2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aman ne bileyim huylarını bilmem suylarını..

merkezi sistem saçmalığından bende çok şikayetçiyim bu haftada böle gitsin dayancam kapılarına bi de aylık alıyolar bi b.. yapıyo gibi..Ya sabah 5 te yaksana sen yaaa çocuğu olan var işe giden var sabahın ayazında.gün ışıyınca yaksan nolur.bebek dediğin kalkıyo işte körü.valla benim bile totom donuyo.zaten bütün gece sönük.kapıcının işine gelmiyo kesin sabah ezanı kalkıp yakmak damarıma bastınız duman gibiyim zaten

cnm sen kızların odasına bi ufo al üşürler kışın

zeynebin odasında klima var zaten soguk oldumu açıyorum zaten.defnenin odasındada ufo var.şimdi diyorlarki kış gelmedi o yüzden sık yakmıyoruz.kış gelsin pişersiniz valla öyle sıcak olur diyorlar ama beklemedeyiz işte..öyle bi yanmadı henüz..bizim kapıcı bide dairede kalmıyormuş yeni ögrendim.yakıp gidiyo işte ne kadar yanarsa..

ufo var bizde ama yazık günah onca para veriyoz ısınmaya bi de ufomu yakim yok isyan çıkarcam ya

kızlar ablam hamileye ya
2 li test için gitmişti bugün bebeğin eşi aşağıdaymış kötümü bu
usg doktoru öle demiş 31 yaşında hamileliğe geç kalmışsın diomuş gerizekalı millet 50 sinde doğuruyo ablamda yeni evliyim demiş gülüyomuş adam acaip oldu bu doktorlar he artık

Bencede yeter Ayşegül canım .Madem yiyip içip gidecekler çok yorma kendini ki zaten 4 çeşit yapmışsın . Onlar çoktan unutmuştur küçük çocukla iş yapmak misafir ağırlamak ne demek . Yaranamazsın yorulduğunla kalırsın boşuna yorulma yeter yaptıkların .Ne demişler misafir umduğunu değil bulduğunu yer:)

Zeynep sizin bu apartmandakiler bir acayip he . Senin çocuğun yada sen hasta olmuşsun kime ne tabi.Ne kadar düşüncesiz insan bunlar .Konuş sen yoksa eziyorlar insanı heryerde hakkını aramayınca

yok kız sadece erken dogum olabilir.benim arkadaş var defneden bi yaş büyük.onada doktor eşi aşagıda dikkat et erken dogum olabilir dedi.ama kadın zamanında dogurdu.
ya ben bu aptallara kızıyorum.31 mi çokmuş.yuhhh..eskilerde kalmış bu adamın kafası..

doğru diyon kız.sanki bana puan vereceklerde.

ay özlem sizdede mi...
o kapıcının ben taaa... neyse ağzımı bozmayayım!
sabahtan yakması lazım tabi. bizimki anca akşam 6 dan gece 10-11 kadar yakıyor. ersine dıyorum usuyoruz diye,kendi iş yerinde sıcakta ya yok hava daha oyle cok soguk degıl dıyo bana.
şu kız bı uyansın da şenlik war bizim apartmanda!!!
canım benımkıde bı ara aşşağıdaydı. sonra kendı kendıne duzeldı. 36.haftaya kadar duzelebılıyor. yalnız cok egılıp kalkmasın,çok kendını zorlamasın. kanaması olursa da hemen dr.a gitsin.
o doktora da pes yani... eşşeğe altın semer vurmuşlar ama hala eşşek işte...
konuşucam tugbacım şu kız hele bi kalksın.
yatıcağı tuttu...

şimdi baktım petekler ılımaya başlamış.ahh aha ama benim koca izinli oluncadaaynısını yaptılar yakmadılarda benim adam biliyo da.kime ne diyecek.bide yeniyiz hiç sesimiz çıkmıyo.geçen defneyi uyutmaya çalışıyorum yukardıki eş..şk. matkapla iş yapıyo.saat aşamın 8.30 u.ya kız tam dalıyo matkap çalışıp bi sıçrıyo.ya delirdim.adamda duyuyo.ama çıkıp demedi.matkap işi bitene kadar dalamdı çocuk.bazılara apatmanda nasıl yaşanır bilmiyo ..gerçekten bilmiyo...

kızlar biz buluşmaya gelemiyoruz haftsonu bursaya gidicez gezmeye cok özledim bursayı patlayana kadar yemek yicem börek yicem pasta yicem kilo umrum diil

haber ver zeynep durumu:
bizim adam kızıyo sen karışma diyo halletcek sözde evde kazakla oturuyooz ya böle bişe vamı
yok anacım bizde gece bile yakmıyolar kafayı yicem

ya arkadaslar bu ısıtma işi dış ortam sıcaklıgına göre ayarlanır dış ortam - atıyorum mesela 12 derecenin altına düşerse kaloriferler yanmaya başlar. bu değeri yönetimin ayarlarmıs olması lazım. ev içi sıcaklıgını da sabit tutarak ısıtma sağlanır mesela ev işi sabit 21 derece olur ..

hadi bakalım kış soğuklar gelince görüceniz

hım zaten her geldiğinde söle kanaman olursa hemen gel demişler

düzeliyosa iyi benim eşi aşağıda deildi ama ben 20 gün önce doğum yaptım inş. düzelir.
evet bazıları okuyo ama kitabın kabını sadece

aha kalktı
ben gardımı alıp kapıcının kapısına dayanmaya gidiyorum
haydi bismillah!!!
hadi diline dimağına guvvat bacım

bizde aynı dertten muzdaribiz anacım..
bizmkide hala yanmıyo..
akşam saati yakıyolar...
oda çok yakıyolar cehenneme dönüyo ev..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…