Evet esma sakın vermeye çalışmada az ye kız etli butlu hatun ol , psikolojimizi bozma.
sen zayıfsın canım kilo al yakışır bence ama bünye meselesi tabii.
sen azimlisin cnm vericeksinBiz vermeye çalışıyoruz ah ah esmaaa ye gitsinnn
derinde eti seviyo yediriyorum valla bendee
Ben çıkıyorum bacılar çok öptümmmm
Ben azimliyim esma vericem sonrada hiç yemiycemmm
Ben azimliyim esma vericem sonrada hiç yemiycemmm
kızlar yaptığım daha doğrusu uydurduğum balık yemeğini güzel yedi yiğit.. allah bu baby tvyi icat eden kimse ondan razı olsun tabi.. onunda etkisi çok büyük:)))
ayy çok mutluyum yaa.. bu çucuk yeyince bana yarıyor valla
kızlar yaptığım daha doğrusu uydurduğum balık yemeğini güzel yedi yiğit.. allah bu baby tvyi icat eden kimse ondan razı olsun tabi.. onunda etkisi çok büyük:)))
burcu geçmişi okuyamadım durucuk nasıl oldu ...
boğazları daha iyi Selmacığım sağol.
Ateşide artık çıkmıyor.ama ben gecede 5-6 kere kalkıp kontrol ediyorum korkumdan.
ama boğaz enfeksiyonu salgın galiba .Melisa da ve eflal ded var onlarda antibiotike başlamış.offf kim kız gelsin diyip duruyordu çıksınlar ortaya.
Buguün Yiğit Alp 10 aylıkkkk olduuuonun serefine yiyordur.
geçmiş olsun burcu salgın var evet, benimde erenin sesi kısık,komşumun oğluda boğaz enfeksiyonu olmuş hasta yatıyor, kimi duysam boğaz enfeksiyonundan hasta şu sıralar, hasta olan bütün bebişlere geçmiş olsun ......
amanın salgınmı varmış Allah bebişlerimizi korusunbiz daha yeni iyileştik yahu inş. kimseden bulaşmaz
amanın salgınmı varmış Allah bebişlerimizi korusunbiz daha yeni iyileştik yahu inş. kimseden bulaşmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?