olabilir canım bana uyar. bizim kaloriferler iyice bi yanana kadar sizi davet edemiyorumbende gün aydın dememişim herkese günaydın HAVVA ÖZLEM GÜLŞAH öğretmenler gününüz kutlu olsun
zeynep peşini bırakma valla çocuk bütün kış lahana gibi dolaşacak değil ya bizim o yönden çok iyi sabah 5 te yakıyorlar mis gibi sıcak eve kalkıyor çocuklar akşamda 11 den önce kapatmıyorlar sırf bu yüzden bile bu evden taşınmayabilirim üstelikte 130 tl aidat veriyoruz ben evde kısa kollu ile dolaşıyorum 18 aralık oyun grubu buluşmasını bizim evdede yapabiliriz arkadaşlar
bi dahakine çekeriz didemcim olsunakşam facede zeynepin yüklediği resimlere baktım güzel çekmiş vesselam ama biz akıl edip onun bücürlerle resmini hiç çekmemişiz
günaydın canım hoşgeldin. binbir surat çınar nasıl :)Günaydın kızlar ... Tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun hepinizi öpüyorum...
Işler çok yoğun hiç birşeye yetişemiyorum sizden mahrum kalıyorum çok üzülüyorum lütfen unuttuğumu zannetmeyin arkadaşlar
sevgili kayınvalideğim kahvaltıya çağırdı sıcak poğaça almış gelirken...
kahv6 dan sonra geleceğim beni özleyin anacığım :)
iyi yapmışssın cnm iyi konuşmussungeldim kızlar.
gittim evde yok.
cepten aradım açmıyor adam.
neyse döndüm geldim eve bu aradı bu seferde. açtım dedim hayırdır mustafa abi nerelerdesin? dedi işim var binada değilim. biliyorum dedim kapını çaldım yoktun. hayırdır dedi. dedim dışarda hava sıcak heralde,neden hala yanmıyor kaloriferler? "e dün akşam yaktım ya" demez mi... o anda benim film koptu. dalgamı geçiyosun dedim benle yaaa,dün akşam diyosun kendi ağzınla. bak dedim evde bebek var hasta (blöf yapıyorum) alt katta yağız hasta (bu gerçek) benim boğazlarım ağrımaya başladı (maalesef bu da gerçek). ne bekliyosunuz daha aralık ayına geldik neredeyse dedim. bana demez mi bu havada yanmaz baca çekmez. dedim siz insanları saf mı bellediniz? kara kış mı olacak illa kar mı yağacak,ne demek baca çekmez ya. kızın hastane faturalarını saklıyorum az kaldı size ödeticem aidattan düşücem zaten yakmıyosunuz bari işe yarasın para dedim. diyo hala baca çekmez bu havada. bak dedim mustafa abi yarın gider bi tesisatçı bulur getiririm sorarım baca çekermi çekmezmi. eğer çeker derse asıl o zaman sen benden çekersin şakam yok benim,çocuğum hasta diyorum sana dedim. tamam sor bakalım dedi kapadı. ersini aradım anlattım. tamam sen daha muhattap olma ben halletcem diyo. ama yok benim adama güvenim yok. mıy mıy konuşur o,bu adam tatlı dilden anlamıyo belli. ben yarın öbür gün bi adam bulup sorayım ne demek bu havada baca çekmez. illa don mu olacak dışarda ısınmamız için? yok öyle...
geçmiş olsun cnm yiğiteNe kadar uzak kaldım herşeyden..Yiğit Alple uğraşıyorum kızlar geçmedi bir türlü öksürüğü.. 2 haftadır devam ediyor.. bugün sağlık ocağına götürdüm.. hiç kilo almamış yinesadece 8 kilo. 2 cm uzamış boyu 72 cm olmuş.. doktor normal diyor ama benim için hiç öyledeğil.. neden kilo almıyor.. çok fazla hareketli ondan mı acaba.. ne yapacağımı şaşırdım artık.. çok üzülüyorum..
Öff neyse karaları bağlamayım yine..Umarım herkes iyidir..
heyecanla 4 aralığı bekliyorum.. hepinizi seviyorum.. öpüyorum.. unutmadan..
Havvacım öğretmenler günün kutlu olsun canım..
özlmecim sen nasıl oldun cnm ben seninhaberini okumadım hiç arada girip çıkıyorumdaGünaydın kızlar ... Tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun hepinizi öpüyorum...
Işler çok yoğun hiç birşeye yetişemiyorum sizden mahrum kalıyorum çok üzülüyorum lütfen unuttuğumu zannetmeyin arkadaşlar
oh mis gibi hadi afiyet olsunsevgili kayınvalideğim kahvaltıya çağırdı sıcak poğaça almış gelirken...
olabilir canım bana uyar. bizim kaloriferler iyice bi yanana kadar sizi davet edemiyorum
bi dahakine çekeriz didemcim olsun
günaydın canım hoşgeldin. binbir surat çınar nasıl :)
sevgili kayınvalideğim kahvaltıya çağırdı sıcak poğaça almış gelirken...
iyi yapmışssın cnm iyi konuşmussun
ama kalın kafaya girmiyosa kafayı kırmak gerek adamın :)
geçmiş olsun cnm yiğite
özlmecim sen nasıl oldun cnm ben seninhaberini okumadım hiç arada girip çıkıyorumda
Sağol canım ben gecen hafta cumartesi düşük yaptım zaten doktorum kendi kendine düşecek bu anormal bır gebelik demişti ve cumartesi agrılar ile düşük yaptım 1 hafta sürdü kanamam ve ağrılarım şuan beta değerim 16 ya düştü yani sıfırlandı ve bırdaha operasyon geçirmeme gerek kalmamış...
günaydın cnmgünaydın arkadaşlar TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN İYİKİ VARSINIZZ
ZEYNEP BU ISINMA İŞİ BÜYÜK PROBLEM GERÇEKTENDE ANLAYIŞI KIT GALİBA SALAK HERİF YAAA
SELDACIM ÇOK HAREKETLİLER KİLO ALMAMASI NORMAL TAKMA ÇOK KAFANA
BERRİN BURSAYA GELİYOSAN GÖRÜŞELİM DİYCEM AMA MÜSAİT OLMAZSIN MUHTEMELEN Bİ DAHAKİNE ARTIKK
BİZDE OYUN GRUBU KURALIM BURSALI KIZLAR ZEYNEPTEN BİLGİ ALIRIZ BİZDE YARDIMCI OLURMUSUN ZEYNEPCİM
günaydın cnm
bursa lılar toplanmıyor ki oyun gurubu kuralım
Didem bacım akupuntur nasıl gidiyor bende akşam kontrole gittim 1700 gr vermişim aldım sanmıştım bayramda gitmiş şükür kızlar bide bişey daha diycem yeşil çayın içine bir tutam kekik atınca yağ yakımını hızlandırıyormuş belki içen olur paylaşayım dedim ama ben tereddütlüyüm süte geçermi acaba yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?