2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

anakucağıyla birlikte takla atıyor bağlayınca zabdetmek ne mümkün:)
evet tuğbacım cezası var hemde koltuk fiyatından dafa fazla:)
serap bakayım canım onada bulurum herhal google amcadan:)

Anakucağı bağlanıyor koltuğa. Takla atamıyor o yüzden.

Gülşah çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatır kuzucuk..

Seldacım biz Chicco aldık 250 TL ye Havvanınki gibi hem oturur hem yatar olanlardan 9-18 kilo memnunuz..
kısa mesafelerde benim kuzu oturuyo dikkatini ekiyo bakınıyo ışıklara binalara çok şükür..
uzun mesafede olmuyor tabi kaç saat oturtabilirsin ki benim danayı yalnızca uyurken koltukta rahat uyuyor onun için de akşam yola çıkıyoruz iyi oluyor

nur face a yazmış.
oğluşu yürüyormuşşş.... bende istirem bendeeee
maşallah bu arada...
YOK BEN İSTEMİYORUM YÜRİYİNCE DAHA Bİ Zor olacak o yüzden hiç çalışma bile yapmıyorum.babası denetiyor ama hemen popoyu yere atıyor.

burcu aklıma ne geldi bak antibiyotikle kuvvetli gelmesin balık olabilirmiii
antibiotik sabah 7 akşam 7 canım çorbayıda yanlış hatırlamıyorsam 2-3 gibi yemeye çalıştırdı annem sanmıyorum yani.o somonu atmadım bir kere daha deniycem ama yoğurtsuz belli olaur o zaman.Didemin dediği gibi ağır balık ondan yoğurtla birleşince vucut tepki verdi sanırım.

aman kız sen heryeri keşfetmişsin bile natilius -optimum falan wayyy.optimuma 5 dk uzaklıktayım.bende herzaman evede beklerim canım.düzelin kesin ayarlayalım.

iş yerim bağdat caddesi polikiliniğinin 4 bina yanı.buraya gelince haber et 2 dk kaçar gelir İpeği görürüm.

bizdede bağdemcik enfeksiyonu var antibiyotik kullanıyoruz.5 gün oldu bayağı düzeldi Gülşah.Hasta diye öyle geliyor sana Duru da hastayken sanki 5 aylık haline döndü gözler falan ufaldı.geçmiş olsun canım.birde diş daha gelmediyse onunda sıkıntısı olabilir boğazları.

kızlar oto koltuğunuzu ne marka aldınız? memnunmusunuz? bide ne kadar ödediniz netten araştırıyorumda şimdi çok çeşitli fiyatlar var. kafam karıştı

kraft omega 9-25 kg olanı .9-36 olanlar sadece dik duruyor hafif yatar pozisyonu yok.

bizimkide römer marka bende memnunum seldacımm

römer marka çok pahalı büyük bi özelliği varmı ek emniyet olayımı? hiç sormadımda ben ama.

Neyse kızlar ben çıktım.Görüşürüz. Çok muhabbet edebiliyormuşum gibi bi de vedalaşıyorum ya ben de bi hoşum:82:

öğretmenlerimizin günü kutlu olsun
bugün benim çocukların öğretmenleri okulda olmadığından evdeler sabahtan beri giremedim bir türlü, Eren'in sesi kısılmıştı hazır evdeyken sağlık ocağına gidip muayene ettirdim sprey ve burun damlası verdi doktor, Zeynebinde kilosuna baktılar, aile hekimimizle tanışamadım yine malesef, şansımıza bizim doktor bugün yokmuş bizden haberler böyle......

burcu canım benim kuzenim almıştı kızına ee büyüdü kullanamıyor alma dedi bizde o tarz şeyleri veririz birbirimize yoksa cidden ekstra olarak bişeyi olduğunu sanmıyorumm

Selma -Fatma hoş geldiniz.

Serap o zaman süper canım.an mantıklısı o valla özenli kullan 10 çoçukta büyür .
bizdede yeni bebek çok ama öyle huyları yoktur .bende Durunun eşyalarını hep başkalarına veriyorum.onlar kendilerine saklıyorlar bende saklasam sen 2. istemiyorsun ver derler.hiçte vermem onlara mal paylaşmayı bilmiyorlar bende onlarla paylaşmam vericem başka ihtiyaç sahiplerine.

öle valla ben de ana kucağını bi kuzenimden yürüteci de diğer kuzenimden aldım hemen de eskimiyor ki
hem de en az iki kuzen çocuğu kullandı bunları

Hoşbulduk canım,
paylaşmayı bilmeyenle paylaşmayacaksın, bende herkeslere veririm ama bana hiç veren olmaz nedense

selma hoşgeldin cnmmm

sağolun kızlar
burcucum hayrola kim kızdırdı seni neyi paylaşmıyorsun canım ......

sağol fatmacım zeynep iyi teyzesi, bugün abileri evde onlarla oynuyor beni rahat bıraktı yani, yaramazlık yapmazmı, daha yeni dantel örtülerimi değiştirmiştim hepsi yerlerde, ütüsünü beğenmemiş kendisi bi daha üstünden geçiyor hepsinin

aynen valla paylaşmayı bilmeyene vermiyceksin biz veririz birbirimize çünkü eskimiyoki halamlar bir ara hamile kıyafetlerinide paylaşıyolardı ama benim dönemime denk gelmedi tabii
benimde eltim hamile sepetimi istedi derinin al dedim istediğin gibi süslet tamam dedi port bebeyide verdim yepisyeni kendi istedi ama ..eşine gitmiş serap bana bunları verdi demiş tabi nasıl anlattı kimbilir beyefendi beni görünce biz alırız çocuğumuza diyor lanet gitsin salaklık bende verme demi alın o zaman buyrun bu kız beni sinir ediyooooo

öle valla ben de ana kucağını bi kuzenimden yürüteci de diğer kuzenimden aldım hemen de eskimiyor ki
hem de en az iki kuzen çocuğu kullandı bunları

aynen bencede hemen eskimiyo herkes faydalansın ne olcak valla bende veririm sonuçta evde dursa bana ne faydası varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…