Günaydın hepinize
erkenciler de varmış aman da aman
günaydın arkadaşalar
zeynep daha erken değilmi ciğer için vermesenmi acaba ben hiç duymadım ciğeri
seldaya bizde gelicez allahtan bir elem keder olmazsa nevayıda babaya bırakırsak süper olur benim kızda selmanınki gibi ayağımda uyur muhtemelen 2 tane eksik say çocukların yataklarını selda
ben nevanınkileride herkese dağıttım ayşeninkileride amcamın gelinine verdim o büyütüyor ondan sonrada martta öbür kuzenim doğum yapıcak ona veriyoruz paylaşıyorum valla bende arkadaşımdan mama sandalyesi aldım
günaydın kızlar.
valla burcu serap ben de özledim çene çalmayı şurda.. bazen okuyorum ama bazen sayfalar çok ilerliyor, okuyamıyorum bile..neyse inş katılırız biz de..
Günaydın ,
Zeynep evet ince ince kes at çorbalara yok erken değil bende okumuştumda açıp bakamadım şimdi 9-10. ay başlanır diyordu galiba.artık seçeneklerde çoğaldı.önceden ne versek siz ne veriyorsunuz diye sorup duruyorduk.Danalar büyüdü valla en azından yemek ne yedirsek derdi azalacak galiaba.
günaydınnnn hatunlar....
zeynep bende ciğer vercem bugün erken değil canım..
artık verilebilir..
ben şehriyeli çorba yapıcam içine de çekilmş ciğer atıcam birazcık denicem bakalım...
ayda 2 kez verilebilir diyolar...
slmlar kızlarr
hayırlı güzel bir gün olsun inş.
ciğer mi vericeksiniz hadi afiyet olsun bakalım
kızlar size bi soru.
bugün ilk kez ipeğin çorbasına ciğer koymayı düşünüyorum. nasıl olucak peki? kıyma yada balık yerine sebze çorbasına minik bi parça katarak başlasam olur mu dersiniz?
slmlar kızlarr
hayırlı güzel bir gün olsun inş.
ciğer mi vericeksiniz hadi afiyet olsun bakalım
kızlar size bi soru.
bugün ilk kez ipeğin çorbasına ciğer koymayı düşünüyorum. nasıl olucak peki? kıyma yada balık yerine sebze çorbasına minik bi parça katarak başlasam olur mu dersiniz?
günaydın kızlar.
valla burcu serap ben de özledim çene çalmayı şurda.. bazen okuyorum ama bazen sayfalar çok ilerliyor, okuyamıyorum bile..neyse inş katılırız biz de..
Günaydın ,
Zeynep evet ince ince kes at çorbalara yok erken değil bende okumuştumda açıp bakamadım şimdi 9-10. ay başlanır diyordu galiba.artık seçeneklerde çoğaldı.önceden ne versek siz ne veriyorsunuz diye sorup duruyorduk.Danalar büyüdü valla en azından yemek ne yedirsek derdi azalacak galiaba.
benim kızım çöpçü gibi, yerlerde ne bulsa ağzına götürüyor,eren kalemini açmış onun çöpü dökülmüş masanın altına sen gir o çöpü orda bul hemen ağzına götürdü hiç affı yok valla, sizinkilerde öylemi parmaklarını cımbız gibi kullanıyor cadı bide gayet ciddi ağzına götürürken sanki kim bilir neyapıyor
benim kızım çöpçü gibi, yerlerde ne bulsa ağzına götürüyor,eren kalemini açmış onun çöpü dökülmüş masanın altına sen gir o çöpü orda bul hemen ağzına götürdü hiç affı yok valla, sizinkilerde öylemi parmaklarını cımbız gibi kullanıyor cadı bide gayet ciddi ağzına götürürken sanki kim bilir neyapıyor
günaydın canlar nasılsınız bende ciğer vermedim hiç cesaret edemedim ama vermek lasım artık bu arada değişik neler yapıyosunuz bebişlere ekstraa
günaydın selmacımgünaydın kızlar
amannn varya esma seni sibel diye nerelere gitcen diyorum dün gece geç yattım yaramadı bana
:89:benim kızım çöpçü gibi, yerlerde ne bulsa ağzına götürüyor,eren kalemini açmış onun çöpü dökülmüş masanın altına sen gir o çöpü orda bul hemen ağzına götürdü hiç affı yok valla, sizinkilerde öylemi parmaklarını cımbız gibi kullanıyor cadı bide gayet ciddi ağzına götürürken sanki kim bilir neyapıyor
günaydın şikerimmm iiyiz sen nasılsınngünaydın canlar nasılsınız bende ciğer vermedim hiç cesaret edemedim ama vermek lasım artık bu arada değişik neler yapıyosunuz bebişlere ekstraa
Günaydın kızlar..
Erkan Oğur eşliğinde yatıyoz oğlumla..O uyudu kollarımda
Ne var ne yok görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?