2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

biz mustakil evde yaşıyoruz ama
maşallah komşular gece 12 de bile tak tak iş yapıyolar insanı elirtmeye çalışıyolar
bazıları birbirini boşuna vurmuyo he

çocuklar yatınca fırsat bu fırsat diyip bende yattım cicişler...
napyım valla enerji depolamam lazım...

kızlar ben çıkıyorum.defne uyumuşken iş yapayım.çarşamba .perşembe yokum.inşallah cumaya görüşürüz.hadi öptüm.kalın sağlıcakla:))))

çocuklar yatınca fırsat bu fırsat diyip bende yattım cicişler...
napyım valla enerji depolamam lazım...
ay iyi etmişin kız hiç kaçamak vaktim yok hep doluyum çalışmak güzelde hiçbişiye vaktim olmuyo

kızlar ben çıkıyorum.defne uyumuşken iş yapayım.çarşamba .perşembe yokum.inşallah cumaya görüşürüz.hadi öptüm.kalın sağlıcakla:))))
güle güle cnm kib

geldim kızlar.
gittim evde yok.
cepten aradım açmıyor adam.
neyse döndüm geldim eve bu aradı bu seferde. açtım dedim hayırdır mustafa abi nerelerdesin? dedi işim var binada değilim. biliyorum dedim kapını çaldım yoktun. hayırdır dedi. dedim dışarda hava sıcak heralde,neden hala yanmıyor kaloriferler? "e dün akşam yaktım ya" demez mi... o anda benim film koptu. dalgamı geçiyosun dedim benle yaaa,dün akşam diyosun kendi ağzınla. bak dedim evde bebek var hasta (blöf yapıyorum) alt katta yağız hasta (bu gerçek) benim boğazlarım ağrımaya başladı (maalesef bu da gerçek). ne bekliyosunuz daha aralık ayına geldik neredeyse dedim. bana demez mi bu havada yanmaz baca çekmez. dedim siz insanları saf mı bellediniz? kara kış mı olacak illa kar mı yağacak,ne demek baca çekmez ya. kızın hastane faturalarını saklıyorum az kaldı size ödeticem aidattan düşücem zaten yakmıyosunuz bari işe yarasın para dedim. diyo hala baca çekmez bu havada. bak dedim mustafa abi yarın gider bi tesisatçı bulur getiririm sorarım baca çekermi çekmezmi. eğer çeker derse asıl o zaman sen benden çekersin şakam yok benim,çocuğum hasta diyorum sana dedim. tamam sor bakalım dedi kapadı. ersini aradım anlattım. tamam sen daha muhattap olma ben halletcem diyo. ama yok benim adama güvenim yok. mıy mıy konuşur o,bu adam tatlı dilden anlamıyo belli. ben yarın öbür gün bi adam bulup sorayım ne demek bu havada baca çekmez. illa don mu olacak dışarda ısınmamız için? yok öyle...

aa dün akşam yaktım ne demek yahu delimi ne...
haftada bigün yakacak heralde pazartesileri oda..
valla peşini bırakma zeynep..
kocalar halletmez benmkinden bilirim...

Merhaba arkadaşlar...Uzun zamandır giremiyorum. İşler yoğun değil aslında ama bilgisayar bana pek kalmıyo ofiste. Ama artık bilgisayarı okula götüreceğim rahat rahat yazarım artık. GÜn içinde okuyabiliyorum ama yazamıyorum size. Oyun grubunuza ben de katılmak isterim.Kabul ederseniz tabi...Nerde buluşuyorsunuz? neler yapıyosunuz..

Son düzenleme:
havvacım tabiki katılabilirsin. henüz neler yapacağımızı planlamadık. ben yavaş yavaş araştıracağım. 2 haftada bir toplanıp 2 saat cocukları oynatacağız. yeri gelicek bizde oynicaz şarkılar söylicez falan işte. sosyalleşsinler, paylaşmayı oynamayı ogresinler diye. 4 aralıkta seldada toplanıyoruz ama bu oturma toplantısı. oyun günü bir aksilik olmaz ise 18 aralık olacak herhalde.

Ne kadar uzak kaldım herşeyden..Yiğit Alple uğraşıyorum kızlar geçmedi bir türlü öksürüğü.. 2 haftadır devam ediyor.. bugün sağlık ocağına götürdüm.. hiç kilo almamış yine sadece 8 kilo. 2 cm uzamış boyu 72 cm olmuş.. doktor normal diyor ama benim için hiç öyledeğil.. neden kilo almıyor.. çok fazla hareketli ondan mı acaba.. ne yapacağımı şaşırdım artık.. çok üzülüyorum..

Öff neyse karaları bağlamayım yine..Umarım herkes iyidir..
heyecanla 4 aralığı bekliyorum.. hepinizi seviyorum.. öpüyorum.. unutmadan..
Havvacım öğretmenler günün kutlu olsun canım..

aynen öyle.
benim adam gider gene güzel güzel konuşur.
anlamıyor,hiç gerek yok.

geçmişe baktım biraz ucundan..sonuna kadar uğraş kız,hakkaten saf sanıyolar insanı..ah oraya benim koca gelcek o kapıcıya iki laf akşama yanar kaloriferler...bu apartman işleri çok zor ya..ben de yöneticiyim apt da 3 kişiyiz 2 kuruş aidatı zor topluyorum eşim gitti bi sefer sabahına ödemeler yapıldı...adam işi gereği ikna uzmanı e biraz da az sonra dalacak bir ifadeye girince....

havvacım,öğretmenler günün kutlu olsun canım
yeni nesile kendi adına tek birşey de öğretebilsen hayata dair mesela saygı (çok zor biliyorum şimdiki gençlik gitmiş bana göre) ne hayır işlersin biliyor musun...
ben çok üzülüyorum bu gençlerin haline...o kadar az ki saygılı evlatlar...neyse...

yanlış hatırlamıyorsam bulbul de eğitimciydi,senin de öğretmenler günün kutlu olsun canım...

günaydın kızlar...
bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu mutlu olsun... başımızdan eksik olmayın

dün gece güzel bir uyku çektik.
bugün pek işim de yok,ipek izin verirse buralardayım...

bende gün aydın dememişim herkese günaydın HAVVA ÖZLEM GÜLŞAH öğretmenler gününüz kutlu olsun
zeynep peşini bırakma valla çocuk bütün kış lahana gibi dolaşacak değil ya bizim o yönden çok iyi sabah 5 te yakıyorlar mis gibi sıcak eve kalkıyor çocuklar akşamda 11 den önce kapatmıyorlar sırf bu yüzden bile bu evden taşınmayabilirim üstelikte 130 tl aidat veriyoruz ben evde kısa kollu ile dolaşıyorum 18 aralık oyun grubu buluşmasını bizim evdede yapabiliriz arkadaşlar

akşam facede zeynepin yüklediği resimlere baktım güzel çekmiş vesselam ama biz akıl edip onun bücürlerle resmini hiç çekmemişiz

Günaydın kızlar ... Tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun hepinizi öpüyorum...

Işler çok yoğun hiç birşeye yetişemiyorum sizden mahrum kalıyorum çok üzülüyorum lütfen unuttuğumu zannetmeyin arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…