2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kızçe iyi şükür haftaya ultrason randevusu aldım hastaneden..Kan felan verdim işte dün.İyi ama yani şu aralar 7 ay civarından daha iyiyim hatta öyle gelcekmiş gibi bi hali yok
Sen nasılsın paşa nasıl canım

herkeze günaydın nasılsınız kızlar görüşmeyeli ben evi toplıyım gelim daha geçmişi okucam..

çöpçü cimcimeler

Günaydın kızlar..
Erkan Oğur eşliğinde yatıyoz oğlumla..O uyudu kollarımda
Ne var ne yok görüşmeyeli

günaydın özlemcim......
esmacım sanada günaydın......

Ayşegül ün misafirler bugün mü geliyordu?kalkmışsır sabah saat 6 da :)
bana misafir gelince öyleyim valla hocadan önce uyanırdım başlardım.akşama gelir yana yakıla offf yoruldum diye.

evet ya bugün geleceklerdi allah yardımcısı olsun çok kalabalık geliyorlardı bide....

iim cnm şükür oğlumda iyi mızmızz biraz diş çıkarcak heralde

yok didem bugün evdeyim canım..
komşunun memleketten gelinleri geldi..
bende gelin beraber misafirimiz olun dedm...
onları çağırdım öğlene gelcekler..
bende hazırlık görüyom...
uğrarım arada..

Bizde bu sefer çıkarıcaz galiba diş..Ay boşuna umutlanmakta istemiyorum.Görüntüde bişey yokta.Ağzını açmak,kaşığı sokmak istemiyor iki gündür.Ya boğazları acıyor,ya diş...İshal gibi de kakası ve de çok sık bakalım çıkar bi iki güne kokusu neymiş derdi

sibelcim kolay gelsin bacım
sağol bacım...

dişten olabilir evet canım..dişte iştah gidiyo..isalde oluyo..diştir diş..

yok didem bugün evdeyim canım..
komşunun memleketten gelinleri geldi..
bende gelin beraber misafirimiz olun dedm...
onları çağırdım öğlene gelcekler..
bende hazırlık görüyom...
uğrarım arada..

hımmm sen hamarat bacısın neler yapcan bakalım poğça böreklerden bizede gönder

Selmacım benim oğlan da aynı iyi ki emeklemiyor diyorum yani halının tüğlerini tiftiyo oturduğu yerden

Ya Özlem sabah sabah yapılır mı bu şimdi benim de moralimi bozdun gitti

diştendir o annesi hemencik yormadan çıkar inşallah kızlar ipeğin dişleri çok tatlı görmelisinişz

hımmm sen hamarat bacısın neler yapcan bakalım poğça böreklerden bizede gönder

köfte yapcam...tavuk göğsü ve kurabiye..
bide peynirli kek...yeter dimi...
göndereyimde bacım keşke gelsenizde valla evime ağırlasam sizi...
çok istiyorum inanki hepinizi görmek tanşmak..

Kızlar Eflal'in bademcikleri şişmişti ya iki gün önce, bi de diş çıkarmaya başladı sanırım alt damağında ince bi yarık var. Şimdi de bu sabah acaip ishal olmuş. Sizce ishal için endişelenmeli miyim. Annem antibiyotik yapabilir diyo antibiyotik kullananlarda ishal oldu mu?

Yok özlem nisbet yapar gibi olmamış... çok güzel valla.ben kızıma bazen sarılınca oda sakin sakın kafasını yaslayınca ortamı dinliyorumda valla huzur huzur diye bağrıyor sesizlik.birisi tam 2. yarı içinde yüreğinde hissetmek eminim süper bir duygudur.

ayy yeter bu kadar ben 2. yapmıycam diyorum imrendirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…