2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

olabilir dene bakalım seldacım bizede haber ver ben tarhanayı kemik suyuyla yaptım onuda tavsiye ederimmm arpacık soğan kırmızı yağbiberi sarımsak güzel oluyor

herkese selam kızlar...
kaç gündür nelerle uğraşıyorum bir bilseniz.... pztesi günü eve hırsız girmeye kalkmış. kapıyı açamamış ama kapıya bayağı bir zarar vermiş. o kadar çok korktumki.. sonra dün melis rahatsızlandı. 2 gündür onunla uğraşıyorum. boğazları enfeksiyon kapmış ve ateşi var... dr.a götürdüm antibiyotik verdi. ama hala ateşi var... yavrum öyle sessiz sessiz yatıyor, ona baktıkça içim parçalanıyor... 2 gündür izin aldım ama yarın işe gitmem lazım. umarım yarına kadar iyileşir....

Yaramaz şebek bunlar yaaaa:)) Benimkinin de örtülerle bir derdi var, çekip indiriyor hepsini. bende inatla yerlerine koyuyorum, nasılsa yapmaktan bıkıp alışacak

büyük geçmiş olsun..

erenin yürüteciyle 5. çocuk büyüyor şu anda, park yatağı eren kullandı, kardeşimin kızı kullandı, şimdi de zeynep kullanıyor. bende bizim gelinlerle çok paylaştım sağolsunlar onlarda zeynep doğduğunda ellerinde nekadar kıyafetleri varsa hepsini verdiler ben zeynebe sadece 2-3 tulum almıştım mont,ayakkabı hiç bişey almadım daha ......

Çok geçmiş olsun arkadaşım, çalışan anne olmanında böyle zorlukları var işte.

Bizde ablalarım ve yengelerimle alır veririz, geneldede ben veririm çok ta iyi oluyor kısa süre kullanıcağım şeylere boşuna para vermemiş oluyorum

çok geçmiş olsun canım allah korumuş, kardeşimin evine geçen sene kurban bayramından iki gün önce hırsız girmişti bizim gelinin bütün altınlarını çaldılar evdeki bütün eşyaları didik didik etmişlerdi, polis falanda geldi parmak izi aldılar ama giden gitti, çok şükür hırsız girdiğinde evde kimse yokmuş cana geleceğine mala gelsin diye teselli ettik kendimizi allah kimseye yaşatmasın......
melis prensesede geçmiş olsun inş.çabucak iyileşir.......

çok büyük geçmiş olsun canım allah korumuş meliste iyileşir biran önce inş..

Kesinlikle cana gelecek mala gelsin demek lazım Selmacım, para bulunurda can geri gelmez Allah korusun

haklısın canım cana geliceğine mala gelsin. eve girse de öyle alıcağı birşey yoktu ama girmiş olması bile yeterdi. şuan bile bir tuhafım...

çok büyük geçmiş olsun canım allah korumuş meliste iyileşir biran önce inş..

Kesinlikle cana gelecek mala gelsin demek lazım Selmacım, para bulunurda can geri gelmez Allah korusun

saolun kızlar... allahtan onlar uğraşırken üzerlerine gelmedik.

bende içiyorum canım olmaz herhalde içinede kekik atıyorum tavsiye ederim yağ yakımını kolaylaştırıyor

Fatmacım Eymen yürüyor dimi, şimdiden sonra işimiz daha zor valla,zeynep daha yürümüyor ama heryere yetişiyor yürüyünce ne yaparım bilmem......

bide kızlar aslında kemik suyu et suyu yerine etin kendisi daha faydalı diyorlar ama genede vitamini alıyodur bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…