2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sibelcim biize sordun sanıp üzerime alıyorum:))
biz iyiyiz hiçbşrşey yememesinin dışında (
bugün apartmanımızın günü vardı bi ara doreden bahsetmiştim burda onun ürünleride gelmişti güzel satışlarda yaptım iyi oldu kısa gününkarı :))

iyi akşamlar kızlarrr nabersiniz nasılsınız herkesler iyidir inşallah

hoşgeldin elifcim iyiyiz sen nasılsın,oğluşun nasıl hasta bebişler var boğaz enfeksiyonu olmuşlar :2:

eee napıyonuz...
bizde arkidişe gittk geldik...
yemek yapıyorum...
pilav üstü kuru
sende hoşgeldin sibelcim ohhh afiyet olsun bizde de içli köfte var bide makarna....

iyi akşamlar kızlarrr nabersiniz nasılsınız herkesler iyidir inşallah

allah bereket versin güle güle harca paracıkları

teşekkürler selmacım iyi oldu biryerlerden bişiyler yapmaya başalamak lazımdı nasılsa işe başlıyorum evdede boş boş duramıyorum ee maddi durumda malum, inşallah devamı gelir dua edin kızlar bana
oğluşta iyi çok şükür
ooyy hasta bebişlerin hepsineee geçmişler gitmişler olsun allah acil şifalar versin havalar bi güneşli bi yağmurlu hep ondan oluyor..

ama sesli dinleyemedim sabah erken gelip dinliyim bari.ama o ne vuruş Serap öyle.ben vursam elim kan toplar hiç mi canları yanmıyor bunların tokatlar tekmeler havada uçuyor.

ah ah sorma valla kız masaya bir vuruşu var bi çeksem de görseniz
bu akşam iki eliyle dan dan vuruyo bi de gülüyo tabaklar çatallar hopluyo diye
su şişesini verdik eline koca dolu şişeyi havaya kaldırıyo sonra masaya vuruyo herkül mübarek

Allah bereket versin devamı da gelsin inşallah.. valla yapmak lazım bişeyler canım yoksa pabuç pahalı

dagır dagırın pireleri uçuşuyo

kıız ben de tam yazacaktım kimsler yok mu diye seni görünce sevindim

bende bi bakınıym dedim bende sen gördüm sevindim...
çok duygusal gördüm kendimi ayolll...

yaprak dökümünü seyrettim alirıza emmi iyiden iyiye konuşuy haaa..
hayyy maşallahhh..
aman bitseydi de kurtulsaydık..
seyretmeyince ayıp oluy sanıyom adama

ah ah sorma valla kız masaya bir vuruşu var bi çeksem de görseniz
bu akşam iki eliyle dan dan vuruyo bi de gülüyo tabaklar çatallar hopluyo diye
su şişesini verdik eline koca dolu şişeyi havaya kaldırıyo sonra masaya vuruyo herkül mübarek

hay maşalllahhh..
Allah güç kuvvet versin paşaya...

ayy yine tek başıma konuşuyorum..
küstüm serap sende bırakıp gittin beni...

gitmedim kııız çekirdek yiyom tv ye bakıyom biyandan da

ben de ali rıza beye ayıp olmasın diye seyrettim valla

kızlar size bi soru.
bugün ilk kez ipeğin çorbasına ciğer koymayı düşünüyorum. nasıl olucak peki? kıyma yada balık yerine sebze çorbasına minik bi parça katarak başlasam olur mu dersiniz?

günaydın arkadaşalar
zeynep daha erken değilmi ciğer için vermesenmi acaba ben hiç duymadım ciğeri
seldaya bizde gelicez allahtan bir elem keder olmazsa nevayıda babaya bırakırsak süper olur benim kızda selmanınki gibi ayağımda uyur muhtemelen 2 tane eksik say çocukların yataklarını selda
ben nevanınkileride herkese dağıttım ayşeninkileride amcamın gelinine verdim o büyütüyor ondan sonrada martta öbür kuzenim doğum yapıcak ona veriyoruz paylaşıyorum valla bende arkadaşımdan mama sandalyesi aldım

günaydın kızlar.

valla burcu serap ben de özledim çene çalmayı şurda.. bazen okuyorum ama bazen sayfalar çok ilerliyor, okuyamıyorum bile..neyse inş katılırız biz de..

ciğer ilk bana da erken gibi gelmişti sen söyleyince ama 9. aydan sonra veriliyormuş..nasıl yapılır bilmem ama,kendisi ile aram pek iyi değildir. ama haşlayıp incecik kıyma gibi yapıp, çorbaya koysan olur bence..

Günaydın ,

Zeynep evet ince ince kes at çorbalara yok erken değil bende okumuştumda açıp bakamadım şimdi 9-10. ay başlanır diyordu galiba.artık seçeneklerde çoğaldı.önceden ne versek siz ne veriyorsunuz diye sorup duruyorduk.Danalar büyüdü valla en azından yemek ne yedirsek derdi azalacak galiaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…