2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

olabilir canım bana uyar. bizim kaloriferler iyice bi yanana kadar sizi davet edemiyorum
akşam facede zeynepin yüklediği resimlere baktım güzel çekmiş vesselam ama biz akıl edip onun bücürlerle resmini hiç çekmemişiz
bi dahakine çekeriz didemcim olsun
günaydın canım hoşgeldin. binbir surat çınar nasıl :)

sevgili kayınvalideğim kahvaltıya çağırdı sıcak poğaça almış gelirken...
kahv6 dan sonra geleceğim beni özleyin anacığım :)

iyi yapmışssın cnm iyi konuşmussun
ama kalın kafaya girmiyosa kafayı kırmak gerek adamın :)

geçmiş olsun cnm yiğite

özlmecim sen nasıl oldun cnm ben seninhaberini okumadım hiç arada girip çıkıyorumda

olabilir canım bana uyar. bizim kaloriferler iyice bi yanana kadar sizi davet edemiyorum

bi dahakine çekeriz didemcim olsun

günaydın canım hoşgeldin. binbir surat çınar nasıl :)

HOşbulduk hayatım Çınar yaramazlık peşinde gittikçe daha yaramaz oluyor ve çok inatçı asi bir çocuk nasıl değiştiricem bu çocuğun huyunu bende bilmiyorum ama genel olarak iyi benim yaramaz olum ...

Sağol canım ben gecen hafta cumartesi düşük yaptım zaten doktorum kendi kendine düşecek bu anormal bır gebelik demişti ve cumartesi agrılar ile düşük yaptım 1 hafta sürdü kanamam ve ağrılarım şuan beta değerim 16 ya düştü yani sıfırlandı ve bırdaha operasyon geçirmeme gerek kalmamış...

günaydın arkadaşlar TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN İYİKİ VARSINIZZ
ZEYNEP BU ISINMA İŞİ BÜYÜK PROBLEM GERÇEKTENDE ANLAYIŞI KIT GALİBA SALAK HERİF YAAA
SELDACIM ÇOK HAREKETLİLER KİLO ALMAMASI NORMAL TAKMA ÇOK KAFANA
BERRİN BURSAYA GELİYOSAN GÖRÜŞELİM DİYCEM AMA MÜSAİT OLMAZSIN MUHTEMELEN Bİ DAHAKİNE ARTIKK
BİZDE OYUN GRUBU KURALIM BURSALI KIZLAR ZEYNEPTEN BİLGİ ALIRIZ BİZDE YARDIMCI OLURMUSUN ZEYNEPCİM

canım ya çok geçmiş olsun hep aklımdaydın naptı bu kız deyip durdum
Allah bidaha yaşatmasın inş. kendine çok dikkat et cnm

günaydın cnm
bursa lılar toplanmıyor ki oyun gurubu kuralım

Didem bacım akupuntur nasıl gidiyor bende akşam kontrole gittim 1700 gr vermişim aldım sanmıştım bayramda gitmiş şükür kızlar bide bişey daha diycem yeşil çayın içine bir tutam kekik atınca yağ yakımını hızlandırıyormuş belki içen olur paylaşayım dedim ama ben tereddütlüyüm süte geçermi acaba yeşil çay

bacım ben sıkıldım bıraktım 3 haftadır gitmiyorum bide benim çok kötü bir huyum var utanıyorum ama gece yatarken kulaklıkla yatıyorum radyo dinlemeden uyayamıyorum ama illaki haber kanalı olcak iğnelerlede zor oluyor o yüzden bıraktım açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…