2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese....

öğretmenlerimizin öğretmenler günü ktlu olsun...

özlem geçmiş olsun canım..bende merak ediyordum açıkcası noldu acaba diye...hayırlısı olsun...

kız niye toplanamıyorsunuz

kısmet olmuyo didemcim esma ben müsait oluyoruz ama herkesin işi oluyo genelde olmadı gitti ama ben bu işe el atıcam bakayım

olsun sonra başlarsın yine ben alıştım iğnelere yokmuş gibi geliyor valla

kahvaltımızı yapıp gelelim...

afiyet olsun kuşummm

günaydın kızlar,

didemcim olur uyar banada istersen sana geliriz. şu etapta evi müsait sen ve ben varız sanırım oyun gurubu için. Hava güzel olduğundada parka götürürüz kuzuları.

:86:

günaydın kızlar,

didemcim olur uyar banada istersen sana geliriz. şu etapta evi müsait sen ve ben varız sanırım oyun gurubu için. Hava güzel olduğundada parka götürürüz kuzuları.

:86:
olur bana uyar o zman duyuruyorum arkadaşlar
18 ARALIK İSTANBUL OYUN GRUBU BULUŞMASI BİZİM EVDE KATILMAK İSTEYENLERİ BEKLERİZ

kızlar gunaydın herkese herkesın gecmıs bayramı mubarek olsun valla anca yazabılıyorum kayserıden yenı geldık ıs yapcam sımdı ama hıc canım ıstemıyo yaaa

kızlar Doruk'un en sevdiği yemek kereviz yaaaa vejeteryanmı olacak oğlum benim gibi acaba.... tatlıda sevmiyor sıpa.... ama onun icin yaptıklarımı değilde daha cok bizim icin yaptığım yemekleri begeniyor. az tuz koyuyorum belki ondan. ama kerevize bayılıyor yaaaaa

bızımkıde aynı ozlem bızım yemeklere bayılıyor mehmette tatlı yemıyor hıc verınce oguruyor

kız niye toplanamıyorsunuz

Esmacım haklısın ama bu işe bi çözüm bulmamız lasımmm

serapla ikimiz hep musaitiz en son hamileyken görüşmüştük birlikte okadar
kimse bi musait olamıyor

günaydın herkese....

öğretmenlerimizin öğretmenler günü ktlu olsun...

özlem geçmiş olsun canım..bende merak ediyordum açıkcası noldu acaba diye...hayırlısı olsun...
günaydın sibel bacı kahvaltınız afiyet ola

bak bak kereviz seven erkek genelde sevmez erkekler :)

kızlar ben kacıyorum gecmısı anca okudum mehmet uyurken ıslerımı yapıyım sonra hepsı kalıyor hepınızı optum

günaydın kızlar öğretmenlerimizin günü kutlu olsun bu ülkede bu şartlarla öğretmenlik yaptıkları için onları kutluyorum
serapcım biz cmst izmite annemlere gecicez pazar günü ipeği annemlerde bırakıp gelicem ben bursaya. gecen bayramda ugramadık diye kırılan büyüklerimiz vardı onları ziyaret edicez. çok büyük ihtimalle ben uygun olamıcam ama tasınırken de sizle vedalamamıştık içimde kaldı o yüzden havalar ısınsın ipekle beraber gelip hep beraber görüşelim çok isterim. hem orda secil var. limonla meltemsahin var daha önce buluşmaya gelmediler ikisi ama belki bundan sonra gelirler ayarlasanıza bişiler

bir de sunu sorıyım kek irmik tatlısı falan okudum bunları nasıl yapıyorsunuz
serap sen yara merhemi yapıyormussun sunun tarifini yazar mısın balmumu almıs bir arkadas gecmiste okudum ama fazla geri gidemedim malum ipekten..

Günaydın...

Havva-Gülşah-Özlem
öğretemenler gününün kutlu olsun.

Özlemciğim çok geçmiş olsun.iyikide kanama ile düşük olmuş kürtaj olsan daha bi etkilenirdin.

Serap canım 1700 gr ne kadar zamanda gitmiş 1 aymı ?ayy ben halen düşünme aşamasındayım kilo vermek istiyorum bende . sana maşallah canım .

BU merkezi sistem bencede çok saçma veririm parasını ısınırım , evde yokkende kapatır çıkarım.kimisi daha uygun diyor ama bence merkezi sistemle paranla üşüyorsun.

iPEK VE REVNA YADA MAŞALLAH

Bende Pazartesi akşamı Duru ya kek yaptım ama hiç beğenmedim 1 dilim kahvaltıda verdim gerisi çöpe attım.tadı garip oldu ya un helvası gibi oldu piştimi çiğmi anlamadımda.Serap tarif versin birde ona göre yapayım.
Serap aklıma gelmişken yesil çay süte geçsin hiç birşey olmaz ki bitki ne olacak ki artık tüm gün sütte içmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…