2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnn hatunlar....

zeynep bende ciğer vercem bugün erken değil canım..
artık verilebilir..
ben şehriyeli çorba yapıcam içine de çekilmş ciğer atıcam birazcık denicem bakalım...
ayda 2 kez verilebilir diyolar...

Havuçlu Kuzu Ciğeri (8 ay)

25 gram kuzu ciğer
150 gram havuç
biraz tereyağı
çok az defne tozu
1 çimdik tuz

Havuçu yıkayın, soyun, tavla zarı biçimi doğrayın, biraz suda 20 dakika pişirin. Defne yaprağı tozu, biraz tereyağı ekleyin bir çatalla ezin. Küçük doğranmış çiğeri buharda pişirin, havuç püresi ile servis yapın

Günaydın hepinize

erkenciler de varmış aman da aman

günaydın kızlar.

valla burcu serap ben de özledim çene çalmayı şurda.. bazen okuyorum ama bazen sayfalar çok ilerliyor, okuyamıyorum bile..neyse inş katılırız biz de..

slmlar kızlarr
hayırlı güzel bir gün olsun inş.
ciğer mi vericeksiniz hadi afiyet olsun bakalım

günaydın kızlar

benim kızım çöpçü gibi, yerlerde ne bulsa ağzına götürüyor,eren kalemini açmış onun çöpü dökülmüş masanın altına sen gir o çöpü orda bul hemen ağzına götürdü hiç affı yok valla, sizinkilerde öylemi parmaklarını cımbız gibi kullanıyor cadı bide gayet ciddi ağzına götürürken sanki kim bilir neyapıyor

günaydın canlar nasılsınız bende ciğer vermedim hiç cesaret edemedim ama vermek lasım artık bu arada değişik neler yapıyosunuz bebişlere ekstraa

kızlar size bi soru.
bugün ilk kez ipeğin çorbasına ciğer koymayı düşünüyorum. nasıl olucak peki? kıyma yada balık yerine sebze çorbasına minik bi parça katarak başlasam olur mu dersiniz?

Canım bana doktor bu ay kontrolde söyledi. Bakliyat ve ciğer verebilirsin artık dedi. Ben sormamıştım zaten ama çok ta gerekli bişey değil ama yedirebilirsin dedi.

günaydın kızlar.

valla burcu serap ben de özledim çene çalmayı şurda.. bazen okuyorum ama bazen sayfalar çok ilerliyor, okuyamıyorum bile..neyse inş katılırız biz de..

fırsatı buldun mu damla buraya taam mı:13:

evet ya herşeyi yiyebiliyorlar artık.. ben hiç özel yemek pişirmemiştim zaten ama şimdi bizim yemeklere tuz atmadan ayırıyoruz akşamları yiyor.

aynı ayşe nefret geldi vallaha bizimki geçen böcvek yemişti sanırım pzt günü onu bıraktım odada oynuyor güya bende süt sağıyordum öhö öhö yapa geldi yanıma boğazından bişey çıkarmaya uğraşıyor belli baktı olmadı 1-2 öğürttü kendini bende onu izliyorum sonra azıcık çıkardı bi baktım içinde ufak siyah bişey var böcekmi kağıtmı çok karar veremedim şimdi hep peşindeyim ama kötü yani nevacığımın hiç böyle şeyleri yoktu çokta tiksinirdi ayşeyi birşey alırken görsün hemen ellerine vuruyor

aynen selmacım bizimkide öyle pıt pıt o parmaklarla bi bakıyorum bişiler çiğniyo ufacık bişey bulsa ağızında geçen gün kayınvalidem çikolata vermiş eline boğulcaktı çocuk hepsini atmış ağzına zor çıkardım bide yuvarlaklardann

Günaydın kızlar..
Erkan Oğur eşliğinde yatıyoz oğlumla..O uyudu kollarımda
Ne var ne yok görüşmeyeli

günaydın kızlar
günaydın selmacım

amannn varya esma seni sibel diye nerelere gitcen diyorum dün gece geç yattım yaramadı bana

:89:

günaydın canlar nasılsınız bende ciğer vermedim hiç cesaret edemedim ama vermek lasım artık bu arada değişik neler yapıyosunuz bebişlere ekstraa
günaydın şikerimmm iiyiz sen nasılsınn

Ben verdim bayramda kurban ciğerinden..Az verdim pilavla bişey olmadı..Ama herşeyi yemeyen bebikler diirek ciğeri sevmeyebilir.Çorbada vermek daha mantıklı bencede..

Ayşegül ün misafirler bugün mü geliyordu?kalkmışsır sabah saat 6 da :)
bana misafir gelince öyleyim valla hocadan önce uyanırdım başlardım.akşama gelir yana yakıla offf yoruldum diye.

Günaydın kızlar..
Erkan Oğur eşliğinde yatıyoz oğlumla..O uyudu kollarımda
Ne var ne yok görüşmeyeli

oyyy oyyy oyyyy manzarayı hayal edin kızlar karnında kızı kucağında dünyalar tatlısı oğluşu kulağa fısıldayan müzik sıcacık yatak işte huzur.

maşallah.keyfini çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…