2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım önemli bişey yoksa geçer inşallah babanda sağlığına kavuşur...

canım benimde adetim gecikti geçen ay ilk defa olmuştum bu ay hala yok bişey bende test yaptım negatif çıktı ama korkuyorum kaza felanda yok ama ne bilim emziriyosun canım sende demi ?

hulencim cok gecmiş olsun babana . Bu bayram bende aynı istifra ve bulantı titreme üşüme vardı. şükür atlattım bende.Allah şifa versin.
Miraya da maşallah kuzucuguma günden güne değişiyorlar yaa.

selam kızlar, henüz bakabildim.

ben Doruk 1 yaşına girince calısmalara başlayacağım. ama tabi doktorum ne dicek bilmiyorum. sezeryanim cok başarılı olmuştu. hic sorunum olmadı. şu anda izi bile yok nerdeyse. yaşımdan dolayı bana hemen yap diyeceğini düşünüyorum aslında.

evet emziriyorum canım ben korkuyorum sezeryan ile doğumdan sonra en az 2 sene gecmeden izin vermiyorlar doktorlar. herkez korkutuyor ya iyice sinirlerim bozuldu. çok erken ikincisi için .ben en az 4 sene diyordum.Bakalım artık nasip.

Babana geçmiş olsun canım umarım geçici bir durumdur. Mirayada maşallah günden güne büyüyorlar .Şu düğünde hayırlısıyla bir bitseydide sende bir dinlebeilseydin

Sanada geçmiş olsun canım. Emziriyorsan düzensizlik oluyor canım.Ama insan olsada olmasada korkuyor hepimizin başında aynı dert valla :18:
ya ben de 2-3 yaş arayla istiyorum ama annem istemiyor

ay şaka değil demi 3 .yümü düşünüyon?

Adet hemen düzene girmeyebilirmiş ki zaten. Düzensiz olması normalmiş daha. Bence panik yapmaya gerek yok. Bi arkadaşım sezeryandan sonra 1 sene bile geçmeden hamile kalmıştı doktoru bişey olmaz dedi. Eskisi gibi değil artık birçok şey. Ama yine de garanti olsun diye bekliyoruz 2 yıl.
Hülya çok geçmiş olsun babana. Kız ne işiniz var bu kadar nikah hazırlığı? Ben evlenirken böyle hırpalanmadım.

kızlar selam.
kusuruma bakmayın geçmişe bakamadım... ipek anca uyudu. uyuduğu 1 saat ondada geçmişe bakarsam yazamadan çıkarım...
ciğeri çok zor yedi. 1 kibrit kutusu kadar çorbasına ekledim. havuç,kabak ve karnıbaharda koydum. tadını bastırsın diye. yinede zor yedi... hatta yogurtla karıstırdım corbayı. çorba kadarda yogurt vardı içinde ancak öyle...
gelemiyorum buraya ya... ipek tam bi kımıl zararlısı oldu arkamı dönemiyorum çocuğa maalesef

inşallah düzensizliktendir. Ama değilsede yapacak bişey yok aldırmayı ne ben nede eşim düşünmüyoruz.Artık hayırlısı neyse o olsun

Ciğer ağır olmaz mı bebek için acaba?:26:

ciğer verilebiliyomu benimde aklıma geçen geldi kan için ciğer fayda eder diye düşündüm ama verilmez belki deye almadım dur bende alımde bi deniyim..

inşallah düzensizliktendir. Ama değilsede yapacak bişey yok aldırmayı ne ben nede eşim düşünmüyoruz.Artık hayırlısı neyse o olsun

ya aynı adet olcakmışım gib, kasıklarım öyle ağrıyoki hamile kaldığımdada böyleydi diyip korkuyom valla ama benim adam zaten hastaydı hamile kalmamışımdır herlade yaaa.çok korkuyom zaten ben evhamlıyımdır böyle rüyama bile girdi geçenlerde..

Hülya geçmiş olsun babana canım.

Zeynep belki yapmışsındır ama ciğeri haşladın mı? Haşlamaktan kastım suya koyup kaynatmak değil aslında üzerine kayna su döküp bekletip o pis suyu dökmek. Kokusu da azalıyor böylece.

Ciğer ağır olmaz mı bebek için acaba?:26:

ciğer verilebiliyomu benimde aklıma geçen geldi kan için ciğer fayda eder diye düşündüm ama verilmez belki deye almadım dur bende alımde bi deniyim..
9-10 aydan sonra veriliyor ciğer.
ama 2 haftada bi dedi bana doktorumuz
balığı haftada 2 yap ciğeri 15 te bi ver dediydi.
tavuğuda 10 günde 1 ver
onun dışında bol sebze yedir ama çorbaları kemik suyuna yap demişti... he bi de haftada 2 kere kıyma koyuyorum çorbalara da...

yaptım canım çorbaya eklemeden kaynar suya batırıp çıkardım ciğeri ama yinede zor yedi kuzucuk. yogurtla anca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…