2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

idare etse ya neden gelmek istemiyormuş peki......

allah allah ne demk gelemem ya evinde hasta ufak bebği mi var yatalak kalanı mı var.Hacer sinir bir kadın mı hastadan anlaması lazım.bedava mı bakıyor birde hani kendini ağıra çekiyor

[
TE]

zeynepcim cevap veriyorum..
bilmiyorum ne yaparım:))) ama sizin canınız sağolsun dağınıklı dediğin nedir ki toplanır gider.benim düşündüğüm konu bu sıpalar uyuyunca onları nerede yatıracağız.. yiğitin odası maksimum 4 bebek alır bizim yatak odasına yer yatağı yaparız olmazsa..

maksimum kaç tanesi aynı anda uyur ki zaten

canlarım ipek uyandı
meyvesini yedirdim yanında 1 kucuk dilimde irmik tatlısı yedi tatlıcı kızım benım
ama durmuyor kacıyorum ersın aksama yalancı tavuk gogsu istedi allahtan yemegım war onu yapayım bari
yarın gorusuruz artıkın...

aaa bu ,Ersinde daha dün değilmiydi irmik tatlısı bu ne sipariş yoğunluğu böyle .Zeynep ersin bahane tatlılar sana şahane geliyordur ha.sen biraz zor zayıflarsın

Son düzenleme:
zeynep muhtemelen yine bana yapışır,yabancılar çünkü sizi, gerçi sağı solu belli olmuyor belki de yabancılamaz ben ayağımda sallayıp uyuturum orda da kalır zaten, çok uyumazki en fazla 1 saat

görüşürüz canım iyi akşamlar.....

at yer döşek Selda tamam işte.ayy süper olacak valla.ilk başla hepsi garipsiyor Selma sonradan alışıp birbirlerine dalıyorlar

ama çok zevkli oluyor konuşmalar havada kalıyor bebekler gülüyor ağlıyor.Duruda bu ara alo diyip elini kullağına götürüyor ve söyleniyor kime ne anlatıyorsa sizede gösterir kızım marifetlerini birde acayip düşüyoruz ama onu göstermeleyim

ama sesli dinleyemedim sabah erken gelip dinliyim bari.ama o ne vuruş Serap öyle.ben vursam elim kan toplar hiç mi canları yanmıyor bunların tokatlar tekmeler havada uçuyor.

eee napıyonuz...
bizde arkidişe gittk geldik...
yemek yapıyorum...
pilav üstü kuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…