Off anasını sattığımın dünyası
Ama bu kadar düşünmek,pinpiriklenmekte iyi değil be gülüm..Herşey olacağına varacak..Sen iyi yetiştircen kuzunu..Yanlış yollara sapsada su yolunu bulucak,korkma..
Yine de Duruyu kardeşsiz bırakabileceğine inamıyorum nedense
Duru 3 yaşında olsun kreşe başlasın o zaman düşün bi tane daha he ne dersin
kız burcu,kendine bahane arama..elimiz tutuyor ayağımız tutuyor,ne iş olsa çalışırız evel allah. ne imkansızlıkta altın gibi 2-3 cocuk yetiştiren insanlar var..dünya kötü evet, ne imkan içinde de cocuğu batakta olan insanlar var..
sen şimdi böyle düşünüyorsun ama ilerde değişir inşallah düşüncen..:) ben 2 cocuğun da olsa, onlara fazlasıyla yeteceğinden eminim senin..
dün akşam burağa yoğurt yedirirken son kaşığı almadı,onun elinde de kaşık vardı. kaşığı benim elimdeki kaşığa bi vurdu, her yer yoğurt oldu.. daha hırsını alamadı, bi daha vurdu, sonra da bana vuruyor..bazen çok agresif oluyor..
zaten gece de uyumadı, ortamıza aldık. sabahın köründe kalktı. ben 2 dk daha uyuma derdindeyim, o da ya saçımı çekiyor. ya yüzüme vuruyor..bi de ter dönmüş ayağını bi salladı, yüzüme vurdu.. ne olduğumu şaşırdım uyku sersemi. sonra da gülüyo sıpa.
Seldacım tabi ki de olur..Dediğim meyve çayı o zaten şekerim
sekin ananas suyunu iç serap bana fayda etti gibi doktorumuz önerdi günde 2 fincanda ısırgan iç bakalım nolcak
Ben ısırgan suyunu bardak bardak içtim doğumdan sonra. Ananas suyuna da zaten bayılıyorum. Cappy'nin var ananas+portakal. Sütüm çok azdı azdı azdı ve sanırım artık da gitti. Çok çok az geliyor artık. Bi öğünlük o da öğün bile değil bikaç lokma. Ama bu arada işe en çok yarayan dereotu olmuştu. O da kısa bi süreliğine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?