2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben çok şey istiyorum zaten evde gene kadın olsun ben sadece çocuk bakma ve gezme işi kısmı olsun istiyorum

vavvvvvvvvv iyiymşşş....bak öyle iyi olur...
çocuğa bakacaksın sadece ohhh misss...
ev işi olmaycak yemek olamaycak ütüüüüü olmayacak...

bağdat cd de polikliniği var oraya gittik bi kere fena değil ama dr ları tanımıyorum işte

benimkinin de haftaiçi bazen evde olduğu günler oluyor bize uyar şu hastalıkları atlatalım da.. üçümüz de kırılıyoruz.. tepe nautilus optimum ya da baska bi yerde bulusalım yemek falan yeriz. eve de beklerim çocuklarımız mkaynassın arkadas olsun

uleynnn buluşma demeyin canım istiyo yaa..
bende gelcem valla atlıcam uçağa yallah ordayım..

Selam kızlar. Eflal'in bademcikleri şişmiş. Ateşliyiz iki gündür. Antibiyotiğe başladık ama bizim kız ilaç içmeyeceğim diye diretiyor. Kusuyor zaten kendini o kadar sıkıyor ki. Bebeğim ya nasıl da soldu gitti hemen yüzü küçülüverdi. Gözler burun dudaklar kıpkırmızı. Iııhhh ıhhh diyor hep. Diler de geliyor sanki ama emin değilim.

Selam kızlar nasılsınız umarım hepimiz için çok güzel bir gün olur
Tüm öğretmenlerimizin ve tabiki topiğimizin öğretmen annelerinin öğretmenler günü kutlu olsun. İyiki varsınız
Ben bugün çok kalamam büyük ihtimalle .Sabah yataktan kalkamadım valla .Boynum öyle bir tutulmuşki nasıl canım yanıyor. Birde akşam adetim başladı bu ay ikinci oluyor .Onunda ağrısı eklendi halimi düşünün .Mertoş uyursa hemen yatağa atacağım kendimi

gülşah canım öğretmenler günün kutlu olsun....
eflal nasıl iyimi cadı...

kızlar ben hazırlanmaya gidiyorum..
muhabbette yok zati....
kendi kendime konuşuyorum...
ben giderim kaynatmaya başlarsınız...

öptümmmmmmmmmm....

Teşekkür ederim kızlar. Ben de diğer öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum.

kızlar oto koltuğunuzu ne marka aldınız? memnunmusunuz? bide ne kadar ödediniz netten araştırıyorumda şimdi çok çeşitli fiyatlar var. kafam karıştı

Geçmiş olsun canım yaa..Bizde aynıydık geçen hafta.. ilaçlar hiç fayda etmedi malesef.. dediğin gibi küçülü verdi yüzü hemen.. çocuk dediğin gül gibi derler hemen soluyor.. Allah acil şifalar versin..

didemcim benimki arabaya bindiği gibi uyuyor genelde sefil oluyor yavrum kucakta.. artık alalım diyorum bende

Eflale çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşir
Bizde oto koltuğu almadık daha .Eşim bir ara arabayı değiştirmek istiyordu. Alacağımız arabaya uygun alırız diyordu.Ne yapacak bilemiyorum şuan .Ceza yesinde görsün gününü kaç defa söyledim

anakucağıyla birlikte takla atıyor bağlayınca zabdetmek ne mümkün:)
evet tuğbacım cezası var hemde koltuk fiyatından dafa fazla:)
serap bakayım canım onada bulurum herhal google amcadan:)

sağol canım bencede bu yeni site çok sinir ediyo benide bende bakayım face e sen araştır bakalım bizde fikirlerimizi söyleriz güzelde olur

geçmiş olsun canımm çabucak iyileşir inşallah eflalcik

hiç o zaman akıllanırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…