2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Evet esma sakın vermeye çalışmada az ye kız etli butlu hatun ol , psikolojimizi bozma.
sen zayıfsın canım kilo al yakışır bence ama bünye meselesi tabii.

iştahım açıldı bu ara ama işyerinde fazla kaçırıyorum evde oğlandan daoğrudürüst yiyemiyorumda
işyerimde yiyip duruyom oğlumu bıraktığım için sıkıntı yapıyorum oda boğazıma vuruyo :)

Biz vermeye çalışıyoruz ah ah esmaaa ye gitsinnn
derinde eti seviyo yediriyorum valla bendee
sen azimlisin cnm vericeksin
ama verdikten sonra yediklerine dikkat edicenmi gene

kızlar yaptığım daha doğrusu uydurduğum balık yemeğini güzel yedi yiğit.. allah bu baby tvyi icat eden kimse ondan razı olsun tabi.. onunda etkisi çok büyük:)))
ayy çok mutluyum yaa.. bu çucuk yeyince bana yarıyor valla

afiyet olsun yiğite,, bizde cep telefonundan şarkı dinliyoruz yemek yerken.....

maşallah hep yesinde annesini hep mutlu etsin

burcu geçmişi okuyamadım durucuk nasıl oldu ...

boğazları daha iyi Selmacığım sağol.
Ateşide artık çıkmıyor.ama ben gecede 5-6 kere kalkıp kontrol ediyorum korkumdan.
ama boğaz enfeksiyonu salgın galiba .Melisa da ve eflal ded var onlarda antibiotike başlamış.offf kim kız gelsin diyip duruyordu çıksınlar ortaya.

Bugün Yiğit Alp 10 aylıkkkk olduuu

onun Şerefine yiyordur.

Son düzenleme:

geçmiş olsun burcu salgın var evet, benimde erenin sesi kısık,komşumun oğluda boğaz enfeksiyonu olmuş hasta yatıyor, kimi duysam boğaz enfeksiyonundan hasta şu sıralar, hasta olan bütün bebişlere geçmiş olsun ......

seldadaki buluşmaya bizde geliyoruz inş.kızlar, eşim önce çok uzak olmaz falan dedi, ama sonra ısrarlarıma dayanamadı tamam gidersin dedi inş.son anda işi falan çıkmaz bende sizinle birlikte olabilirim.......

amanın salgınmı varmış Allah bebişlerimizi korusunbiz daha yeni iyileştik yahu inş. kimseden bulaşmaz

Sizede Geçmiş olsun Selma.evet evet salgın hele bu bayramda havalarda güzeldi herhes gel git birbirine bulaştırdı valla.ben bile 1 aydır yeni düzeldim desem yeridir.Birde sen x 3 tehlikedesin çoçuklar okulda ister istemez kapıyorlar işte.

amanın salgınmı varmış Allah bebişlerimizi korusunbiz daha yeni iyileştik yahu inş. kimseden bulaşmaz

sık sık oyuncaklarını yıka.başka çoçuklarda elliyorsa ihmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…