oyyy oyyy oyyyy manzarayı hayal edin kızlar karnında kızı kucağında dünyalar tatlısı oğluşu kulağa fısıldayan müzik sıcacık yatak işte huzur.
maşallah.keyfini çıkar.
aynı ayşe nefret geldi vallaha bizimki geçen böcvek yemişti sanırım pzt günü onu bıraktım odada oynuyor güya bende süt sağıyordum öhö öhö yapa geldi yanıma boğazından bişey çıkarmaya uğraşıyor belli baktı olmadı 1-2 öğürttü kendini bende onu izliyorum sonra azıcık çıkardı bi baktım içinde ufak siyah bişey var böcekmi kağıtmı çok karar veremedim şimdi hep peşindeyim ama kötü yani nevacığımın hiç böyle şeyleri yoktu çokta tiksinirdi ayşeyi birşey alırken görsün hemen ellerine vuruyor
aynen selmacım bizimkide öyle pıt pıt o parmaklarla bi bakıyorum bişiler çiğniyo ufacık bişey bulsa ağızında geçen gün kayınvalidem çikolata vermiş eline boğulcaktı çocuk hepsini atmış ağzına zor çıkardım bide yuvarlaklardann
Günaydın kızlar..
Erkan Oğur eşliğinde yatıyoz oğlumla..O uyudu kollarımda
Ne var ne yok görüşmeyeli
herkeze günaydın nasılsınız kızlar görüşmeyeli ben evi toplıyım gelim daha geçmişi okucam..
Ayşegül ün misafirler bugün mü geliyordu?kalkmışsır sabah saat 6 da :)
bana misafir gelince öyleyim valla hocadan önce uyanırdım başlardım.akşama gelir yana yakıla offf yoruldum diye.
iim cnm şükür oğlumda iyi mızmızz biraz diş çıkarcak heraldeKızçe iyi şükür haftaya ultrason randevusu aldım hastaneden..Kan felan verdim işte dün.İyi ama yani şu aralar 7 ay civarından daha iyiyim hatta öyle gelcekmiş gibi bi hali yok
Sen nasılsın paşa nasıl canım
sağol bacım...sibelcim kolay gelsin bacım
Bizde bu sefer çıkarıcaz galiba diş..Ay boşuna umutlanmakta istemiyorum.Görüntüde bişey yokta.Ağzını açmak,kaşığı sokmak istemiyor iki gündür.Ya boğazları acıyor,ya diş...İshal gibi de kakası ve de çok sık bakalım çıkar bi iki güne kokusu neymiş derdi
yok didem bugün evdeyim canım..
komşunun memleketten gelinleri geldi..
bende gelin beraber misafirimiz olun dedm...
onları çağırdım öğlene gelcekler..
bende hazırlık görüyom...
uğrarım arada..
Bizde bu sefer çıkarıcaz galiba diş..Ay boşuna umutlanmakta istemiyorum.Görüntüde bişey yokta.Ağzını açmak,kaşığı sokmak istemiyor iki gündür.Ya boğazları acıyor,ya diş...İshal gibi de kakası ve de çok sık bakalım çıkar bi iki güne kokusu neymiş derdi
hımmm sen hamarat bacısın neler yapcan bakalım poğça böreklerden bizede gönder
ben nisanda mardine gelcem bacım bu sefer geleyim sanaköfte yapcam...tavuk göğsü ve kurabiye..
bide peynirli kek...yeter dimi...
göndereyimde bacım keşke gelsenizde valla evime ağırlasam sizi...
çok istiyorum inanki hepinizi görmek tanşmak..
ben nisanda mardine gelcem bacım bu sefer geleyim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?