Ay çok isterim katılmayı. 18 Aralık ok. Didem de topıyorsunuz sanırım.havvacım tabiki katılabilirsin. henüz neler yapacağımızı planlamadık. ben yavaş yavaş araştıracağım. 2 haftada bir toplanıp 2 saat cocukları oynatacağız. yeri gelicek bizde oynicaz şarkılar söylicez falan işte. sosyalleşsinler, paylaşmayı oynamayı ogresinler diye. 4 aralıkta seldada toplanıyoruz ama bu oturma toplantısı. oyun günü bir aksilik olmaz ise 18 aralık olacak herhalde.
Ne kadar uzak kaldım herşeyden..Yiğit Alple uğraşıyorum kızlar geçmedi bir türlü öksürüğü.. 2 haftadır devam ediyor.. bugün sağlık ocağına götürdüm.. hiç kilo almamış yinesadece 8 kilo. 2 cm uzamış boyu 72 cm olmuş.. doktor normal diyor ama benim için hiç öyledeğil.. neden kilo almıyor.. çok fazla hareketli ondan mı acaba.. ne yapacağımı şaşırdım artık.. çok üzülüyorum..
Öff neyse karaları bağlamayım yine..Umarım herkes iyidir..
heyecanla 4 aralığı bekliyorum.. hepinizi seviyorum.. öpüyorum.. unutmadan..
Havvacım öğretmenler günün kutlu olsun canım..
havvacım,öğretmenler günün kutlu olsun canım
yeni nesile kendi adına tek birşey de öğretebilsen hayata dair mesela saygı (çok zor biliyorum şimdiki gençlik gitmiş bana göre) ne hayır işlersin biliyor musun...
ben çok üzülüyorum bu gençlerin haline...o kadar az ki saygılı evlatlar...neyse...
yanlış hatırlamıyorsam bulbul de eğitimciydi,senin de öğretmenler günün kutlu olsun canım...
günaydın kızlar...
bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu mutlu olsun... başımızdan eksik olmayın
dün gece güzel bir uyku çektik.
bugün pek işim de yok,ipek izin verirse buralardayım...
günaydın,
öğretmenlerimizin günü kutlu olsun..
bende gün aydın dememişim herkese günaydın HAVVA ÖZLEM GÜLŞAH öğretmenler gününüz kutlu olsun
zeynep peşini bırakma valla çocuk bütün kış lahana gibi dolaşacak değil ya bizim o yönden çok iyi sabah 5 te yakıyorlar mis gibi sıcak eve kalkıyor çocuklar akşamda 11 den önce kapatmıyorlar sırf bu yüzden bile bu evden taşınmayabilirim üstelikte 130 tl aidat veriyoruz ben evde kısa kollu ile dolaşıyorum 18 aralık oyun grubu buluşmasını bizim evdede yapabiliriz arkadaşlar
Günaydın kızlar ... Tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun hepinizi öpüyorum...
Işler çok yoğun hiç birşeye yetişemiyorum sizden mahrum kalıyorum çok üzülüyorum lütfen unuttuğumu zannetmeyin arkadaşlar
Özlemcim çok geçmiş olsun.Sağol canım ben gecen hafta cumartesi düşük yaptım zaten doktorum kendi kendine düşecek bu anormal bır gebelik demişti ve cumartesi agrılar ile düşük yaptım 1 hafta sürdü kanamam ve ağrılarım şuan beta değerim 16 ya düştü yani sıfırlandı ve bırdaha operasyon geçirmeme gerek kalmamış...
günaydın arkadaşlar TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN İYİKİ VARSINIZZ
ZEYNEP BU ISINMA İŞİ BÜYÜK PROBLEM GERÇEKTENDE ANLAYIŞI KIT GALİBA SALAK HERİF YAAA
SELDACIM ÇOK HAREKETLİLER KİLO ALMAMASI NORMAL TAKMA ÇOK KAFANA
BERRİN BURSAYA GELİYOSAN GÖRÜŞELİM DİYCEM AMA MÜSAİT OLMAZSIN MUHTEMELEN Bİ DAHAKİNE ARTIKK
BİZDE OYUN GRUBU KURALIM BURSALI KIZLAR ZEYNEPTEN BİLGİ ALIRIZ BİZDE YARDIMCI OLURMUSUN ZEYNEPCİM
günaydın herkese....
öğretmenlerimizin öğretmenler günü ktlu olsun...
özlem geçmiş olsun canım..bende merak ediyordum açıkcası noldu acaba diye...hayırlısı olsun...
olur bana uyar o zman duyuruyorum arkadaşlar
18 ARALIK İSTANBUL OYUN GRUBU BULUŞMASI BİZİM EVDE KATILMAK İSTEYENLERİ BEKLERİZ
günaydın kızlar öğretmenlerimizin günü kutlu olsun bu ülkede bu şartlarla öğretmenlik yaptıkları için onları kutluyorum
serapcım biz cmst izmite annemlere gecicez pazar günü ipeği annemlerde bırakıp gelicem ben bursaya. gecen bayramda ugramadık diye kırılan büyüklerimiz vardı onları ziyaret edicez. çok büyük ihtimalle ben uygun olamıcam ama tasınırken de sizle vedalamamıştık içimde kaldı o yüzden havalar ısınsın ipekle beraber gelip hep beraber görüşelim çok isterim. hem orda secil var. limonla meltemsahin var daha önce buluşmaya gelmediler ikisi ama belki bundan sonra gelirler ayarlasanıza bişiler
Günaydın...
Havva-Gülşah-Özlem öğretemenler gününün kutlu olsun.
Özlemciğim çok geçmiş olsun.iyikide kanama ile düşük olmuş kürtaj olsan daha bi etkilenirdin.
Serap canım 1700 gr ne kadar zamanda gitmiş 1 aymı ?ayy ben halen düşünme aşamasındayım kilo vermek istiyorum bende. sana maşallah canım .
BU merkezi sistem bencede çok saçma veririm parasını ısınırım , evde yokkende kapatır çıkarım.kimisi daha uygun diyor ama bence merkezi sistemle paranla üşüyorsun.
iPEK VE REVNA YADA MAŞALLAH
Bende Pazartesi akşamı Duru ya kek yaptım ama hiç beğenmedim 1 dilim kahvaltıda verdim gerisi çöpe attım.tadı garip oldu ya un helvası gibi oldu piştimi çiğmi anlamadımda.Serap tarif versin birde ona göre yapayım.
Serap aklıma gelmişken yesil çay süte geçsin hiç birşey olmaz ki bitki ne olacak ki artık tüm gün sütte içmiyorlar.
Berrin gelemiyormuşun buluşmaya kısmet birdahaki sefere inşallah.senin burada arkaba eş dost varmı.birşeye ihtiyacın olursa ben sana yakınım sakın çekinme olurmu.
dün serapla konuştuk ona anlatınca sanki burdada yazmışım gibi düşündüm.
suat somon almıştı 1 hafata oldu bende buzluğa atmıştım.hatta yazdım ya pazar günü çorbasını yaptım sevdi yedi.sabah kalkıp Pazartesi içinde yaptım ama kitlemiş ağzını yememiş annem hatta şikayet etmişti yemiyor diye bende uğraş yer ya dedim.neyse bu yememiş 2 kaşık falan ancak vermiş annem.aç diyede aradan 1 saat geçmiş yoğurt vermiş.yoğurttan sonra Durunun rengi sararmış bÜyük insan gibi kıVranıyor inliyormuş.sonra bi kusmuş rengi falan yerine gelmiş yavrumun.annem akşam 40 laf saydı iğrenç şeyler getiriyorsun getirme yedirmiycem çöpe atıcam çorbanın kokusu bile berbat sen yermisinde bu çoçuğa yapıyon diye çok sinirliydi çoookkk.gıkım çıkmadı.balığı tek yapıcam çorba yapmıycam hakkaten çok yoğun ve berbat kokuyor.
balık yoğurt üzerine yoğurt mu yaptı desem ee buzlukta bekletmiyim 1/2 dilim tazemi alınmalı anlamadım.balık ile yenen yoğurt taze ise zararı olmaz tezi mi yalan acaba.balığa bir süre ara vermeli .
ayy bu ara başıma amma çook şey geliyor ya hergünümde bi hikaye.
Merhabalar,
Ben 2011 şubat annesiyim. sizden bir ricam olucak. Bebiş için yatak odası takımı aldık, içine yatak alıcam. marka önerileriniz varsa çok sevinirim. 80x130luk bir yatak almam gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.
selam kızlar ancak günaydın diyebiliyorum
Özlemcim Berkin de kerevize bayılıyor ham ham diye diye yutuyo :))
Burcu Allah korusun kız yedirme balık malık aman
bir de sunu sorıyım kek irmik tatlısı falan okudum bunları nasıl yapıyorsunuz
serap sen yara merhemi yapıyormussun sunun tarifini yazar mısın balmumu almıs bir arkadas gecmiste okudum ama fazla geri gidemedim malum ipekten..
Günaydın...
Havva-Gülşah-Özlem öğretemenler gününün kutlu olsun.
Özlemciğim çok geçmiş olsun.iyikide kanama ile düşük olmuş kürtaj olsan daha bi etkilenirdin.
Serap canım 1700 gr ne kadar zamanda gitmiş 1 aymı ?ayy ben halen düşünme aşamasındayım kilo vermek istiyorum bende. sana maşallah canım .
BU merkezi sistem bencede çok saçma veririm parasını ısınırım , evde yokkende kapatır çıkarım.kimisi daha uygun diyor ama bence merkezi sistemle paranla üşüyorsun.
iPEK VE REVNA YADA MAŞALLAH
Bende Pazartesi akşamı Duru ya kek yaptım ama hiç beğenmedim 1 dilim kahvaltıda verdim gerisi çöpe attım.tadı garip oldu ya un helvası gibi oldu piştimi çiğmi anlamadımda.Serap tarif versin birde ona göre yapayım.
Serap aklıma gelmişken yesil çay süte geçsin hiç birşey olmaz ki bitki ne olacak ki artık tüm gün sütte içmiyorlar.
sizde anadolu yakasında bi oyun grubu kurun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?