2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Calpol 4 saatte bir verilebiliyor da son gittiğimiz doktor bize tamol yazmıştı. Biz onu da 4 saatte bir verdik. Zehirlemiş olmayalım çocuğu.

kısmet canım.Allah hakkımızda hayırlıs neyse onu versin.

niye böyle diyorsunuz.çevremdede var buyük halamın kızı falan sen büyüsünde gezeyim derdindesin diyo bana.manyak işte cevap bile vermedim ona.eğer inkanlarım düzelirse ve madii açıdan 2. çoçuğa yetebileceğimi düşünürsem söz yapıcam 2.ama 5 yıldan aşağı olmaz pazarlık yapmayın.:81:.
aslında en büyük derdim maddiyattanda çok çevre çevreden korkuyorum.ayyy içim karardı.Allah hayırlısını versin.ben dalin almaya gidiyor.zillinin eksiği bitmiyor ki.

Duru da da var hülya gözümüzü oyacak yakında parmağını sokuyor hayır kızım diyip çekincede ağlıyor ne bekliyorsa al oy senin olsun mu diyeceğiz sanıyor ne.bana pek değil ama babasına sürekli vuruyor kolağını saçını çekiyor.babasına aşık ya o uyansın istiyor önce.

Eczacı kuzenimle görüşmüş annem. Seri numarası toplantılanlardan değilmiş. Rahatlıkla kullanın demiş. Antibiyotik de ishal yapar normaldir telaşlanmayın demiş.

burak da elinden bişey alınınca kıyameti koparıyor. ama geri vermiyorum,başka şeylere dikkatini çekip susturuyorum. valla güç kuvvet yetmiyor şimdiden bunlara..ben desabah bak baba burda,babanın saçlarını çek diyom, ona zerre dokunmuyor ya,haksızlıkkk bu

derin de elinde bişey olunca kızım verirmisin bana diyorum alınca büyük büyük olsun derin diyorum veriyor bu seferde kendi yapmamı istiyor büyük büyükkk çok zilli bunlar yaaa

bayramdan önce saçlarımı kestirmiştim, bayramda da amcamın kızı(kuaför) röfle yaptı.havam değişti ayol..evde eşofmanları çekip,saçımı arkadan toplayıp oturuyordum, şimdi saçlarım boyalı ya, saçlarımı açıyorum, daha güzel şeyler giyiyorum :) deli miyim neyim...

Seldacım tabi ki de olur..Dediğim meyve çayı o zaten şekerim

kabul ediyorum saçmalamaşım:)
yaptım çayı yarım bardak kadar içti kahvaltısınıda onunla hazırladım daha yeni yeni uyudu iyice düştü ateşi çok şükür.. inşallah yeniden yükselmez.
bide kakasını yapabilse güzel olacak..

aa gitmez inşallah..hemen önlemini al, artıran içecekler falan var ya..

burak'a hadi bana ver elindekini deyince, elime koyuyor ama sıkı sıkı da tutuyor, sonra çekiyor..sonra da gülüyor. alem bunlar yahu..

sekin ananas suyunu iç serap bana fayda etti gibi doktorumuz önerdi günde 2 fincanda ısırgan iç bakalım nolcak

sekin ananas suyunu iç serap bana fayda etti gibi doktorumuz önerdi günde 2 fincanda ısırgan iç bakalım nolcak

Ben ısırgan suyunu bardak bardak içtim doğumdan sonra. Ananas suyuna da zaten bayılıyorum. Cappy'nin var ananas+portakal. Sütüm çok azdı azdı azdı ve sanırım artık da gitti. Çok çok az geliyor artık. Bi öğünlük o da öğün bile değil bikaç lokma. Ama bu arada işe en çok yarayan dereotu olmuştu. O da kısa bi süreliğine.

bende tamek aldım ama o fayda etmedi sek daha iyiymiş şimdi onu içiyorum benim pompayla sağıyorum gün içinde ancak 100 cc oluyor onu kahvaltı için kullanıyoruz gece kalkıp emiyor 15 dakika falan ben süt yok neyi emiyor dedim doktora süt verdır yoksa emmez dedi benim kız memede uyumuyor çünkü süt bitince bırakıyor yatağına yatırıyorum kendiş kendine iyiyor

hemen alayım didemcim ısırgan içiyorum bakalım ne olcak off yaa
hülya kokoş oldun senden heee
röfle yapılıyor ben daha lohusayken yaptırmıştımmm

merabalar.. herkes iyidir umarım.bayanlar bana yardım lütfen
bnm oğlum uyuyunca her saat başı uyanıyor yaa,nedir anlamadım.yanımada aldım aynı.uyku yapacak bişiler istiyorum
tüm bebişleri öpüyorum

valla siz çalışan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.. ben evde olduğum halde tek göğsüm tıkandı kapandı artık sadece sağ göğsümde süt var onunla idare ediyoruz. siz çalıştığınız halde bu zamana kadar getirdiniz.. inşallah istediğiniz zamana kadar olur sütünüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…