Hoşbuldum canım . Ay canım sağol sorduğun için şimdi bir dokun bin ah işit gibi olucak ama berbatım valla.
Adetim oluyor belim kasıklarım ağrıdan çatlayacak valla birde çok oluyor. Üstüne boynum tutuldu hiçbirşey kar etmedi robot gibiyim .ONlar yetmedi dudağımda uçuk çıkmış sabah sabah heryerim ayrı telden çalıyor . Herşeyde üstüste geldi yaf:95:
Hoşbuldum şekerler
Aferin oğluşunadevamıda gelir inş.
Merhaba millet, nasılsınız:))
valla canımcım bende 9 aydır aynı dertten muzdaribim, ilk defa dün sabaha kadar uyudu, neden dersen 9.00 da dogandan mini bebek çayı, 9,30 da yarım ölçek sipraktin saat 10.30 da yarım ölçek dolven verdim veee 00:30 da bir ölçek devam sütlü kaşık mamalı bisküvili bir mama yaptım içirdim sabaha kadar uyudu, darısı diğer gecelerimize inş.
Sağol canım inş. yoksa hastanelik olacam mazallahtuğbacım geçmiş olsun. üstüste gelmiş hepsii..inş bi çırpıda da gider..
oy oy sohbet varmış ben de geldim ben de
ya ben Fayrouz diye bi içecek var.. Diasada alıyorum ben başka yerde var mı bilmiyorum malt ve meyve aromalı ben ananaslısını alıyorum tadı güzel diye.
Hem ananas hem malt süt için faydalı bi içecek. Sürekli içmiyorum ama arada alıyorum.
1 yaşına kadar böyle götürürsem başka bişey istemiyorum sonra inek sütü içer en azından. Süt içmeden uyumuyo benim oğlan kahvaltı bile yapsa üstüne illaki 30 cc de olsa içecek öğlen 150 akşamüstü de 180 cc daha içiyo. Evdeyken de 3 kere falan emiyor. Her sütü içtikten sonra uyuyor ne varsa içinde
Geçmiş olsun Seldacım iyi düşmüş ateşi de.
Ben de Özlem gibi maşallah diyeyim Toprağa da Berkine de, daha hiç hasta olmadı benim kuzu da hafif sıcak olsa ateşi mi var diye panik yapıyorum ölçüyorum. Ben aşırı huzursuz olursa Calpol veriyorum 1 tatlı kaşığı o da nadiren. Doktor söylemişti çok ağlarsa uyumak istemezse verirsin diye. Tabi ben hala 1 çay kaşığı veriyordum etki etmiyo dedim geçen ay doktor dedi 1 çay kaşığı neyine yetsin bu çocuğun 1 tatlı kaşığı ver dedi
çok geçmiş olsun hepsi üst üste gelmiş..
benimkide aynı emdiği için yemiyo doğru düzgün sabah biraz peynir 2 tane zeytin bide 1 tatlı kaşığı pekmez yedirdim ama çok az hemen emiyo sonra uykusu geldimi yemek yediremiyorum illa emmek istiyo bu yüzden nasıl yapsam bilmiyorum emzirmiyorum çok aç oluncada yemiyo illa emcek..bende saldım gitti ne istiyosa onu yapıyorum..
Valla benim sıpada doğdu doğalı sol göğsümden doğru düzgün emmiyor .Ancak birikecek şişecekte öyle alacak ucu azdı emmediği için haliyle çıkmıyordu .Çok kötü görünüyor malesef onun yüzünden hep sağ göğsümden emmek istiyor. Yemek yesede illa emecek öyle uyuyacak. Hele geceleri bişey yemiyor illaki emecek öyle uyuya kalıyor çoğu zaman .Biliyorumki memeden kesene kadar iştahı düzelmeyecek anne sütünü daha çok alıyor özellikle geceleri ve uyumak istediğinde . Çok zor oluyor ama ne yapayım çok şükür varda emiyor bitene kadar emsin diyorum bende. Nasıl olsa süt bitince aç kalacak hali yokya herşeyi yiyecek mecbur .
tuğba belki o göğsünden yavaş geliyordur ondan sabredemyordur sıpa..
benim de öyle çünkü eşit miktarda süt sağıyorum mesela ama sol göğsümde daha yavaş geliyor. Berkin de onda fazla durmuyo. Ama ben bırakmıyorum 10 sn bile dursa bi ağ bi sol göğüse alıyorum bıraktığı anda diğerine geçiriyorum. Az gelince bırakıyor ama diğer göğüse geçince onu emmeye başlıyo hemen.. Kollarım kas yaptı valla.
Bende öyle yapıyordum canım ilk zamanlar sonra sıkılmaya başladım birikmesini bekliyorum artık açıkcası .Yoksa geriye atıyor kendini zoruna gidiyor sıpanın çekmesi galibatuğba belki o göğsünden yavaş geliyordur ondan sabredemyordur sıpa..
benim de öyle çünkü eşit miktarda süt sağıyorum mesela ama sol göğsümde daha yavaş geliyor. Berkin de onda fazla durmuyo. Ama ben bırakmıyorum 10 sn bile dursa bi ağ bi sol göğüse alıyorum bıraktığı anda diğerine geçiriyorum. Az gelince bırakıyor ama diğer göğüse geçince onu emmeye başlıyo hemen.. Kollarım kas yaptı valla.
He valla benimde sağ kolayıma geliyor helede uyuyacağını belli ettiyse .Hayatta soldan emipte uyumazburdayım bende okuyoz yazdıklarını benim 2 göğsümdende emiyo ama benim sağ göğsüm herzaman daha kolayıma geliyo nebilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?