merabalar.. herkes iyidir umarım.bayanlar bana yardım lütfen
bnm oğlum uyuyunca her saat başı uyanıyor yaa,nedir anlamadım.yanımada aldım aynı.uyku yapacak bişiler istiyorum
tüm bebişleri öpüyorum
derin de elinde bişey olunca kızım verirmisin bana diyorum alınca büyük büyük olsun derin diyorum veriyor bu seferde kendi yapmamı istiyor büyük büyükkk çok zilli bunlar yaaa
bayramdan önce saçlarımı kestirmiştim, bayramda da amcamın kızı(kuaför) röfle yaptı.havam değişti ayol..evde eşofmanları çekip,saçımı arkadan toplayıp oturuyordum, şimdi saçlarım boyalı ya, saçlarımı açıyorum, daha güzel şeyler giyiyorum :) deli miyim neyim...
kız burcu saol öğlen arası gidip aldım gratisten dalin ıslak mendil aldım
bnm oğlum uyuyunca her saat başı uyanıyor yaa,nedir anlamadım.yanımada aldım aynı.uyku yapacak bişiler istiyorum
tüm bebişleri öpüyorum
valla selda en azından yaşına dek emsin istiyorumm yaa
tüm bebişleri öpüyorum
OHH düğün için Duru da da elbise almam lazım ne uyuz iş ya 1 gün için elbise almak.yakın akrabada Suat için önemli yani almayalım desem olmaz diyecek Duru'nun millet içine ilk çıkışı birde pöffff.ben o tarafla görüşmediğim için herkes merakla bekliyordur.
diş olabilir -doymuyor olabilir gece besliyormusun son öğünün ne mesela.
bizde son çare ilaça başvuruyoruz valla.Dr bize alerji için surup verdi çok sık kalkınca arada şurup veriyorum ben.
Hoşbuldum canım . Ay canım sağol sorduğun için şimdi bir dokun bin ah işit gibi olucak ama berbatım valla.Hoşgeldin tuğba nasıl oldun
oğlunuz kaç aylık
hoşgeldin tubacımm
Hoşbuldum şekerlerSelam Tuğba
Aferin oğluşunaMerhaba millet, nasılsınız:))
valla canımcım bende 9 aydır aynı dertten muzdaribim, ilk defa dün sabaha kadar uyudu, neden dersen 9.00 da dogandan mini bebek çayı, 9,30 da yarım ölçek sipraktin saat 10.30 da yarım ölçek dolven verdim veee 00:30 da bir ölçek devam sütlü kaşık mamalı bisküvili bir mama yaptım içirdim sabaha kadar uyudu, darısı diğer gecelerimize inş.
canım benim kullandığım bitkisel bi şurup hem vitamin yerinede geçiyo day&night diye 20 liraydı galiba eğer o işe yaramazsa doktor atarax verdi alerji ilacı ama yan etki olarak uyku yapıyor..ben bitkisel olanı kullanıyom..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?