2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aman gelin gelin herkes gelsin:))))
şimdi esra burcu zeynep pervin özlem selma geliyor diye biliyorum.. bunların haricinde kimler var acaba ?

bu paylaşma konusunda bende çok verdim kız kardeşimin ikiz kızları var yiğitten 2 yaş büyükler.. unisex olanları kardeşim ayırıp veriyor sağolsun.kilotlu çoraplar çok işime yaradı açıkcası:)))
bide yürütec almam lazım..
biçok kişi var etrafımda olupta kullanmayan ama isteyemem ki..bakalım haftasonu alırım belki

saol hülyacım. yok canım kimse görmemiş duymamış. zaten biliyorsun bina yeni çok fazla oturan yok. birde ogün yol çalışması varmış. kimse duymamış. başka evlere girmemiş. bizimkini de son anda bırakıp gitmişler muhtemelen asansör falan çalıştı sesten bıraktılar...

çok geçmiş olsun Allah korusun

saol canım.

Hacer geçmiş olsun canım Allah ters getirsin elleri kırılsın başkasının malına el uzatanı.. Melise de çok geçmiş olsun..
saol canım. amin inşallah....

Selma Süper olur valla.Uzakmıymış sen eşine deki insafff Burcu Göztepeden gelecek de.sizi tutuğu gibi getirir emin ol

kızlar selam...
gelemiyorum pek ipoş durmuyor maalesef...
şöyle üstten bi baktım geçmişe.
hasta bebelerimize çok geçmiş olsun.
hacercim sana da geçmiş olsun. hırsızın korkusu yeter. elleri kırılasıca
seldacım ben,esra,burcu,havva,pervin,özlem(zeynep6672),gelebilirse selma ve didem(dineva)gelicekler.
oooo baya kalabalık olucaz ne güzel...
bu verme konusuna gelince. bana kuzenlerimden hep kalın battaniyeler,mama sandalyeleri geldi. eltimden büyük puset ve hoppala gelicek bu hf sonu (yazlıkta kalmış ordan gidince alıcaklar)
bi dolu kıyafet geldi akrabalardan
benim puset,mama sandalyesi,yürüteç gibi şeylerde eltime gidicek alt kata. oda ipeğe cok getirdi verdi ama. öyle bi sorun yok allahtan. herkes bırbırıne verıyo. ben hamıle kıyafetlerımı bıle verdım ona. oda bana vermıstı ama ılk hamılelıgınden kalan 1-2 üst badisini.
alan temız kullanıyo sıradaki kimse ona veriyo.
ben eltıme verdıgım yurutec mama sandalyesı ve pusetı 2.cocugumda tekrar alıcam mesela oda allah mani vermezse 1 sene sonra

ya kızlar... melis hasta ya şimdi... ben 2 gündür izinliydim artık yarın işe gitmem lazım. melisi napacağımı düşünüyorum kara kara... biliyorsunuz ben bakıcının evine bırakıyordum sabah çıkarmak istemiyorum bakıcı da gelemem diyor.. daha doğrusu dün bugün için sabah gel hasta çocuk dedim gelemem dedim... yarın napıcam. yarın da gel desem gelemem diycek. hasta haliyle de sabah çıkarmak istemiyorum. offff yaaa... yarına da düzelecek gibi değil... eşimde izin alamaz dün izinliydi kapıyla falan uğraştı.

ayyyyyy selma yaaaaa
kaç sene orda çalıştım yıldırım garantide
keşke o zamanlardan tanışıyo olsaydık ne güzel görüşürdük
olsun ama geç kalmış sayılmayız dimi

didem de gelicek burcu son anda bi iş çıkmazsa tabi...

hacercim güzellikle anlatsan. hasta cıkaramıyorum falan desen. 1-2 gun ıdare edemez mı. bunlarda para alıp üstüne naz yapıyolar yaaa

yalnız kimse fire vermezse 8-9 kişi olucaz sanırım
selda,ben,burcu,esra,özlem,didem,selma,havva ve pervin
9 kişi
selda bence sen bi daha düşün
bizden sonra o evin hali nicedir

saol zeynepcim. oooo hemen 2.yi düşünüyorsun sanırım. maşallah kız iyi cesaretlisin bende henüz o cesaret yok. baksana bir çocukla ortada kaldım bakıcak kimsem yok...
bu verme konusunda da ben kimseden birşey almadım. kimseye de birşey vermem açıkcası... bir tek annemden yiğenimin beşiğini istemiştim o da sen yenisini al demişti. çok zoruma gitmişti bir daha da kimseden birşey istemedim. yiğenlerimle melisin çok yaş farkı yok ama kimse teklif etmedi bende bir daha istemedim.

ayyyyyy selma yaaaaa
kaç sene orda çalıştım yıldırım garantide
keşke o zamanlardan tanışıyo olsaydık ne güzel görüşürdük
olsun ama geç kalmış sayılmayız dimi

inanmıyorum yaaa , hilallede komşuymuşuz hilal taşınıp gidince anladık dünya ne kadar küçük ....
neyse inş.tanışıcaz en sonunda

ayy zeynep ya sorma dün beraber hastaneye gittik o halini falan gördü hastanede söyledim üstelikte güzellikle anlattım ama yok gelemem dedi... şimdi de yarın için tekrar söyleyip söylememeyi düşünüyorum... gelemem derse iyice soğurum ona karşı çünkü....şansımızdan şöyle eve gelen iyi bir bakıcı bulamadık....

Allah mani vermezse ipek 1 yaşına girdikten sonra istiyoruz hacercim. aralarında 2 yaş olsun beraber büyüyüp gitsinler diye. bakalım tabi bu bi plan şimdilik...
aslında ne kötü. böyle şeyler verilir hep birbirine. bebek eşyaları hem çok pahalı hemde 2-3 aylık şeyler. ne var versen yani... neyse sende kaldırırsın kenara 2.yapmasan bile sonra ihtiyacı olan birine verirsin sevabına.
inanmıyorum yaaa , hilallede komşuymuşuz hilal taşınıp gidince anladık dünya ne kadar küçük ....
neyse inş.tanışıcaz en sonunda
evet dünya küçük gerçektende...
neyse geç kalmamışız bak,neyleyim mesafeleri gönüller bir olsun dimi

"gelemem" e mazereti ne peki...
neden gelemiyor hanfendi?

baksen kadına ya ne insafsız kz bir günlüğünedemi gelmiyor ayıp ya para alıyor okadar ekmeğini yiyor ne rahat insanla ya
seni çok iyi anlıyorum benimkine halası bakıyo gelip alıyo sabahları Allahtan ama tuhaflar ısınamadım alışamadım başkası olsada bıraksam keşke diorum ama yok bırakabileceğim kimse işte mecburuz ya bişiy diyemiyoruz
geç ay kaç günbakmadı mesela onların parasını almamda demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…