2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Berrin gelemiyormuşun buluşmaya kısmet birdahaki sefere inşallah.senin burada arkaba eş dost varmı.birşeye ihtiyacın olursa ben sana yakınım sakın çekinme olurmu.

dün serapla konuştuk ona anlatınca sanki burdada yazmışım gibi düşündüm.
suat somon almıştı 1 hafata oldu bende buzluğa atmıştım.hatta yazdım ya pazar günü çorbasını yaptım sevdi yedi.sabah kalkıp Pazartesi içinde yaptım ama kitlemiş ağzını yememiş annem hatta şikayet etmişti yemiyor diye bende uğraş yer ya dedim.neyse bu yememiş 2 kaşık falan ancak vermiş annem.aç diyede aradan 1 saat geçmiş yoğurt vermiş.yoğurttan sonra Durunun rengi sararmış bÜyük insan gibi kıVranıyor inliyormuş.sonra bi kusmuş rengi falan yerine gelmiş yavrumun.annem akşam 40 laf saydı iğrenç şeyler getiriyorsun getirme yedirmiycem çöpe atıcam çorbanın kokusu bile berbat sen yermisinde bu çoçuğa yapıyon diye çok sinirliydi çoookkk.gıkım çıkmadı.balığı tek yapıcam çorba yapmıycam hakkaten çok yoğun ve berbat kokuyor.
balık yoğurt üzerine yoğurt mu yaptı desem ee buzlukta bekletmiyim 1/2 dilim tazemi alınmalı anlamadım.balık ile yenen yoğurt taze ise zararı olmaz tezi mi yalan acaba.balığa bir süre ara vermeli .

ayy bu ara başıma amma çook şey geliyor ya hergünümde bi hikaye.

antibiyotik iyi geldi canım sağol .Dün sağlık ocağına götürdüm ialçlarım vardı onları yazdırdım Duru'nun da boğazlarına baktırdım bayağı iyi düzelmiş dedi dr.ama ilaç bitene kadar kullanacağım.
o bitti kızı zehirliyorduk nerdeyse belkide zehirlendi Allahtanda kusmuş.

Ay çok isterim katılmayı. 18 Aralık ok. Didem de topıyorsunuz sanırım.

Teşekkür ederim Seldacım. Geçmiş olsun size de

günaydın,
öğretmenlerimizin günü kutlu olsun..

Çoook teşekkür ederim arkadaşlar...

Özlemcim çok geçmiş olsun.

günaydın herkese....

öğretmenlerimizin öğretmenler günü ktlu olsun...

özlem geçmiş olsun canım..bende merak ediyordum açıkcası noldu acaba diye...hayırlısı olsun...

Teşekkürler...

olur bana uyar o zman duyuruyorum arkadaşlar
18 ARALIK İSTANBUL OYUN GRUBU BULUŞMASI BİZİM EVDE KATILMAK İSTEYENLERİ BEKLERİZ

Ben de isterim canım.

Teşekkürler

18 aralık baktımda benimde boş günüm söz vermiyorum ama hava durumuna göre katılmaya çalışacağım.malum yol uzak oynasın kaynaşsın diye yollarda hasta etmiyim.

yok canım ondan olmaz bende dil balığı her zaman olmuyormuş diye aldım buzluğa attım ordan çıkarıp yapıyorum yoğurdu zaten günlük oluyor zehirlenmez ama seninkide benim kız gibiyse arka arkaya aynı çorbayı verdiğin için beğenmemişte olabilir ben haftanın 7 günü her öğüne farklı çorba yapıyorum sadece balık haftada 2 balkabağı 2 oluyor bide somon ağır bir balıktır ondanda olabilir başka balıklarla dene istersen

Havva ben yetişemiyorum artık diyorum ya her gün birşey çıkıyor tövbe tövbe bitsin artık dingin bir gün istiyorum .

ben balığı hiç çorba yapmadım. normal bizim yedigimizin icinden veriyorum yiyor. bence yeterli ya... çorbayı ben bile koymam agzıma

burcucum çok teşekkür ederim yeri gelmişken sorayım sen duruyu dr kontrolleri için nereye götürüyorsun? ben kadıköy acıbademde ilkay değerliyi buldum ipek ilk taşındığımız zaman çok ateşlenmişti acile götürmüştük. ordaki görevliler tavsiye etmiş eşime. ikidir ona götürüyoruz çok iyi geldi bana ipeği öpe koklaya muayene ediyor bizimki yumoş kıvamına geliyor :) ama biraz uzak kalıyor malum yakınız senin götürdüğün daha yakın bir yer varsa aklımda bulunsun isterim

bebeklerin sindirim sistemi daha cok hassas bence sen balığı taze al pişir canım ya çok geçmişler olsun. ben ipeğe ilk somonunu ikeada verdim çok beğendi hatta yanındaki brokolileri de kendi eline alıp yedi. resmini çektik ilerde brokoli yemezse delil olarak sunucam :)

ya çokmu abartıyorum acaba balık çorbası gerçekten ben sevmemki yaparken bile miğdem bulanıyor.balığı çok severim ama çorbada neymiş .dışarda yerim ondan balık kokusu almıyorum ama evde yapılan olmuyor.buzluktakileri atsammı deim ama sonrada dursun bakalım dedim.Evet somon ağır bende dil balığı alayım ama çorba yapmıycam az yağda kızartıcam yediği kadar elimle vericem.Annem sittin sene vermez daha zaten iğrendiriyorsun iyi değil kötü yapıyorsun diyo haklıda galiba.

Merhabalar,
Ben 2011 şubat annesiyim. sizden bir ricam olucak. Bebiş için yatak odası takımı aldık, içine yatak alıcam. marka önerileriniz varsa çok sevinirim. 80x130luk bir yatak almam gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.

biz 4 5 aile ist.a tasınırken aynı siteden ev tuttuk komşuyuz eşlerimiz de iş arkadaşı. çok iyi oldu yabancı bir şehirde yalnız kalmka çok kötü olurdu.. haa bu arada biz de yakınız bir gün biz buluşalım bari burcu ne dersin.

canım yarı ortopedik yatak alıcaksın benim çilek oda takımımın içinden yatağı da çıkmıştı marka veremiyorum o yüzden

dil balığını suda haşla öyle ver hemen kılçığından ayrılıyor ben seviyorum dil balığı çorbasını nevayada mercimek diye kakalıyorum hiç anlamıyor

selam kızlar ancak günaydın diyebiliyorum

Özlemcim Berkin de kerevize bayılıyor ham ham diye diye yutuyo :))

Burcu Allah korusun kız yedirme balık malık aman

ben de balık çorbası yapmadım.Ben bile hiç yemedim. kendimize yaptığımın içinden veriyorum. <bi de dr. balık yağına başlattı yeter

berrin canım ek gıda topiğinde yazmıştım irmiği burda özlem (zeyl) vermişti oda güzel oluyoo bulamazsan yazarım yine bebek kekinide normal kek gibi yapıyoruz hemen hemen az yağlı bide bir yumurtayla içine kuru meyve kakao yerine kaçi boynuzu tozu koydum ben muffin kalıplarında pişirdim yedi derin
merhemide yazayım tekrar 1 adet mal mumu 1 su bardağı zeytinyağı bide üstübeç (gerçi burcu bulamamış kızcağız bayağı sormuş) olmadı bursadan al gelince.bunları pişiriyorsun üstübeç tozunuda koyulaştırmak için azar azar katıyosun merhem kıvamına geline dek pişir sonra kavanoza koyup soğuyunca kullanabilirsin..

burcu canım pekmez koyma şeker at yada pudra şekeri pekmez hamurlaştırmıştır bak derin akşamda yedi beğendii

burcu 1700 gr mı 20 günde vermişim doktor iyi dedi bayramda yemem demiştim adam diyo çok azimlisin tebrikler diyo

sizde anadolu yakasında bi oyun grubu kurun valla

kız zeynep ne yazsam cevap vermiyosun bacımm aşkolsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…