anakucağıyla birlikte takla atıyor bağlayınca zabdetmek ne mümkün:)
evet tuğbacım cezası var hemde koltuk fiyatından dafa fazla:)
serap bakayım canım onada bulurum herhal google amcadan:)
YOK BEN İSTEMİYORUM YÜRİYİNCE DAHA Bİ Zor olacak o yüzden hiç çalışma bile yapmıyorum.babası denetiyor ama hemen popoyu yere atıyor.nur face a yazmış.
oğluşu yürüyormuşşş.... bende istirem bendeeee
maşallah bu arada...
antibiotik sabah 7 akşam 7 canım çorbayıda yanlış hatırlamıyorsam 2-3 gibi yemeye çalıştırdı annem sanmıyorum yani.o somonu atmadım bir kere daha deniycem ama yoğurtsuz belli olaur o zaman.Didemin dediği gibi ağır balık ondan yoğurtla birleşince vucut tepki verdi sanırım.burcu aklıma ne geldi bak antibiyotikle kuvvetli gelmesin balık olabilirmiii
bağdat cd de polikliniği var oraya gittik bi kere fena değil ama dr ları tanımıyorum işte
benimkinin de haftaiçi bazen evde olduğu günler oluyor bize uyar şu hastalıkları atlatalım da.. üçümüz de kırılıyoruz.. tepe nautilus optimum ya da baska bi yerde bulusalım yemek falan yeriz. eve de beklerim çocuklarımız mkaynassın arkadas olsun
Selam kızlar. Eflal'in bademcikleri şişmiş. Ateşliyiz iki gündür. Antibiyotiğe başladık ama bizim kız ilaç içmeyeceğim diye diretiyor. Kusuyor zaten kendini o kadar sıkıyor ki. Bebeğim ya nasıl da soldu gitti hemen yüzü küçülüverdi. Gözler burun dudaklar kıpkırmızı. Iııhhh ıhhh diyor hep. Diler de geliyor sanki ama emin değilim.
kızlar oto koltuğunuzu ne marka aldınız? memnunmusunuz? bide ne kadar ödediniz netten araştırıyorumda şimdi çok çeşitli fiyatlar var. kafam karıştı
bizimkide römer marka bende memnunum seldacımm
İyiyim canım saol, Erenime geçmiş olsun, Zeynom nasıl, benim kuduruk Eymen gibi yayamaslık peşindemi:))hoşbulduk fatmacım nasılsın paşalar nasıl
Selma -Fatma hoş geldiniz.
Serap o zaman süper canım.an mantıklısı o valla özenli kullan 10 çoçukta büyür .
bizdede yeni bebek çok ama öyle huyları yoktur .bende Durunun eşyalarını hep başkalarına veriyorum.onlar kendilerine saklıyorlar bende saklasam sen 2. istemiyorsun ver derler.hiçte vermem onlara mal paylaşmayı bilmiyorlar bende onlarla paylaşmam vericem başka ihtiyaç sahiplerine.
selma hoşgeldin cnmmm
Serap o zaman süper canım.an mantıklısı o valla özenli kullan 10 çoçukta büyür .
bizdede yeni bebek çok ama öyle huyları yoktur .bende Durunun eşyalarını hep başkalarına veriyorum.onlar kendilerine saklıyorlar bende saklasam sen 2. istemiyorsun ver derler.hiçte vermem onlara mal paylaşmayı bilmiyorlar bende onlarla paylaşmam vericem başka ihtiyaç sahiplerine.
öle valla ben de ana kucağını bi kuzenimden yürüteci de diğer kuzenimden aldım hemen de eskimiyor ki
hem de en az iki kuzen çocuğu kullandı bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?