2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun hepsi üst üste gelmiş..

meraba doğandan bebek çayını anlayamadım ????

tuğbacım geçmiş olsun. üstüste gelmiş hepsii..inş bi çırpıda da gider..
Sağol canım inş. yoksa hastanelik olacam mazallah

Burcu bencede al kız sonrada giyer ne olacak. Madem hiç görmediler diyorsun sende saçını boyatırsın analı kızlı süslenir püslenir çatlatırsınız onları. Tabi nazar boncuğu takmayı unutmayın

benimkide aynı emdiği için yemiyo doğru düzgün sabah biraz peynir 2 tane zeytin bide 1 tatlı kaşığı pekmez yedirdim ama çok az hemen emiyo sonra uykusu geldimi yemek yediremiyorum illa emmek istiyo bu yüzden nasıl yapsam bilmiyorum emzirmiyorum çok aç oluncada yemiyo illa emcek..bende saldım gitti ne istiyosa onu yapıyorum..

Valla benim sıpada doğdu doğalı sol göğsümden doğru düzgün emmiyor .Ancak birikecek şişecekte öyle alacak ucu azdı emmediği için haliyle çıkmıyordu .Çok kötü görünüyor malesef onun yüzünden hep sağ göğsümden emmek istiyor. Yemek yesede illa emecek öyle uyuyacak. Hele geceleri bişey yemiyor illaki emecek öyle uyuya kalıyor çoğu zaman .Biliyorumki memeden kesene kadar iştahı düzelmeyecek anne sütünü daha çok alıyor özellikle geceleri ve uyumak istediğinde . Çok zor oluyor ama ne yapayım çok şükür varda emiyor bitene kadar emsin diyorum bende. Nasıl olsa süt bitince aç kalacak hali yokya herşeyi yiyecek mecbur .

Hülya bacım Burağa kardeş gelmesin bu arada

Burcu ben kızıl seviyorum sana dayakışır bence.. Kızına da al bi elbise ana kız çatlatın anacım düşmanları.. totonuzu kaşımayı unutmayın ama

aynen canım uykusu geldi mi ne verirsen ver yemiyo şurda 1 yaşına ne kaldı sıkçaz daha dişimizi
rejim de yapamıyorum zaten herşey için şubatı bekliyorum.. hem st izni de bitecek.. süt sağma işini de o zaman sütün miktarına göre bırakabilirim de..

akşam eve gidiyorum bazen geç kalırsam annem yediriyo sebze veya çorba ona ama beni görünce bir çıldırıyo
açıyorum memeyi ifadeyi görmeniz lazım hem ağlıyo hem gülüyo hem çığlık atıyo.. bir an evvel ver diye ağlıyo sevincinden gülüyo bayılıyorum o haline

yalnız nerden öğrendi bilmiyom 2 haftadır o diş olmayan damaklarıyla ısırıyor.. çiğniyo ağzında memeyi sonra nasıl çekiyo.. ben tepki verince kahkahayla gülüyo.. ben de tepki vermemeye çalışıyorum iyi ya da kötü.. yine de gözüme baka baka yapıyo çıkarıyo gülüyo tekrar yapıyo dana.. bi de dişimiz olsaymış vay halime

Son düzenleme:

tuğba belki o göğsünden yavaş geliyordur ondan sabredemyordur sıpa..
benim de öyle çünkü eşit miktarda süt sağıyorum mesela ama sol göğsümde daha yavaş geliyor. Berkin de onda fazla durmuyo. Ama ben bırakmıyorum 10 sn bile dursa bi ağ bi sol göğüse alıyorum bıraktığı anda diğerine geçiriyorum. Az gelince bırakıyor ama diğer göğüse geçince onu emmeye başlıyo hemen.. Kollarım kas yaptı valla.

burdayım bende okuyoz yazdıklarını benim 2 göğsümdende emiyo ama benim sağ göğsüm herzaman daha kolayıma geliyo nebilim

Bende öyle yapıyordum canım ilk zamanlar sonra sıkılmaya başladım birikmesini bekliyorum artık açıkcası .Yoksa geriye atıyor kendini zoruna gidiyor sıpanın çekmesi galiba

burdayım bende okuyoz yazdıklarını benim 2 göğsümdende emiyo ama benim sağ göğsüm herzaman daha kolayıma geliyo nebilim
He valla benimde sağ kolayıma geliyor helede uyuyacağını belli ettiyse .Hayatta soldan emipte uyumaz

benimde sağ göğsüm kolayıma geliyor onda daha çok süt var zati ama acayip azaldı benimkide gece emiyo tek gündüz sağıyorum başlarda iyi geliyodu şimdi çok çok az

yok kız ne kardeşi.. burak 2 yaşını doldurunca inş.

hakkaten yahu,sizler ne zaman düşünüyorsunuz 2. leri,3. leri :)

Ben yaşlıyım size göre o yüzden yaparsam eğer Eflal 2 yaşına gelince yaparım. Ama tavsiye etmiyorlar aslında 3'ten önce.

Bende aralarında en fazla 3 yaş olsun diyorum ya bakalım nasip. Belki istediğimiz zaman olmaz belki daha erken olur . Ama kardeşimle aramızda 3 yaş var arkadaş gibiyizdir hep beraber oynardık küçükken, yakın olunca daha iyi oluyor sanki . Arkadaşı olmasa biler kardeşi olunca arkadaşa gerek kalmıyor kendimizden biliyorum :13:

selam kızlar. bikaç defa haber etmek için girdim nete ama siteden dolayı yazdıklarım gitti yada yazamadan çıkmak durumunda kaldım. nikah hazırlıklarına babamın rahatsızlığı eklenince hepten uzak kaldım evden ve netten.
bayramın 1. günü midesinden rahatsızlandı babam: bayram boyu acillerde çare aradı ama malesef. sürekli istifra ve bulantı. hiçbir şey de yiyemeyince halsiz düştü. adanaya getirdik. bende kaldılar ve bikaç gün süren araştırmalar ( endoskopi, bilgisayarlı tomografi, ultrason, akciğer filmi, kan tahlilleri ve muayene..) sonucunda aşırı gastrit dıında önemli bişey çıkmadı çok şükür. asıl neden sinir stres ne yazık ki. bayramdan beri ilk kez bugün biraz daha iyi.

miray da bu hengamenin içinde emeklemeye başladı. koltuğa tutunup sıralıyor. ama hala dişi yok. daha bi anlıyor sanki söylediklerimi. daha çok oyun oynamak istiyor. hatta müzik çalınnca ayakla ritim tutuyor. ayağa kaldırıp koltuğa yaslı duruncada kıvırıyor resmen. nasıl öğrendi bimiyorum????

bense hala çok yorgunum.

5 aralık ı atlatır atlatmaz sizdeyim. muckkk.

AYYY ükür olsun ki bilgisayar basına gecebildim .Özledim sizi yahu. Bayram telaşını atlattık nihayet pazar günü gece döndük salı altın günüm vardı çarsamba geceli gündüzlü misafir ve bugün nihayet boşum.EE napıyosunuz bakimm.Meleklerim neler yapıyor.?
Ben bayramda rahatsızlandım onun için pek bişey anlamadım bayramdan.

ya kızlar adetim 7 gün gecikti cok huzursuzum.2 kere test yaptım negatif offf sizce neden gecikir bukadar ?

Hıı bu arada ahmet artık emeklemeye basladı nihayet.3. dişimizde cıktı. Bu ay ahmet cok zayıfladı sanırım hareketleri arttıgı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…