvst kimi lise.üşüme dertleri yok.kaloriferi yakarlar şimdi saat 5-6 gibi yakıyorlar o sönene kadar duruyo oda akşam 10 a kadar anca yanıyo tamam.dedim çocuklar üstü açık yatıyo zaten üşütecekler.yakınsana.e herkes sıcak dermişüstlerini başlarını açarlarmış sıcaktan yakmıyorlarmış.olurmu benim iki küçük çocugum var evin sıcak olması lağzım diyom çok sıcaga alıştırma diyorlar bende sinirlendim.sizle bilmiyorum en çocuk nasıl büyütülür dedim.kızdım.ama ne fayda yapmazlar gibi geliyo.
demiyo ebru.anacım sizin kalorferler hala yanmadımı aman be havalar serinledi sen parasını eriyosun daha neyi bekliyolar ne tuhaf yaa başka kimse bişey demiyomu ?
kaloriferler yanmıyor.
yetee yetee daha ne etçen iki çocukla yahuueh hazır yarından yapacagım.poğaça hariç.
ne öpmesi az bile geler bence onlara.yiyip içip gidiyorlar zaten.herkez ayrı bi tel.20 kişi olunca orta bi konuşma olmuyo.herkes yanandatiyle konuşuyo.sözde hoşgeldine geliyorlar ama evin sahibinin bi dakka ayakta kaldıgı yok
aman kalabalıkdanda bişey anlaşılmıyoki bende misafir severim ama hem evim küçük özellikle mutfağım kalabalık oldumu işler 2 katı zorlaşıyo hemde kafa dengi birileri olcak yapım edim yedirim çok hoşuma gider..geçenlerde doğum günleriyle ilgili topiklere bakıyodum millet ne pastalar ne börekler yapıyo yaa değişik değişik bi özendim sormayın ama nerde bende okadar beceri...
cnm sen kızların odasına bi ufo al üşürler kışınzeynepcim aslında bende muzdaribim.dedimya herkes çocugunu büyütmüş.kimi ünvst kimi lise.üşüme dertleri yok.kaloriferi yakarlar şimdi saat 5-6 gibi yakıyorlar o sönene kadar duruyo oda akşam 10 a kadar anca yanıyo tamam.dedim çocuklar üstü açık yatıyo zaten üşütecekler.yakınsana.e herkes sıcak dermişüstlerini başlarını açarlarmış sıcaktan yakmıyorlarmış.olurmu benim iki küçük çocugum var evin sıcak olması lağzım diyom çok sıcaga alıştırma diyorlar bende sinirlendim.sizle bilmiyorum en çocuk nasıl büyütülür dedim.kızdım.ama ne fayda yapmazlar gibi geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?