yok kız ne kardeşi..Burak 2 yaşını doldurunca inş.
Hakkaten yahu,sizler ne zaman düşünüyorsunuz 2. Leri,3. Leri :)
geçmiş olsun canım önemli bişey yoksa geçer inşallah babanda sağlığına kavuşur...selam kızlar. bikaç defa haber etmek için girdim nete ama siteden dolayı yazdıklarım gitti yada yazamadan çıkmak durumunda kaldım. nikah hazırlıklarına babamın rahatsızlığı eklenince hepten uzak kaldım evden ve netten.
bayramın 1. günü midesinden rahatsızlandı babam: bayram boyu acillerde çare aradı ama malesef. sürekli istifra ve bulantı. hiçbir şey de yiyemeyince halsiz düştü. adanaya getirdik. bende kaldılar ve bikaç gün süren araştırmalar ( endoskopi, bilgisayarlı tomografi, ultrason, akciğer filmi, kan tahlilleri ve muayene..) sonucunda aşırı gastrit dıında önemli bişey çıkmadı çok şükür. asıl neden sinir stres ne yazık ki. bayramdan beri ilk kez bugün biraz daha iyi.
miray da bu hengamenin içinde emeklemeye başladı. koltuğa tutunup sıralıyor. ama hala dişi yok. daha bi anlıyor sanki söylediklerimi. daha çok oyun oynamak istiyor. hatta müzik çalınnca ayakla ritim tutuyor. ayağa kaldırıp koltuğa yaslı duruncada kıvırıyor resmen. nasıl öğrendi bimiyorum????
bense hala çok yorgunum.
5 aralık ı atlatır atlatmaz sizdeyim. muckkk.
AYYY ükür olsun ki bilgisayar basına gecebildim .Özledim sizi yahu. Bayram telaşını atlattık nihayet pazar günü gece döndük salı altın günüm vardı çarsamba geceli gündüzlü misafir ve bugün nihayet boşum.EE napıyosunuz bakimm.Meleklerim neler yapıyor.?
Ben bayramda rahatsızlandım onun için pek bişey anlamadım bayramdan.
ya kızlar adetim 7 gün gecikti cok huzursuzum.2 kere test yaptım negatif offf sizce neden gecikir bukadar ?
Hıı bu arada ahmet artık emeklemeye basladı nihayet.3. dişimizde cıktı. Bu ay ahmet cok zayıfladı sanırım hareketleri arttıgı için.
ben 5 sene sonra düşünürüm sanırım
evet emziriyorum canım ben korkuyorum sezeryan ile doğumdan sonra en az 2 sene gecmeden izin vermiyorlar doktorlar. herkez korkutuyor ya iyice sinirlerim bozuldu. çok erken ikincisi için .ben en az 4 sene diyordum.Bakalım artık nasip.geçmiş olsun canım önemli bişey yoksa geçer inşallah babanda sağlığına kavuşur...
canım benimde adetim gecikti geçen ay ilk defa olmuştum bu ay hala yok bişey bende test yaptım negatif çıktı ama korkuyorum kaza felanda yok ama ne bilim emziriyosun canım sende demi ?
Babana geçmiş olsun canım umarım geçici bir durumdur. Mirayada maşallah günden güne büyüyorlar .Şu düğünde hayırlısıyla bir bitseydide sende bir dinlebeilseydinselam kızlar. bikaç defa haber etmek için girdim nete ama siteden dolayı yazdıklarım gitti yada yazamadan çıkmak durumunda kaldım. nikah hazırlıklarına babamın rahatsızlığı eklenince hepten uzak kaldım evden ve netten.
bayramın 1. günü midesinden rahatsızlandı babam: bayram boyu acillerde çare aradı ama malesef. sürekli istifra ve bulantı. hiçbir şey de yiyemeyince halsiz düştü. adanaya getirdik. bende kaldılar ve bikaç gün süren araştırmalar ( endoskopi, bilgisayarlı tomografi, ultrason, akciğer filmi, kan tahlilleri ve muayene..) sonucunda aşırı gastrit dıında önemli bişey çıkmadı çok şükür. asıl neden sinir stres ne yazık ki. bayramdan beri ilk kez bugün biraz daha iyi.
miray da bu hengamenin içinde emeklemeye başladı. koltuğa tutunup sıralıyor. ama hala dişi yok. daha bi anlıyor sanki söylediklerimi. daha çok oyun oynamak istiyor. hatta müzik çalınnca ayakla ritim tutuyor. ayağa kaldırıp koltuğa yaslı duruncada kıvırıyor resmen. nasıl öğrendi bimiyorum????
bense hala çok yorgunum.
5 aralık ı atlatır atlatmaz sizdeyim. muckkk.
Sanada geçmiş olsun canım. Emziriyorsan düzensizlik oluyor canım.Ama insan olsada olmasada korkuyor hepimizin başında aynı dert valla :18:AYYY ükür olsun ki bilgisayar basına gecebildim .Özledim sizi yahu. Bayram telaşını atlattık nihayet pazar günü gece döndük salı altın günüm vardı çarsamba geceli gündüzlü misafir ve bugün nihayet boşum.EE napıyosunuz bakimm.Meleklerim neler yapıyor.?
Ben bayramda rahatsızlandım onun için pek bişey anlamadım bayramdan.
ya kızlar adetim 7 gün gecikti cok huzursuzum.2 kere test yaptım negatif offf sizce neden gecikir bukadar ?
Hıı bu arada ahmet artık emeklemeye basladı nihayet.3. dişimizde cıktı. Bu ay ahmet cok zayıfladı sanırım hareketleri arttıgı için.
ya ben de 2-3 yaş arayla istiyorum ama annem istemiyor
ay şaka değil demi 3 .yümü düşünüyon?
evet emziriyorum canım ben korkuyorum sezeryan ile doğumdan sonra en az 2 sene gecmeden izin vermiyorlar doktorlar. herkez korkutuyor ya iyice sinirlerim bozuldu. çok erken ikincisi için .ben en az 4 sene diyordum.Bakalım artık nasip.
Adet hemen düzene girmeyebilirmiş ki zaten. Düzensiz olması normalmiş daha. Bence panik yapmaya gerek yok. Bi arkadaşım sezeryandan sonra 1 sene bile geçmeden hamile kalmıştı doktoru bişey olmaz dedi. Eskisi gibi değil artık birçok şey. Ama yine de garanti olsun diye bekliyoruz 2 yıl.
Hülya çok geçmiş olsun babana. Kız ne işiniz var bu kadar nikah hazırlığı? Ben evlenirken böyle hırpalanmadım.
kızlar selam.
kusuruma bakmayın geçmişe bakamadım... ipek anca uyudu. uyuduğu 1 saat ondada geçmişe bakarsam yazamadan çıkarım...
ciğeri çok zor yedi. 1 kibrit kutusu kadar çorbasına ekledim. havuç,kabak ve karnıbaharda koydum. tadını bastırsın diye. yinede zor yedi... hatta yogurtla karıstırdım corbayı. çorba kadarda yogurt vardı içinde ancak öyle...
gelemiyorum buraya ya... ipek tam bi kımıl zararlısı oldu arkamı dönemiyorum çocuğa maalesef
kızlar selam.
kusuruma bakmayın geçmişe bakamadım... ipek anca uyudu. uyuduğu 1 saat ondada geçmişe bakarsam yazamadan çıkarım...
ciğeri çok zor yedi. 1 kibrit kutusu kadar çorbasına ekledim. havuç,kabak ve karnıbaharda koydum. tadını bastırsın diye. yinede zor yedi... hatta yogurtla karıstırdım corbayı. çorba kadarda yogurt vardı içinde ancak öyle...
gelemiyorum buraya ya... ipek tam bi kımıl zararlısı oldu arkamı dönemiyorum çocuğa maalesef
inşallah düzensizliktendir. Ama değilsede yapacak bişey yok aldırmayı ne ben nede eşim düşünmüyoruz.Artık hayırlısı neyse o olsun
Ciğer ağır olmaz mı bebek için acaba?:26:
9-10 aydan sonra veriliyor ciğer.ciğer verilebiliyomu benimde aklıma geçen geldi kan için ciğer fayda eder diye düşündüm ama verilmez belki deye almadım dur bende alımde bi deniyim..
Hülya geçmiş olsun babana canım.
Zeynep belki yapmışsındır ama ciğeri haşladın mı? Haşlamaktan kastım suya koyup kaynatmak değil aslında üzerine kayna su döküp bekletip o pis suyu dökmek. Kokusu da azalıyor böylece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?