sağol fatmacım zeynep iyi teyzesi, bugün abileri evde onlarla oynuyor beni rahat bıraktı yani, yaramazlık yapmazmı, daha yeni dantel örtülerimi değiştirmiştim hepsi yerlerde, ütüsünü beğenmemiş kendisi bi daha üstünden geçiyor hepsinin
herkese selam kızlar...
kaç gündür nelerle uğraşıyorum bir bilseniz.... pztesi günü eve hırsız girmeye kalkmış. kapıyı açamamış ama kapıya bayağı bir zarar vermiş. o kadar çok korktumki.. sonra dün melis rahatsızlandı. 2 gündür onunla uğraşıyorum. boğazları enfeksiyon kapmış ve ateşi var... dr.a götürdüm antibiyotik verdi. ama hala ateşi var... yavrum öyle sessiz sessiz yatıyor, ona baktıkça içim parçalanıyor... 2 gündür izin aldım ama yarın işe gitmem lazım. umarım yarına kadar iyileşir....
herkese selam kızlar...
kaç gündür nelerle uğraşıyorum bir bilseniz.... pztesi günü eve hırsız girmeye kalkmış. kapıyı açamamış ama kapıya bayağı bir zarar vermiş. o kadar çok korktumki.. sonra dün melis rahatsızlandı. 2 gündür onunla uğraşıyorum. boğazları enfeksiyon kapmış ve ateşi var... dr.a götürdüm antibiyotik verdi. ama hala ateşi var... yavrum öyle sessiz sessiz yatıyor, ona baktıkça içim parçalanıyor... 2 gündür izin aldım ama yarın işe gitmem lazım. umarım yarına kadar iyileşir....
erenin yürüteciyle 5. çocuk büyüyor şu anda, park yatağı eren kullandı, kardeşimin kızı kullandı, şimdi de zeynep kullanıyor. bende bizim gelinlerle çok paylaştım sağolsunlar onlarda zeynep doğduğunda ellerinde nekadar kıyafetleri varsa hepsini verdiler ben zeynebe sadece 2-3 tulum almıştım mont,ayakkabı hiç bişey almadım daha ......
büyük geçmiş olsun..
Çok geçmiş olsun arkadaşım, çalışan anne olmanında böyle zorlukları var işte.
Tarih ve saat i görememek beni sinir ediyor, sizdede öylemi kızlar.
herkese selam kızlar...
Kızlar tarhana çorbasına balık katmak gibi bir fikrim var ne dersiniz.
çok geçmiş olsun canım allah korumuş, kardeşimin evine geçen sene kurban bayramından iki gün önce hırsız girmişti bizim gelinin bütün altınlarını çaldılar evdeki bütün eşyaları didik didik etmişlerdi, polis falanda geldi parmak izi aldılar ama giden gitti, çok şükür hırsız girdiğinde evde kimse yokmuş cana geleceğine mala gelsin diye teselli ettik kendimizi allah kimseye yaşatmasın......
melis prensesede geçmiş olsun inş.çabucak iyileşir.......
çok büyük geçmiş olsun canım allah korumuş meliste iyileşir biran önce inş..
Kesinlikle cana gelecek mala gelsin demek lazım Selmacım, para bulunurda can geri gelmez Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?