2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

derin de elinde bişey olunca kızım verirmisin bana diyorum alınca büyük büyük olsun derin diyorum veriyor bu seferde kendi yapmamı istiyor büyük büyükkk çok zilli bunlar yaaa

büyük büyük derin ne demek Serap.

heyyyyt çekilin Hülya geliyor.güle güle kullan canım.insan 1-2 değişiklik yapınca bile kendini çok daha iyi hissediyor.iyi yapmışsın.

bende boyatıcam ama söyleyin bakayım tek renk kızıl mı ? röfle mi.

röfleyi beyazlarım çok onun için istiyorum özellikle önlerde ama dip çok çabuk çıkıyor ayda bir bu sefer dip için git.
kızılda önceden kırmızı balyaj la çok kullandım ama kızıla geçersem geri dönüş zor oluyor.Suat a sormadım daha bi ara ağzını aramıştım kızıl sana gitmezki yaşlı işi dedi.ne demek istediyse.5 aralık düğün var 4 aralık öncesi boyatmam lazım ama halen kararsızım.sizce ?

kız burcu saol öğlen arası gidip aldım gratisten dalin ıslak mendil aldım

bende aldım 16 tane aldım.kasiyer bana sizdemi satıyorsunuz dedi.ticari amaçlı alıyorum sandı zaar.yok bebeğim var yiyiciyiz dedim gülüyor.diğeride hee evet geçen günde prima aldınız diyor.bana çok yakın arada giderim küçük ama herşeyde var maşallah.

diş olabilir -doymuyor olabilir gece besliyormusun son öğünün ne mesela.
bizde son çare ilaça başvuruyoruz valla.Dr bize alerji için surup verdi çok sık kalkınca arada şurup veriyorum ben.

off geldim yazılanları okudum biraz kızlar süt için sırgan otu çayı, su,kuru incir,boza bunlar aklıma geliyo işe yarıyolar ama biraz çocuğun emmesiylede alakalı bence..
uyku sorunundada biz bi şurup kullanıyoz azda olsa fayda etti ama mesela dün gece hiç uyumadım hanfendinin keyfine göre yani...

Merhaba millet, nasılsınız:))

valla canımcım bende 9 aydır aynı dertten muzdaribim, ilk defa dün sabaha kadar uyudu, neden dersen 9.00 da dogandan mini bebek çayı, 9,30 da yarım ölçek sipraktin saat 10.30 da yarım ölçek dolven verdim veee 00:30 da bir ölçek devam sütlü kaşık mamalı bisküvili bir mama yaptım içirdim sabaha kadar uyudu, darısı diğer gecelerimize inş.

OHH düğün için Duru da da elbise almam lazım ne uyuz iş ya 1 gün için elbise almak.yakın akrabada Suat için önemli yani almayalım desem olmaz diyecek Duru'nun millet içine ilk çıkışı birde pöffff.ben o tarafla görüşmediğim için herkes merakla bekliyordur.

kız düğüne al doğum günündede giydirisn 2 kere giymiş olur..

bizde son çare ilaça başvuruyoruz valla.Dr bize alerji için surup verdi çok sık kalkınca arada şurup veriyorum ben.[/QUOTE]

ewt diş çıkarıyor ama doğduğundan beri aynı hiç deliksiz 2 saat uyumadı..aç değil,çok tokta olmuyor her şeyi denedim yani..ne şurubu ismini yazarmısınz

burcu bence sarı röfle ama kalın balyajlı ben öyle yaptırıyorum sık sık yaniii
büyük büyükkk şöyle bişeyi alınca elinden derin büyük büyük olsun deyip kaldırıyorum katılıyo gülmekten zilli

bizde son çare ilaça başvuruyoruz valla.Dr bize alerji için surup verdi çok sık kalkınca arada şurup veriyorum ben.

ewt diş çıkarıyor ama doğduğundan beri aynı hiç deliksiz 2 saat uyumadı..aç değil,çok tokta olmuyor her şeyi denedim yani..ne şurubu ismini yazarmısınz[/QUOTE]

canım benim kullandığım bitkisel bi şurup hem vitamin yerinede geçiyo day&night diye 20 liraydı galiba eğer o işe yaramazsa doktor atarax verdi alerji ilacı ama yan etki olarak uyku yapıyor..ben bitkisel olanı kullanıyom..

Hoşgeldin tuğba nasıl oldun
Hoşbuldum canım . Ay canım sağol sorduğun için şimdi bir dokun bin ah işit gibi olucak ama berbatım valla.
Adetim oluyor belim kasıklarım ağrıdan çatlayacak valla birde çok oluyor. Üstüne boynum tutuldu hiçbirşey kar etmedi robot gibiyim .ONlar yetmedi dudağımda uçuk çıkmış sabah sabah heryerim ayrı telden çalıyor . Herşeyde üstüste geldi yaf:95:
oğlunuz kaç aylık

hoşgeldin tubacımm

Hoşbuldum şekerler
Aferin oğluşuna devamıda gelir inş.

röfle iyi gider sana.bence de duruya güzel, şık bi elbise al da, ana kız düşman çatlatın,süper olur.

bizde de "büyü büyü büyü bu kadarrr ol" derler :)

teşekkür ettim denicem inşlh faydasını görürüz..

oy oy sohbet varmış ben de geldim ben de

ya ben Fayrouz diye bi içecek var.. Diasada alıyorum ben başka yerde var mı bilmiyorum malt ve meyve aromalı ben ananaslısını alıyorum tadı güzel diye.
Hem ananas hem malt süt için faydalı bi içecek. Sürekli içmiyorum ama arada alıyorum.
1 yaşına kadar böyle götürürsem başka bişey istemiyorum sonra inek sütü içer en azından. Süt içmeden uyumuyo benim oğlan kahvaltı bile yapsa üstüne illaki 30 cc de olsa içecek öğlen 150 akşamüstü de 180 cc daha içiyo. Evdeyken de 3 kere falan emiyor. Her sütü içtikten sonra uyuyor ne varsa içinde

Geçmiş olsun Seldacım iyi düşmüş ateşi de.

Ben de Özlem gibi maşallah diyeyim Toprağa da Berkine de, daha hiç hasta olmadı benim kuzu da hafif sıcak olsa ateşi mi var diye panik yapıyorum ölçüyorum. Ben aşırı huzursuz olursa Calpol veriyorum 1 tatlı kaşığı o da nadiren. Doktor söylemişti çok ağlarsa uyumak istemezse verirsin diye. Tabi ben hala 1 çay kaşığı veriyordum etki etmiyo dedim geçen ay doktor dedi 1 çay kaşığı neyine yetsin bu çocuğun 1 tatlı kaşığı ver dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…