ben çok şey istiyorum zaten evde gene kadın olsun ben sadece çocuk bakma ve gezme işi kısmı olsun istiyorum
Çamlıcada hospitalium hastanesine götürüyorum bende Hülya hanımdan memnunum ama sana dahada uzak kalır.
Sana daha yakın Acıbadem hastane grubundan yokmu acaba.o taraflarda hiç bilmem.
buluşalım canım.bizde geliriz o taraflara.ama eşim hafta içi izninli genelde çarçamba güzleri bi akşam çıkalım valla süper olur.
Selam kızlar. Eflal'in bademcikleri şişmiş. Ateşliyiz iki gündür. Antibiyotiğe başladık ama bizim kız ilaç içmeyeceğim diye diretiyor. Kusuyor zaten kendini o kadar sıkıyor ki. Bebeğim ya nasıl da soldu gitti hemen yüzü küçülüverdi. Gözler burun dudaklar kıpkırmızı. Iııhhh ıhhh diyor hep. Diler de geliyor sanki ama emin değilim.
canım görmedim ben bu mesajı. tabiki olurum. zaten facede bir grup açtım. ordan devamlı yazışırız. bu arada araştırıyorum cocuklara ne gibi aktiviteler yaptırabiliriz diye. sizinlede paylaşıcaz zaten.... onun dışında emrinize emadeyim lafımı olur.... kusura bakma bu yeni kk beni delirtiyor zaten..... görmemişim mesajını
Selam kızlar. Eflal'in bademcikleri şişmiş. Ateşliyiz iki gündür. Antibiyotiğe başladık ama bizim kız ilaç içmeyeceğim diye diretiyor. Kusuyor zaten kendini o kadar sıkıyor ki. Bebeğim ya nasıl da soldu gitti hemen yüzü küçülüverdi. Gözler burun dudaklar kıpkırmızı. Iııhhh ıhhh diyor hep. Diler de geliyor sanki ama emin değilim.
Eflale çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşir
Bizde oto koltuğu almadık daha .Eşim bir ara arabayı değiştirmek istiyordu. Alacağımız arabaya uygun alırız diyordu.Ne yapacak bilemiyorum şuan .Ceza yesinde görsün gününü kaç defa söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?