2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben de isterim sibel pasta börekten..aa revnayı buraka mı aldınız,hiç haberim yoktu..anası verdi mi hemen cadıyı :)

Son düzenleme:
kız burcu dün gece düşündüm ha,sen ne diye 2. yi düşünmüyon, niye durunun kardeş hakkını elinden alıyon, yazık değil mi?

Gülşah antibiyotik değil diş yapıyor ıshali.annen dikkat etsin bu sefer sıhay ve kokulumu yani ağır bir koku diştendir dişten.

Bu arada Gratis mağzalarında Dalin 54 lü mendil 2.50 tl 2. side 1.25 .2.de %50 indirim var.şu kıytırık mendillerdende ucuza geliyor.dün öyleydi yani bugünde öyleyse öğlen arasında stok yapmak için alıcam.

Didem ver gitsin kız zaten çöpçü ne bulsa yiyor.
Hülyaya da bakın bi everme işi duydu hooop topiğe.

burcu,didem

burdayken size bişey sorcam.. hani bayramdan önce biz antibiyotik kullandığımız için,burak öksürük olmuştu, sonra burcu burak hep öksürük oluyo demişti, ben de yok demiştim vs. :)) didem de alerji şurubundan bahsetmişti.. şimdik..

burak'ın öksürüğü daimi değil ama hırıltısı daimi. sanırım burcu da bunu demek istemişti.bir türlü geçmiyor, sizin bahsettiğiniz şurup öksürük için mi, hırıltı için mi? hırıltı bağrında ama burnunda değil..bayramda ilaçları kullanmamıza rapmen geçmedi, ilaçları bırakınca öksürük bitti, hırıltı devam ediyor hala..

eşime yeniden götüreyim dedim, doktor direk ant. verdiği için götürmeyelim diyo.. sizin şu şurubu sorayım bi doktora,ne kadar sıklıkta kullanıyorsunuz ve adı ne idi?

tşklr

hee kaçırmışım evermeyi, sonradan yakaladım :)

gülşahcım biz 4 defa farklı zamanlarda ant. kullandık içinde augmendin de vardı, ama ishal hangisi yaptı hiç bilmiyorum canım..

Sıhay ne demek? Ağır kokuluysa mı dişten değilse mi?

anla işte siyah :) evet kokusu ağır ise diş yapıyormuş.yani pok zaten pis kokarda anladın herhalde ne demek istediğimi Duru nun altını açınca 3. kişi odadan kaçıyordu.

Augmentin veriyoruz biz şu an.

Salı günü ben sağlık ocağına ilaç almaya gittim sırada beklerken bi kadın geldi elinde agumentin kutusu bu ilaç yasaklanmış dr bize bunu yazdı çoçuğu acile götürdük orda dr söyledi.tekrar aynı dr a sıra istiyorum dedi.hatta diğer hastalarda yasaksa niye ezcane verdi falan dedi.5-6 aydır yasaklanmış dr internetten gösterdi bize dedi.sen bi baksana bende bakıyım internete bu arada.aklıma şimdi geldi.

özlem valla bende bazen vicdan yapıyorum bırakıyorum diye ama onu görünce dünyalar benim oluyor bende kendim büyütmek isterdim ama olmuyo işte hayat sürüklüyor şartları belirliyor he tabi bunda çocukların suçu yok ama herşey onlar için...

sibel afiyet olsun bacım sütlüyüz,hamile bacımız var kız canımız çekcek kız avucumu yalıyımmm

hülya takıl artık bize sende arada özledik,,,

ayşegüle yazık yaa kız koştur koştur 20 kişeye kıyamam yaa

Bakanlık, Augmentin 625. mg. adlı antibiyotiğin bir serisinin piyasadan geri çekilmesine karar verdi.

valla var haberlerde ama bizimkiler 200 mg dı dimi.kadının elindekinede hiç dikkat etmedim.yok yok bizimkiler daha düşük mg.

kızlar günaydın
dün gece saat 2 de bir uyandım ateşi vardı ölçtüm 39.4 soyduk fitil falan verdim yarım saat içinde 37 ye düştü
şimdi yine ateşi var 38.5 yeniden kalpol verdim yalnız ilginç olan ateş sadece baş ve boyun bölgesinde acaba dişlerden mi?.
keyfi yerinde herhangi bir hastalık belirtiside yok.. doktora götürsem oda ateş düşürücü verecek biliyorum.
şimdi yalnızım evde ılık bir duşa sokayım diyorum..tekrarlayan ateş neden olurki?

Antibiyotikte ishal yapar evet çünkü mikropları temizler pişikte olabilir aynen Hülyanın dediği gibi..
ishal ve boğaz iltihabı salgını da var bilmiyorum artık bizde de garip şeyler oluyor..
Maşallah oğluma kuvvetli bünyesi var hasta olmadı hiç desem yeridir..ondan anlamıyorum aslında hasta mı değil mi diye
Sizin şimdiye kadar yazdıklarınıza bakarak,gözlemliyorum oğlanı Acemi annelik işte

Burcu bak bu kadını tanıyonmu bunu oku kesin ikinciyi yola koyarsın bu gece
Hem çocuk hem kariyer… İşte bu sadece reklamda olur! |

Gülşah dr unu ara canım başka bir sitede de

Augmentin-Bıd 200/28 Mg Oral Süspansiyon Hazırlamak İçin Kuru Toz, 70 Ml" Adlı Antbiyotiğin Üç Serisi İçin Geri Çekme İşlemi Uygulanması Kararı Alındı. Eczanelerin, Söz Konusu İlaçları 26 Kasım Tarihine Kadar Ecza Depolarına İade Etmeleri İstendi.

200 mg için toplatılıyor diyor.

seldacım endişelenme, 3 güne kadar yolu var.3 gün sonunda hala devam ediyorsa, doktora gitmek gerekiyor.. tabi 39 üstü ise hemen gitmeli beklemeden..

başka belirti var mı, kusma ishal gibi.. yiğit paşa da hasta oluyor olmasın,Allah korusun salgın var her yerde..

Selda dişte olabilir başka bir şeyde ama keyfi yerindeyse korkma 4 saatte bir calpol ver.dr da aynı şeyi yapacak.bu arada fitil mi surup muyu acile gittiğimizde sordum.kusan bebek ise fitil yok kusmuyor ise surup hepsi aynı işe yarıyor 4 saatte bir ama.

bi duş aldır surup ver takip et derim ben.

Selmacım benim oğlan da aynı iyi ki emeklemiyor diyorum yani halının tüğlerini tiftiyo oturduğu yerden

Ya Özlem sabah sabah yapılır mı bu şimdi benim de moralimi bozdun gitti

geçmiş olsun gülşahcım diştendir ince yarık varsa birkaç güne kadar patlatır dişini.....

kız burcu dün gece düşündüm ha,sen ne diye 2. yi düşünmüyon, niye durunun kardeş hakkını elinden alıyon, yazık değil mi?

bencede

geçmiş olsun seldacım ateşi düşmeşse sen yinede bir doktora göster, boğaz yada kulakta ateş yapar canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…