2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Serap bende çalışan bi annenin evladıyım.Artılarını da gördüm,eksilerini de..Ama şöyle söylüyüm beni Özlem yapan bi çok şey var annem çalıştığı için hayatımda iyi,kötü.
Çok küçükten yemek yapmayı öğrendim,ev işi..kardeşime bakma.Ozaman için belki üzülüyordum okuldan gelip yemek yapmak bana koyuyordu..Ama şimdi erkenden iş güç yapmayı öğrenmek uygulamanın meyvelerini çok yiyiyorum..Bu bi örnek aslında oturup konuşsak bu mevzuları,annelerimiz yaptığı hataları yapmamamıza falan veslie olurdu..

Ama Allah razı olsun annemden iyiki de çalışmış..Ona hiç bir zaman ama hiç bir zamaaaaan kızmadım çalıştığı için..En doğrusunu yaptı kendi için bizim için..Şimdi kendi hayatı sosyal çevresi arkadaşları olan sağlıklı bi kadın.Eğer çalışmasaydı,babamın derdi onu yer bitirirdi..Ama maşallahı var şimdi.50 yaşına yaklaşmış kadın demezsin..
Tabi babama herzaman öfkeliyim o apayrı bi dava

Nurturiada bazı arkadaşlar bu konuyla birbirimizi suçlayacağımıza ilerde kızlarımız için bişiyler yapmaya çalışsak daha iyi değil mi diye yazmışlar..
Düşünsenize 3 yıl ücretli iznin olduğu ülkeler var avrupada..3 yıııllllllllll işe dönme garantisi cabası

Son düzenleme:
sağolun kızlar.. şuan göğsüne koyduğum ıslak havluyu almış eline tey tey yapıyor sallayarak. keyfi yerinde ishal kusması yok ama feci kabız yapamıyor. sabahtan beri ıkınıyor bir ara oda geçti aklımdan acaba onu ateş yaptı diye..zeytinyağı uyguladım poposuna ama işe yarmadı.. bekliyoruz(
dediğiniz gini yapayım kontrol altında nasılsa yarına kadar devam ederse götürürüm.

calpol 6 saatte bir veriliyor diye biliyorum ben. ama 6 saat ara uzunsa arada da verilmesi gerekiyorsa 3 saatte bir dönüşümlü dolven verilebilir. yani calpol,3 saat sonra dolven, 3 saat sonra calpol, 3 saat sonra dolven..

hülytacım benim kzın hırıltısı allerjisindenmiş zyrtec kullanıyoruz 2. günde hemen kesildi hırıltısı ben gün aşırı 1 tk veriyorum biz en az 6 ay kullanıcaz arada hırıltı tekrarlarsa singulairde başlayacağız bizimki böyle
augmentin içinde kızlar seri numarasını kullanın ve güvenmediğiniz eczaneden ilaç almayın

Selda kabız için meyve çayı öneririm..Ihlamurla birlikte kaynatınca hemen yapar inşallah..Ben bizim oğlanda da gördüm.Bayramda arkadaşımın 4 aylık oğlu da iki gündür yapamamış kayısı da koyduk kuru ıhlamur,nar taneleri,mandalina,ayve,elma valla ortalığı inletti hem gaz hem kakoş

kabızlığa dut kurusunu kaynatıp verince de anında rahatlatıyor :) rüvüş vermişti bana sağolsun,kulakları çınlasın.

evde meyve çayı yokta yukarıda yazdığın meyveler var.. bunları kaynatıp suyunu içirsem olurmuki?

Özlemciğim benimde sorunum bu zaten Anneme 2. çoçuğada bak diyemem ki zaten ben maddi-madevi ona yetişebilirmiyim onada emin değilim.çalışmak zorunda olup kendimin bakamayacağını bile bile 2.neden diyorum.
1 tanesi için bile 2 yıl düşündüm.bu dünya çoçuk getirmeye layık değil bence.evlat sevgisindende kendimi mahrum etmek istemedim iyiki yapmışım.ama şimdiden bazı geceler uykularım kaçıyor şuan bizim gözetimimizde ama büyüyecek sürekli yol gidecek dışarı çıkacak.o kadar şey duyuyuyor o kadar çok şey okuyorum kiii korkuyorum.
bugün bakarım evet sorun karın doyurmak alt temizleme bezi değil benim için ilerisi daha önemli,hatta çok daha önemli.şartlar negetirir bilmem kimin işinde garantisi var kimin nerde garantisi var.işsiz kalsam yine aç kalmam çoçuğumda aç kalmaz ama işte sonrası beni düşündüren okul hayatı yetememek, yetişememek.2 taneye az az olmasındansa 1 tanenin herşeyi tam olsun istiyorum.
5 kardeşiz biz inkar edemem bi elim bendeyse 2. elim kardeşlerimin elidir.kimseye muftaç etmediler etmezlerde herşeyimi yapar her işime koşarlar tabii bende aynı şekilde.çok güzel kardeşinin olması ama Duruyu mahrum edeceğim istemeye istemeyede olsa.
buyükte konuşmak istemiyorum tabii.zaman ne gösterir bilem.allah olana can sağlıpğı versin olmayıpta isteyeni evlat sabibi yapsın.
Ama süper loto 17 trilonmuş çıkarsa akşam çalışmalar başlayabilir :)

bende o spiker yerinde olsam 3 ü bende doğururdum.hatta ben imkanı el veren ama 2. yapmam diyene akıl sır erdiremiyorum.benimki başka korku tabii.

Güvendiğim eczane yok walla burda. Öyle sürekli alışveriş yaptığımız bi yer olmadı henüz. Sen biliyor musun seri numarası ne olmalı ya da ne olmamalı?

Off anasını sattığımın dünyası
Ama bu kadar düşünmek,pinpiriklenmekte iyi değil be gülüm..Herşey olacağına varacak..Sen iyi yetiştircen kuzunu..Yanlış yollara sapsada su yolunu bulucak,korkma..
Yine de Duruyu kardeşsiz bırakabileceğine inamıyorum nedense
Duru 3 yaşında olsun kreşe başlasın o zaman düşün bi tane daha he ne dersin

Duru kardeş meselesini görmemişim Selmanın alıntısından gördüm ama o arada yazmıştım zati.:26:

calpol 6 saatte bir veriliyor diye biliyorum ben. ama 6 saat ara uzunsa arada da verilmesi gerekiyorsa 3 saatte bir dönüşümlü dolven verilebilir. yani calpol,3 saat sonra dolven, 3 saat sonra calpol, 3 saat sonra dolven..

Dolven ne kıs.bize 4 saat arayla calpol dedi.yada fitil yada Parol ama 4 saat ara yine.

Son düzenleme:
seldacım bugün calpolle gözlemle 4 saate bir verebilirsin 72 saatte düşmezse doktora götürüsün bende sabiha paktuna keskini seyrettim bayramda habertürkte anneler mutlaka çalışsın diyosonra çocuklarına sana saçımı süpürge ettim deyip duruyorlar dedi ben mutluyum valla çalıştığım için çalışan annelerin çocukları daha özgüvenli oluyor diyor kayınpederim bile diyor enin çocuklar diğerlerinden farklı hiç sıkıntı yaşamıyorlar buraya gelince bizimlede duruyorlar diyor düşününki bayramda gittiğinde mahalleden arkadaşlar bile bulmuştu

selda hemen ılık duş aldır canım en iyi o geliyor calpol ver bide ayaklarından başlayarak nemli bez koy derim ben

dolven de ateş düşürücü şurup..başka bi ateş düşürücü de olur herhal :) calpolu didem de 4 saatte dediğine göre veriliyor demekki, bana böyle demişti doktor, prospektüsünde de günde 4 defa diye okudum diye hatırlıyorum.

kız burcu,kendine bahane arama..elimiz tutuyor ayağımız tutuyor,ne iş olsa çalışırız evel allah. ne imkansızlıkta altın gibi 2-3 cocuk yetiştiren insanlar var..dünya kötü evet, ne imkan içinde de cocuğu batakta olan insanlar var..

sen şimdi böyle düşünüyorsun ama ilerde değişir inşallah düşüncen..:) ben 2 cocuğun da olsa, onlara fazlasıyla yeteceğinden eminim senin..

dün akşam burağa yoğurt yedirirken son kaşığı almadı,onun elinde de kaşık vardı. kaşığı benim elimdeki kaşığa bi vurdu, her yer yoğurt oldu.. daha hırsını alamadı, bi daha vurdu, sonra da bana vuruyor..bazen çok agresif oluyor..

zaten gece de uyumadı, ortamıza aldık. sabahın köründe kalktı. ben 2 dk daha uyuma derdindeyim, o da ya saçımı çekiyor. ya yüzüme vuruyor..bi de ter dönmüş ayağını bi salladı, yüzüme vurdu.. ne olduğumu şaşırdım uyku sersemi. sonra da gülüyo sıpa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…