2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Çamlıcada hospitalium hastanesine götürüyorum bende Hülya hanımdan memnunum ama sana dahada uzak kalır.
Sana daha yakın Acıbadem hastane grubundan yokmu acaba.o taraflarda hiç bilmem.

oda takımı ile beraber almıştım ama marka bilmem bende yarı ortapedik olmalı diye biliyor.Yataşa bi bak istersen var oralardada.

buluşalım canım.bizde geliriz o taraflara.ama eşim hafta içi izninli genelde çarçamba güzleri bi akşam çıkalım valla süper olur.

selam kızlar ancak günaydın diyebiliyorum

Özlemcim Berkin de kerevize bayılıyor ham ham diye diye yutuyo :))

Burcu Allah korusun kız yedirme balık malık aman

yok anam bi süre mola veriyorum.sonrada çorbasını yapmam artık.

dişimi kırmıştım 1 yıl alacak hem erteliyorum .randevu aldım gidip geleyim hemencecik.

geldim anca.
burcu ya face de laf yetiştirmekten anca buraya bakabildim
burcucum sanmıyorum somon zehirlesin. tadını falan sevmedi belkide. eğer yiyosa sade ver tabi balığı. bizimki yemiyor da mecbur çorbasını yapıyorum. ama tek tek yese elbet daha iyi...

bi oyun grubunu da bizim ewde yapmak isterim ama önce dogru duzgun kaloriferlerin ısınması lazım.
maşallah ya benim kız sağlam sanırım baya,soguk bildiğin ama taş gibi cocuk. ben bıle bogazım acıyor onda tık yok (masallah....)

4 aralık selda
18 aralık didem oyun grubu ok benım ıcın.
ıpek uyuyor,uyanınca mama yıyıp parka gıdıcez. güneşi kaçırmayalım...

uyandı al işte bu kızın size garezi var o ne zaman uyusa ben başka bi iş yapsam uyuyor ama buraya girince uyanıyor

oyun gurubu bizde kurmak istiyoruz ya dedimki zeynep bizede yardımcı olurmu acaba dedimmm

canım görmedim ben bu mesajı. tabiki olurum. zaten facede bir grup açtım. ordan devamlı yazışırız. bu arada araştırıyorum cocuklara ne gibi aktiviteler yaptırabiliriz diye. sizinlede paylaşıcaz zaten.... onun dışında emrinize emadeyim lafımı olur.... kusura bakma bu yeni kk beni delirtiyor zaten..... görmemişim mesajını

kız burağın kahvaltısını yaptırdım zar zor kendimi yırtarak..
tam ben yapcam karşı komşu geldi...
masada lafladık biraz..
şimdi gitti...
bende birazdan arkidişe gitcem bugün yokum

kız burağın kahvaltısını yaptırdım zar zor kendimi yırtarak..
tam ben yapcam karşı komşu geldi...
masada lafladık biraz..
şimdi gitti...
bende birazdan arkidişe gitcem bugün yokum
hadi iyi gezmeler geçen tatilde masada eşime diyorumki ben ev hanımı molmak istiyorum sıkıldım işten nevada bana dediki anne önce çok çalış para biriktir yaşlanınca ev hanımı olursun
böyle güzel havalarda siz gezerken imreniyorum valla

slm hanımlar nasılsınız uzun bayram tatilini biraz daha uzattık biz adapazarında anneannedeyiz.. sizler nasılsnız??

aman hiç imrenme neyine imreniyon...
sabah evin altından girdm üstünden çıktım..
demin komşunun kzı geldi oda farklı bi şekilde altından girdi üstünden çıktı..
yumurtayı almış sürmüş heryere...heryer yumurta..
şimdi tekrardan başla...
gezmelerinde tadı yok bacım....
burak sürekli dolaşıyo..
şunun altına girecek şunu üstüne düşürecek demeden popom yer görmüyo...

ayyyy bende size imreniyommmm çalışmak istiyorummmmmmmmm........

ben çok şey istiyorum zaten evde gene kadın olsun ben sadece çocuk bakma ve gezme işi kısmı olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…