sağolun kızlar.. şuan göğsüne koyduğum ıslak havluyu almış eline tey tey yapıyor sallayarak. keyfi yerinde ishal kusması yok ama feci kabız yapamıyor. sabahtan beri ıkınıyor bir ara oda geçti aklımdan acaba onu ateş yaptı diye..zeytinyağı uyguladım poposuna ama işe yarmadı.. bekliyoruz(
dediğiniz gini yapayım kontrol altında nasılsa yarına kadar devam ederse götürürüm.
Selda kabız için meyve çayı öneririm..Ihlamurla birlikte kaynatınca hemen yapar inşallah..Ben bizim oğlanda da gördüm.Bayramda arkadaşımın 4 aylık oğlu da iki gündür yapamamış kayısı da koyduk kuru ıhlamur,nar taneleri,mandalina,ayve,elma valla ortalığı inletti hem gaz hem kakoş
hülytacım benim kzın hırıltısı allerjisindenmiş zyrtec kullanıyoruz 2. günde hemen kesildi hırıltısı ben gün aşırı 1 tk veriyorum biz en az 6 ay kullanıcaz arada hırıltı tekrarlarsa singulairde başlayacağız bizimki böyle
augmentin içinde kızlar seri numarasını kullanın ve güvenmediğiniz eczaneden ilaç almayın
Özlemciğim benimde sorunum bu zaten Anneme 2. çoçuğada bak diyemem ki zaten ben maddi-madevi ona yetişebilirmiyim onada emin değilim.çalışmak zorunda olup kendimin bakamayacağını bile bile 2.neden diyorum.
1 tanesi için bile 2 yıl düşündüm.bu dünya çoçuk getirmeye layık değil bence.evlat sevgisindende kendimi mahrum etmek istemedim iyiki yapmışım.ama şimdiden bazı geceler uykularım kaçıyor şuan bizim gözetimimizde ama büyüyecek sürekli yol gidecek dışarı çıkacak.o kadar şey duyuyuyor o kadar çok şey okuyorum kiii korkuyorum.
bugün bakarım evet sorun karın doyurmak alt temizleme bezi değil benim için ilerisi daha önemli,hatta çok daha önemli.şartlar negetirir bilmem kimin işinde garantisi var kimin nerde garantisi var.işsiz kalsam yine aç kalmam çoçuğumda aç kalmaz ama işte sonrası beni düşündüren okul hayatı yetememek, yetişememek.2 taneye az az olmasındansa 1 tanenin herşeyi tam olsun istiyorum.
5 kardeşiz biz inkar edemem bi elim bendeyse 2. elim kardeşlerimin elidir.kimseye muftaç etmediler etmezlerde herşeyimi yapar her işime koşarlar tabii bende aynı şekilde.çok güzel kardeşinin olması ama Duruyu mahrum edeceğim istemeye istemeyede olsa.
buyükte konuşmak istemiyorum tabii.zaman ne gösterir bilem.allah olana can sağlıpğı versin olmayıpta isteyeni evlat sabibi yapsın.
Ama süper loto 17 trilonmuş çıkarsa akşam çalışmalar başlayabilir :)
bende o spiker yerinde olsam 3 ü bende doğururdum.hatta ben imkanı el veren ama 2. yapmam diyene akıl sır erdiremiyorum.benimki başka korku tabii.
calpol 6 saatte bir veriliyor diye biliyorum ben. ama 6 saat ara uzunsa arada da verilmesi gerekiyorsa 3 saatte bir dönüşümlü dolven verilebilir. yani calpol,3 saat sonra dolven, 3 saat sonra calpol, 3 saat sonra dolven..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?