ayy zeynep ya sorma dün beraber hastaneye gittik o halini falan gördü hastanede söyledim üstelikte güzellikle anlattım ama yok gelemem dedi... şimdi de yarın için tekrar söyleyip söylememeyi düşünüyorum... gelemem derse iyice soğurum ona karşı çünkü....şansımızdan şöyle eve gelen iyi bir bakıcı bulamadık....
allah allah ne demk gelemem ya evinde hasta ufak bebği mi var yatalak kalanı mı var.Hacer sinir bir kadın mı hastadan anlaması lazım.bedava mı bakıyor birde hani kendini ağıra çekiyorya kızlar... melis hasta ya şimdi... ben 2 gündür izinliydim artık yarın işe gitmem lazım. melisi napacağımı düşünüyorum kara kara... biliyorsunuz ben bakıcının evine bırakıyordum sabah çıkarmak istemiyorum bakıcı da gelemem diyor.. daha doğrusu dün bugün için sabah gel hasta çocuk dedim gelemem dedim... yarın napıcam. yarın da gel desem gelemem diycek. hasta haliyle de sabah çıkarmak istemiyorum. offff yaaa... yarına da düzelecek gibi değil... eşimde izin alamaz dün izinliydi kapıyla falan uğraştı.
zeynepcim cevap veriyorum..
bilmiyorum ne yaparım:))) ama sizin canınız sağolsun dağınıklı dediğin nedir ki toplanır gider.benim düşündüğüm konu bu sıpalar uyuyunca onları nerede yatıracağız.. yiğitin odası maksimum 4 bebek alır bizim yatak odasına yer yatağı yaparız olmazsa..
canlarım ipek uyandı
meyvesini yedirdim yanında 1 kucuk dilimde irmik tatlısı yedi tatlıcı kızım benım
ama durmuyor kacıyorum ersın aksama yalancı tavuk gogsu istedi allahtan yemegım war onu yapayım bari
yarın gorusuruz artıkın...
maksimum kaç tanesi aynı anda uyur ki zaten
serapcım nasılsın canım berkin paşam nasıl, bayıldım faceteki vidosuna .....
evet yaa süper olmuş neydi dıgıl dıgıl dıgıl:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?