geldim kızlar.
gittim evde yok.
cepten aradım açmıyor adam.
neyse döndüm geldim eve bu aradı bu seferde. açtım dedim hayırdır mustafa abi nerelerdesin? dedi işim var binada değilim. biliyorum dedim kapını çaldım yoktun. hayırdır dedi. dedim dışarda hava sıcak heralde,neden hala yanmıyor kaloriferler? "e dün akşam yaktım ya" demez mi... o anda benim film koptu. dalgamı geçiyosun dedim benle yaaa,dün akşam diyosun kendi ağzınla. bak dedim evde bebek var hasta (blöf yapıyorum) alt katta yağız hasta (bu gerçek) benim boğazlarım ağrımaya başladı (maalesef bu da gerçek). ne bekliyosunuz daha aralık ayına geldik neredeyse dedim. bana demez mi bu havada yanmaz baca çekmez. dedim siz insanları saf mı bellediniz? kara kış mı olacak illa kar mı yağacak,ne demek baca çekmez ya. kızın hastane faturalarını saklıyorum az kaldı size ödeticem aidattan düşücem zaten yakmıyosunuz bari işe yarasın para dedim. diyo hala baca çekmez bu havada. bak dedim mustafa abi yarın gider bi tesisatçı bulur getiririm sorarım baca çekermi çekmezmi. eğer çeker derse asıl o zaman sen benden çekersin şakam yok benim,çocuğum hasta diyorum sana dedim. tamam sor bakalım dedi kapadı. ersini aradım anlattım. tamam sen daha muhattap olma ben halletcem diyo. ama yok benim adama güvenim yok. mıy mıy konuşur o,bu adam tatlı dilden anlamıyo belli. ben yarın öbür gün bi adam bulup sorayım ne demek bu havada baca çekmez. illa don mu olacak dışarda ısınmamız için? yok öyle...