2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bide kızlar aslında kemik suyu et suyu yerine etin kendisi daha faydalı diyorlar ama genede vitamini alıyodur bencee

zeynebin doktoru kemik suyunu önermiyoruz etin kendisini kullan demişti hepsi ayrı söylüyor,ben kemik suyu kullanmadım hiç,, çorbalarına ya tavuk yada et katıyorum bazende kıyma.......

Al burdan yak delimi ne.Bende Serap vermiş deyince hani Serapı övüyor sandım.Seninde ağzın yokmu ben vermedim kendi istedi benim için sorun yok ama istemiyorsanız alayım lütfen de.aa tam deli.defol kendin dünya para ver al o zaman .

yürüteci araba kotuğunu falan vermem kimseye yani benim 5 kardeşim var hani durduk yere eskimeyecek şeyler onlara saklarım ama kıyafetlerini veriyorum valla.güle güle kullansınlar.yok bizde daha çoçuk doğurmam diyen 2-3 çoçuk anası kuzaenlerimde saklıyor ne işse sıcak tutuyor galiba.1 kuzenim sadece teklif etti oda 3 ay yatağını kullandım birde banyo yaptırmak için bi koltuk var onu .işim bitti yıkadım pakladım oğluşunada ufak bi hediye aldım iade ettim.aman hepsi bi alem .tam ben yenisini alırımm aaa vardı bende ne gittin para verdin derler.illa istsin diyorlar bendede o huy yok minnet etmem kendileri bşilmiyormu lazım .

Kızlar tarhana çorbasına balık katmak gibi bir fikrim var ne dersiniz.

ığğğğ hepsine katma barii baktın yemşiyor sadece tarhana olan kısmından ver.bence kötü olur.

bugün bu 3 çoçuğun boğaz enfeksiyon haberi.salgın mı acep.geçmiş olsun.
Kızlar yaaa, ben yeşil çay içiyorum şimdi ama bebişime bir etkisi olur mu acaba

birşey olmaz ne olacak bitki.idrar yollarını açar.

maxi cosi aldık biz de. 5 kademesi var, çok rahat..güvenliği onaylanmış tek + sı o sanırım. bir de fazla terletmiyor.

ben tarhanayı tavuk yada et suyuyla yapıyorum zaten de.. balık yemeside gerekiyor ya.. onu nasıl kakalarım diye fikir üretiyorum kızlar.. benim oğlum yemeyen bir çocuk biliyosunuz..

babamın 3 yıl önce ayak bileği kırılmıştı ve dr kalın ilikli kemik bulun kaynatın suyunu içsin demişti 10 gün sonra kontrolde bakın bayağı farketmiş dedi.çünkü kırık kırık gibi değildi bilek kemiği 10 cm dışa çıkmıştı ve platin falan takıldı kaynaması çok uzun sürecek dediler çok şükür 20 günde deynekle kalktı.ince kemik suyu değilde ilikli kalın kemik alıp kaynatmalı.bizimde tabii kurbandan sonra aklımıza geldi annemler hep atmış kemikleri.ama babam bulurum ben dedi .

melisime çok geçmiş olsun,inş hemencecik iyileşir canım..

aa hırsız mı,pisler, elleri kırılsın. benim evimi de darma duman etmişlerdi, bişey almamışlar ama bıraktığı korku yetti yani..taşındık tabi ordan. kimse görmemiş mi? başka evlere de girmişler mi?

çok geçmiş olsun Allah korusun

Ay sorma burcu deli yaa dedim dememmi valla ben artık ona hiç bişey vermem zaten
kendi istedi karın dedim gidin alın ne istiyosanız banane dedim delilerr

hımm demek kemiğide öyle almak gerekiyo nerden bulucazkiii

ben gene gerinizde kaldım sohbete katılamadım
çorbalara et suyu tavuk suyu bende katıyorum
ette yediriyorum ama benim oğlum eti yutmuyo çiğniyo çiğniyo bsys bi çiğniyo bişiy bırakmıyo posayı ağızdan atıyo anlıcanız :))
kızlar bu arada 4 kilo almışım gerçi 50 kilo olmuşum çok deil tam ii inş. böle kalır

Hacer geçmiş olsun canım Allah ters getirsin elleri kırılsın başkasının malına el uzatanı.. Melise de çok geçmiş olsun..

Aslnda kurban bayramına geçti.
Ama tanıdık kasap varsa söyle onlar ayırırlar sonuçta onlarda hayvan kesiyorlar.babamda sanırım bulurum derken tanıdık kasaba söyliycem.düşür ortalığa kemik aranalım.millet et ister bizde kemik :)

Ay sorma burcu deli yaa dedim dememmi valla ben artık ona hiç bişey vermem zaten
kendi istedi karın dedim gidin alın ne istiyosanız banane dedim delilerr

hımm demek kemiğide öyle almak gerekiyo nerden bulucazkiii
canım benim
ne dersen de anlamazlar tavrınıda anlamaz alıklar benim başımdda var çünkü

Evet esma sakın vermeye çalışmada az ye kız etli butlu hatun ol , psikolojimizi bozma.
sen zayıfsın canım kilo al yakışır bence ama bünye meselesi tabii.

Serap veremem dese kim bilir adam ne yapardı sopayla kovalardı kesin.ama bırak iyi olmuş ağzını açıp isterse bu sefer dersin birini verdim 40 laf saydınız 2. doğurucam de.manyak lan.

Tam manyak burcu sorma bide susmuyo cır cır cırr haklı olmaya çalışıyo eşimde bi daha verme diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…