et cnm et bu havada yanmazmı kalorifer cepini ısıtıyo galiba ********
yetee yetee daha ne etçen iki çocukla yahuu
ay kızlar siteyi anca çözüyorum gözüme çok karşık geldi ya zaten tastamam oturamadım başına
ne öpmesi az bile geler bence onlara.yiyip içip gidiyorlar zaten.herkez ayrı bi tel.20 kişi olunca orta bi konuşma olmuyo.herkes yanandatiyle konuşuyo.sözde hoşgeldine geliyorlar ama evin sahibinin bi dakka ayakta kaldıgı yok
aman kalabalıkdanda bişey anlaşılmıyoki bende misafir severim ama hem evim küçük özellikle mutfağım kalabalık oldumu işler 2 katı zorlaşıyo hemde kafa dengi birileri olcak yapım edim yedirim çok hoşuma gider..geçenlerde doğum günleriyle ilgili topiklere bakıyodum millet ne pastalar ne börekler yapıyo yaa değişik değişik bi özendim sormayın ama nerde bende okadar beceri...
ebru bende çok severim misafiri.burda hiç kafama göre kimse yok herkesin eşinin emekliligi gelmiş nerdeyse.öyle düşün işte.8 katlı binada bi benim veletler minicik.pek görüşecegim kimse yok.sanırım ben lojman dışına baksam iyi olacak arkadaş olarak.çeşitte bilirim.yeni şeylerde ögrenmeyi ama iki veletle zor oluyo ya.abi bide ben yiyorum iyice sinir oluyorum bi aralar hiç yapmadım kilo alıyorum diye ama çocuklar büyüdükçe yapıloy.atıştıracak bişeyler veriyorsun eline(
canım katılıyorum sana 20 kişi geliyosa elleride boş gelmemeleri gerek aslında buda içgüzarlık yani kadın yeni gelmiş hem küçük çocukları var herkes bi anda gelicekmiş benböle şeyleri çok sıkıntı yaparım bide kimseyi tanımıyosamne öpmesi az bile geler bence onlara.yiyip içip gidiyorlar zaten.herkez ayrı bi tel.20 kişi olunca orta bi konuşma olmuyo.herkes yanandatiyle konuşuyo.sözde hoşgeldine geliyorlar ama evin sahibinin bi dakka ayakta kaldıgı yok
aman kalabalıkdanda bişey anlaşılmıyoki bende misafir severim ama hem evim küçük özellikle mutfağım kalabalık oldumu işler 2 katı zorlaşıyo hemde kafa dengi birileri olcak yapım edim yedirim çok hoşuma gider..geçenlerde doğum günleriyle ilgili topiklere bakıyodum millet ne pastalar ne börekler yapıyo yaa değişik değişik bi özendim sormayın ama nerde bende okadar beceri...
cnm sen kızların odasına bi ufo al üşürler kışın
canım katılıyorum sana 20 kişi geliyosa elleride boş gelmemeleri gerek aslında buda içgüzarlık yani kadın yeni gelmiş hem küçük çocukları var herkes bi anda gelicekmiş benböle şeyleri çok sıkıntı yaparım bide kimseyi tanımıyosam
yok yok aman aman benim kimseden bişey bekledigim yok.menun göndereyimde aman istemem sağolsunlar:))
kızlar ablam hamileye ya
2 li test için gitmişti bugün bebeğin eşi aşağıdaymış kötümü bu
usg doktoru öle demiş 31 yaşında hamileliğe geç kalmışsın diomuş gerizekalı millet 50 sinde doğuruyo ablamda yeni evliyim demiş gülüyomuş adam acaip oldu bu doktorlar he artık
Bencede yeter Ayşegül canım .Madem yiyip içip gidecekler çok yorma kendini ki zaten 4 çeşit yapmışsın . Onlar çoktan unutmuştur küçük çocukla iş yapmak misafir ağırlamak ne demek . Yaranamazsın yorulduğunla kalırsın boşuna yorulma yeter yaptıkların .Ne demişler misafir umduğunu değil bulduğunu yer:)
Zeynep sizin bu apartmandakiler bir acayip he . Senin çocuğun yada sen hasta olmuşsun kime ne tabi.Ne kadar düşüncesiz insan bunlar .Konuş sen yoksa eziyorlar insanı heryerde hakkını aramayınca
ay özlem sizdede mi...merkezi sistem saçmalığından bende çok şikayetçiyim bu haftada böle gitsin dayancam kapılarına bi de aylık alıyolar bi b.. yapıyo gibi..Ya sabah 5 te yaksana sen yaaa çocuğu olan var işe giden var sabahın ayazında.gün ışıyınca yaksan nolur.bebek dediğin kalkıyo işte körü.valla benim bile totom donuyo.zaten bütün gece sönük.kapıcının işine gelmiyo kesin sabah ezanı kalkıp yakmak damarıma bastınız duman gibiyim zaten
canım benımkıde bı ara aşşağıdaydı. sonra kendı kendıne duzeldı. 36.haftaya kadar duzelebılıyor. yalnız cok egılıp kalkmasın,çok kendını zorlamasın. kanaması olursa da hemen dr.a gitsin.kızlar ablam hamileye ya
2 li test için gitmişti bugün bebeğin eşi aşağıdaymış kötümü bu
usg doktoru öle demiş 31 yaşında hamileliğe geç kalmışsın diomuş gerizekalı millet 50 sinde doğuruyo ablamda yeni evliyim demiş gülüyomuş adam acaip oldu bu doktorlar he artık
konuşucam tugbacım şu kız hele bi kalksın.Bencede yeter Ayşegül canım .Madem yiyip içip gidecekler çok yorma kendini ki zaten 4 çeşit yapmışsın . Onlar çoktan unutmuştur küçük çocukla iş yapmak misafir ağırlamak ne demek . Yaranamazsın yorulduğunla kalırsın boşuna yorulma yeter yaptıkların .Ne demişler misafir umduğunu değil bulduğunu yer:)
Zeynep sizin bu apartmandakiler bir acayip he . Senin çocuğun yada sen hasta olmuşsun kime ne tabi.Ne kadar düşüncesiz insan bunlar .Konuş sen yoksa eziyorlar insanı heryerde hakkını aramayınca
hadi bakalım kış soğuklar gelince görücenizzeynebin odasında klima var zaten soguk oldumu açıyorum zaten.defnenin odasındada ufo var.şimdi diyorlarki kış gelmedi o yüzden sık yakmıyoruz.kış gelsin pişersiniz valla öyle sıcak olur diyorlar ama beklemedeyiz işte..öyle bi yanmadı henüz..bizim kapıcı bide dairede kalmıyormuş yeni ögrendim.yakıp gidiyo işte ne kadar yanarsa..
hım zaten her geldiğinde söle kanaman olursa hemen gel demişleryok kız sadece erken dogum olabilir.benim arkadaş var defneden bi yaş büyük.onada doktor eşi aşagıda dikkat et erken dogum olabilir dedi.ama kadın zamanında dogurdu.
ya ben bu aptallara kızıyorum.31 mi çokmuş.yuhhh..eskilerde kalmış bu adamın kafası..
düzeliyosa iyi benim eşi aşağıda deildi ama ben 20 gün önce doğum yaptım inş. düzelir.ay özlem sizdede mi...
o kapıcının ben taaa... neyse ağzımı bozmayayım!
sabahtan yakması lazım tabi. bizimki anca akşam 6 dan gece 10-11 kadar yakıyor. ersine dıyorum usuyoruz diye,kendi iş yerinde sıcakta ya yok hava daha oyle cok soguk degıl dıyo bana.
şu kız bı uyansın da şenlik war bizim apartmanda!!!
canım benımkıde bı ara aşşağıdaydı. sonra kendı kendıne duzeldı. 36.haftaya kadar duzelebılıyor. yalnız cok egılıp kalkmasın,çok kendını zorlamasın. kanaması olursa da hemen dr.a gitsin.
o doktora da pes yani... eşşeğe altın semer vurmuşlar ama hala eşşek işte...
konuşucam tugbacım şu kız hele bi kalksın.
yatıcağı tuttu...
hadi diline dimağına guvvat bacımaha kalktı
ben gardımı alıp kapıcının kapısına dayanmaya gidiyorum
haydi bismillah!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?