bide kızlar aslında kemik suyu et suyu yerine etin kendisi daha faydalı diyorlar ama genede vitamini alıyodur bencee
aynen valla paylaşmayı bilmeyene vermiyceksin biz veririz birbirimize çünkü eskimiyoki halamlar bir ara hamile kıyafetlerinide paylaşıyolardı ama benim dönemime denk gelmedi tabii
benimde eltim hamile sepetimi istedi derinin al dedim istediğin gibi süslet tamam dedi port bebeyide verdim yepisyeni kendi istedi ama ..eşine gitmiş serap bana bunları verdi demiş tabi nasıl anlattı kimbilir beyefendi beni görünce biz alırız çocuğumuza diyor lanet gitsin salaklık bende verme demi alın o zaman buyrun bu kız beni sinir ediyooooo
aynen bencede hemen eskimiyo herkes faydalansın ne olcak valla bende veririm sonuçta evde dursa bana ne faydası varr
Kızlar tarhana çorbasına balık katmak gibi bir fikrim var ne dersiniz.
herkese selam kızlar...
kaç gündür nelerle uğraşıyorum bir bilseniz.... pztesi günü eve hırsız girmeye kalkmış. kapıyı açamamış ama kapıya bayağı bir zarar vermiş. o kadar çok korktumki.. sonra dün melis rahatsızlandı. 2 gündür onunla uğraşıyorum. boğazları enfeksiyon kapmış ve ateşi var... dr.a götürdüm antibiyotik verdi. ama hala ateşi var... yavrum öyle sessiz sessiz yatıyor, ona baktıkça içim parçalanıyor... 2 gündür izin aldım ama yarın işe gitmem lazım. umarım yarına kadar iyileşir....
Kızlar yaaa, ben yeşil çay içiyorum şimdi ama bebişime bir etkisi olur mu acaba
çok geçmiş olsun Allah korusunherkese selam kızlar...
kaç gündür nelerle uğraşıyorum bir bilseniz.... pztesi günü eve hırsız girmeye kalkmış. kapıyı açamamış ama kapıya bayağı bir zarar vermiş. o kadar çok korktumki.. sonra dün melis rahatsızlandı. 2 gündür onunla uğraşıyorum. boğazları enfeksiyon kapmış ve ateşi var... dr.a götürdüm antibiyotik verdi. ama hala ateşi var... yavrum öyle sessiz sessiz yatıyor, ona baktıkça içim parçalanıyor... 2 gündür izin aldım ama yarın işe gitmem lazım. umarım yarına kadar iyileşir....
maxi cosi aldık biz de. 5 kademesi var, çok rahat..güvenliği onaylanmış tek + sı o sanırım. bir de fazla terletmiyor.
canım benimAy sorma burcu deli yaa dedim dememmi valla ben artık ona hiç bişey vermem zaten
kendi istedi karın dedim gidin alın ne istiyosanız banane dedim delilerr
hımm demek kemiğide öyle almak gerekiyo nerden bulucazkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?