burcucum çok teşekkür ederim yeri gelmişken sorayım sen duruyu dr kontrolleri için nereye götürüyorsun? ben kadıköy acıbademde ilkay değerliyi buldum ipek ilk taşındığımız zaman çok ateşlenmişti acile götürmüştük. ordaki görevliler tavsiye etmiş eşime. ikidir ona götürüyoruz çok iyi geldi bana ipeği öpe koklaya muayene ediyor bizimki yumoş kıvamına geliyor :) ama biraz uzak kalıyor malum yakınız senin götürdüğün daha yakın bir yer varsa aklımda bulunsun isterim
bebeklerin sindirim sistemi daha cok hassas bence sen balığı taze al pişir canım ya çok geçmişler olsun. ben ipeğe ilk somonunu ikeada verdim çok beğendi hatta yanındaki brokolileri de kendi eline alıp yedi. resmini çektik ilerde brokoli yemezse delil olarak sunucam :)
Merhabalar,
Ben 2011 şubat annesiyim. sizden bir ricam olucak. Bebiş için yatak odası takımı aldık, içine yatak alıcam. marka önerileriniz varsa çok sevinirim. 80x130luk bir yatak almam gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.
biz 4 5 aile ist.a tasınırken aynı siteden ev tuttuk komşuyuz eşlerimiz de iş arkadaşı. çok iyi oldu yabancı bir şehirde yalnız kalmka çok kötü olurdu.. haa bu arada biz de yakınız bir gün biz buluşalım bari burcu ne dersin.
selam kızlar ancak günaydın diyebiliyorum
Özlemcim Berkin de kerevize bayılıyor ham ham diye diye yutuyo :))
Burcu Allah korusun kız yedirme balık malık aman
sen bu ara bizi ihmal ediyorsun
oyun gurubu bizde kurmak istiyoruz ya dedimki zeynep bizede yardımcı olurmu acaba dedimmm
bende şimdi sağıp geldim allah bereket versdin
kız burağın kahvaltısını yaptırdım zar zor kendimi yırtarak..
tam ben yapcam karşı komşu geldi...
masada lafladık biraz..
şimdi gitti...
bende birazdan arkidişe gitcem bugün yokum
hadi iyi gezmeler geçen tatilde masada eşime diyorumki ben ev hanımı molmak istiyorum sıkıldım işten nevada bana dediki anne önce çok çalış para biriktir yaşlanınca ev hanımı olursunkız burağın kahvaltısını yaptırdım zar zor kendimi yırtarak..
tam ben yapcam karşı komşu geldi...
masada lafladık biraz..
şimdi gitti...
bende birazdan arkidişe gitcem bugün yokum
hadi iyi gezmeler geçen tatilde masada eşime diyorumki ben ev hanımı molmak istiyorum sıkıldım işten nevada bana dediki anne önce çok çalış para biriktir yaşlanınca ev hanımı olursun
böyle güzel havalarda siz gezerken imreniyorum valla
aman hiç imrenme neyine imreniyon...
sabah evin altından girdm üstünden çıktım..
demin komşunun kzı geldi oda farklı bi şekilde altından girdi üstünden çıktı..
yumurtayı almış sürmüş heryere...heryer yumurta..
şimdi tekrardan başla...
gezmelerinde tadı yok bacım....
burak sürekli dolaşıyo..
şunun altına girecek şunu üstüne düşürecek demeden popom yer görmüyo...
ayyyy bende size imreniyommmm çalışmak istiyorummmmmmmmm........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?